Kako “BurgerKing” hormonalno transformira mufke mušterije

Vidim nadobudne kako drajvin-aju u McDonalds. Jer oni su superiorno “iznad” tih seljačkih ćevapa, ražnjića i kotlovine. Djecu od 5-tog rođendana (s rođendanskim proslavama) navikavaju na prehrambeni junk-napredak. O BurgerKingu u domaćim prilikama ne znam ništa, a on je glavni lik u ovoj vijesti. O McDonaldsu ću drugom prilikom, s popisom kemikalija ubačenima u sav taj “Frankenfood”, uopće.

S obzirom da mi Balkanci (geografski oni u užem i oni u širem smislu) nismo toliko napredni kao Amerikanci, ne znam koliko dobro kod nas “ide” (i da li se uopće prodaje) taj “Impossible Whopper”. Da budem iskren, zapravo i ne znam gdje je i ima li uopće BurgerKing-a u Zagrebu.

Kao i kod nas, napredni Amerikanci lijevoliberalne provicijencije preziru američki srednji i niži sloj (“red neck”), a koji tradicionalno obožava jesti meso a ne vegetaciju. Sad ide politički korektni slijed: Američkim rednekima meso većinom dolazi od krava. Pa se krave uzgajaju za mesnu industriju. Krave ko krave, ekološki su problematične: prde i ispuštaju CO2 na svom sodomitskom kraju. To je onda u atmosferi staklenički prdac-plin (vidi “Globalno zagrijavanje: Krave podriguju i prde više nego bi trebale“). Zbog stakleničkog prdaplina zagrijava se atmosfera. Od toga lijevoliberalni dobivaju povišenu temperaturu. Od njihove povišene temperature nastaje globalno zatopljenje. To su onda njihove klimaksne promjene.

Politički korektan xxxburger

Rješenje je prestati jesti meso. Razni junk-food Burgeri imaju sada veliki problem. A jako žele biti politički korektni. Za takve politički korektne lijevoliberalne su složili hamburger koji nije “ham” nego je veganski burger. Najnoviji takav politički korektan i globalnim klimatskim promjenama friendly proizvod je BurgerKing-ov “Impossible Whoper”.

Umjesto mesa ima soju. Nemojmo o GMO-u u soji, već samo o estrogenu u soji. Prema doktoru veterine iz Južne Dakote (James Stangle), na soji temeljen Impossible Whoper ima (preračunato) 44.000.000 nanograma estrogena, dok mesni Whopper ima toga samo 2,5 nanograma. Dakle, tih Whoperovih 44 miligrama (preračunato), je 18.000.000 puta jača doza ženskastog hormona.

18 milijuna! Inače volim za svaki “N puta više” navoditi dodatno još i pretvoren u “N % više” jer se tako lakše uočavaju i uspoređuju odnosi. S ovih 18 milijuna zaista nema potrebe pretvarati ga u postotke.

Ima jedna uzrečica za nešto što pomlađuje: “Ma to ti je tako dobro da od babe pravi curu”. Uzrečicu neće razumjeti nešto mlađi, ali je primjenjiva na BurgerKingov “Impossible Whoper” sa tom svojom 18 milijuna povećanom dozom ženskih hormona unutra: njijhov Whoper stvarno od muškića radi curu.

Soja-bojs

Veterinar dalje kaže ovako: “Dovoljno je 6 čaša dnevno sojinog mlijeka i od tog estrogena će muškom narasti cice”. Inače, postoji nadimak za lijevoliberalne muške u Americi, napredne: “Soy-boy”

Inačica soya-boysa, kao odgovor na izrugivanje, je puštanje facijlnih dlaka, pa Soya-boys 2.0 nose istaknute brade. S politički korektnom potporom islamigraciji, brade im pomalo vuku na mudžahedinske:

Soja je jedna od najviše GMO-iziranih kultura, što je već samo po sebi katastrofa. Proizvodi od soje feminiziraju, a ima je danas svagdje potiho umetnute. Malo soje i nije problem. No kada se jede i pije puno toga što sadržava soju, unosi se i značajna količina estrogena, koji je ženski hormon. Ženama ta dodatna količina ne znači ništa, no muškarce će feminizirati fizički i mentalno.

Žensko po defaultu

U natalnom razvoju “default” je ženski spol. Sva ljudska bića, čak i starenjem, imaju tendenciju feminizacije, tog defaulta. Glavna stvar koja suzdržava muške od odvajanja na žensku stranu je testosteron. A testosteron se suzbija s viškom estrogena.

Feminizam treće vrste (poput “susreta treće vrste”) navodi “toksičnu muškost” kao izvor svih problema na svijetu. Ovdje ne treba posebno specificirati “lijevi feminizam ili lijevoliberalni feminizam” – jer nikakav drugi (desni, konzervativni, tradicionalni) feminizam ne postoji. To je čista 100% ljevičarska stvar.

Vratimo se na soju. Odrasli, potpuno razvijeni ljudi, su sposobni pobiti uništavajuće efekte soje. Bebe nisu te sreće. Ako bebe hranite s “baby soy formulom” (25% dječje hrane na bočicu je bazirano na soji), dajete im ekvivalent od 5 anti-bebi pilula na dan. Bebin endokrini sustav se ne može s time nositi i neka oštećenja su neizbježna.

Soja feminizira i općenito dovodi do smanjenja veličine penisa, do seksualne konfuzije i homoseksualnosti. O seksualnoj konfuziji vidi Psihopatologija američkih tinejdžera. Ako želite više informacija i članaka, onda tražite po tagu: https://homunizam.wordpress.com/tag/transgender/

Ako vam beba dobije kolike od kravljeg mlijeka, da li ćete ga prebaciti na sojino mlijeko? Niti ne pomišljajte. Njegova razina fitoestrogena će porasti 20 puta (1900%) od normalne.

  • Ako je beba ženska, pripremite se da dobije menstruaciju sa 7 godina.
  • Ako je beba muška, još je gore: ući će u pubertet puno kasnije nego je normalno.

Prehrana bazirana na soji u bilo kojoj dobi vodi k slabijoj štitnjači, što uzrokuje srčane probleme i višak masti i gojaznost. Eksperimenti na štakorima su pokazali atrofiju testisa, neplodnost i povećanje uterusa.

Postoje znanstveni dokazi da estrogen sastojci u produktima sa sojom mogu biti povezani s velikim porastom pojava leukemije kod djece (porast 27% u jednoj godini u SAD). Postoji ozbiljna povezanost soje i raka kod odraslih, posebno raka dojke/grudi. S dodatnim estrogenom postaje jasnije kako to da danas i muškarci dobivaju rak dojke, bolje rečeno rak grudi.

Američki problem je što danas 60% prerađene hrane u supermarketima sadrži soju. Za razliku od sojinog mlijeka, sojin sos (“soy sauce”) je u redu jer je fermentiran, što mu mijenja molekularnu strukturu. Isto tako su u redu: miso, natto i tempeh, dok tofu treba izbjegavati. Izvor: https://www.wnd.com/2006/12/39253/

Feminizirani muškarci. Nemogućnost odupiranju imigraciji. Slabost tolerantnosti. Prihvaćanje i prakticiranje homoseksualnosti. Neplodnost spermija. Soja u svim proizvodima marketa i procesirane hrane. Podvaljena konzumacija soje jučer i danas…sve je povezano.

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: