“Trumpovo ekonomsko čudo” smanjilo NEZAPOSLENOST u SAD na najnižu u 50 godina, od 1969.

Na hrvatskoj udboviziji HTV1-4 čujete samo “Trump ovo, Trump ono”, sve suptilno negativno intonirano. Isto i na svim ostalim televizijama, koje sve od reda uređuju domaći globomunisti.

Stalno javljaju da samo što Trumpa nisu zbacili zbog ovoga ili zbog onoga. U suštini, grijeh mu je što se telefonom raspitivao kod ukrajinskog predsjednika o mutnim poslovima naplate političkog utjecaja jednog demokratskog političara i sina mu u Ukrajini, zbog kojih inače uzorni pošteni lijevoliberalni političari nekako čudesno uvijek završavaju političku karijeru bogatiji nego prije obnašanja dužnosti.

Mladi sin libernog demokratskog kongresnika (ili senatora, što već, te bivši potpredsjednik Obame) je iz nekog neobjašnjivog razloga dobio posao u ukrajniskoj naftnoj kompaniji s plaćom od 83.000 dolara mjesečno, u upravnom odboru. Iako taj momak ne zna ni ukrajinski ni ruski. Iako nema nikakva dosadašnja iskustva u poslovima s naftom ili plinom. Povežite sami točkice.

To je Trumpu navodni grijeh, otprilike u rangu kao Nixonovo prisluškivanje “Watergate” (uspješna smjena) ili ipak neuspjela smjena Clintona zbog seksualnog skandala s vježbenicom Monikom Levinsky u ovalnom uredu u Bijeloj kući.

Američka varijanta SDP-a se već 2-3 godine samo bavi smjenjivanjem Trumpa i kako poništiti odluku američkih birača. Radi se zapravo o DEEP STATE koji ga želi maknuti s vlasti.

Kako uopće nekome u Hrvatskoj objasniti što je to “Deep State”? “Impičment” nam je nekako po zvučnosti i razumljiv, ali “Deep State”… je li to ima neke veze s “Dubokim grlom”? To bi u našim nelustriranim hrvatskim uvjetima bilo nešto kao umreženi potomci udbaša. S dobrih startnih pozicija su krenuli u pretvorbu i privatizaciju (zapitajte se tko je tada mogao dobiti tzv. menadžerske kredite?). Ispostavilo se da je famoznih “200 obitelji” zapravo 200 komunističkih-udbaških obitelji, drugo koljeno. Sada su oni država u državi, razmiljeni i po HDZ-u i po SDP-u, pa je za Umrežene svejedno tko dobije glasove na izborima. Eto, to je najbolje objašenje za Deep State.

Nije Biden-ov sin Hunter jedini iz američke lijevoliberalne Zlatne mladeži koji je dobio posao u upravi ukrajinskih kompanija. Očito su Ukrajinci, u strahu od Rusa, pokušali umrežiti se sa što više političara iz tog Obaminog doba – sve kako bi spriječili Ruse da pomišljaju na otvoreni oružani sukob.

Svi ljevičarski sinovi

Umjesto da se pozdravlja svako otkrivanje korupcije, to je sada Trumpov grijeh. “Impičmentom” su pokazali svoje vlastito prljavo rublje. Obično ono za što viču i optužuju nekoga, lijevoliberalni, budute uvjereni, sami rade upravo to. Mi to zovemo “Držte lopova”. Kažu demokrati za Trumpa “iz osobne koristi” da je pokušao u telefonskom razgovoru s ukrajinskim predsjednikom utjecati da se to istraži. I uvjetovao im time pomoć. “Iz osobne koristi” teško da drži vodu, jer sam se Trump odrekao predsjedničke plaće već prvog dana predsjednikovanja. To vam je cijela priča o “impičmentu”, a koju glavni naši mediji ne govore.

Trumpova ekonomija

Ono o čemu još ne izvještavaju domaći globomunisti u soroševskim medijima je što Trumpu uspijeva napraviti u ekonomiji.

Nezaposlenost u SAD je pala na 3,5%, najniža u zadnjih 50 godina, od 1969.

LijevoLiberalni osuđuju Trumpa za bjelačku supremaciju i rasizam, no nezaposlenost u ključnim grupama – afroamerikanci, hispanoamerikanci, azijatoamerikanci i žene – je gotovo najniža od ikada. Njegov ekonomski rat, potezi prema Kini i EU, de-globalizacija američkog biznisa, sve to je stvorilo poslove Amerikancima. To je rezultat njegovog “America First”.

Biznis je nakon njegova izbora dobio polet, američka ekonomija je stvorila više od 7 milijuna novih poslova.

Trump je napravio sve suprotno od lijevoliberalnih globalista. Zato je omražen od bjelosvjetske političke elite.

Još je važnije od porasta zaposlenosti to da su plaće u studenom porasle 3,1% prema studenom 2018. Još nešto: plaće “plavih okovratnika”, radničke klase su porasle 3.7%, tj. više od ukupnog prosjeka (“blue collar boom”) . Već 16-ti mjesec za redom rastu plaće oko ili iznad su 3%. On zaista ispunjava svoje obećanje da stoji uz američke radnike i obitelji, a koje je politička elita napustila.

Od radništva do pederštva

Ljevičarska politička elita je svuda na svijetu radništvo zamijenila s pederštvom. To je činjenica, pa i u Hrvatskoj.

Priklonila se globalističkoj bogatoj eliti koja želi, nogometnim rječnikom “zatvoriti utakmicu” (tj. stopirati kapitalizam koji ju je stvorio). Sada bi si sačuvali osvojene pozicije uspostavom nekog novog oblika državnog socijalizma s umreženim javno-privatnim partnerstvom gdje imaju pristup do novca poreznih obveznika.

Novo globalističko plemstvo bi sada zaustavilo kapitalizam privatne inicijative i uspostavilo neki oblik feudalizma. S rajom, stokom sitnog zuba, s totalitarističkom vladavinom uz pomoć političke korektnosti zbog bilo kakve ludorije. Bez osobnih sloboda i demokratskih mehanizama da se to ikada više demontira. Rastočiti nacionalne države pomoću imigracije, bez nacionalnih osjećaja koji bi povezivali ljude. Umjesto nacionalnog, novi identiteti.

Trumpov recept: (1) Manji porezi, (2) Deregulacija, (3) Energetski sektor, (4) Pravedniji trgovinski ugovori

Porezna reforma je bio prvi element. Deregulacija drugi. Trump je srezao tegobne regulacije koje su pogodile posebno mali biznis. Sada biznis svih veličina može uspijevati bez teške vladine ruke na sebi. Treći je energetski sektor—ugljen, nafta, cjevovodi—taj energetski “boom” je učinio SAD energetski neovisnim. Reforma međunarodne trgovine. Ukinuo je (po Ameriku nepovoljne) trgovinske ugovore s Južnom Korejom, Japanom i Meksikom.

Demokrati u parlamentu štopaju trgovinski sporazum USMCA koji treba zamijeniti NAFTA-u. USMCA će kreirati novih 175.000 poslova. Trump je uvjerio Kanadu i Meksiko da pravedniji sporazum. Demokrati to rade jednostavno zbog svoje mržnje prema Trumpu. (“Što gore, to bolje”). To je isti mentalitet ljudi kod nas koji je nekada radije gledao interes Beča ili Pešte, ili kasnije Moskve i Beograda. Danas Bruxellesa.

Trump je 2016. bio obećao biračima da će ispregovarati za američke radnike pravedniju međunarodnu trgovinu i zaustaviti desetljeća loših ugovora koji su odveli američka radna mjesta preko oceana (to je ta globalizacija koju promiču najbogatiji). Ako lijevoliberalni puste ovaj sporazum, američka ekonomija će biti još jača, i vjerojatnost Trumpova ponovnog izbora 2020. još veća. Zato je Demokratima draže da Republikancima “crkne krava”.

Ono što se vidi je da se američki radnici, američki porezni obveznici pojačano pouzdaju u ekonomiju. Oni troše, oni stavljaju novac natrag u ekonomiju, mali biznis raste, ekonomija raste. To nije slučajno. To je zbog Trumpovih pro-rast politika i plan ekonomske splobode doslovno funkcionira.

Kada čujete neke s druge strane da govore o slavi socijalizma, suprotno od socijalizma nije kapitalizam – suprotno od socijalizma je sloboda.

Izvor: breitbart.com/politics/2019/12/08/exclusive-treasurys-monica-crowley-on-the-explosive-trump-economy-success-boom

“Creepy” Joe Biden

Vratimo se “impičmentu” i njegovom istinskom povodu: istraga Joe-a Bidena i sina mu Huntera o mutnim poslovima u Ukrajini.

Lijevoliberalni imaju po definiciji “liberalni” stav po seksualnom pitanju. Za 8 godina lijevoliberalnog Huseina Baracka Obame Amerikanci (a i svijet) su dobili nezamislive seksualne NOVOSTI u obliku homoseksualizacije, seksualizacije djece, u obliku muškaraca što u ženskim WC-ima, a što u ženskim sportovima… Bolje pogledajte sami o kome se radi i bit će vam sve jasno:

Slikovni rezultat za joe biden grope gif"

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: