Imigracija – Transgenderizam 1:0 tj. kozmetički salon ipak može odbiti depilirati penis+mošnje transgenderskoj “ženi”

Kada se psihičkim lgb(t)olesnicima jednom već popustilo, tiraniji nad normalnošću nikad kraja.

“LGBT prava” su nametnuta preko sudova i zakonodavstva, mimo demokratske volje većine. Nakon “što ti smetaju, što te briga što rade jedni s drugima” – nije baš ispalo tako. Gaystapo je mnoge ljude koštao posla i gole egzistencije. Ne radi se (a nikada se i nije radilo) o pukom toleriranju slobode nečijih sodomitskih aktivnosti, već normalni moraju servisirati i SLAVITI njihovu bolest kao veliko postignuće.

Srećom kod nas zaostalih na brdovitom Balkanu ilitiga Srednjoj Europi (dođe mu ga na isto što se tiče nedostatka homoprogresivizma) još nije tako kao u naprednoj Kanadi.

Tolerancija Zapada na perverzije ne može stati samo na pervertitima.

Politička korektnost je oružje rata protiv većine i njene normalnosti. Tu tihu većinu ne želi elita samo napuniti neplodnim vlastitim pervertitima, nego i zamijeniti plodnim imigrantima iz potpuno antagonističkih kultura.

I tako dolazi do sraza različitih politički korektnih privilegija. Feminizam je nenadano izgubio 0:1 od podcijenjene rođačke ekipe Transgenderizma – nakon što su daljnjim razvojem gender-ideologije žene postale društveni konstrukt bez prava na WC-privatnost i sa sve manje osvojenih sportskih medalja koje pobiru ženstveni muškarci. Međutim, ni Transgenderizam se nije dobro proveo u srazu s ekipom Imigracije i izgubio u Kanadi s 0:1.

VANCOUVER:  “The Justice Centre for Constitutional Freedoms” (JCCF.ca) sa zadovoljstvom objavljuje da je Tribunal za ljudska prava presudio u korist prava depilacijskih salona kućne radinosti da odbiju baratati muškim genitalijama protiv svoje volje. [Aleluja!]

U odluci je istaknuto: ‘Zakoni o ljudskim pravima ne zahtijevaju da pružatelj usluga depiliranja obavlja usluge na genitalijama za koje nije osposobljen i za koje nije dao pristanak.’ U odluci je dalje utvrđeno da je pritužbiteljica Jessica Yaniv upustila(o) u nepropisno ponašanje’, podnošeći žalbu u neprimjerene svrhe ‘, te zaključio da je Yanivovo svjedočenje bilo’ nepošteno i sebično. ‘Konačno, primijetio je Tribunal, Yaniv je’ bila(o) kontradiktor(a)n(a) dok je davala(o) dokaze.

Tribunal je saslušao 5 depilacijskih studija kućne radinosti u Vancouveru koji pružaju usluge ženama, uključujući i ‘Brazilsku depilaciju’ voskom ženskih prepona. To su žene različitog etničkog podrijetla.

Yaniv se identificira kao žena, ali je u posjedu muških genitalija.

U ožujku 2018. Yaniv je zatražila(o) ‘Brazilsku depilaciju’ da ukloni stidne dlake s područja prepona. Kada su saloni odbili pružiti traženu uslugu zbog nedostatka osobnog komfora, brige o sigurnosti, nedostatka obuke i / ili vjerskih prigovora, Yaniv je podnjela(o) pritužbe protiv njih, navodeći diskriminaciju na temelju rodnog identiteta i rodnog izražavanja. Yaniv je ukupno podnjela(o) 15 pritužbi na različite salone s područja Vancouvera tražeći čak po 15.000 dolara odštete protiv svakog salona.

Yaniv je objavila(o) brojne društvenomrežne komentare protiv imigranata. Yaniv je na saslušanjima tvrdila(o) da imigranti koriste svoju religiju za diskriminaciju trans-ljudi jer su odbili voskati muške genitalije onih koji se identificiraju kao žene.

Pravni centar predstavljao je “Beauty Heaven Beauty Lounge” i njegovu vlasnicu Sandeep Banipal koja je sljedbenica sikhske religije. Gospođa Banipal nije osposobljena za voskanje muških genitalija, a kako je objasnila u odgovoru na pritužbu protiv nje, ‘to nije nešto s čime mi je ugodno raditi ili sam trenirana raditi’.

Centar je zastupao i Sukhi Hehar Gill, koja je zbog pritužbe bila prisiljena zatvoriti biznis. Gospođa Gill, također sljedbenica sikhske vjere, pružala je usluge depilacije voskom samo ženskim klijenticama, sama odlazeći u kuće svojih klijenata. Objasnila je u svom odgovoru na Yanijevu žalbu protiv nje da je ‘suprotno mojoj vjeri’ pružanje usluga depilacije voskom biološkom muškarcu”. Yaniv je zatražila(o) da Gill dođe kod njega doma radi pružanja usluga depilacije ruku i nogu.

Konačno, Centar je predstavljao i Marciju Carnaubu, treću depilatoricu koja je bila sumnjičava prema Yanivjevom(oj) ponašanju uoči dogovora i otkazala je kao mjeru predostrožnosti. Gospođa Carnauba također nema potrebnu obuku, alate ili razinu udobnosti za obavljanje usluga depilacije voskom na muškim genitalijama. Gospođa Carnauba je zatvorila salon nakon pritužbe protiv nje.

Riječ eskperta

Ekspert za depilaciju genitalija svjedočio je na raspravi, obavještavajući Tribunal da saloni koji nisu osposobljeni za mušku genitalnu depilaciju ne bi trebali pokušati voskati penis i mošnje zbog rizika od ozbiljne ozljede mušterije. Stručnjakinja je također posvjedočila da potrebne dugotrajne manipulacije klijentovim penisom i mošnjom često rezultiraju seksualnim uzbuđenjem i zahtjevom za seksualnim uslugama. Stručnjakinja je rekla da je odbijanje njezina salona da pruža seksualne usluge rezultiralo huljenjem, zastrašivanjem i zahtjevima kupaca da masturbiraju u njenom salonu.

Većina žena koje su bile meta Yanijevih pritužbi rade u kućnoj radinosti, imigranti su i imaju malu djecu sa sobom u kući tijekom dana.

Tribunal je presudio troškove protiv Yaniva u iznosu od 2000,00 USD koji se plaćaju svakoj: gospođi Benipal, gospođi DaSilva i gđi Hehar Gill.

‘Samoidentifikacija ne briše fiziološku stvarnost’, rekao je Jay Cameron, voditelj parnice Justice Centra i savjetnik salona. „Naši klijenti ne nude tu traženu uslugu. Nijedna žena ne bi trebala biti prisiljena dirati muške genitalije protiv svoje volje, bez obzira na to kako se vlasnik genitalija identificira. ‘

jccf.ca/aestheticians-justified-in-refusing-to-handle-male-genitals-against-their-will-bc-human-rights-tribunal

Članak treba arhivirati pod rubriku “Istanbulska konvencija”. Svako putovanje započinje prvim malim korakom. HDZSDPHNS-ova Istanbulka je korak u smjeru tematike ovog članka (iznikli novokomponirani problem diskriminacije na temelju rodnog identiteta i rodnog izražavanja) .

Uskoro probuđena “istanbulska ljepotica” će NAVODNO osigurati da žene ne budu tučene (za razliku od sveg ostalog zakonodavstva) – ali će zato htjele-nehtjele morati baratati muškim genitalijama stvarnih korisnika Konvencije – da ne bi bilo LGBT- diskriminacije.

Samo pričekajmo koju godinicu i eto nas u današnjoj Kanadi/SAD.

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: