Homoseksualnost je povezana s proživljenom (seksualnom) traumom u djetinjstvu

Homoseksualnost baš i nije poput boje kože/rase ili XX/XY kromosoma – da se rodiš s time, tj. “born that way”. Prije bi se reklo (a i pokazuje) da se homoseksualnost utiskuje (“imprinted that way”). Barem kada se analiziraju određene traume proživljene u djetinjstvu (ne i traume svakog tipa) – i kasnija homoseksualnost žrtve. Kao da o dječakovoj budućoj seksualnoj orijentaciji odlučuje neki “striček”.

Od svih (seksualno) traumatiziranih u djetinjstvu, 85% su danas homo

Na Novom Zelandu su istraživali 13.000 ljudi. Prilično reprezentativnih 98% ih je hetero. 2% ih je ono drugo u raznim spolnim kombinacijama, prema tome što, kome i gdje rade sa svojim spolnim organima.

Zanimali su ih oni ispitanici koji su naveli određene traumatične događaje u djetinjstvu (seksualni napad, silovanje, nasilje i prisustvovanje nasilju).

Od tih traumatiziranih:

  • 85% su danas homo (usporedi 85 s njihovim udjelom od 2%, drugim riječima 42 puta [4100%] više)

Oni koji NISU bili traumatizirani u djetinjstvu:

  • 95% ih je danas hetero
  • 5% ih je danas homo

Zanimljivo da samo one gore navedene traume su povezane s kasnijoom homoseksualnošću. Ostala traumatska iskustva u djetinjstvu (iznenadna smrt voljene osobe, ozbiljna bolest u djetinjstvu, prometna i druga nesreća) su samo neznatno povezana s kasnijom homosekusalnošću.

Jedna druga studija iz 2009. je pokazala da je 74% biseksualaca bilo seksualno zlostavljano kao djeca (izvor: https://stream.org/yes-childhood-sexual-abuse-often-contribute-homosexuality/ ).

Treća studija je našla da 37% gay+bi muškaraca koji su inače posjetili kliniku zbog infekcije spolno prenosivim bolestima (nerazdvojni nusprodukt tog medijski promoviranog alternativnog načina života) – kaže da je bilo prisiljeno na seksualni kontakt prije svoje 19.godine od strane starijeg ili jačeg “partnera”. Srednja dob im je tada bila 10 godina (vidi: ““Gayevi takvi rođeni?” – potajno snimljeni u gay baru priznaju da je to laž“).

A uvjeravaju nas da homoseksualnost nema veze s pedofilijom… (vidi: “Neporeciva povezanost pedofilije i homoseksualnosti“). Očito, muška se homoseksualnost većinom ucjepljuje. Straga. Pa onda ranjeni dječak koji ima veće emocionalne predispozicije, kod njega će se tako ucijepljena homoseksualnost “primiti” i pustiti korijenje (vidi:”Kako dolazi do homoseksualnosti“). Time ga je neki stariji sodomit najvjerojatnije zauvijek skrenuo na sterilni LGBT kolosijek, bez ponavljanja obrasca predaka u prenošenju dara života i gena na slijedeću generaciju.

Izvor: https://www.lifesitenews.com/news/study-homosexuality-linked-with-childhood-trauma

Gay silovanje u djetinjstvu ostavlja trajne molekularne ožiljke u DNK u spermi žrtava

Da ne ostane sve na neopipljivim emocijama, evo i znanstvenog dokaza s Harvarda da zlostavljanje u djetinjstvu ostavlja molekularne ožiljke u DNK u spermi žrtava (autori ne žele to izrijekom reći, ali tko bi to drugi mogao dječake tako traumatizirati, osim homoseksualnih muškaraca?).

Istraživanje je otkrilo razlike u kemijskim tragovima unutar genetskog koda onih koji su kao djeca bili zlostavljani. Našli su uočljive razlike po kojima su se razlikovale žrtve i ne-žrtve.

U uzorku od 34 muškarca, koji su svi sudjelovali u dugogodišnjem istraživanju, 22 su pretrpjeli neku vrstu zlostavljanja kao djeca. Unutar njihovih uzoraka sperme identificirali su 12 područja DNA koja su u žrtvama zlostavljanja dosljedno pogađala određeni stupanj metilacije.

Što podsjeća na jedan mit među homoseksualcima iz članka “Bivši homoseksualac o prešućivanim prljavim detaljima gay seksa“:

Prema kraju 1990-tih, kada se vratila popularnost sodomije bez kondoma (“bareback”), muškarci s manjim muževnim atributima prepričavali su homoseksualnu urbanu legendu da infuzija sperme virilnog muškarca u receptivnog muškarca rezultira s povećanjem razine testosterona i sekundarnih spolnih obilježja (kao što je rast dlaka) kod ovog drugog.

Nevjerojatno kako u svakom mitu postoji barem neko zrnce istine. Iz Harvarda eto javljaju da sodomijska sperma ostavlja traga u guzici, ali ne kakvog se pederi nadaju.

Za razliku od cjepiva, čini se da je ovo guzno “cijepljenje” penisom puno djelotvornije. Sperma zbog primarne funkcije oplodnje posjeduje nevjerojatan mehanizam da nadmudri obrambeni imuno-sustav i vagine, i maternice, i jajovoda i jajašca – sve u pro-life svrhu. Njoj ne treba aluminij, živa ni formaldehid, kao što treba cjepivima – sperma to svojstvo ima prirodno. Homoseksualnost je pak prirodna koliko je prirodno mobitelom rezati sir trapist: izvedivo, ali loše po mobitel i po trapist. Kada je sperma istovarena na pogrešno a tankoćutno mjesto, ona kao kroz putar prolazi glatko sve do DNK.

Začarani krug “zlostavljanje – homoseksualnost – zlostavljanje”

Na žalost, ožiljci sodomije ne ostaju samo na dupetu, već i u DNK žrtve.

Time se DNK ožiljak prenosi dalje na slijedeću generaciju. Zanimljivo; već je ovdje bilo rečeno da su Američki zatvori – državni rasadnici sodomije, kao i da postoji Epidemija homoseksualnih silovanja u američkoj vojsci… a to su sve širi i širi “krugovi u žitu” – pa nije čudno da je 3 puta učestalija homoseksualnost u SAD, u odnosu na Europu i ostale. Zato domaće gay-parade djeluju zaista otužno – za razliku od (proguglajte “Folsom Street”) ili ako imate dobar želudac, onda “Up Your” ( http://www.zombietime.com/up_your_alley_2015/)

Netko kome bi bilo stalo do emocionalnog i fizičkog zdravlja nacije, taj bi rekao, hej treba prekinuti ovaj začarani krug zlostavljanje-homoseksualnost-zlostavljanje.

Taj “netko” utjecajan može biti samo onaj s puno novaca, a u čijem su privatnom vlasništvu TV, filmska industrija i svi ostali mediji, farmacija, banke i rafinerije… Međutim, upravo za njih homoseksualnost ima jednu malo spominjanu “kvalitetu” – ona je izuzetan tihi depopulacijski mehanizam. A upravo to je ono što svaka elita, počevši od antičke Grčke, žarko želi. Mafijaška hijerarhija svjetske moći se brine da netko ne skrene sa zacrtanog puta ove genetske selekcije planete putem homoseksualizacije, još od 1969:

(vidi: “Zašto globalistička NWO elita nameće homoseksualnost?“)

Zato, “LGBT naprijed, ostali stoj!” Neka se žrtve ne osjećaju žrtvama, neka paradiraju i budu ponosne što su penisokulirane u djetinjstvu i neka samo inokuliraju svoju homoseksualnost dalje na mlađe (začudo žrtve će im biti iste dobi kakve su sami tada bili).

Zato, dajmo im obrazovanje u ruke i financirajmo ih kroz nevladine udruge istanbulske! A nove žrtve će također poslije ponosno paradirati na “Žrtava Prajdu”. S tim da za svoju nesreću i isprazan promašen život smatraju krivim… koga točno? Ne bogatu elitu koja sve orkestrira od 1969., nego one obične ljude koji ne žele da se ta ljudska nesreća (nazovimo je “slobodom propadanja”) dalje širi.

Izvor: https://www.independent.co.uk/news/health/child-abuse-dna-trauma-genetics-molecular-scars-sperm-harvard-university-a8563906.html

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: