Samoubojstvo liberalizmom

Liberalizam je mentalna bolest sa somatskom podlogom u atrofiranoj amigdali – inače odgovornom za bori-se-ili-bježi (vidi “Da, zaista postoji anatomska razlika između mozga ljevičara i desničara: amigdala“). Bori-se-ili-bježi je elementarna stvar u prirodi za preživljavanje.

Liberalni su izgubili kontakt sa stvarnošću na kumbaya-elojski način, čak i s biološkom stvarnosti. Poput neke endemske vrste koja poznaje samo život u izbilju nemajući prirodnih neprijatelja. Potpuno udaljavanje od prirode i stvarnosti je teško pojmiti, poput npr. njihova uvjerenja da postoji još puno spolova mimo dva biološki evidentna. Što se njih tiče, dovoljno je zamišljati – i već si zaista drugog spola. Moraš samo vjerovati. Inače, da se zna, progresivni liberalni preziru religiju i sva ta nazadna vjerovanja u natprirodno.

U njihovoj irealnosti ih neprepoznavanje potencijalne opasnosti često odvodi u bolnu smrt. Što je zaista ironija, budući se smatraju superiornima u svakom pogledu nad ostalima, zatucanima. A onda ih negdje neki zatucani izmasakriraju na vrlo primitivan način. Evo 10 primjera skončavanja ludoliberalnih. Jer konzervativni ne bi pustili (ni odgojili) svoje kćeri da idu u nepoznate zemlje i u primitivne kulture kao kokoši bez mozga, gdje se onda same posluže domorocima kao piletina.

#1 Liberalni par na biciklima započeo turneju po islamskim zemljama

Nije poznato kako su točno skončali, ali prvenstveno su bili najprije namjerno gaženi autom, a onda dokrajčeni vatrenim i hladnim oružjem na asfaltu Tadžikistana.Vozač je automobilom namjerno udario bicikliste prije nego što ih je barem jedan od napadača napao još vatrenim i hladnim oružjem. Poginula su (ma šta “poginula”, ubijena) četiri biciklista – dvojica Amerikanaca, jedan Nizozemac i švicarski državljanin -, a najmanje troje su ranjeni. Video: blob:https://www.rferl.org/44897ce5-f49d-4e67-8691-4e3371a15bc4


#2 Dvije skandi-kokoši zaklane na planinarenju u Maroku, odrezanih glava

Vidi “Što povezuje dvije skandinavske “kokoške” (skončale u Maroku) – i papu Franju?


#3 Talijanka-performerica završila odbačena u turskom grmlju

Giuseppina Pasqualino di Marineo (9. prosinca 1974. – 31. ožujka 2008.), poznata kao Pippa Bacca, bila je talijanska feministička umjetnica koja je autostopirala kako bi promovirala svjetski mir pod motom: ‘brak između različitih naroda i naroda ‘, simbolično nosi vjenčanicu tijekom svog puta

GlupaPipa je nađena mrtva-gola u grmlju u Turskoj, gdje je autostopirala. Cilj je bio Bejrut, ali samo je uspjela prijeći Balkan. U Turskoj je bila silovana i zadavljena. Samo 60 km od Istanbula.

Murat Karatas (38) je pokupio autostoperku Bipu u svoj džip. Prihvaćanje vožnje s nepoznatim osobama je presudno za uspjeh umjetničke izvedbe, rekla je Pipina prijateljica, ista takva. Izjava umjetnika na njihovoj internetskoj stranici bridesontour.fotoup.net kaže: ‘Autostopiranje pokazuje/ bira vjeru u druga ljudska bića, a čovjek poput malog boga nagrađuje one koji imaju vjeru u njega.

DNK testiranje sugerira da je nesretno-glupu Pipu silovalo više ljudi, a ne samo uhvaćeni Karataş. Uhvaćen je zahvaljujući tome što je umetnuo svoju SIM-karticu u njen mobitel.


#4 Liberalna novinarka – samo malo silovana – ostala živa ali promijenila mišljenje nije


#5 Švedska političarka se borila za otvorene granice i jednakost – ostavila glavu u Kongu

Stradala na službi u globalističkom UN, u Kongu. Nađena u plitkom grobu. Bila je svojevremeno vodila švedske Zelene, mlađi kadar. Link na web-arhivu: http://web.archive.org/web/20190308114504/https://diversitymachtfrei.blogspot.com/2017/05/swedish-woman-who-believed-in-equality.html


#6 Progresivna junjakinja različitosti završila pod kamenom mogilom

Šveđanka s FB grupe “Mi volimo različitosti”. sebe je nazivala ‘multikulturalnom.’ Krantz je bila posvećena imigraciji. Ironija da ćeš stradati od onih koje promoviraš je bila bolna po nju. Zahvaljujući švedskim političarima i tzv. prvoj feminističkoj vladi na svijetu, Etiopija je stigla u Švedsku uredno se vozeći švedskim tramvajem, pa plavuša Elin Krantz nije morala daleko putovati da završi pod kamenom mogilom.


#7 Australska aktivistica u Mozambiku

Pronađena u negdje kraj WC bloka, ležeći licem prema dolje u pijesku, razmaknutih nogu, donjeg rublja oko koljena, prekrivenog crnim pijeskom.

“Ona je bila od onih djevojaka koje žele proputovati svijet i vidjeti što može prije svoje 30-te.” – kaže mama.


#8 Amerikanka u Beču

Nije potrebno putovati u afričku Gambiju da bi te Gambijac sredio. Zahvaljujući EUimigraciji bez granica, to se može srediti i u Beču.

Odgovorila je na progresivnu kampanju da se prime imigranti u svoj dom. I tako je Gambija stigla u njem dom. Ilegalni Gambijac ju je udavio ljubomoran što se 25-godišnja Amerikanka počela viđati s 15-godišnjim Afganistancem.


#9 Među džihad-izgaženima u Stockholmu je i Belgijanka koja je spašavala imigrante od deportacije

Ironija.


#10 Norvežana (M) silovao Somalijac-sodomit, i sad Norvežanu žao što će Somalijca deportirati

Da nisu samo žene žrtve silovanja, evo “priče iz norveške šume”. Jednom lijevom političaru je imigracija ušla straga. Sada se osjeća krivim što će njegov silovatelj morati biti deportiran u Somaliju, gdje bi MOGAO patiti. Eto, takvi političari vode politiku Zapada.

Nordal Hauken, koji sebe opisuje kao ‘mladog člana Socijalističke ljevice ( Socialist Left Party) , feministit i antirasistički’, napadnut je u svom domu. Političar otkriva da se kao žrtva silovanja samo-liječio alkoholom i kanabisom. Nakon što je “tražitelj azila” poslan na 4,5 godine u zatvoru…

‘Osjetio sam olakšanje i sreću što će zauvijek nestati. Osjećao sam se kao da je norveška država preuzela odgovornost za izvršavanje konačne osvete, poput bijesnog oca koji se suočava s napadačem na svoje djete.

Sad ide lijevo-liberalni dio:

‘Ali sam imao i snažan osjećaj krivnje i odgovornosti. Bio sam razlog da on više ne bude bio u Norveškoj, negpo upućen u mračnu neizvjesnu budućnost u Somaliji’ .Dodaje: vidim ga uglavnom kao proizvod nepravednog svijeta, proizvod odgoja koji je obilježen ratom i očajem.

Da li treba napomenuti da se konzervativni i lijevo-liberalni razlikuju po pitanju smrtne kazne i općenito po pitanju kazni?

Nešto stvarno više nije u redu s muškim Europljanima! https://voiceofeurope.com/2019/10/norway-rape-victim-feels-guilty-that-somali-migrant-who-raped-him-was-deported/

Završimo ovu “norvešku šumu” (danas “norvešku džunglu”, zahvaljujući suvremenim političarima) manje sumorno, sa sjetnim Beatles-ima u “Norwegian Wood”


Ako ćete imati sreće da nije cenzuriran od strane Youtube-a, (alternativni link) ovdje pogledajte video o liberalnim glupačama i glupanerima:

Liberalni čitaju samo liberalne medije. A tamo pišu drugi liberalni novinari kako su sve kulture jednake, i one s nobelovcima i one druge. Samo ih treba sve pomiješati i cijeli ljudski cušpajz će postati napredan. Samo u 21.stoljeću državne granice prestaju imati značenje odvajanja jednih od drugih.

Kada majčinstvo u jednoj kulturi postane nešto loše nepopularno neželjeno, i kada se zamjenski mladim ženama feminizmom utuvi u glavu da su jednako fizički snažne kao muškarci, onda se stvarnost surovo poigra s njima. Ili kada se pripuste primitivni koji nisu gledali filmske fantazije sa super-junjakinjama koje mlate muškarce – ili kada same odu tamo kod njih po silovanje i nož.

Liberalni mediji su obmanuli ove žene i odgovorni su za njihovu smrt. U prošlosti bi takve mlade žene tamo zadržali na životu kao roblje da im rađaju djecu (a što islam radi 1400 godina prema pisanim uputama, vidi: “Islam za nemuslimane (4): Nevjernik (kafir, kufar, infidel)“). Međutim, ovo danas je takvo luđačko turističko ponašanje, da primitivni podsvjesno znaju da nešto nije u redu s tim ženama, mentalno. Ne žele takve gene. Zato im ove lude žene danas nemaju više ni bilošku vrijednost, pa ih samo iskoriste, dokrajče i bace u grmlje. Osvećujući se utjelovljenom Izobilju zbog svoje neimaštine.

Liberalizam je bolest (svake) civilizacije koja se umorila od života u izobilju.

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: