Gejaja – ili “jaja na gay način”

Jaja na oko, jaja na kajganu, kuhana… Malo me začudilo što slijedeća vijest nije bila naslovljena “Još jedna homoseksualna žrtva” ili slično. Zna se da kod gayeva uvijek ima nešto uzbudljivo. Iako su oni po svemu baš poput nas ostalih.

Frizer iz Michingena je pred Božić našao sodomo-prijatelja na LGBT aplikaciji “Grindr”. Kako bi inače 43% američkih gayeva doguralo do 500 seksualnih različitih partnera?

Da skratim priču, ovaj ljubičastokosi frizer je nađen u podrumu kuće svog novog prijatelja (#315) obješen na kuki za meso. Sodomitski prijatelj (g.Mark Latunski) si je poslužio frizerova jaja. Sve ostalo je još bilo na kuki.

Prvi dojam je da se suprotnosti privlače

Jedeni frizer (Kevin Bacon)

Osim ljubavi prema tetovažama, čini se da topla braća nemaju baš ništa zajedničko:

Jedač frizera : Mark Lutunski (50)

U ovom testosteronskom naskakivanju mužjaka-na-mužjaka, onaj nježniji je očito bio previše neodoljiv (“k’o bombon”), te konačno i doslovno konzumiran.

Zaključak je da LGBT vole različitosti, jer Jedačev “tip” je inače bitno drukčiji. Evo gastronoma (desno) sa svojim prijašnjim partnerom (lijevo):

Ova dvojica su se “uzeli” 2016., nakon upoznavanja na tom istom Grindru. Međutim, njihov istospolni brak je neočekivno puknuo. Dok je sreća trajala, par je imao zajednički Facebook profil

https://www.facebook.com/olykoslukas.latunski

Bivši polovican o nježnoj duši

Evo kako lijevi sa slike (Jamie Arnold) izražava šokiranje nakon vijesti što je to počinio njegov “bivši” (g.Mark Latunski):

Kada netko koga ste znali da je nježna duša, pa se ispostavi da se pretvorio u monstruma, to ne želite povjerovati.

Topla braća su se razišli zbog Jedačevog životnog stila: “Nekada bih ja došao kući i netko je još bio tu… Pokušao me (Mark) uključiti. No, ja bih večerao i otišao spavati. Morao sam “izaći”. Nisam više mogao podnijeti taj životni stil.

Kevin i Mark (jaja od Slanine)

Tražeći novu životnu sreću, 50-godišnji Mark je na Grindru našao 25-godišnjeg Kevina. Kevin je živio s cimericom (zanimljivo kako žene obožavaju živjeti s gayevima i velika su potpora pokretu), koja kaže da je Kevin na Badnjak otišao se naći s nekim koga je upravo upoznao na Grindru (aplikacija za gay upoznavanje na mobitelu).

Nakon što se Kevin nije pojavio na božićnom ručku kod ponosnih mu raznospolnih roditelja 25.prosinca, policija je našla njegov auto i rekonstruirala kretanje prema mobitelu. Konačno, 28.prosinca stižu do kuće Marka i pretražuju kuću. U podrumu pronalaze jednu skrivenu sobu i Kevina tamo naglavačke obješenog sa stropa, golog na kuki za meso, bez jaja. Bio je mučen i parcijalno (po)jeden [“partially eaten”]. Jedino što se zna je da je bio mrtav-jeden, a ne živ-jeden. Osim prerezana vrata, imao je više uboda u leđa.

G.Latunski je priznao da je koristio nož, ubo Kevina jednom u stražnji dio vrata i onda mu prerezao grlo. Zavezao mu je uže oko gležnjeva, podigao ga i objesio ga na krovnu gredu na stropu. Priznaje i da je nožem odsjekao jaja g.Bacon-a (Bacon=slanina) i kasnije ih konzumirao.

Kevinova cimerica je primila text-poruku potpisanu kao Kevin da se on ludo zabavlja i da noćas neće doći kući.

Luda gay zabava je kulinarski kulminirala na kuki za meso. Je li to bio generacijski nesporazum (50 godina i 25 godina) ili se radilo o čistoj gladi, nikada nećemo znati.

“Jedač” Mark je bio diplomirani kemičar. Kevin-frizer je usput studirao primijenjenu psihologiju. S obzirom kako je kukavno završio, baš i nije znao primjenjivati psihologiju u susretu s LGBT “prijateljima” s više razine sodomističkog hranidbenog lanca.

Degustirani Kevin

Cimerica o Kevinu: Obožavao je razgovarati o kosi, o šminki, o modi i glazbi.[baš sve kao i mi ostali] Volio je slušati Taylor Swift, Lady Gaga…Obožavao je dobivati ​​tetovaže… Dolazio je na koncerte moga benda… Došao je na moj recital i bio moj osobni frizeri, čak mi je bojao kosu noć prije kao poklon za moju maturu.

Nastavlja cimerica: Kevin se neprestano borio s mentalnim zdravljem. Tako je očajnički želio biti sretan, ali ponekad je to bila prava borba za njega. No uvijek je želio poboljšati sebe i tražio je pomoć kad mu je bila potrebna.

Kaže dalje, činio je što je htio, kad je htio i malo što ga je zadržavalo…

Frizerova stranica na Instagramu puno govori o njemu: https://www.instagram.com/hairbykevinbacon/?hl=en

Ludi kemičar Mark

Mark je trenutno bio nezaposlen. Bio je najuren s posla jer je na poslu preprodavao guzne lubrikante. Stoga je govorio da je trenutno samo-zaposlen. Obožavao je kožni kilt i općenito kožu (vidi “Ta divna stvorenja“).

Mjesec-dva prije “Kevinova degustiranja”, policija je imala posla s kemičarom Markom – jer je ganjao nekog mladića po susjedstvu a koji nije imao ništa na sebi osim kožnog kilta. Mladić (29) je istrčao iz njegove kuće krvava lica vrišteći. Vjerojatno je trebao biti degustiran poput Kevina, ali je brzim nogama zbrisao s posljednje večere.

Vjerojatni nesuđeni obrok, mladić nije podnio tužbu policiji i sve se miroljubivo riješilo. Rekao je policiji samo da je bio vezan lancem u podrumu. Oslobodio se i istrčao jer se bio prestrašio. To za policiju nije bilo ništa posebno, kad su u pitanju gayevi. No big deal! Gayevi se tako igraju!

Mark Latunski im nije bio sumnjiv jer je spomenuti kilt zaista bio njegov. Kaže da je ganjao mladića jer mu je mladić htio ukrasti kožni kilt vrijedan 300$. Što se tiče policije, sve je bilo “sporazumno” dvije odrasle osobe (što je glavna mantra homoseksualizacije društva). I ni jedna strana nije podnijela formalnu pritužbu. Mladić je vratio kilt vlasniku i to je bilo to. Kao što biva kod liberalnog sudskog i policijskog aparata, glad se ipak neće time riješiti, a to će svojim jajima i životom uskoro platiti frizer Kevin.

Kao i Kevin, i Mark Latunski je imao probleme s mentalnim zdravljem. Nije uzimao propisane lijekove, sve dok si nije “uzeo” Kevina.

Sumrakom psihijatrije (kada je homoseksualnost skinuta s popisa mantalnih poremećaja) Marku je bilo dopušteno da slobodno živi s dijagnozom “ozbiljna depresija, paranoidna shizofrenija i osobine poremećaja ličnosti” – dijagnosticirano 2010. i opet 2012.

Kod ovakvih informacija uvijek pomogne prisjetiti se da su LGBT baš poput nas ostalih… ako izuzmemo kanibalizam i još nekoliko gnusnih sitnica… i dijagnosticirane popratne probleme s mentalnim zdravljem.

Izvor: https://heavy.com/news/2020/01/mark-latunski/ i

https://www.dailymail.co.uk/news/article-7858055/Cannibal-50-accused-killing-man-named-Kevin-Bacon-25-eating-testicles.html


O gej-gastronomiji i gejkulinarstvu: “Sodomit skuhao i pojeo seksualnog partnera

O gayevima kao ožrtvama i gayevima kao serijskim ubojicama više informacija u serijalu članaka “Seksualna orijentacija serijskih ubojica“.

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: