Želite znati za 5G tornjeve u vašoj blizini?

Dok je sve stajalo zbog koronskog lockdowna, jedna djelatnost je nastavila u tišini punom parom raditi: instaliranje 5G tornjeva. Netko bi pomislio da je 5G bio sastavni dio Korona-krize. Zavjerenaši tvrde da 5G ima i te kako veze s Koronom i s cjepivima.

Tko preživi – pričat će.

“Prozor mora pasti” je postao “5G toranj mora izrasti”. U školama tada nije bilo nikoga da vidi kako hrabri tehničari odoljevaju Koroni i šarafe li šarafe, spajaju li spajaju. Barem je javljano da je tako bilo vani.

I sada smo u jesen 2021. ovdje:

Zagreb i okolica.

Jako čudi da 5G tornjeva nema po centru Zagreba, nego se tiho dižu okolo. Valjda da se gomila ne digne. Ili čekaju da se Zagreb, ta cjepiteljska meka do kraja pocijepi, pa da onda prebace sklopku. Začuđuje da u centru podigla samo 2 5G-tornja, oba na Langovom trgu.

[UPDATE 06.10.2021]

Prema informacijama čitatelja (vidi u komentaru) u gradovima, barem u Zagrebu, idu s 5G drugim putem. Očito koriste glavne prometnice i uz njih na gusto siju malene 5G repetitorčiće. Situacija je znači puno gora nego što se vidi kroz OOKLA-inu stranicu, jer prikazuje valjda samo velike 5G-tornjeve. “Ookla” je inače platforma za testiranje brzine interneta.

Link je niže dolje, morate naći Hrvatsku na karti. Crvene točke su identificirani pojedinačni 5G-tornjevi, a tamne točke su gdje je više tornjeva na hrpi, pa morate zumirati s kotačićem miša. Isto tako možete i filtrirati one tornjeve već u komercijalnoj upotrebi, od onih u fazi testiranja ili ograničenih samo na određene korisnike (ali sa zdravstvenim utjecajem na sve druge ljude). Prema oglasnoj ploči desno na toj stranici, svakih tjedan dana se po svijetu posije barem više desetaka ili češto stotina 5G-tornjeva. Jer takve visoke frekvencije 5G (5.generacije) zahtijevaju jako gusto posijane tornjeve, svakome pod prozorom.

Natrag u Hrvatsku.

Kad odemo malo lijevije od Zagreba, prema Rijeci i Istri (“lijevo”, i doslovno i preneseno), vidi se sva naprednost lijevih. Ovih 15 komada kraj Rijeke zapravo nije Rijeka, nego se većina odnosi na Kostrenu. Kraj svakog restorana, konobe i prenoćišta uzdiže se po jedan toranj. Kostrena se može nazvati 5Gena. Opatija bajna je tek blijeda sjena Kostrene. Zanimljivo, i drugi veliki grad, Rijeka, je ostavljen po strani.

Nešto južnije otok Ugljan sav posijan s tornjevima nasuprot Zadru, dok je centar Zadra ostavljen na miru.

Split se isto čini ponešto 5G-zapostavljen. 5G kao da se kao zaustavio kod Solina

Krajnji jug nije vrijedan 5G-spomena

Na sjeveru Varaždin je dobro zasijan. 5G postaje tamo najvažnija kultura.

Istočna Slavonija se prilično dobro drži pridijeljenih frekvencija.

Iz daljega gledano, to ukupno izgleda ovako:

Ovo su bile uhvaćene slike. Sijanje 5G upaljača vašeg cjepovnog grafena možete pratiti iz dana u dan na ovoj stranici: https://www.speedtest.net/ookla-5g-map

Ako nekoga zanimaju tehnikalije, kod 5G-a (u Hrvatskoj) se radi o 3 frekvencijska pojasa:

  • 3,6 GHz
  • 26 GHz

Treći, 700 MHz ne bih tu ni spominjao, jer slabo kuha.

Kada sam prije pisao o 5G, tada nisam znao za Koronu i grafen u pripremi. Mislio sam tada, naivac, da je taj 5G zbog loptanja s naočalima (“Tko će preživjeti 5G mobilnu mrežu?“).

"To što će me boliti glava, što ću biti smušeno zaboravan, malo krvariti  iz nosa i zaspati tek u 4 ujutro (ajde barem k’o muško ne mogu imati spontani pobačaj) – sve to je  mala cijena da bi dva nogometaša mogla igrati mali nogomet 1-na-1 s naočalima za virtualnu stvarnost (VR) preko zdravih očiju."

Mislio sam da je to sve kako bi dečki igrali nogomet s očnim brnjicama preko zdravih očiju. Od te 2018., u međuvremenu smo dobili brnjice preko gubice. Što ti je progres!

Članci na blogu o 5G: https://homunizam.wordpress.com/category/5g/

[UPDATE 07.10.2021]

Ne znam jesu li kod nas integrirali 5G s uličnom rasvjetom, kao što otkriva Mark Steel, ekspert za vojna oružja i 5G: (“MARK STEEL PERORMS AN AUTOPSY ON 5G LED TRANSMITTER”)

Ovaj vojni stručnjak tvrdi da je 5G ubojito oružje koje će pobuditi nano-čestice metala u tijelima cijepljenih.

A kako to grafen reagira na 5G, vidi ovdje :

2 misli o “Želite znati za 5G tornjeve u vašoj blizini?

Add yours

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: