Švedsko žensko meso na oltaru lijevoliberalne muslimigracijske multikuluralnosti

Migrant iz Eritreje optužen je za silovanje 3-godišnje djevojčice u Švedskoj. Medicinski centar je utvrdio da djevojčica sada ima i spolno prenosivu bolest.

32-godišnji imigrant, čije se ime ne objavljuje i slika zamućuje zbog švedskih zakona o privatnosti, optužen je pred sudom u Attundi. Živi u općini Sundbyberg, sjeverno od Stockholma. On je eritrejski državljanin koji je u Švedskoj prvi put registriran u 2010.

[Zbog zakona o privatnosti malo je detalja objavljeno. Npr. kako je došao u kontakt s djevojčicom, postoji li poveznica njega i majke, spominje li se ikako otac djevojčice…]

Optužba ukazuje da se silovanje dogodilo u stanu u općini Sollentuna, također sjeverno od Stockholma, u siječnju ili veljači ove godine. Nakon napada, majka je počela sumnjati da je djevojčica bolesna i odvela ju je u medicinski centar u Turebergu, gdje je utvrđeno da je zaražena STD-om. Liječnici su potom alarmirali policiju, a testiranje je pokazalo da eritrejski osumnjičeni ima istu infekciju.

Policija je ispitivala migranta. Iako od 2010. živi u Švedskoj, još uvijek mu je potreban prevoditelj za komunikaciju s časnicima. Negira da je počinio zločin.

[I to je sve što se može doznati. Ali iz ove dvije povezane slike se između redova može naslutiti da je majka “napredno feministički” razvedena, te da je ovoga Zamućenoga imala u svom stanu za svoje potrebe. No, sada se uvjerila da je njeno mlađe slađe. Tko zna, možda je majka bila jedna od ove tri kokoši iz dobrodošlice. A njihovi multikulti “gosti” su jasno dali do znanja pošto su došli – da ne bude nesporazuma.]

I sve ide tako dalje u švedsku materinu. Ali ako iskrsne neki problem homofobne prirode ovdje u Hrvatskoj, švedsko veleposlanstvo uvijek ima što za reći. Ili o navodnom brutalnom postupanju hrvatske policije prema ilegalnim prelascima granice.

Evo male švedske silovanjske slikovnice:

Izvor: https://barenakedislam.com/2020/05/24/sweden-muslim-invader-rapes-3-year-old-swedish-girl-and-gives-her-a-sexually-transmitted-disease/


Dvadesettrogodišnji afganistanski migrant suočen je s kaznenim gonjenjem zbog navodnog silovanja švedske djevojčice mlađe od 15 godina, čija mu je obitelj dala smještaj (sic! ne znaš tko je tu najluđi!).

Kaže se da se incident dogodio u noći 13. travnja ove godine i uključio je odraslu afganistansku osobu u zlostavljanje djevojčice vršeći razne seksualne radnje na njoj u periodu od oko dva sata.

Zlostavljanje se dogodilo u kući obitelji djevojčice, i dok je muškarac priznao da je imao fizički kontakt s maloljetnicom, on negira da ju je silovao ili seksualno zlostavljao, pa čak i tvrdi da je odbio djevojčin seksualni poziv zbog njene mladosti.

Prema sudskim dokumentima, muškarac „navodi da je tužitelj taj koji je želio seks s njim, ali da to on nije želio kada je to vidio kao neprimjereno dijelom zbog tužiteljeve dobi. Također navodi da vjeruje da je bio prijavljen policiji jer nije želio imati seks. ‘

Afganistanskom migrantu prethodno je odbijen azil i predviđena mu je deportacija, ali dobio je dozvolu za privremeni boravak nakon što je vlada usvojila takozvani „zakon o srednjim školama“ kojim je prebivalište odobreno afganistanskim migrantima u 2018. godini.

Otkriveno je da velika većina migranata koji su se kvalificirali za srednjoškolski zakon nisu maloljetnici i zapravo su punoljetne osobe. Švedski list Expressen tvrdio je da su 78% od 9.000 migranata odrasli ljudi, a 99.4 posto muškarci.

Švedska je zabilježila brojne slučajeve seksualnog zlostavljanja u koje su uključeni afganistanski počinitelji , uključujući slučaj u lipnju prošle godine u koji je bilo uključeno sedam državljana Afganistana i švedski državljanin.

https://www.breitbart.com/europe/2020/05/14/afghan-migrant-prosecuted-for-raping-underage-swedish-girl/


Da ne prevodim razne mučne slučajeve, evo samo linkova uz naslove:

SWEDEN: Iraqi Migrant Denied Asylum Before Decapitating Teenage Girlfriend


Sweden: Sudanese migrant arrested for raping girl and killing teenager who tried to intervene


New Swedish VIDEO: Gang stomp girl on the head while photographer yells “kill her wallah”


Swedish media try to cover up gang rape of girl by ‘Muslim migrants’ – Facebook censored posts as well


Serial Rapist Cannot Be Deported From Sweden Because He Was Child Refugee


Sweden: Somali migrant arrested for raping 12-year-old girl


Sweden: Women raped under knife threat while out walking her dog in Österåker


Sweden: Syrian taxi driver who raped female customer sentenced


Sweden RAPE CRISIS: Record number of reported rapes in 2019.


Sweden: Muslim migrant gets 75 hours community service for rape of 13-year-old girl


There is So Much Rape in Stockholm That Emergency Services Can’t Keep Up


Sweden: Muslim migration link avoided as sex crimes triple in five years


JUSTICE FOR SWEDISH WOMEN: Record number of rapes in Sweden – Only 7.4% of cases solved


Sweden: Women Raped, Yet Authorities Too Busy


More than one-third of Swedish girls subjected to sex offences in 2017 – Official report


Another day another gang rape: Woman raped in Swedish playground by three Africans


Rape capital of the world? Four rapes in Sweden reported in just one weekend


Sweden: Muslim migrant violently rapes 9-year-old girl, was in the area “to look for a girl to rape”


The Man, Who Is A Stateless Person, Was Found Guilty On Nine Separate Counts, Including Rape & Sexual Abuse…

19-year-old Muslim migrant ‘RAPES TEACHER at Swedish high school after threatening to kidnap her family if she did not have sex with him’


Afghan migrant who got asylum to avoid being raped, has now raped a 15-year-old Swedish girl himself


Sickening: African migrant, who raped Swedish girl and ruined her life, is allowed to stay in Sweden


Migrant celebrates Swedish citizenship by raping woman and tells her: ‘Now I can do what I want’


Scandinavia Continues to Remain Silent About Their Rape Epidemic: Two 14-Year-Old Girls Brutally Raped and Abused on the Same Public Toilet


INSANE Sweden: Migrant will NOT be deported for raping 92-year-old woman on Christmas Eve


Nakon svega bi čovjek pomislio da će biračko tijelo na izborima izabrati konzervativnu vlast koja će obećati da će izbaciti imigrante.

Ali, feminizam je kao bolest toliko razorio Švedsku, da se to ne događa. Nego i dalje izabiru iste lijevoliberalne stranke.

U Zašto žene uništavaju nacije i civilizacije? i Zašto žene uništavaju nacije i civilizacije? (2.dio) je pokazano da je snižavanje dobne granice i davanje prava glasa mladim ženama koje nemaju vlastite djece velika pogreška demokracije. Muškarci (ako nisu feminizirani po švedski) imaju ugrađenu lojalnost obitelji, klanu, plemenu, naciji, rasi. Žene to stječu tek kada tjelesno investiraju u vlastito potomstvo. Do tada su podložne utjecaju medija, a koji su znamo u čijem vlasništvu.


O švedskom muškom mesu će biti govora drugi put.

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: