Pingdemija: Britanci instalirali aplikaciju na mobitel koja ih stavi u samoizolaciju na 10 dana (sada nema više tko stavljati robu na police u trgovinama)

Koliko moraš biti blesav da ideš instalirati na svoj mobitel vladinu aplikaciju koja te prati gdje si i kada bio, te kada ustvrdi da si bio u blizini nekog ‘slučaja’, dobiješ na mobitel ‘ping’ da moraš u samoizolaciju na 10 dana? Hrvati su očito puno pametniji jer je nešto Capakovo slično neslavno propalo. Takav stupanj gluposti je usporediv jedino s gluposti da se ideš cijepiti. Ah, da, Velika Britanija je 2. u svijetu po procijepljenosti.

Zamisli da je vjerojatnost da NE DOBIJEŠ karcinom 99,7%. Ali da te tjeraju da primiš KEMOTERAPIJU, za svaki slučaj.

Enivej, nakon što je 600.000 (1.300.000) Britanaca tako mobitelima stavljeno u lockdown, sada više nema tko stavljati hranu i robu na police trgovina, niti voziti dostavne kamione – i sada imaju nestašice hrane u trgovinama i ekonomski kolaps.

Aplikacija prati “zaražene slučajeve” preko njihovih mobitela i ako ste bili negdje u blizini (ili vaš mobitel u blizini njegovog mobitela), dobijete zvučni “ping” i obavijest od britanskog Capaka da morate u samoizolaciju na 10 dana. Inače vjerojatno punite državni proračun ako vas nađu da ste se udaljili od kuće (a to znaju po vašem mobitelu).

Svaki četvrti Britanac se sjetio deinstalirati tu aplikaciju sa svog mobitela. Od 3/4 koji to nisu napravili, sada ih je preko milijun i pol zaključano doma u kučnom pritvoru na 10 dana. Ofce su zaslužile svoju depopulaciju.

To nije pandemija, to je test inteligencije.

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: