Na robiju ako ne cijepite dijete? (6)

Bližimo se kraju ovog serijala, a koji završava sa slijedećim nastavkom, gdje će biti izložene strategije kako (pravno) onemogućiti totalitariste da cijepe vaše dijete protivno vašoj volji. Unatoč naporima pravobraniteljice da vas zastraši zatvorom, a ne više samo s 2000 kn globe.

Je li sigurnost cjepiva preopasna da bi se diskutiralo?

(141) Is Vaccine Safety Too Dangerous for Us to Discuss?

U prvoj polovici 2019. godine došlo je do koordiniranog napora da se s Interneta uklone sve informacije koje su kritične za tvrdnju da su “cjepiva sigurna i učinkovita.” Poticaj je počeo prošle jeseni kada je Svjetska zdravstvena organizacija WHO proglasila “cjepivnu kolebljivost” za “globalnu prijetnja zdravlju”, smještajući ju pored ebole, raka, ratnih zona i patogena otpornih na lijekove.

Amazon je izbacio iz ponude dokumentarni film Vaxxed: From Cover-Up to Catastrophe ‘, zajedno s drugim dokumentarcima ‘protiv cjepiva’, uključujući ‘ Man Made Epidemic ‘ i ‘ “The Greater Good ‘, film koji ‘… povezuje priče obitelji čiji su se životi zauvijek promijenili nakon cijepljenja. ‘.

7. ožujka 2019. Facebook je objavio da će smanjiti vidljivost skupina i stranica koje ‘šire dezinformacije o cijepljenjima’, te više neće prihvaćati reklame koje sadrže ono što je smatrano ‘dezinformacijama’ o cjepivima.

Još u kolovozu 2018. godine Pinterest je već počeo uklanjati sadržaj (kasnije korisničke račune, a potom i rezultate pretraživanja) za koje kaže da sadrže ‘medicinske dezinformacije’, a YouTube je u veljači demonetizirao sve videozapise koji ‘promoviraju sadržaj protiv cijepljenja.’ Etsy, Vimeo , MailChimp i GoFundMe pridružili su se ostalim platformama obećavajući da će ili zabraniti ili degradirati sadržaj za koji se smatra da sadrži ‘dezinformacije’ o cjepivima.

Pa, što je „dezinformacija“ koju su WHO i ovi društveni medijski divovi tako odlučni ukloniti od očiju javnosti? Npr….

Slučaj Hannah Poling, za čiju je obitelj Američki federalni sud presudio više od 1,5 milijuna dolara, nakon što je priznao da je njezina ‘regresivna encefalopatija s obilježjima poremećaja iz autizma …’ rezultat cijepljenja koje je dobila sa 18 mjeseci, što joj je pogoršalo stanje mitohondrija.

Ostale „dezinformacije“ koje su uklonjene s glavnih platformi uključuju i ovaj članak Anne Mason , s priloženim svim referencama, o taktikama zastrašivanja koje se koriste za poticanje straha od ospica.

U lipnju 2019. je pružatelj usluga za marketing putem e-pošte MailChimp najavio da će zabraniti ‘sadržaj protiv cijepljenja’. Međutim, čak i prije nego što je najavio ovu promjenu pravila, već je uklonio nekoliko korisničkih računa bez upozorenja, kako tvrde njihovi vlasnici. Neke od tih organizacija su se jednostavno protivile obaveznosti cjepljenja.

A u svibnju je GoFundMe povukao kampanju za prikupljanje sredstava za dr. Kenneth Stoller. Prikupljao je novac za pravnu obranu nakon što mu je od gradske odvjetnice (pravobraniteljice?) San Francisca uručen sudski poziv za predaju zdravstvenih kartona pacijenata u sklopu javne istrage štete u vezi s njegovim pisanjem medicinskih izuzeća od cjepiva.

Pedijatri ne propisuju istu medicinu svojoj djeci, koju propisuju pacijentima

(142) Pediatricians don’t prescribe the same medicine for their patients to their own children

Studija objavljena 2017. godine, provedena među 1038 liječnika opće prakse je pronašla: 14% preporučilo je određena cjepiva za svoje pacijente, ali ne i za vlastitu djecu.

Među onim liječnicima koji tvrde da su svoju djecu cijepili:

 • 35,9% nije uvijek preporučilo MMR cjepivo svojim mladim pacijentima
 • 28,5% nije uvijek preporučilo cjepivo protiv meningokoknog meningitisa C;
 • 47,2% nije uvijek preporučilo cjepivo protiv hepatitisa B;
 • 27,4% nije uvijek preporučilo cjepivo protiv humanog papiloma virusa.

Druga studija objavljena 2012. godine pokazala je da 9% pedijatara i 21% specijaliziranih pedijatara odstupilo je od smjernica za cijepljenje CDC-a za vlastitu djecu – uglavnom za novija cjepiva koja su uvedena nakon 2009. godine, poput cjepiva protiv papiloma, meningitisa, hepatitisa i gripe.

Navodi se da su ospice u 2017. godini prouzrokovale 110.000 smrtnih slučajeva širom svijeta, uglavnom među djecom mlađom od 5 godina. No, većina tih slučajeva dogodila se u zemljama u kojima je javna higijena loša (čista voda, kanalizacija, čista hrana, odgovarajuća prehrana).

Nije zaraznoj bolesti samoj po sebi potrebna prevencija – jer na taj način djeca razvijaju antitijela i doživotni imunitet.

Izrael, Kanada i Japan nemaju obavezne programe cijepljenja – a nisu preplavljeni zaraznim bolestima među školskom djecom.

WHO i UNICEF upravo su priznali da su Anti-vaxxeri bili čitavo vrijeme u pravu: Izbijanja polio-ja zaista su uzrokovana cjepivima protiv polio-ja

(143) The WHO and UNICEF just admitted Natural News was right all along: Polio outbreaks really are caused by polio vaccines

Nakon gotovo dva desetljeća što ih je Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) proglasila “polio free”, Filipini danas doživljavaju svoju prvu pojavu polija u 19 godina – a vlasti zapravo priznaju da je uzrok samo cjepivo protiv dječje paralize!

„Oslabljeni virus koji se koristi u cjepivima kraće se vrijeme razmnožava u dječjim crijevima i izlučuje se njihovim izmetom. U rijetkim slučajevima … oslabljeni virus može ojačati u područjima koja imaju lošu sanitaciju i higijenu.’

Cjepiva protiv dječje paralize (polio) često se navode kao uspješna priča koja dokazuje da cjepiva djeluju na uklanjanje zaraznih bolesti. Zapravo, gotovo svi slučajevi polia u suvremenom svijetu uzrokuju sama polio cjepiva.

Beba umrla od meningitisa 2 dana nakon cijepljenja protiv meningitisa. Mediji krive necijepljene, evo istine

(144) Baby dies from “meningitis” 2 days after vaccinations. Was it vaccine-induced? Media Blames The Unvaccinated, Here’s The Truth

 • Zdravo dijete staro 4 mjeseca odvode pedijatru.
 • Beba prima cjepiva za zaštitu od meningitisa, pertusisa, tetanusa itd.
 • Dva dana nakon primanja cjepiva, dijete umire od meningitisa.
 • Meningitis je naveden na priloženom uputstvu cjepiva kao nuspojava za koju se navodi da se javlja nakon cijepljenja.

Medicinski stručnjaci preporučuju cijepljenje kako bi se spriječio meningitis i okrivljuju (sve) necijepljene za smrt djeteta.

Koje je razlika između E-cigareta i cjepiva: Oboje može ubiti i ubija!

(145) What Are The Differences Between e-Cigarettes Vaping & Vaccines: Both CAN & DO Kill!

E-cigarete isparavaju u dječja pluća u razvoju, dok se cjepiva ubrizgavaju u malena 1-dnevna tijela beba, tj. Cjepivo protiv hepatitisa B! Koliko će 1-dnevno dijete ubrizgavati si met i druge ulične droge ili sudjelovati u nezaštićenom seksu – bolesti od kojih je to cjepivo usmjereno „zaštititi“ ih?

Do danas e-cigarete isparavju smrt [Trenutno ažuriranje iznosi 8 smrtnih slučajeva!]Tri su osobe umrle od misteriozne plućne bolesti povezane s ispravanjem u zraku. Federalni dužnosnici najavili su danas da je preko 450 ljudi u 33 države i američkim Djevičanskim otocima došlo sa smrtonosnom bolesti pluća koja je povezana s uporabom e-cigareta. 6. rujna 2019

Pitanje koje bi svi trenutno trebali postavljati glasi: Hoće li trenutni američki Kongres “osloboditi od odgovornosti” proizvođače e-cigareta kao što je 99. Kongres oslobodio proizvođače cjepiva 1986. godine (NCVIA). Što je pravno oslobodilo proizvođače cjepiva u SAD-u bilo kojih odgovornosti za cjepiva. U osnovi, Kongres je zeznuo porezne obveznike oslobađajući Big Pharma-u na štetu dječijeg zdravlja!

Ne bismo li trebali tražiti reparaciju s obzirom na to da su dvije, tri generacije američke djece oštećene izvan razumijevanja trgovanja zaraznim bolestima (koje se lako liječe antibioticima), za kronične bolesti, posebice rak djece. Svake godine u SAD-u se procjenjuje 15.780 djece u dobi od 19 do 19 godina kojima je dijagnosticiran rak. Otprilike 1 od 285 djece u Sjedinjenim Državama dijagnosticirat će rak prije 20. rođendana.

Kao rezultat toga, CDC i FDA stvaraju lažne znanstvene studije i podatke o konsenzusu kako su dokumentirani u Vaxxed: From Cover-Up To Catastrophe | Official HD Trailer | CLS.

Nadalje, tijekom konferencije u Simpsonwoodu, održanog 7. i 8. lipnja 2000., CDC se obvezao proizvođačima cjepiva i službenicima Svjetske zdravstvene organizacije o apsolutnoj tajnosti [tajni dogovor, što je kazneno djelo] radi pročišćavanja nalaza epidemiologa CDC-a Verstraetena da su cjepiva AKTIVNO uzrokovala autizam!

Od tog sramotnog čina 1986. godine dogodilo se sljedeće:Autizam je 1970. bio 1 na 10.000 do 15.000; Budući da je trenutna stopa ASD-a (poremećaj u spektrurizmu autizma) sljedeća: Izvještaj objavljen 11. travnja utvrdio je da 1 od 59 djece ima autizam. Stopa New Jerseyja bila je najviša među ispitivanim državama: 1 na 35. To određuje nacionalnu stopu autizma na 1,7 posto djece iz djetinjstva, a autizam u New Jerseyju na 3 posto. 11. travnja 2019.

Tko će izbaviti proizvođače e-cigareta?Zašto ne biste pomogli još jednom segmentu korporatokracije?

Genetsko sekvenciranje uobičajenih cjepiva pronalazi cijeli genom pobačene muške bebe s genetskim malformacijama – potencijalno opasni geni koji se ubrizgavaju u svako dijete

(146) Genetic Sequencing of Common Vaccine Finds Entire Male Genome From Aborted Human Baby – Potentially hazardous genes mandated to be injected into every child

Začudo, gotovo niti jedan predstavnik javnosti nije svjestan da se abortusi ljudskih fetalnih stanica rutinski koriste u cjepivima. Lažni lažni novinski mediji tvrde da je takav razgovor ‘teorija zavjere’, čak i dok proizvođači CDC-a, FDA-e i cjepiva otvoreno izjavljuju da se sastojak koristi u brojnim cjepivima.

Laboratorij u Italiji je izvršio cjelovito sekvenciranje genoma ove MRC-5 stanične linije koja je namjerno ubačena u više cjepiva. Ono što su otkrili je zastrašujuće.

 1. Nađeno je da stanična linija fetusa pripada muškom plodu.
 2. Stanična linija predstavlja se na takav način da će vjerojatno biti vrlo stara, što je u skladu s deklariranom linijom iz 1960-ih.
 3. Fetalna humana DNA zastupljena u ovom cjepivu je potpuni pojedinačni genom, to jest, genomska DNK svih kromosoma pojedinca prisutna je u cjepivu.
 4. Humani genom DNK sadržan u ovom cjepivu očito je, nesumnjivo, nenormalan, te predstavlja važne nedosljednosti s tipičnim ljudskim genomom, odnosno s onim zdravog pojedinca.
 5. 560 gena je ispitano za koje se zna da su povezani s oblicima karcinoma i svi su podvrgnuti velikim izmjenama.
 6. Postoje varijacije čije posljedice nisu poznate, još se ne pojavljuju u literaturi, ali koje još uvijek utječu na gene koji su uključeni u indukciju ljudskog karcinoma.
 7. Ono što je također očito nenormalno je višak genoma koji pokazuje promjene u broju kopija i strukturne varijante.

Industrija cjepiva inokulira djecu oboljelim od raka.

[ Ako ovo ne dokazuje dijaboličnost industrije cjepiva, ne znam što drugo može. Kao prvo čemu je potreban abortirani fetus. Za Boga miloga, u kojoj još ljudskoj upotrebi se može naći abortirani fetus, osim u tim cjepivima? To je bolesno i očito nešto zlo. Drugo, ako se iz nekog nepoznatog razloga i trebao koristiti abortirani fetus, zašto se nije uzimao zdrav, nego baš genetski defektan? Ima li to smisla u nečemu što bi trebalo činiti djecu zdravijom? Meni nema. ]

Čini se da su MRC-5 abortirane ljudske fetalne stanice namjerno modificirane kako bi ih učinile tumorigenima … tj. Vjerojatnije su da će uzrokovati karcinom raka kod ljudi koji su primili injekcije cjepiva.

To bi, naravno, osiguralo dugoročne prihode od lijekova protiv raka koji također proizvode i prodaju isti farmaceutski divovi koji proizvode i stavljaju na tržište cjepiva. Konačno, ponovljeni posao vrlo je unosan poslovni model, a ako možete dugotrajno liječiti cjepiva s genetskim nacrtima, možete biti sigurni da će vrlo visokom postotku današnje djece na kraju dijagnosticirati rak, nakon čega Postaju unosni kupci lijekova protiv raka Big Pharma.

Koriste li ospice kao izgovor za GENSKE TERAPIJE/degradaciju prerušene u obvezna cjepiva na našu djecu? ..

(147) Are They using the MEASLES excuse to force these GENE THERAPY shots disguised as mandatory vaccines onto our children?..

Cjepiva odgovorna za skorbut i njegove efekte koji se manifestiraju kao “Sindrom trešene bebe” (zbog kojih se sudi roditelje)

(148) Vaccine Induced Scurvy and Shaken Baby Syndrome

SBS (Shaken Baby Sindrom) = “Sindrom trešene bebe”. Deseci tisuća nedužnih roditelja i drugih skrbnika izdržavaju duge zatvorske kazne, a druge se i dalje optužuje za SBS, za nepostojeći sindrom, za što je odgovoran Guthkelch – [ a odgovorna su zapravo cjepiva ].

Guthkelch (1971): Subduralni hematom jedno je od najčešćih obilježja sindroma pretučenog djeteta, no svi tako oboljeli pacijenti nemaju vanjske tragove ozljede glave. To sugerira da je u nekim slučajevima ubrzanje-usporavanje, a ne izravno nasilje, uzrok krvarenja, pri čemu se bebu zlostavljalo.

Hiller, australijski formalno kvalificirani roentgenolog, pokazao je da pogrešno shvaćeni bizarni prijelomi zapravo uzrokovani skorbutom. Većina ljudi, uključujući bebe, ima samo granične rezerve vitamina C. Injekcije cjepiva koje sadrže veliki broj toksičnih supstanci, poput formaldehida, žive i aluminija, kao konzervansa i adjuvansa, i stranih proteina (antigena) – bakterija i virusa i ostali mikroorganizmi – primarni su i dokumentirani uzročnici anafilaksije štetnog imunološkog odgovora kod novorođenčadi štakora i kod ljudskih beba. Iscrpljivanje rezervi vitamina C povezano je s cijepljenjem.

Pekareka i Rezabeka (1959.) su pokazali da kad se štakorima ubrizgava cjepivo protiv pertusisa, oni razvijaju akutni skorbut. Razlika između štakora i ljudske bebe je u tome što štakori proizvode svoj vlastiti vitamin C i brzo se oporavljaju, za razliku od ljudi koji to nemaju.

Priča o ospicama se raspada

(149) The Measles Vaccine Narrative Is Collapsing

Pet ključnih točaka razgovora – od kojih su sve lažne – pogone kampanju straha povezanog s ospicama i prisilnim cjepivima:

 1. Ako se ospice vrate, tisuće djece će umrijeti godišnje u SAD-u.
 2. Dvije doze cjepiva MMR pružit će doživotnu zaštitu većini ljudi.
 3. Prethodno cijepljene odrasle osobe sa slabijom zaštitom od antitijela mogu dobiti učinkovitu i trajnu zaštitu od MMR cjepiva.
 4. Moramo postići i održati stopu cijepljenja od 95% kako bismo održali imunitet stada.
 5. Vakcine MMR i MMR + kozice (MMRV) zaštitit će protiv svih sojeva ospica.

#1

Uvjeti u osiromašenim dijelovima svijeta danas su slični urbanim uvjetima u industrijaliziranom svijetu sredinom do kasnih 1800-ih i početkom 1900-ih.

#2 To je bilo točno samo dok je u populaciji još uvijek bio velik broj starijih ljudi koji su kao djeca imali divlje ospice – dajući im trajan imunitet.

#3 Istraživanje objavljeno 2017. pokazalo je da dodatne doze MMR-a koje se daju odraslim osobama imaju minimalan učinak na povećanje razine antitijela, a povećani titri su vrlo privremeni – smanjuju se za manje od četiri mjeseca!

#4 Cjepiva su uništila prirodni cjeloživotni imunitet koji je proizašao iz imunološkog odgovora izazvanog infekcijom divljim ospicama. To je dovelo do promjene u demografskom profilu dobi osoba koje boluju od ospica, od 4-godošnjaka i 12-godišnjacima – u kojih je bolest najblaža – prema novorođenčadi i odraslima – populaciji kod koje ospice izazivaju najviše komplikacija.

#5 Dolaze dokazi da virus ospice mutira kao rezultat intenzivnog pritiska cjepiva.

U doba prije cijepljenja, izloženost divljim ospicama u djetinjstvu pružala je zaštitu cijeloj populaciji održavanjem snažnog cjeloživotnog imuniteta protiv svih varijanti ospica. Sad kad cjepiva pružaju samo kratkotrajni imunitet, mi smo u opasnosti od širenja epidemije

Najavljujući dokumentarac ‘Vaxxed II: The People’s Truth’

(150) Announcing ‘Vaxxed II: The People’s Truth’

Imunitet krda s cjepivom je totalna farsa

(151) Vaccine induced herd immunity is a total farce

Imunitet stada (izvorno nazvao dr. Arthur Hedrich 1930-ih) bila je teorija stvorena nakon što smo svjedočili obrascima prirodne imunosti na ospice početkom 1900-ih – gdje je zaključio da je pokrivenost 68% dovoljna da spriječi velike epidemije. Ali ova se teorija oslanja na stvarni imunitet. A ljudi zaboravljaju da cijepljenje, kao promašena praksa, ne može stvoriti stvarni imunitet kod svih.

Ono što je smiješno jest nakon što je 1963. godine licencirano cjepivo protiv ospica, medicinska zajednica proglasila cilj iskorjenjivanja ospica do 1967. No, 1967. dođe i ode, a još uvijek ospice nisu nestale, 1977, 1987, 2000 … datumi su se neprestano gurali, A rezultat je uvijek bio isti. U međuvremenu su nastavili povećavati hipotezirani „prag imuniteta stada“, (sa 65%) na kraju završavajući na vrlo visokih 95% koje danas čujete.

Stvarnost je da imunitet izazvan cjepivom ne može stvoriti iste rezultate koje prirodni imunitet, stvarna osnova za teoriju stada, može. Nikada nećemo imati imunost stada izazvanu cjepivom.

Dokaz je tu. Najočiglednija je planirana potreba za jednim, dva ili tri dodatne doze, dok je kod mnogih, ako ne i većine epidemije koja se ipak još uvijek javljaju, većina djece, ponekad i 100%, u potpunosti cijepljena, uključujući i dodatne doze.

Vrhunski liječnici otkrivaju da cjepiva usmjerava naš imunološki sustav protiv nas samih

(152) Top Doctors Reveal Vaccines Turn Our Immune System Against Us

Nitko ne može optužiti Yehuda Shoenfelda da je šarlatan. Izraelski kliničar proveo je više od tri desetljeća proučavajući ljudski imunološki sustav i na vrhuncu je svoje profesije.

Shoenfeld je prozvan ‘ocem autoimunologije’ – istraživanje imunološkog sustava koji se okreće protiv samog sebe, u širokoj lepezi bolesti – od dijabetesa tipa 1 do ulceroznog kolitisa i multiple skleroze.

Otac autoimunologije ukazuje na cjepiva – posebno na neke od njihovih sastojaka, uključujući toksični metalni aluminij – kao važan doprinos rastućoj svjetskoj epidemiji autoimunih bolesti.

Mnoga izvješća sugeriraju da cjepiva doista mogu pokrenuti autoimunitet. Definirane autoimune bolesti koje se mogu pojaviti nakon cijepljenja uključuju artritis, lupus (sistemski eritematozni lupus, SLE) dijabetes melitus, trombocitopeniju, vaskulitis, dermatomioziozitis, Guillain-Barre sindrom i demijelinizacijske poremećaje. Zabilježeno je da su gotovo sve vrste cjepiva povezane s pojavom ASIA-e.(autoimuni / upalni sindrom induciran od strane adjuvanata, poznat i kao Shoenfeldov sindrom). To je vršni pojam za skup sličnih simptoma, uključujući sindrom kronične umora.

Autoimune bolesti rezultiraju time da sustav namijenjen napadu na strane osvajače umjesto toga napadne dio tijela kojem pripada. Antitijela su poput dronova programiranih da prepoznaju određenu vrstu napadača (bakterija npr.) i da ih unište ili označe za uništenje od strane drugih specijalnih snaga. Autoantitijela su tada poput dronova koji pogrešno identificiraju komponentu ljudskog tijela i pokrenuli su trajni napad na njega. Ako pogrešno ciljaju komponentu provodnog omotača oko neurona, na primjer, živčani impulsi prestanu se pravilno provoditi, pa mišići prelaze u grč i koordinacija ne uspijeva; Rezultati multiple skleroza. Ako se autoantitijela pogrešno usredotoče na zglobno tkivo; Rezultat je reumatoidni artritis. Ako ciljaju otočiće Langerhansa u gušterači, slijedi dijabetesa tipa 1 i tako dalje

Vakcinacija je jedan od uvjeta koji može poremetiti ovu homeostazu kod osjetljivih osoba, što rezultira autoimunim pojavama i ASIA. Tko bi bio rizičan? Popisuje četiri kategorije ljudi:

 1. one koji su imali prethodnu autoimunu reakciju na cjepivo,
 2. svakoga s poviješću autoimunosti,
 3. bolesnika s poviješću alergijskih reakcija,
 4. svatko s visokim rizikom za razvoj autoimune bolesti, uključujući svakoga tko ima obiteljsku anamnezu u obitelji, prisutnost autoantitijela koja se mogu otkriti krvnim pretragama i druge čimbenike, uključujući niski vitamin D i pušenje.

Autoimuna oboljenja su treći vodeći uzrok obolijevanja i smrtnosti u svijetu

Autoimuna oboljenja su među prvih 10 ubojica mladih američkih žena.

Američka udruga s autoimunim bolestima procjenjuje da 50 milijuna Amerikanaca pati od jedne od 88 autoimunih bolesti – od dijabetesa tipa 1 do sistemskog eritematoznog lupusa – a neka istraživanja postavljaju brojku na jedno od pet u svijetu.

Za najmanje 40 bolesti postoji sumnja da su imunološki posredovane. Većina njih je pogubna – često invalidna, skupa za liječenje i neizlječiva. I ona se povećavaju zadivljujućim tempom.


Ako vam ovih 150 informacija o

 • korumpiranosti,
 • bezdušnom profitu,
 • otkrivenim prijevarama,
 • prostituiranoj znanosti
 • zataškavanju,
 • lažima,
 • cenzuri,
 • depopulaciji,
 • bolestima i patnjama

nisu dosta da barem posumnjate u cijelu priču o cjepivima , stisnete pauzu i sami potražite informacije i zdrav razum – onda ne znam što može! Strah je ono čime vas drže u stadu lakovjernih ovaca.

Imate li autoimunu bolest koju nije imao nitko od vaših predaka ili znate za fizički neizobličenu mentalnu retardaciju nekoga ili za autizam, ili čije dijte s nedavno nezamislivim “dječjim karcinomom”… provjerite obavljena cijepljenja.

Ako ste bolesniji od svojih roditelja, ako i sami sumnjate da su vam kumulativno cjepiva možda “podarila” neku zdravstvenu tegobu, ne možete izgubiti ništa ako istražite i isprobate “detoksikaciju od cjepiva”:

https://alternativa-za-vas.com/index.php/clanak/article/detoks-nakon-cijepljenja

http://www.novi-svjetski-poredak.com/2016/05/02/kako-popraviti-stetu-uzrokovanu-cjepivima/


Mora da su ta cjepiva super zdrava kada uopće pomišljamo na detoksikaciju od njih, zar ne?! Kako nam uopće pada na pamet ideja da izbacimo iz svog organizma

 • živu,
 • aluminij,
 • formaldehid,
 • genetski materijal iz abortiranog ljudskog bića s najgorim genetskim malformacijama (ne možete mi reći da kao vrsta ne možemo sačuvati zdravlje bez takvog kanibalizma?)

Nema nikakve logike kad oni ljudi koji podržavaju cjepiva (iz nekog nametnutog kolektivnog straha od nečeg navodnog i potencijalnog), ne vide baš nikakav problem u injektiranju u djecu najgoreg malformiranog genetskog abortitanog materijala (još i dodatno kancerogeniziranog!) – a sutra će prikupljati sredstva za onkološki odjel neke dječje bolnice.

Fuj !

Ponosno će nositi vrpce i bedževe po trgovima, uz aktivizam na društvenim mrežama, nadmeno s prepotentnošću prema tim “primitivnim, zatucanim nazadnim” anti-vaxxerima. Svi ti ljevičari-liberali su u savezu s najbogatijim kapitalistima planete. Pardoksalno da najveći liberali (=sloboda) plješću na cenzuriranje od strane bogatih medija.

Evo, Bill Gates (onaj od vaših Windowsa) kaže na pozornici u videu na 2:01

“Svijet danas ima 6,8 milijiradi ljudi i ide prema 9 milijardi. Sad, ako mi napravimo zaista dobar posao s novim cjepivima, zdravstvenoj zaštiti, uslugama reproduktivnog zdravlja – možemo to smanjiti za možda 10-15%.”

Kad ovaj video onako “liberalno” nestane, potražite ga na internetu pod naslovom “Bill Gates Vaccines are used for depopulation”. Možda ga neki desnozatucani ponovo stavi pod nekim drugim linkom.

Prethodni članak (#5): https://homunizam.wordpress.com/2019/10/24/na-robiju-ako-ne-date-cijepiti-dijete-5/

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: