Cjepomor sportaša

Pogledajte video sa 116 stradalih sportaša od Covid-cjepiva.

To su najzdraviji ljudi, pod stalnom liječničkom paskom. 116 stradalih među najzdravijima među nama. Usporedite tu brojku s brojem sportaša koji su stradali od bolesti Covid. Da su ili umrli na terenu ili u najmanju ruku završili sportsku karijeru.

Cijepiti sportaše zbog 3. decimale – to je zločin

Stopa preživljavanja Covida za prosječne mlade ljude, a sportaši su ipak najzdraviji od najzdravijih u toj dobnoj skupini, je 99,9931%. Tj. smrtnost im je na 3.decimali (0,0069%).

A sada cijepe djecu zbog 4.decimale – to je monstruozno žrtvovanje djece

Za nekoliko mjeseci usporedite broj umrle djece od Covid-cjepiva s brojem umrle djece od samog Covida, a od kojega su ih išli “zaštititi” sumanuti roditelji.

Djeca umiru od Covida na 4.decimali. Stoga nema nikakvog razumnog razloga cijepiti djecu, jer je za djecu smrtnost od Covida 0,0002%.

Zbog tih dvije tisućinke promila ubrizgavati djeci nešto s nepoznatim/neistraženim dugoročnim posljedicama – to je ludilo.

Do sada ste mogli za bilo koji toksin koji vam padne na pamet – našli biste ga u cjepivu za djecu. Od formaldehida, antifriza do žive. Sve je to brižna država sponzorirala da se ubrizgava djeci. (“Nepoznata istina o svim cjepivima“). Sada već stvaraju i potpuno umjetne toksine: genski spike-proteini i nano-grafenski žileti (od kojih padaju pokošeni sportaši isječeni iznutra, jer imaju pojačani krvotok).

Takvi roditelji, koji će dati djecu na eksperiment, takvi zaista nisu ni trebali imati djecu. Jer to ne bi napravili ni svojim kućnim ljubimcima – kako bi bjelosvjetske alemke (video) imale na čemu raditi svoja zla-nstvena istraživanja. Takvih Asteka imamo napretek i samo čekaju razlog. Danas je to Covid, a kojeg su napravili (“gain of function“) isti oni koji su napravili i cjepivo, odnosno iz iste ekipe.

Nakon Covida takvi naprednjaci će sutra utjecati na klimu i vremenske uvjete pomoću žrtvovanja djece Baalu (“Tko su hrvatski Asteci između 11.000 onih koji zagovaraju depopulaciju kako bi se zaustavile “klimatske promjene”?“). Današnji lijevoliberalni naprednjaci nisu svjesni da su primitivne civilizacije isto tako mislile da se utječe na klimu.

Pomor celebrity-a u Srbiji

Sličan video s cjepomorom imaju u Srbiji sa svojim celebritijima. (“ŠOKANTAN VIDEO se vrti na društvenim mrežama – “PREVARENI – pomor cijepljenih u Srbiji”“).

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: