“Grafenska” novorođenčad (‘pandemijska djeca’) – od oba cijepljena roditelja izgledaju… čudno

Babice počinju porađati prvu djecu 9 mjeseci nakon pandemije Covid-cijepljenja, koja je započela u 12.mjesecu 2020.

Iako 82% cijepljenih trudnica pobaci (ovisno u kojem tromjesečju su se “cjepiv-u-dale”), polako nadolaze porođaji gdje su oba roditelja potpuno cijepljeni. A kako je druga doza išla par tjedana kasnije, tek za koji mjesec slijedi porođajni main-stream.

Eto, unatoč utjecaju cjepiva na mušku spermaplodnost, te na spontane pobačaje “trudnih osoba”, neki plodovi izdrže gestaciju do kraja. Sada babice počinju primjećivati uzorak kod “cjepovno korektnih roditelja”: djeca im izgledaju… malo čudno.

Čini se kao da su djeca negdje između Downovog sindroma i normalnosti, no uglavnom čudna izgleda i neobična držanja.

Djeca s obilježjima Down sindroma, ali bez Down sindroma

Desetke takvih slučajeva već potvrđuju babice u SAD i Velikoj Britaniji. Naravno, potrebno je pričekati više takvih svjedočanstava za konačni sud. Baš kao što se nakupilo s vremenom onih svjedočanstava s magnetima – e da bi fukaragraf.hr…. presudio da sve to nije istina, koliko god bilo videa na Tik-toku, Telegramu i drugim ne-youtubiranim video platformama. Sve su to snimili ljudi koji žele nauditi znanosti i Bill Gates-u.

A o stožernim berošima da ni ne govorim. Oni još nabavljaju mikroskop da usporede krv cijepljenih i necijepljenih. Do porođenih pandemijskih beba model 2021 oni još nisu stigli. Prozboriti će o njima čim ih gnjovinari na presici budu to nikadpitali.

Laždemija

Laždemičari još uvijek tvrde da su Covid cjepiva sigurna za trudnice. Ama kada su to ispitali, za Boga miloga? Koliko je bilo trudnica u tim njihovim “znanstvenim” studijama? Vjerojatno onoliko koliko je bilo i komorbiditetnih i “rizičnih” iz staračkih domova – koji su sada prvi kandidati za 3.dozu nakon očito vrlo uspješne dvije doze cjepiva.

Ne trude se cjepovno samo lude Amerikanke.

Ima i ludih Hrvatica koje su se u trudnoći cijepile. Ludilo, kompletno ludilo. Ipak se to s pravom zove “drugo stanje”. Glavno da buduće maajke izbjegavaju alkohol i pušenje između dviju doza Pfizera. Zbog zdravlja djeteta, jel’te.

  • Paracetamol? Ma nikako – NE. Izduraj!
  • Ali Covid-cjepivo – DA, zbog djeteta, da ne dobije spolno prenosivu bolest Hepatitis B… [uuups, to je iz nekog starijeg pred-koronskog antivaxerskog posta].

Grafenska djeca 2021

Kažu, treba slušati znanost, jel’da? E pa napredne ludare koje slušaju znanost će imati ponešto drukčiju djecu, naprednu grafensku djecu. A zatucane ravnozemljašice-antivaxerice će imati običnu djecu.

Evo dolje videa gdje babica govori:

Dopustite mi da vam nešto kažem. Ako niste imali pandemijsku bebu, ne možete raspravljati sa mnom. Razumijete li što mislim? Ove nove pandemijske bebe građene su drugačije. Potpuno drukčije. Nisu poput druge djece. “

Vjerujem da žena zna što govori kad kaže da su drukčije građena, ili barem misli na staturu, držanje.

Treba pričekati još više sličnih slučajeva. Znam, znam da zvuči blesavo, ali kako ova beba drži glavu, odmah se sjetim da je grafen najčvršći poznati materijal. Nemojte se smijati, glupo je, ali to mi je bila prva asocijacija.

Međutim, badava vrat i po babici čudno držanje, no mali supermeni s “Down obilježjima bez Down-a” meni laiku to nikako ne zvuči dobro.

https://www.orwell.city/2021/09/pandemic-babies.html

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: