Memeteka (#1): Feminizam

Meme-i su oličenje istine da “slika vrijedi tisuću riječi”, pogotovo uz par dodanih pogođenih riječi. Ovo je zbirka zabavnih memea o feminizmu. Da nije civilizacijski ozbiljno, bilo bi još i smješnije.
Feminizam nije oslobodio žene. Zapravo i jest ih oslobodio; ali od ženske uloge, od same biti ženstvenosti. Vrlo stabilne predane veze kakve su nekada imali muškarci i žene, teško je pronaći danas, osim kod najstarije generacije.

Paradoksalno je što je feminizam zajedno s drugim ljevičarskim ideološkim pokretima uništio prirodni feminizam žena i pretvorio ih u seksualne objekte.

19-godišnjakinja koja namjerava podvezati svoje jajnike (uz zamrzavanje jajnih stanica) pretvara se u čistu seksualnu robu. To što su žene same prešle u seksualne lutke, paradoksalan je rezultat nakon desetljeća feminističke propagande koja je seksualni odnos između muškaraca i žena iz ljubavnog odnosa pretvorila u „mušku upotrebu ženskih tijela.“ Feministkinje su postigle upravo ono što su osuđivale.

Krajnji efekt feminizma je nerađanje i izumiranje. Društva (civilizacije) nezahvaćene karcinomom feminizma će naslijediti geografske prostore feminizmo-gangrenoznog Zapada.

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: