Kako je jedan otac pobijedio švedsku pravobraniteljicu za djecu… ili tako nešto

Dobro, možda nije pravobraniteljica u pitanju, već cijeli plavotelefonski nakaradni sustav “socijalne skrbi” za “prava” djece bla bla bla. Švedska, Norveška, sve je to isto… a sve više seže i do Hrvatske. “Velike mame” plavotelefonske su uglavnom u borbi protiv roditelja. Roditelj je najveći neprijatelj svoje djece, a državna birokracija je prava majka, koja je djecu dala roditeljima na lizing.

Jedan Rus na privremenom radu u Švedskoj, kojemu je supruga psihički oboljela i hospitalizirana, uzeo je stvar u svoje ruke – nakon što mu je švedski plavotelefonski SS uzeo djecu (3 djevojčice) i udomio ih, a gdje drugdje, kome drugome nego k novim smeđim Šveđanima islamskog tipa.

Zanimljivo da ovakve liberalne službe u progresivnim zemljama NE PITAJU djecu što bi željela; ostati s roditeljem ili biti odvojena u potpuno drukčije okruženje, npr. u muslimansku imigrantsku obitelj. Takve službe računaju roditeljsku ljubav u metrima kvadratnim.

Iste te službe će pak PITATI dijete da li smatra da se rodilo u pogrešnom tijelu (jer je neprilagođeno i stoga drukčije) i da li želi hormone (koji inače služe za kemijsku kastraciju silovatelja), dakle definitivnu sterilizaciju.

To su te službe; pitaju kad bi trebao roditelj odlučivati – a ne pitaju ništa kad treba ugrabiti dijete.

Takvi birokrati i aparatčci se busaju u prsa da sve čine za dobrobit djeteta. Brus. Realiziraju točke iz elitinog priručnika za tiraninsko upravljanje Sheeplom.

Rus Denis Lisov je učinio ono što je ljudima izvan Zapadne Europe normalno, a bilo je nekada normalno i u Zapadnoj – borio se za svoju djecu protiv zlosustava svim sredstvima. Pokupio je, na prijevaru ugrabio svoju djecu iz tog udomiteljstva (ako se uopće može kidnapirati vlastitu djecu), i s njima odmah na trajekt za Poljsku.

Za djecu, za obitelj se čini sve. Zapadna Europa je feminizmom razorila sam koncept obitelji i nakaradnom liberalnom pedagogijom imanje djece učinila teškim zadatkom – pa je EU-djece sve manje, dok se mlade Europljanke pijano onesvješćuju petkom navečer – ili samo bljuju i četveronoške plaze po pločnicima (vidi “Kako imigranti vide zapadnjačke žene“).

Pod naslovom “Sve će to islam umlatiti”, za to vrijeme barbari pripušteni da rastoče nacionalno tkivo užurbano podižu djecu kako se svagdje podizala stoljećima – bez posebnih napora, tako da starija pomažu podizati mlađu. Kazali bi nekada; nakon trećeg djeteta svejedno ti je, imao ih 3 ili 9.

Zapadnoeuropljaninu mrtvom iznutra ne bi palo na pamet da riskira sve za svoju djecu. Dakle, agilna i uvrijeđena Švedska je odmah s EU nalogom zatražila poljske vlasti da izruče Lisova i njegove 3 kćeri Švedskoj. Kao da su svo četvoro okorjeli kriminalci. Za to vrijeme uvezeni bliskoistočni kriminalci pale švedske aute i bacaju bombe po Švedskoj. Tako da je susjedna Danska (nije šija nego vrat) morala suspendirati šengen prema Švedskoj.

Poljska je na nezapadnoeuropski način odbila postupiti po EU nalogu i sudski je odlučila da neće razdvajati obitelj, te im dopustila da odlete doma u Rusiju.

Hero Father Saves Girls From Abduction By Sadistic Swedish Government, Rescued By Russia!

To ti je EU i lažni liberalizam, a podmukli totalitarizam.

Zapadno od jedne crte uzduž Europe žive ljudi koji su već mrtvi, zamijenjeni, ali to još ne znaju.

Desno, istočno od te crte su još oni stari Europljani šubićzrinskog tipa koji će se boriti do kraja za tradicionalne ideale. Da, Europa će biti manja, ali će je zahvaljujući ovakvim očevima-Lisovima ipak biti.

Vaš komentar:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Gore ↑