Plenković i Hrvatska Degenerirana Zajednica (HDZ) idu po 0:3

Nije toliko Ljevica pobijedila na predsjedničkim izborima u Hrvatskoj, koliko je HDZ izgubio još jedne izbore u pobjedničkom nizu – pod mudrim briselskim vodstvom Zorana Plenkovića, što su si ga sami izabrali.

LijevoLiberalnima presvučenim komunistima je bilo dovoljno istaknuti za kandidata najlošijeg premijera ikada – pa da taj i takav pobijedi Kolindu365HDZ. U SDP-ovom stožeru na Iblerovom trgu u videu slave svoju pobjedu uz pjesmu i ples (Bernardić je onaj s crnom kapom) :

SDPresvučeni komunisti

Nije SDP-ovcima teško presvući se u politički korektne kostime današnjice. Znamo da su oni brzo-presvučeni komunisti. Nakon Moskve i Beograda odmah su se kao suncokreti okrenuli prema Bruxelesu i bogatoj globalističkoj eliti kapitalističkoj.

Radništvo su lakoćom zamijenili za pederštvo, makar su u NOB-u homoseksualce humano likvidirali. Tada nisu znali da njihovi budući imigrantski miljenici imaju propisano bacanje gayeva s visine, a ne metkom u partizansko LGBT čelo (jer su potpali pod utjecaj dekadentnog stražnjeg Zapada).

Presvučeni komunisti su se nekada davno samoupravno borili protiv trulog kapitalizma, a danas su se slizali s najbogatijim monopolističkim kapitalistima na kugli zemaljskoj. U tom komunjarskom mijenjaju kostima, miljenika i gazdi, samo je jedna konstanta: mržnja prema svome nacionalnom – jer je to suprotno od nekad kominternovskog (=internaciolnog), a danas globalističkog.

Prividni izbor

Smjena generacija Presvučenih teče iznimno glatko. Sinovi glavonja s nekadašnjih sjednica CK i plenumima su danas dobro pozicionirani u naizgled suprotstavljenim strankama/partijama. Udbaši-drugo-koljeno su se razmiljeli po strankama kao rakova djeca. Nakon što su im nelustrirane ćaće menadžerskim kreditima pretvorili društveno u privatno, danas su to najglasniji kritičari pretvorbe i privatizacije.

Vikati “Pljačka!” zamagljuje da ti je CK-tata od partijsko-menadžerskog kredita priskrbio lagodan život i nije trebao ići na bauštelu.

  • Nekad totalitarni jednopartijci, danas su najveće demokrate i pluralisti.
  • Nekad UDBAši batinaši, danas su UNaši podrepaši.

Da se radi o prividnom političkom izboru postaje jasno kada dvije suprotstavljene stranke, i HDZ i SDP zastupaju isto: Marakešku deklaraciju i Istanbulsku konvenciju, te složno suzbijaju sve refendumske inicijative naroda. To je prividni izbor između LijevUdbe i DesnUdbe.


Povremeno sam ovdje znao dotaknuti domaću politiku, pa evo male retrospektive takvih tekstova koji objašnjavaju kako je HDZ došao do trenutnog rezultata 0:2

Vremeplovom u 2016: “Što Hrvati mogu očekivati od Andreja Plenkovića?

Krajem 2016. sam napisao odgovor na to pitanje u obliku slike:

Hrvatima se crno piše, te mogu očekivati samo jedno Veliko Ništa.

Kratko i jasno: EUlita ga je poslala kao gubernatora da eutanazira HDZ. Što je ovaj gubernator naumio postalo je kristalno jasno izborom Nina-Nene Obuljen za gospođu ministarku. (…) koja je knjige generala Praljka s dokumentima od nacionalnog povijesnog značaja proglasila šundom, dok nema ništa protiv celuloidnog istraživanja zašto zjapi prazna kino-dvorana “Zvezdara” u Beogradu. Upravo ta problematika zanima hrvatske porezne obveznike.

Nemojmo se iznenaditi kada i od europejčine Andreka čujemo politički korektne lijevoliberalne stavove o imigrantima, istospolnoj klasi, eutanaziji, pobačaju, GMO, depopulaciji, globalnom zatopljenju/zahlađenju (što već bude) čovjekom izazvanim. On se nikada ne istrčava bez potrebe. Sve ćemo čuti kada za to dođe vrijeme. Kao što je baš pravo vrijeme da nas Nina-Nena vrati u 1986.

Moram ovdje zastati da se divim vlastitoj dalekovidnosti: “o imigrantima”-> Marakeš, “o istospolnoj klasi”-> Istanbulka

Kada su se onomad osjetile populističke promjene u Hrvatskoj, u sreski komitet je došao drug iz partijske policije.

-“Stipe, tvoj mali, jel Zoran?, on će ostati u presvučenoj Partiji, Savez Dobro Presvučenih, SDP. A, ti Mario, onaj tvoj mali , Andrej, je određen za Hrvatsku Ustašku Zajednicu.”

-“Joj, druže, zašto moj ne može među naše? Kud baš u tu Zajebnicu opasnih namjera! Mali je tako miran i povučen… bolje bi se snašao kod Pusićke, ako baš mora u 2.ligu…”

-“Muči! Baš to je prevagnulo. Ne možemo tamo poslati Stipinog štemera. Tamo treba netko miran, koji može dugo mirovati, dok ne zatreba.”

Dobro, ovaj literarni uradak je malo izmišljen. Ako je mogao Hribar-Obuljen HAVC financirati četničku izmišljotinu o Dvoru, mogu si i ja pustiti mašti na volju.

I tako je Andrej Plenković konačno zatrebao. Hrvatski birači su dobili izbor: Ili će glasovati za Andreja Milanovića ili za Zorana Plenkovića. Obojica iz iste Zbriselske bojne. U njoj su rame uz rame bojovali Zoki i Andrej. Nije da su oni zbrisali u Bruxelles 1991. Bože sačuvaj! Oni su čuvali sjevernu bojišnicu da neprijatelj domovine ne dođe sa sjevera iz pravca Nigdjezemske.

Hrvatsku je danas preuzelo 200 udbaških obitelji. Kao Stasi i slični, Udba je bila partijska policija. Pljačku i privatizaciju su sproveli oni koji su najglasnije vikali. Pogledajte slike s partijskih sastanaka, komiteta, plenuma i naći ćete očeve tih 200 obitelji.

Mladi Andrej je bio aktivan u Titovoj omladini. Otac je bio utemeljitelj i direktor Fakulteta političkih nauka u Zagrebu. Dobivao je i ‘platu’ savjetnika generalnog direktora Radio Televizije Zagreb, Branka Puharića i Veljka Kneževića. Isto kako su sinovi bili kasnije zajedno u Zbriselskoj bojni, isto tako su im i ćaće zajedno radile u takozvanoj Službi za razvoj na RTZ. Svi djelatnici ove službe su bili djelatnici Udbe i KOS-a. Premijerov otac Mario je i predavao polaznicima tečaja Udbe na današnjoj Policijskoj akademiji u Svetošimunskoj. Došao je i do čina majora. (izvor)

Niti novi premijer – Titov omladinac, dijete partije i sin majora nije mogao ispasti drukčiji. Zato neće čuditi što će nas Plenković uvjeravati da se okrenemo budućnosti a ne prošlosti. On sam je došao iz Bruxellesa. Otac je radio za Beograd. Vjerojatno djed za Budimpeštu, a pradjed za Beč. To “na slovo na slovo” B, bi moglo biti genetski.

Plenky-a su željeli uza se i Vesna Pusić i Ivo Josipović. Andrey je morao ljubazno odbiti, jer je već bio predviđen za drugi zadatak. Spavač je konačno aktiviran 2016.

Crno nam se piše jer će bez resetiranja sve ostati kakvo je bilo. Sjaši Zoran da uzjaše Andrej. Oni su dvije strane iste briselske medalje. Kada dođe vrijeme za rabijatnog, vadi se Milanović. Kada se svi zasite sirovine, vadi se uglađeni Plenković.


Vremeplovom u 3/2018: “Najnovija vijest! HDZ izgubio Izbore 2019 i raskolio se na HDZ-1 i HDZ-2 !

Godinu i po kasnije sam napisao satirički tekst s navedenim naslovom, predviđajući što bi se moglo dogoditi 2019. Bilo je to nakon Istanbulske konvencije. Prilično toga sam i pogodio. Napominjem, slijedeći tekst je napisan 2018. kao da se budućnost iz 2019. već desila:

(0:1) Izbori za EU-parlament 2019

Kad se vratimo malo unatrag, prve naznake da biračko tijelo ipak nije oprostilo HDZ-u ratificiranje Istambulske konvencije iz 2018., pokazali su izbori za EU parlament početkom 2019.

Nisu se tome nadali nakon svih pohvala koje je Hrvatska dobila iz EU, MMF, Soros-Perverz-Investa i ILGE. A i rejting Hrvatske kod agencije “MUDL-PUDL” je porastao na CCC+, s optimističnim ekonomskim procjenama boljitka nakon 2048. Poboljšanju BDP-a je najviše doprinio rast zapošljavanja u Policiji u post-konvencijskom odjelu ČKNDM (Čitanje komentara na društvenim mrežama).

Kao odgovor na ključanje u stranci, Plenković je udario vritnjak najglasnijim protivnicima. Stanje na terenu se zakompliciralo pa je čvrsta ruka Planekovića raspustila 109 ogranaka i zabranila članovima sudjelovanje u prosvjedima i peticijama.

Bilo je toliko nepotrebne vike gdje će se naći ona milijarda za IK. Ministar financija je došao s jednostavnim rješenjem: “Ako mladi odlaze van, onda će nam ostati višak novaca u mirovinskom fondu jer će im netko drugi isplaćivati mirovine”. Nitko se do sada nije sjetio – da tu stoje novci koji se nikome neće isplatiti kao mirovine.

Vuuuš – odmah je novac prebačen udrugama, te za operacije dragovoljnog rezanja pimpeka i sisa svoj onoj do sada diskriminiranoj trans-manjini. Uvezeni zamjenski doktori iz 3.svijeta s neskrivenim užitkom režu bijele pimpeke. Tko zna, možda bi ih trebalo zaštititi oznakom zemljopisnog porijekla zajedno s “bijelim bubrezima”. U svakom slučaju, Zagreb je opet postao medicinski centar ovog dijela Europe.

(0:2) Predsjednički izbori, 2019/2020

E, tu sam fulao. Ne što se tiče poraza Plankovićeva HDZ, nego Kolinde:

Predsjednica se mudro distancirala od uzburkanog HDZ-a i pobijedila u prvom krugu. Plenković je izjavio da je to ujedno i pobjeda EuDZ-a. I da će i dalje zajednički raditi na korist kako svih gendera u Hrvatskoj, tako i svih imigranata koje su nam vratili iz EU kao II. klasu.

Kolinda ne samo da se nije distanc-irala od HDZ-a, nego se približ-irala još jednom majstoru za presvlačenje svih 365 dana. No, u oba scenarija gubitnik je isti. Tadašnje proročanstvo je mislilo da će se nakon tih 0:2 nešto promijeniti u HDZ-u:

Upravo jučer je puknula vijest da je Plenković iznenada pozvan da bude član Europske komisije. To tijelo se ne izabire na izborima, nego se nekako oni sami demokratski postave. Velika je čast za Hrvatsku da našijenac postane tako utjecajan. Sigurno će Hrvatska imati onoliko koristi koliko ima već od Nevena Mimice.

Hitnost transfera je razumljiva: EU komisija je uvjerena da hrvatski predstavnik najbolje poznaje države koje su najavile svoje “exite”: HUNEXIT, POLEXIT, CZECHEXIT, SLOVAKEXIT… jer svi ti exitovci ljetuju na hrvatskoj obali.

Plenković je brzo spakirao kufere s točkićima i s obitelji pod okriljem noći zapalio za Bruxelles. Svoju stranku EuDZ, odnosno HDZ-1 je ostavio da vodi ___________________ (izbrisano zbog Odredbi o zaštiti genderskih osobnih zamjenica). Primopredaju sa slijedećim premijerom Plenković će obaviti iz Bruxellesa putem Skypea.

Zli jezici tvrde da je Plenković cijelo vrijeme bio u Hrvatskoj po zadatku, a koji je sada obavljen: pederi u zakonima – Tuđmanov HDZ rastavljen na proste faktore. Desnudba tvrdi kako je znanstveno dokazano da nije.

Na žalost, gospođa Ursula Von Der je osujetila planove Plenky-a da postane zamjenik guzo-štipavca Junckera, pa nam je ostao Zoran Plenković na trajno korištenje.


Vremeplovom u 6/2018: “Plenkovićeva vlada potpisala deklaraciju da će naseljavati afričke crnce i arape u Hrvatsku

Nakon Istanbulke (razori obitelj) kao predjelo, počelo se u tajnosti pripremati glavno jelo – Marakeš (razori nacije).

Zajedno s ostalim EU zemljama, Hrvatska je vlast u potpunoj tajnosti od svoje(ih) javnosti potpisala “Marrakesh Political Declaration” 2.svibnja 2018.

Nakon što su nam “Istanbulskom konvencijom” odlučili na silu penetrirati seksualne manjine u nacionalno biće, sada je politička elita odlučila uvoziti afričke crnce i sjevernoafričke Arape u Hrvatsku.

U rinfuzi.

Krajnji cilj je da se rastoči nacionalno biće, razvodni nacionalni osjećaj, te da nas se u konačnici zamijeni na ovim geografskim prostorima.

Evo što piše u tajnovitoj deklaraciji, a gdje se spominju Hrvatska:

Mi, ministri vanjskih poslova, ministri unutarnjih poslova, ministri integracija, ministri zaduženi za migracije i visoki predstavnici slijedećih zemalja: Austrija, Belgija, Benin, Bugarska, Burkina Faso, Cabo Verde, Cameroon, Central African Republic, Chad, Obala slonovače…Hrvatska….”

Vidi, nema Mađarske!

Već Istambulska tvrdoglavost Plenkovića potvrdila je tmurno predviđanje. Sada kada vidimo da ovaj uljuđeni briselski stipendist želi zamijeniti Hrvate s crncima.

Pri tome njegova vlada skrivećki od javnosti i biračkog tijela potpisuje zamjenu hrvatskog stanovništva s afričkim. Ova izdajnička vlada, kao i većina EU vlada sprema nam za koju generaciju zagarantirana mjesta u Saboru za uvezene afričke crnce.


Vremeplovom u 11/2018:”Marakeš će biti Moraškeš (moraš dati keš)

Lijevonapredni su izbrisali granice između muškog i ženskog. Sada žele izbrisati granice između države i države. Internacionala je davni san marksizma-lenjinizma. S radništvom nije išlo, pederštva je premalo, uzdaju se sada u migranštvo.

Ljevičari uvoze svoje buduće glasače

Seksualno poremećeni glasuju za lijevoliberalne, ali ih je puno premalo. Imigranti dokazano glasuju za ljevičare. Marakeš je globalni ljevičarski uvozni posao:  uvoze svoje buduće glasače u rinfuzi. Barem u ovom pred-šerijatskom razdoblju, dok se još budu održavali izbori.

Razvodni nacije pa vladaj! / Razvodne et impera /

Kada se jednom kroz imigraciju razvodni nacija, tada nema kohezije koja bi se pobunila protiv bogate elite iz gornjih 1%. Tu leži odgovor na naivno pitanje zašto bi Bogatima bilo u interesu dovlačenje milijuna neupošljivih i neasimilirajućih imigranata iz primitivnih srednjevjekovnih kultura: razvodnjavanje stanovništva.

Elitin novac kupuje sve. Kormilo civilizacije u pravcu jedne svjetske vlade preuzimaju UN birokrati, elitini poslušnici koje nitko nije birao na izborima. U žestokoj konkurenciji su likovi liberalniji od Vesne Pusić (ne sjećam se da smo glasovali o njenoj kandidaturi za UN ili za Mimicu kao EU-povjerenika). Što se tiče globalističke elite, u budućnosti svi mi ostali trebamo postati genetski miks, s prosječnim IQ od orvelskih 84 – za lakše vladanje.

Briselski podguzi

Briselski podguzi hrvatski misle da je izjednačavanje legalne i ilegalne (rinfuzne) migracije dobra stvar. Svatko ako je jadan neka se naseli u čijem god dvorištu mu se najviše sviđa.

Ministri u hrvatskoj vladi se ko djeca vesele Marakešu zato što će konačno moći migrirati u Nigeriju. Ako Marakeš ikako pomogne da se riješimo parazita… Neka oni napune napuštena sela neke afričke Slavonije. Jer hrvatsku su već uspjeli isprazniti.

Plenković je nagovorio članove Hrvatske Degenerirane Zajednice (HDZ) da u Saboru prihvate Istanbulku kao sredstvo promicanja sterilnih seksualnih devijanata (a već sutradan su zabrinuto raspravljali o padu nataliteta). Nema sumnje da bi oni jednako lako odriješili (još veću) kesu za stotine tisuća imigranata.

Ako već i prije potpisanog Marakeša “Hrvatski Zavod Za Zapošljavanje” financira zapošljavanje imigranata (pokraj svih naših nezaposlenih i svih naših Emigranata), zamislite kako će tek biti nakon Marakeša. Red (30.000) pred blagajnom se već proteže do Velike Kladuše. Jer, po Marakešu bi migranti u Europi imali ista prava na obrazovanje, posao i zdravstvenu zaštitu kao i Europljani (citiram: “…bez obzira na status migranata”). Već sad jasno vidim budućnost zagrebačke Ilice s nekim novim purgerima:

takbir

Toliki ratovi da se sačuva teritorij – a sada se neskriveno neprijateljske strane kulture samo propuste u dvorište da grade svoja paralelna društva, dok crpu domaćina kao parazit i množe se brže od domaćina.


Vremeplovom u 5/2019: “EuDZ će doživjeti neugodno iznenađenje na izborima za EU-parlament

Možda se varam, ali nekako slutim da će, što god govorile ankete, na ovim EU-izborima HDZ platiti kaznu

  • (a) što je podlim trikovima zaustavio SVE referendumske inicijative naroda,
  • (b) što je narodu uvalio Istanbulsku konvenciju i Marakeš
  • (c) što nije postavio žicu na granice kao pametni Slovenci – da ljudi ne strepe od imigranata.

A ponajviše što saborska elita i dalje jednako bezbrižno živi na visokim plaćama i saborskim mirovinama, ne smanjujući svoje privilegije – dok hrvatska mladost i budućnost napušta zemlju.

Ako već nisu znali što potpisuju, trebalo je svakom saborskom eudezeovcu biti sumnjivo da su odjednom na istom kolosijeku sa SDP-om po tom pitanju – a što ne može biti dobro.


HDZ je pod Plenkovićem otišao lijevo, no za neke birače to nikada neće biti dovoljno lijevo. Za desne birača ovaj HDZ nije dovoljno desno, nego ga zovu Hrvatska detuđmanizirana Zajednica (HdZ), te će svoje glasove dati opciji koja će najviše sličiti opciji Viktora Orbana. Jer, zahvaljujući njemu će i za 200 godina biti Mađara u Mađarskoj.

Nakon prihvaćanja genderske Istanbulke u HDZ-ovom Saboru, može se reći da je HDZ skraćeno od Hrvatskih Degenerika Zajednica.

A nakon prihvaćenog Marakeša HDZ je dobio i alternativno značenje: Hrvatska Dhimmi Zajednica. (proguglati za značenje “Dhimmi”)

I sada su ubrzo na redu Parlamentarni izbori. Sa Zoranom Plenkovićem na čelu HDZ ide na 0:3 . Bit će to Plenkovićev hat-trick.

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: