Nekoliko pitanja o cjepivima nad kojima se čovjek zamisli

Zašto cjepiva sadrže fetalne stanice abnormalnog a ne zdravog fetusa?
Zašto cjepiva za pse ne sadrže stanice psećeg fetusa?
Zašto se žene ne cijepe cjepivima sa stanicama ženskog fetusa (XX) nego muškog (XY kromozomi)?
Zašto mjesto apliciranje cjepiva ne odgovara prirodnom putu ulaska u organizam pojedine infekcije?
Zašto su puno bolesniji ljudi u najrazvijenijim zemljama, s najviše cjepiva?

Nelogična logika cijepljenja

Logika cjepiva je da se treba namjerno dati “manje” razboljeti, kako bi kasnije potencijalno razboljevanje bilo u blažem obliku. Navodno. Evo nekoliko primjera koji razotkrivaju glupost:

  • Mislite li da ćete imati blaže reakcije na ubod stršljena, ako biste se namjerno dali ubosti osama? (vjerujete li zaista da ćete tako “naučiti” svoj organizam da se zna boriti s otrovom ove obitelji insekata?)
  • Jako je opasno za stare ljude kad slome kuk – mislite li da bi pomoglo namjerno lomljenje manjih kostiju? (kako bi se tijelo “naučilo” i aktivirali se uspavani osteoblasti)
  • Ima li smisla malo se porezati, pa će to pomoći kod budućeg velikog ranjavanja
  • Ima li smisla namjerno imati manju prometnu nesreću, pa će vam to nekako pomoći kada/ako ćete imati ozbiljnu prometnu nesreću?

Zanimljiv je bio tajming uvođenja svakog od cjepiva, koja su navodno spasila toliko života:

Zašto se cijepiti eksperimentalnim cjepivom za bolest koju imaš vjerojatnost 99% preživjeti ako ju dobiješ. Ako. A godinu dana nisi ju dobio. Igraš rulet, a život ti je podario 99% šansi preživljavanja bolesti ako ju uopće dobiješ.

Vjerojatnost da dobiješ bolest x vjerojatnost da umreš ako ju dobiješ… takvo množenje postotaka pokaže da je vjerojatnije da ćeš umrijeti od utapanja, sunčanice ili gušenja hranom. Pa ipak živite nesputano, ne mareći za vjerojatnost ovih smrti.

Gledam prijatelje koji se cijepe. Vidim da odahnu – kad im je postupak cijepljenja dobro prošao. Nisu odapeli i nisu imali grozne nuspojave. E, jaka mi takva humana medicina! Što je s dugoročnim posljedicama ovih kemikalija? Znate li kako su životinje prošle s tim cjepivom? Ne znate? Jedino što znate je ono s TV-a. Ako ste se cijepili kako bi se sve vratilo na staro – varate se. Neće vam reći da možete prestati nositi masku i da se možete socijalizirati bez distance. Malo morgen. Badava ste se napunili raznim toksičnim kemikalijama i nepoznatim eksperimentalnim tehnologijama. Sve je to bilo badava. Ideja je da vam to ubrizgavaju 2-3 puta godišnje.

Kada ti depopulacionist krene spašavati život…

I tako se danas dijagnosticirani alergičari idu cijepiti protiv Covid-a. A znaju nateći od najbenignijih tvari. Kao i oni koji su već preboljeli Covid. Nema mi logike. Idu samo zato jer se bogataš Bill Gates brine za njihovo zdravlje i rekao da je to nešto jako dobro. Naime, nema Covid-cjepiva gdje nema tragova Gates-ovog depopulacionističkog novca. On je većinski vlasnik Svjetske zdravstvene organizacije WHO koju slušaju svi beroši svijeta.

Bill Gates nikada do sada nije brinuo o običnim ljudima. Ne kažem da on ne razmišlja o običnim ljudima. Ta, rekao je da bi uspješna cjepiva mogla smanjiti populaciju Zemlje za 10-15%. A i otac mu je na tome radio kroz pobačaje (“Planned Parenthood”). I sada nikome tko se prijavio za cijepljenje nije čudna ova neobična briga jedne loze depopulacionista – da se Covid cjepivima “spasi” što više ljudi. Moraš imati kvocijent inteligencije zlatne ribice, da ti to nije sumnjivo.

Suvremena kletva bi mogla biti: “Dao Bog da ti depopulacionist Bill Gates spašava život!”Jedna misao o “Nekoliko pitanja o cjepivima nad kojima se čovjek zamisli

Add yours

  1. Kad pričamo o covid cjepivu u potpunosti se slažem s napisanim. Kad pričamo o cijepljenju djece, ne bih to apriori odbacio, smatram kako neka cjepiva mogu zaštititi djecu (a i odrasle) od nepotrebnih bolesti. Ali dati djeci 70 doza to je stvarno suludo i nepotrebno riskiranje autizma ili autoimune bolesti. Bitno je i tko proizvodi cjepiva. Ja ovim američkim proizvođačima ništa više ne vjerujem! Mi smo imali imunološki zavod koji je proizvodio odlična cjepiva. Međutim politika nije dozvolila da ga se spasi pa sad nažalost ništa ne proizvodi. Također smatram da bi se po pitanju cjepiva trebalo pitati ljude koji se u to razumiju. Npr. Srećko Sladoljev koji smatra da bi se cjepiva trebala uzimati oralno jer je to puno prirodniji i sigurniji način imunizacije nego injekcijom koja je izrazito invazivna. Teška tema u svakom slučaju, zahtijeva da se čuje više mišljenja za razliku od jednoumlja koje se sad forsira, te zahtjeva slobodu izbora! Bez slobode samostalnog odlučivanja o vlastitom tijelu ili o tijelu svoje djece sva cjepiva su nepoželjna jer predstavljaju ogroman zdravstveni rizik. To je moje skromno mišljenje 😀

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: