Tisuće tviteraša tvita da se kaju što su se cijepili

Prevareni tviteraši

Nekadašnji bedževi za hvalisanje s vrlinama (vurtue signalling) na profilima društvenih mreža “I got my Covid-19 vaccine” i “We can do this”…

…su danas zamijenjeni sa sasvim drugim izričajem.

Ovdje je tek mali izvadak kajanja tviteraša što su nasjeli na to medijsko “ispoljavanje vrlina” pristankom na ubrizgavanje u tijelo kemijske supstance za koju su ih uvjerili da je cjepivo…., “a cjepiva su spasila milijune života…”

Ne dajte im da normaliziraju miokarditis,
kao što su autizam.

Cjepo-pokajnici i cjepo-pokojnici

Slične pokajnike (a i pokojnike) može se naći među stotinama sakupljenima na stranici “Covid Jab Lemmings“. Nemam pristup Twitteru pa moram Vaxx-pokajnike prenositi ovako iz druge ruke:


Zašto su mnogi tviteraši promijenili mišljenje o Covid cijepljenju? Ne znam ni jedan suprotni slučaj: tj. ni jednog antivaksera da je naknadno zavolio cijepljenje. Mora da je razlog isustvo na vlastitoj ili na koži bližnjih.

Naprednjaci su sve vjerovali glavnim globalističkim medijima i eugeničaru Bill Gatesu (da mu je jako stalo do njihova zdravlja i dugog života; =oksimoron), te nisu tražili nikakvo “drugo mišljenje”.

Zato jer su im bili “teoretičari zavjere FUJ”, i s kojima nisu željeli imati posla – sad ne preostaje ništa nego se kajati zbog uboda.

Pfizer na popravnom

Ali ima nade da će drugi put biti bolje. Sada i direktor Pfizera priznaje da “2 doze pružaju vrlo ograničenu, ako uopće i ikakvu zaštitu… ali zato 3 doze (?i booster?) daju razumnu zaštitu od hospitalizacije i smrti… manju zaštitu od infekcije…”. [da, ja osobno znam dosta ljudi s 3 doze da su poslije sveg tog ubadanja uredno preboljeli Koronu].

Nadalje, kaže on, u 3.mjesecu će izaći verzija cjepiva Pfizer 1.1 koja će biti bolja – i za Omicron, Deltacron… A sjećamo se tih prodavača magle kad su rekli da su im cjepiva 97% učinkovita. Samo je trebalo zavrnuti rukave i vratit ćemo se na normalno… svi smo zajedno u tome… misli na druge….

Ja od tog tipa gore (veterinar Albert Bourla, Pfizer CEO), te od ovog drugog dolje…

…ne bih kupio ni usisivač, a kamoli si ubrizgao kemijski pripravak koji oni reklamiraju zajedno s diplomiranim eugeničarom Bill Gates-om.

Ispostavilo se da rat u Ukrajini ima 100%-tnu učinkovitost protiv Korone – nigdje se više ne spominje. Čak su i na HTV-u spikerima naredili da skinu bedževe “Cijepi se” s revera. A na jesen idemo sve opet ispočetka… , uz malo više klimatskih promjena. Kao dobar programer, Bill Gates već zna da nas čeka nešto novo i puno gore. Samo ne znam hoće li rusko uništavanje 11 bio-laboratorija u Ukrajini poremetiti programerov program.

Izvor: https://www.dailyveracity.com/2022/01/23/shock-thousands-on-twitter-regret-getting-the-vaccine-side-effects-worse-than-covid/

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: