Tko su hrvatski Asteci između 11.000 onih koji zagovaraju depopulaciju kako bi se zaustavile “klimatske promjene”?

Prošli tjedan kiša je lijevala kao iz kabla. A nema tome ni 3 mjeseca da tjednima nije bilo ni kapi kiše. Već prije Svih svetih je pao snijeg na inače globalno zatopljenomu Sljemenu! Velike su to klimatske promjene. Da sam ja poput Lijevoliberalnih, pomislio bih da je jedini način da se zaustave – tako da moramo svi nešto vrijedno žrtvovati klimatskim bogovima. A što je vrednije od naše djece!

11.000 znanstvenika

Ne pratim baš domaće TV-dnevnike, ali sam siguran da su bili javili kako je 11.000 znanstvenika potpisalo jedan značajan dokument – kojim kažu da se pod hitno mora nešto poduzeti na UN-globalnoj razini da bi se zaustavile klimatske promjene… Da je to jako hitno, gotovo samo što već nije prekasno, eto toliko je hitno.

Onaj dio koji se u tome tiče vaše djece je da ti znanstvenici pozivaju na dramatičnu redukciju svjetske populacije radi suzbijanja te klimatske krize. “Redukcija” je uljepšani naziv za pobačaje i svakojako ubijanje ljudi, za sterilizaciju, za cijepljenje otrovima, za pomaganje ljudima da se ubiju, za reklamiranje homoseksualnosti i svakog stila života koji ne rezultira potomstvom… Jer, po njima, vaše dijete i eventualni unuci su globoklimatski kriminalci.

Ne bi nitko imao ništa protiv da Lijevi počnu od sebe s tom populacijskom redukcijom (kao Jim Jones-ov samoubilački kult Jonestown). Ali ne, neće oni početi depopulaciju od sebe, neće se oni odreći letenja privatnim mlažnjacima od eko-konferencije do eko-konferencije, oni imaju planove prvenstveno za sve nas ostale. Francuski Žuti prsluci se prvi nisu složili s tim planovima, a koji se svode na preraspodjelu novca tako da se porezima oduzme srednjoj klasi pod novom izlikom. Po toj preraspodjeli “klimatske promjene” su Komunizam 21.stoljeća nove ljevice.

Na što se to bune Lijevi? Ne sviđa im se što se vrijeme stalno mijenja: proljeće dođe s kišama, onda vruće ljeto bez kapi kiše, pa jesenski potop, pa snijeg preko glave da ga ne možeš izlopatati… i onda ispočetka opet jednako promjenljivo (inače, to se nekada u nižim razredima osnovne škole učilo kao izmjena godišnjih doba).

Lijevi nekako OSJEĆAJU da je krivac za promjene klime plin CO2. Badava taj CO2 čini samo 0,04% atmosfere (smiješno; niti pola promila) a sudjeluje sa 1% u “efektu staklenika”.

Badava je što baš taj CO2 trebaju biljke nasušno za svoj rast (a koje nam onda daju kisik za disanje). Jok. Lijevima je CO2 svejedno i dalje “bad boy” i nitko ih ne može razuvjeriti. Neki moraju pomrijeti žrtvovani da svi ne bismo pomrli. S tim da baš i nije sigurno da bismo svi pomrli ukoliko ne bismo sada nikoga od nas žrtvovali.

A tko je još u povijesti, toj učiteljici života, isto tako mislio poput Lijevih danas – da je potrebno žrtvovanje ljudi, pa će se klima popraviti?

Asteci.

Asteci i njihove klimatske promjene

1497. godine tijekom 4 dana žrtvovano je čak 80 000 ljudi. Broj žrtava godišnje činio je 1% populacije Asteka. Jer imali su razne bogove koji su zahtijevali prinošenje ljudskih žrtava. Za svrhu ovog članka je zanimljiv asteški bog klimatskih promjena – Tlaloc.

Tlaloc je bio astečki bog kiše, vode i plodnosti. On je za Asteke bio od velike važnosti jer su živjeli u sušnom području [isto su računali da ih pogađa globalno zatopljenje]. Nezadovoljstvo boga Tlaloca po njihovom ih je mišljenju mogla lako osuditi na glad.

Žrtve prinošene ovom bogu bila su djeca. Ta su djeca prije smrti podvrgnuta velikoj boli zbog uvjerenja da će dječje suze udovoljiti boga Tlaloca i rezultirati kišom. Naime, Tlaloc je zahtijevao da prije žrtvovanja suze djece dotaknu tlo pa su prije samog ritualnog ubojstva svećenici mučili djecu, katkad im čupajući nokte. Asteci su smatrali kako su upravo djeca najsvetija žrtva koja se može podariti bogu [i tako spriječiti klimatske promjene njihova doba].

Pri ljudskim žrtvovanjima je najčešće srce iščupano žrtvi dok je još kucalo. Samo neke od žrtava NISU bile konzumirane poslije smrti. Većina žrtava je bila pojedena nakon žrtvovanja. Na mnogim skeletima otkriveni su tragovi kidanja, noževa, otisaka zuba i kuhanja.

Izvor (PDF za download): http://darhiv.ffzg.unizg.hr/id/eprint/11518/1/diplomski%20rad.kanibalizam%20u%20aste%C4%8Dkom%20dru%C5%A1tvu.pdf

Povodom današnje masovne psihoze Lijevoliberalnih zbog klimatskih promjena, već se pojavljuju kanibalističke ideje slične astečkim. Na djelu je desenzibilizacija javnosti za kanibalizam, baš kao što je bila za homoseksualnost da postane prihvatljiva. Na tribini GastroSummit švedski znanstvenik Magnus Soderlund je rekao da će se u budućnosti čovječanstvo morati nositi s klimatskim promjenama tako da će morati jesti druga ljudska bića kako bi preživjelo.

Soderlund je odbacio protivljenje jedenju ljudi kao konzervativni ‘tabu’. Pošto je konzervativno nešto loše, pretpostavljam da je on sam liberalni ljevičar. Ne vjerujem da o sebi razmišlja kao o obroku nekog zatucanog konzervativca. Prije će biti obratno.

Tko bi rekao da zombiji iz ‘Noći živih mrtvaca’ počinju izgledati kao socijalno svjesni heroji, dok konzumiraju ljude? Nije ni čudo što se djeca poput autistične mlade antife Grete Thunberg toliko plaše kraja svijeta. ]

11.000 suvremenih Asteka

Toliko o (propaloj) civilizaciji koja je žrtvovala ljude za povoljniju klimu. Danas smo u 21.stoljeću, ali i današnji znanstvenici su jednako zabrinuti za klimu – te da bi redukcija populacije bila jedino rješenje.

World Scientists’ Warning of a Climate Emergency je okupilo preko 11.ooo današnjih žrtvovanjoljubivih Asteka. Evo što oni kažu:

Mi objavljujemo, s više od 11.000 znanstveničkih potpisa odasvud, jasno i nedvosmisleno da se planeta Zemlja suočava s klimatskom hitnošću.

Točno prije 40 godina, znanstvenici iz 50 nacija su se susreli na “First World Climate Conference” (u Ženevi 1979) i složili da alarmantni trendovi klimatskih promjena pozivaju na urgentnu potrebu za djelovanjem. Otada, slični alarmi su označeni kroz 1992 Rio Summit, 1997 Kyoto Protocol, i 2015 Paris Agreement, isto tako mnoga globalna okupljanja i eksplicitna upozorenja znanstvenika o nedovoljnom napretku. Još uvijek emisija stakleničkih plinova ubrzano raste, s uništavajućim efektima na Zemljinu klimu.

Ovdje treba stati i reći da je tada 1979. ta znantvena zajednica katastrofično upozoravala na dolazak ledenog doba i globalnog zahlađenja. Kasnije je ta ista znastvena zajednica bila jednako katastrofično uvjerena u nešto 180 supnjeva suprotno, u globalno zatopljenje. Napokon, da znanstvena zajednica ne ispadne smiješno prevrtljiva i neznalica – promijenjeno je u kvisko-termin “klimatske promjene” – koji onda pokriva što god bude. (“50 godina pogrešnih EKO(a)pokaliptičnih predviđanja – do današnjh “Klimatskih promjena”“)

Ovih potpisanih 11.000 “znastvenika” nema pojma da se klima Zemlje neprekidno mijenjala i klima će se mijenjati bez obzira koliko djece žrtvovali Asteci, odnosno bez obzira koliko današnji asteci “reducirali” populaciju.

Potpisani Novoasteci u svom dokumentu nabrajaju sve možda-strahote klimatskih promjena, oslanjajući se na svoje namještene prognostičke modele (oni kažu da su samo “prilagođeni”, adjusted: snizi daleku prošlost, povisi nedavnu prošlost i predviđenu budućnost da ispadne alarmatni porast)

Suprotne argumente možete naći ovdje: “Kako su nam uvalili CO2-anoreksiju” i još ovdje “Suosnivač Greenpeace-a: Zašto sam skeptik u vezi “globalnih klimatskih promjena

Eto najnovijeg grenladskog primjera: suprotno katastrofičarima, masa površinskog leda u lipnju ove godine je bila najveća u 39 godina, i daleko iznad prosjeka 1981–2010. To opovrgava alarmistična predviđanja o povijesnom otapanju i tvrdnji da grenlandski led ubrzano nestaje. To nije prvi put da su alarmisti uhvaćeni u laži kako bi promovirali klimato-apokalipsu.

Greenland Ice core graphic

2007, Al Gore je dao čuvenu izjavu da će do ranih 2010-tih Artktik (sjeverni pol) biti ljeti potpuno bez leda. No, niti je Arktik postao led-free, niti je bilo drastičnog opadanja mase leda. Arktički volumen leda je trenutno na jednoj od najviših razina u ZADNJIH 11,700 godina.

Jedina još značajna ledena masa osim Arktika i Grenlanda je na Antarktici (južni pol). Kako to da ju oni ne spominju? Antarktika je ostala izvan interesa alarmista jer bilježi masivni porast ledene mase tijekom zadnjih nekoliko desetljeća. Stoga o tom ledu ništa ne čujemo od alarmista.

Zaključak 11.000 potpisnika je da treba reducirati svjetsku populaciju

11.000 potpisnika nastavlja sa zaključkom potrebnih mjera:

Ekonomski i populacijski rast su među najvažnijim pokretačima povećanja CO2 emisije iz sagorjevanja fosilnih godiva ; stoga MI TREBAMO HRABRE I DRASTIČNE TRANSFORMACIJE EKONOMSKIH I POPULACIJSKIH POLITIKA. 

To se čita ovako: države će uvesti poreze građanima i slati prikupljeni novac u UN, koji će se onda globalno baviti smanjenjem onih 0,04%, CO2. Prema “Zelenom planu” obični građani se neće smjeti voziti autima ni avionima, neće jesti meso, a preostalim kravama će se zabraniti prditi…(vidi “Globalno zagrijavanje: Krave podriguju i prde više nego bi trebale).

Rješenje za vječno proljeće na Zemlji s neprdećim jednorozima ispod lgbt-duge i socijalističkog raja je:

SVJETSKU POPULACIJU treba stabilizirati — i idealno, POSTUPNO REDUCIRATI — unutar okvira koji osiguravaju socijalni integritet.

Ima dokazanih i djelotvornih politika koje jačaju ljudska prava dok smanjuju fertilitet i ublažuju utjecaj populacijskog porasta na emisiju stakleničkih plinova i gubitak bioraznolikosti. Ove politike čine dostupne usluge planiranja obitelji svim ljudima, uklanja barijere njihovom pristupu i postižu punu gender jednakost, uključujući osnovnoškolsko i srednješkolsko obrazovanje kao globalnu normu za sve, posebno za djevojčice i mlade žene.

Prijevod: tzv. “reproduktivna prava”, (netko bi zabunom tu pomislio na nekakvo “pravo na razmnožavanje”) onima koji se ionako ne misle reproducirati, a seksualizacija, pobačaji i feministička indoktrinacija žena kako ne bi rađale – dok se masovno uvoze plodni i uspaljeni imigranti iz zemalja trećeg svijeta.

Asteci iz Hrvatske

Postavlja se pitanje tko je iz Hrvatske među tih 11.000 znanstvenika (a koji nisu sigurni prijeti li nam zatopljenje ili zahlađenje), ali su sigurni da previše ljudi proizvodi previše hrane za rast biljaka, CO2. Tko su našijenci koji bi SVJETSKU POPULACIJU REDUCIRALI, tj. koji zagovaraju depopulaciju zbog klimatskih promjena, ali bez vađenja još kucajućih srca (osim u slučaju pobačaja u Planned Parenthood).

Evo hrvatskih Asteka koji smatraju da je vaše dijete – zapravo nametnik, te da bi bilo najbolje da ono nema svoje djece:

Dzepina, Katja University of Rijeka
Frketić, Tea freshwater biologist (no institution)
Huber, Djuro Professor emeritus Faculty of Veterinary Medicine, Zagreb
Iacolina, Laura Conservation Biology University of Zagreb
Ivkovic, Marija Assistant Professor/ Zoology, Ecology University of Zagreb, Faculty of Science, Department of Biology
Juretić, Davor Professor Emeritus and scientific adviser/ physics biophysics Mediterranean Institute for Life Sciences
Kermek, Dragutin Full Professor Information Systems University of Zagreb
Kolda, Anamarija M.Sc. Environmental Science Ruder Boskovic Institute
Krsinic, Frano Prof.dr.sc. Institute of Oceanography and Fisheries, Split
Martinović, Miloš Assistant Ornithologist, PhD candidate Croatian Academy of Sciences and Arts, Institute of Ornithology
Matoničkin Kepčija, Renata Associate Professor, Biology University of Zagreb, Faculty of Science, Department of Biology
Matutinovic, Igor Professor / Ecological economics Zagreb School of Economics and Management
Pavlek, Martina postdoc, Biology Rudjer Boskovic Institute
Šalamon, Dragica assistant professor University of Zagreb Faculty of Agriculture
Sindičić, Magda Assistant professor Faculty of Veterinary Medicine University of Zagreb
Slaus, ivo professor emeritus, physics R. Boskovic Institute and World Academy of Art and Science
Vurnek, Maja Expert Associate – biologist/ecologist/ freshwater ecosystems (no institution)
Zelenika, Sasa Full Professor with Tenure University of Rijeka, Faculty of Engineering
Zutinic, Petar Assistant professor Faculty of Science, University of Zagreb

Kao što možete primijetiti, među našim znanstvenim Gretama nema ni jednog klimatologa ili meteorologa. Sve sami veterinari, ornitolozi, biolozi, kemičari, informatičari, ekonomisti, eko-nešto… Zaista ovi naši imaju profesionalno s klimom jednako veze koliko i ja ili bilo koji čitatelj.

Ovi naši zabrinuti znanstvenici su potpuno na tragu ludače koja političarki (koja je iznjedrila “Green Deal”) kaže “We need to eat the babies”, na što američka soc-političarka nije znala što odgovoriti po pitanju jedenja beba. A zapravo je opet sve zbog novaca i interesa bogate elite.

Među našima nema klimatologa, meteorologa… kakva je situacija s potpisnicima iz Kanade?

Još je netko pokušao naći klimatske znanstvenike među svojim potpisnicima. Taj je među kanadskim potpisnicima u tih 11.000. imao još manje sreće. Kao prvo, pronašao je da bombastično navedena “Alijansa svjetskih znanstvenika” (“Alliance of World Scientists”) ne postoji – odnosno da je to obični blog. A tih 11.000 potpisa je kao 11.000 lajkova na nečijoj Facebook stranici. To je obična web-stranica, a ne neki znantveni rad.

Dakle, još jedna klasična lijevoliberalna prijevara, kako otkriva ovaj zabavni video.

Lijevoliberalna prijevara s 11.000 “znanstvenika”

Tko su tih ‘11.000 znanstvenika’ i imaju li uopće vjerodostojnost u vezi s pitanjem klime? Znanstvenici su, uz nekoliko iznimaka, stručnjaci za određena područja – njihova stručnost nije sama po sebi proširiva na druga polja znanosti.

Na primjer, fizičar neće predavati tečaj biologije na diplomskom studiju, podijatar (nogolog?) neće izvoditi operaciju na otvorenom srcu, a botaničar ima minimalan uvid u kvantno računanje.

Koliko od tih 11.000 potpišanih znanstvenika posjeduje diplome meteorologije, klimatologije ili atmosferskih znanosti? Popis potpisnika je ovdje— pa sam pogledao. Pronašao sam 240 (2%) pojedinaca s profesijama koja se mogu smatrati bona fide meteorolozima, klimatolozima ili znanstvenicima za atmosferu. Inače, Ministarstvo rada navodi da u SAD-u djeluje 10,000 znanstvenika za atmosferu.

Suprotno tome, ovaj popis sadrži mnoštvo „stručnjaka“ koji nemaju baš nikakav kredibilitet u vezi klimatskih promjena, a dolaze iz područja poput zaraznih bolesti, paleontologije , ekologije, zoologije, epidemiologije i prehrane, ekologije insekata, antropologije, informatike, ginekologije i lingvistike.

[Radi se o 11.000 visokoobrazovanih ljevičara koji su lajkali jednu web-stranicu, tj.blog]

Iskreno, bez namjere uvrede, nisam mogao manje brinuti što jedan profesor francuskog ili jedna zoologinja misli o klimatskim promjenama – a kamoli da dopustim da mi kaže kako ću živjeti svoj život.

To postavlja jedno drugo pitanje: ‘Zašto se tako malo meteorologa, klimatologa i znanstvenika atmosfere potpisalo na ovaj najnoviji papir?’ Možda znaju da je to lažna znanost? Klima je složena dinamika koju znanost ne razumije u potpunosti, a kamoli je u stanju išta predvidjeti. Unatoč tome, radikalni elementi društva i dalje se zalažu za akcije uništavanja gospodarstva – odvodeći leminge preko ruba litice sa sobom.

Na predstojećim obiteljskim okupljanjima, kada vam netko navede „znanstveni konsenzus“ o čovjekovom utjecaju na klimatske promjene, citirajući ovih 11.000 potpišanih znanstvenika…ukažite na nebitnost tog papira “klimatskog sudnjeg dana” jednom analogijom: Savjetujte im da jednako tako potraže konsenzusno mišljenje skupine kemičara, lingvista i informatičara kada ih zabrine madež koji si pronađu na koži.

Izvor: americanthinker.com/blog/2019/11/who_are_these_11000_concerned_scientists.html

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: