Na robiju ako ne date cijepiti dijete? (5)

Kad-tad pitanje cjepiva dotakne svakog čovjeka na ovaj ili onaj način. Ne mora se raditi o mladim roditeljima kojima žele zacijepiti dijete protiv njihove privole.

Možda već sutra će se pojaviti novinarska halabuka o kokošjo-svinjsko-izaberi-životinju gripi – a koju u svojim labosima proizvedu isti ti zdravljebrižnici.

Možda cijepljenje protiv tropskih bolesti i ima smisla, ne znam, možda, ali sve s cjepivima postaje kontaminirano sukobom interesa “vidljivim iz aviona” – profitom, cenzurom, prisilom, totalitarizmom. Ne vjerujem više nikome tko ne dozvoljava propitivanje, kritiku, skepsu.

Nigdje nas totalitarizam danas ne zahvaća tako otvoreno kao kod cjepiva.

Ne dozvoljavaju ti da necijepljenjem riskiraš svoj vlastiti život i budućnost – dok će ti u stotinu drugih stvari pomoći ubiti sebe ili nerođeno potomstvo. Kažu, u ime tvoje osobne slobode podržavat će “moje-tijelo-moj-izbor” i pomoći ti da se praktički steriliziraš kroz homoseksualizaciju ili pak fizički za cijeli život transgenderizacijom.

“Tvoje-tijelo-tvoj-izbor” jedino ne vrijedi kada se radi o cijepljenju tvoga tijela. I samo kod cjepiva tvoje NEcijepljenje nekako na čudesan način ugrožava druge ljude, a koje inače tako uspješno štiti to cjepivo – koje odbijaš primiti u “svoje-tijelo-svoj-izbor”.

Slijedi nastavak linkova na zabranjene teme.

Super-visoke razine toksičnog aluminija u mozgu pacijenata s autizmom: aluminij je prisutan u mnogim cjepivima

(114) Super-high levels of toxic aluminum found in brains of autistic patients: aluminum is present in many vaccines

Za identifikaciju aluminija u moždanom tkivu upotrijebljena je aluminijsko selektivna fluorescentna mikroskopija. Iako je prikazano da je aluminij povezan s neuronima, čini se da je prisutan unutarćelijski u stanicama nalik mikrogliji i drugim upalnim ne-neuronskim stanicama u meningesu, vaskulaturi, sivoj i bijeloj tvari. Istaknutost unutarćelijskog aluminija povezanog sa neuronskim stanicama vidi se u moždanom tkivu kod autizma i moglo bi dati tragove kako o podrijetlu aluminija u mozgu, tako i o potencijalnoj ulozi u poremećaju spektra autizma.

Autori studije spominju ‘tragove’. Što je sa mnogim dječjim cjepivima koja sadrže aluminij? „Što to znači za današnju generaciju djece koja primaju 5.000 mcg aluminija u cjepivima do dobi od 18 mjeseci i do 5.250 dodatnih mcg ako se primjenjuju sva preporučena cjepiva protiv HPV-a i meningitisa.“ To bi moglo predstavljati taj „trag” , ‘Ukazujući odakle dolazi barem neki od tog vrlo toksičnog aluminija u autističnim mozgovima.

Istraživačica u zatvor nakon otkrivanja smrtonosnog virusa u cjepivima

(115) Researcher Jailed After Uncovering Deadly Virus Delivered Through Human Vaccines

Molekularna biologinja dr. Sc. Judy A. Mikovits bačena je u zatvor zbog istraživanja koja su dovela do otkrića da su smrtonosni retrovirusi preneseni na dvadeset i pet milijuna Amerikanaca kroz cjepiva.

S referencana rada za Nacionalni institut za rak, kao istraživač raka, dr. Mikovits je radila s ljudskim retrovirusima poput HIV-a. Njezin se rad fokusirao na istraživanje imunoterapije. 2009. godine radila je na autizmu i povezanim neurološkim bolestima. Otkrila je da su mnogi ispitanici imali karcinom, poremećaj motoričkih neurona i sindrom kroničnog umora (CFS). Vjerovala je da je virus možda odgovoran za ove simptome, a kroz svoje je istraživanje izolirala viruse za koje se ispostavilo da dolaze od miševa.

Izgledalo je kao virus, “mirisalo” je na virus, retrovirus, jer su to vrste virusa koji narušavaju imunološki sustav. I nekoliko drugih istraživača u 90-ima zapravo je izoliralo retroviruse kod tih ljudi, ali vlada ih je nazvala ‘kontaminanranima’, da nisu bili stvarni i da nisu imali nikakve veze s bolešću. Pa, izdvojili smo novu obitelj virusa koji su nazvani “virusom povezanim s ksenotropnom mišjom leukemijom”. Dakle, ti su virusi bili virusi mišje leukemije, virusi miša.

Nakon 2 godine bjavljen je naš rad u jednom od najboljih znanstvenih časopisa na svijetu u časopisu Science, 8. listopada 2009. Obično to katapultira nečiju znastvenu karijeru, u mom slučaju je okončao moj život kao znanstvenice kakav sam to poznavala – Kada je jedan drugi rad objavljen dvije godine kasnije povezao ovaj novi virus i cjepiva, tada su rezultati istraživanja Mikovits-eve postali previše opasni za Deep State.

U osnovi je rečeno u tom drugom radu da su ti virusi (povezanih s mišjom leukemijom), ti tipovi virusa, ušli u ljude, putem cjepiva.

Polio. Što se radi da virus oslabi, učini se manje patogenim, manje toksičnim – da ga se provuče kroz mozak miša. Svaki istraživač prepoznaje mogućnost da ako spojite ljudsko i mišje tkivo, postoji mogućnost da u mišu pokupite virus koji pritajen, To jest, ne šteti mišu, ali ubija čovjeka ili uzrokuje ozbiljnu bolest kod čovjeka.

Otpuštena sam, pritvorena, bez razloga, bez saslušanja, bez ikakvih građanskih prava, samo odvučena jednog dana iz svoje kuće u lisicama, 18. studenog 2011, Odbila sam demantirati podatke, odbila sam reći da je bila neka greška.

Imala sam podatke, pokazala sam podatke, pokazala sam sve podatke i jednostavno sam odbila. U osnovi su tražili da kažem svima da sam sve to izmislila – i da onda mogu otići kući. A ako nećete, uništit ćemo te. I jesu.

Doktorica znanosti je vila uhićena bez policijskog/sudbenog naloga i držana u zatvoru 5 dana, bez mogućnosti kaucije, i dobila je 4-godišnju zabranu. Karijera joj je uništena.

[Kada video nestane, cenzuriran, googlajte po njenom imenu i prezimenu da dođete do nove uploadane kopije]

Bum cjepiva … krah populacije

(116) Vaccine Boom … Population Bust

Jedna “kuga” se tiho širi svijetom. Mladu generaciju u Americi, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Italiji, Japanu, Australiji – u gotovo svim zapadnim zemljama – pogađa brzo rastuće stope neplodnosti.

Nešto oduzima mladim ženama i muškarcima njihove sposobnosti da se razmnožavaju, a javno zdravstvo priznaje da nema pojma odakle početi popravljati.

‘Populacijska bomba’ na koju su nas beskrajno upozoravali ekolozi nije detonirala, i umjesto toga, demografi pokušavaju podići uzbunu zbog krize implozije stanovništva koja se odvija širom Zapada – sve više prosijeda društava se suočavaju s demografskim starenjem bez presedana u svom postojanju. Bit će premalo mladih da bi uzdržavali stare. Najčešće se krive socijalni čimbenici.

Ali postoji još jedan fenomen koji se rijetko spominje – sve veći broj mladih ljudi koji nisu bez djece zbog svog izbora, nego nisu u stanju roditi željenu djecu.

CDC izvještava da više od 12% Amerikanki – svaka osma – ima problema sa začećem i rađanjem djeteta. Muška plodnost također opada, a trend je globalan.

Objavljena je studija koja je proučavala bazu podataka s više od osam milijuna američkih žena i izdvojila nevjerojatnih 25% porasta bezdjecnosti povezan s jednim sveprisutnim lijekom koje mlade žene uzimaju samo 1 desetljeće.

Studija objavljena u časopisu Toxicology and Health Health ispituje sposobnost rađanja žena koje su primile cjepivo protiv humanog papiloma (HPV) u odnosu na one koje nisu

Cjepivo protiv HPV-a odobreno je u SAD-u 2006. godine za prevenciju raka grlića maternice – bolesti koja se suočava s životnim rizikom od 0,6% tijekom života. Iako se dijagnosticira najčešće u dobi od 47 godina, od početka se ciljalo na djevojčice u dobi od 11 do 26 godina (a sada se stavlja na tržište dječacima u dobi od 9 godina kako bi se spriječio rijetki analni rak i rak penisa – bolest što muči tijekom života samo 0,2% muškaraca.).

Studija je uspoređivala mlade žene s drugim varijablama, uključujući dob, i trudnoću i uspoređivala kao ishod kod onih koji su primili HPV cjepivo u usporedbi s onima koji nisu dobili.

Bile trudne barem jednom :

  • 60% žena koje nisu primile vakcinu protiv HPV-a
  • 35% žena koje su primile HPV cjepivo.

Za žene u braku, jaz je također iznosio oko 25%: nađeno je da je začelo:

  • 75% žena koje nisu primile cjepivo
  • 50% koje su primile cjepivo je bilo ikada trudno.

Rezultati sugeriraju da je manje vjerovatno da će žene koje su primile HPV cjepivo ikada biti trudne, nego žene iste dobne skupine koje nisu primile to cjepivo.

Među ženama u braku u istraživanju je

36,6% onih koji su primili HPV cjepivo koriste kontracepciju (kondomi barem pola vremena, pilule…) u usporedbi s više od polovice

51,5% onih koje nisu primile HPV cjepivo

Razlika od gotovo 15%. [u neočekivanom smjeru]. Manje primjene kontracepcije (kod cijepljenih) bi se trebalo prevesti na više beba među cijepljenom.

No, čini se da su se cijepljene žene zapravo više trudile začeti (ili barem nisu toliko zabrinute zbog toga), ali ipak su imale manje sreće.

CDC tvrdi da cjepivo protiv gripe smanjuje smrtnost starijih osoba … Gdje su dokazi?

(117) CDC Claims Flu Shot Reduces Mortality in Elderly … Where’s the Evidence?

Iako je stopa cijepljenja starijih osoba u razdoblju od 1989. do 1997. porasla za čak 67%, nema dokaza da je cijepljenjem smanjena hospitalizacija ili smrt. Suprotno tome, „stopa smrtnosti i hospitalizacije nastavila se povećavati, a ne smanjivati !

Učinak cjepiva na smrtnosti je u padu od 1900.

(118) The Impact of Vaccines on Mortality Decline Since 1900

U početku je to bilo samo jednostavno kliničko promatranje. Primijetio sam da se mnoga novorođenčad, nakon što su primila rutinska cjepiva poput tetanusa, difterije, polia, protiv hripavca ili čega već, razboljela.

Neka su postala izuzetno bolesna, a u stvari su neka i umrla. To je bilo opažanje, to nije bila teorija. Tako da je moja prva reakcija bila da pogledam razloge zbog kojih se to dogodilo.

Naravno da sam otkrio da se vjerojatnije događa u dojenčadi koja je bila bolesna u vrijeme primanja cjepiva, ili dojenčadi koja je nedavno bila bolesna, ili dojenčadi koja je inkubirala infekciju. Naravno, u ranoj fazi inkubacije ne postoji mogućnost da se otkrije bolest.

Doista su bile vrlo čudne reakcije. Treće opažanje je da sam s nekim od ovih reakcija koje su obično rezultirale smrću ustanovio da ih mogu poništiti davanjem velikih količina vitamina C intramuskularno ili intravenski.

MOŽDA JE OVO S VITAMINOM-C DRAGOCJENA INFORMACIJA

Za roditelje čije dijete doživi slično nakon cijepljenja.
Da uspiju poništiti štetu od cijepljenja,
prema tom praktičaru.

A možda ne bi škodilo i preventivno, tko zna…

Moglo bi se očekivati ​​da će se vlasti zainteresirati za ta opažanja koja su rezultirala dramatičnim padom stope smrti dojenčadi na području pod mojim nadzorom, vrlo dramatičnim padom.

No umjesto zanimanja njihova je reakcija bila krajnje neprijateljstavo. To me prisililo da dalje pomnije proučim pitanje cijepljenja. Što sam više istraživao, to sam bio šokiraniji. Otkrio sam da je cjelokupni posao s cijepljenjem doista gigantska prijevara. Većina liječnika uvjerena je da su korisne, ali ako pogledate odgovarajuće statistike i proučite primjer ovih bolesti, shvatit ćete da to nije tako. ‘

Podaci iz stvarnog života pokazuju da kalendar cjepiva CDC-a uzrokuje štetu

(119) Real-Life Data Shows the CDC Vaccine Schedule Causing Harm

Autizam u 3 grupe djece iskazano “jedno na N djece”: A) oni koji slijede “Vaccine-Friendly” plan (438); B) ona koja nisu cijpljena (715) i c) ona cijepljena po preporuci CDC-a (45).

Podaci iz 10 godina prakse jasno pokazuju da necijepljena i djelomično cijepljena djeca imaju dramatično manji rizik od autizma u usporedbi s djecom cijepljenom prema rasporedu CDC-a.

Preporuka CDC-a za cijepljenje protiv hepatitisa B u dojenčadi. Ima li više rizika nego koristi?

(120) CDC’s Recommendation for Hepatitis B Vaccination in Infants. Are There More Risks Than Benefits?

Novorođena djeca primaju cjepivo protiv hepatitisa B (HepB), obično na prvi dan svog života. Mnogi se roditelji prirodno pitaju zašto se smatra tako neophodnim cijepiti njihovu bebu protiv virusa koji se prije svega prenosi seksualnim putem ili dijeljenjem igala među korisnicima injekcijskih droga.

FB post ‘Anti-Vax’ najprodavanije autorice postao ‘viralan’: “Ne dajem pristanak”

(121) Bestselling Author’s ‘Anti-Vax’ Post Goes Viral: “I Do Not Consent”

Jamie McGuire, popularna New York Times bestselling autorica. 8.3. , pisala je na Facebook-u: (ako mislite to danas naći, nećete – cenzurirano):

Dok ne dokažete da cjepiva ne uzrokuju mutacije DNK, ne pristajem na njih.

Dok ne dokažete da cjepiva ne unose rak uzrokovan retrovirusima, ne pristajem na njih.

Dok ne dokažete da cjepiva ne smanjuju plodnost, ne pristajem na njih.

Dok ne dokažete da su cjepiva sigurna, koristeći zlatni standard u medicini s inertnim placebom, ne pristajem na njih.

Dok ne dokažete da je sigurno i učinkovito ubrizgati 8 različitih virusa odjednom, ne pristajem na njih.

Dok ne dokažete da je sigurno unositi 18 puta veću od ‘sigurne’ količine aluminija u bebe prvog dana, ne pristajem na njih.

Dok ne dokažete da nijedno od 16 cjepiva i njihove komponente ne uzrokuju autizam, ne pristajem na njih.

Dok ne dokažete da cjepiva trajno ne štete imunološkom sustavu i ne stvaraju epidemiju autoimunih bolesti, ne pristajem na njih.

Dok ne dokažete da cjepiva ne doprinose Sindromu iznenadne dojenačke smrti, ne pristajem na njih.

Dok ne dokažete da su cijepljeni pojedinci zdraviji, da žive duže ili da napreduju bolje od onih koji nisu cijepljeni, ne pristajem na njih.

Cjepiva… Lijekovi na mala vrata prema dizajnu

(122) Vaccines … Gateway Drugs By Design

Zašto postoji epidemija kroničnih bolesti koja danas muči 54% naše djece? Zašto toliko mnogo naše djece pati od ADHD-a, anafilaksije od teških alergija, astme, autoimunih bolesti i epilepsije, i još drugih kroničnih bolesti i neurorazvojnih poremećaja? Ta pitanja u velikoj mjeri ostaju bez odgovora i medicinski establišment ih uglavnom ignorira, fok broj djece koja pate od ovih stanja i dalje raste.

Najočiglednije pitanje koje treba postaviti je: što bi moglo uzrokovati da se ta stanja pojave kod naše djece po tako alarmantnim stopama?

Živimo u svijetu u kojem farmaceutski podržana i od strane vlade sankcionirana medicinska vlast nema odgovornost za poznate ozbiljne potencijalno štetne učinke u sve u većem broju (70 doza 16 cjepiva do 18 godina) na naše najugroženije i populacija bez glasa – s katastrofalnim ishodom jatrogenih bolesti koje mijenjaju život, umjetno izazvanih kod naše djece i mladih. Glavne tvrtke, „BIG 4“, Merck, GSK, Pfizer, Sanofi, koje proizvode sva cjepiva za našu djecu.

Kongres je 1986. godine donio Nacionalni zakon o ozljedama od cjepiva u djetinjstvu (NCVIA), koji je zaštitio od odgovornosti proizvođače cjepiva koje se tužilo i izgubili na sudu zbog ozljeda uzrokovanih cjepivima.

Zapravo, smanjenjem odgovornosti za proizvod, Kongres je preko NCVIA-e dao dozvolu proizvođačima cjepiva da proizvode nestandardne proizvode oduzimajući mogućnost potrošača da izravno tuži proizvođače cjepiva zbog ozljeda..

Neurolog dr.Andrew Moulden – Cijepljenje uzrokuje mnoge bolesti

(123) Neurologist Andrew Moulden – Vaccinations Cause Many Sicknesses

Neurolog je pokazao kako su cjepiva odgovorna za izazivanje ‘mikroskopskog udara’ ograničavajući protok kisika u krvotoku koji dopire do kapilara.

‘Sada sam uvjerljivo pokazao da SVA cjepiva, od novorođenčadi do gerijatrijskih, uzrokuju potpuno ista oštećenja mozga bez obzira na bolest ili poremećaj koji nastaju. Štete su specifične za završne vaskularne’ mini-kapi ‘ispod mogućnosti otkrivanja. Ali je mjerljivo prije i poslije cijepljenja. Oni su također izravno mjerljivi u stvarnom vremenu – međutim, to uključuje tehnike i tehnologiju koje još nisam objavio javnosti. ‘

Moulden je umro 2013. godine navodno od samoubojstva. Tvrdili su da je bipolaran, ali videozapisi pokazuju vrlo kompetentnog i vjerodostojnog mladog neurologa. Pridružuje se mnoštvu holističkih liječnika za koje je izvješteno da su ubijeni posljednjih godina.

Kolega dr. Moulden-a (koji želi ostati anoniman) izvijestio je da je s njim imao kontakt dva tjedna prije nego što je umro 2013. Dr. Moulden je malom broju kolega od povjerenja u listopadu 2013. da namjerava prekinuti svoju šutnju i objavljivat će nove informacije koje bi mogle uništiti model cijepljenja, uništiti glavni izvor financiranja farmaceutske industrije, a ujedno ozbiljno oštetiti temelje bacilne teorije bolesti. Iako je bio već ušutkan, nikada nije zaustavio svoje istraživanje.

A onda, dva tjedna kasnije, doktor Moulden iznenada umre.

Ponovna analiza podataka CDC-a pokazuje jaku povezanost između MMR cjepiva i autizma

(124) CDC Data Reanalysis Shows Strong Relationship Between MMR Vaccine & Autism

Ako se može reći istina o smrti, invalidnosti i neučinkovitosti cjepiva. Uz provjeru valjanosti stručnih recenzija, demografskih karata i grafikona.

(125) If Truth Be Told About Death, Disability & Vaccines Ineffectiveness With Validation From Peer Review Journals, Demographic Charts & Graphs

Ospice

Tijekom studenog 1975. do svibnja 1976., ospice su se pojavile po stopi od 20,3 slučaja na 1000 kod navodne imunizirane populacije. Tijekom epidemije ospica, više slučajeva se dogodilo kod onih koji su primili cjepivo unutar 12 mjeseci, nego kod onih koji su cijepljeni pred više od 12 mjeseci (37% u usporedbi s 9%).

Od 9. prosinca 1983. do 13. siječnja 1984. u okrugu Sangamon u državi Illinois dogodio se 21 slučaj ospica. 9 slučajeva potvrđeno je serološki. U epidemiji je sudjelovalo 16 srednjoškolaca koji su svi bili cijepljeni od ospica unutar 15 mjeseci.

Sindrom iznenadne dojenačke smrti

Od 1975., kad je Japan prestao cijepiti djecu mlađu od 2 godine, došlo je do dramatičnih poboljšanja po pitanju smrtnosti novorođenčadi. Japansko mjesto na svjetskoj ljestvici smrtnosti novorođenčadi je sa 17 (loše), poraslo na prvo mjesto (najbolje). Sasvim je jasno da je pomicanje donje granice cijepljenja na 2 godine rezultiralo dramatičnim padom SIDS-a brzo s vrlo visoke na najnižu stopu smrtnosti novorođenčadi na svijetu.

Između 1970. i 1974., Dogodilo se 37 smrtnih slučajeva novorođenčadi nakon cijepljenja DPT-om u Japanu i zbog toga su liječnici u jednoj prefekturi bojkotirali cijepljenje.

Kada je 1975. godine Japan minimalnu dob cijepljenja podigao na dvije godine; nakon toga je uslijedio nestanak iznenadne smrti dojenčadi i infantilnih konvulzija.

Statistike pokazuju da MMR cjepivo ubija više ljudi u SAD-u nego ospice

(126) Statistics Show The MMR Vaccine Now Kills More People In US Than The Measles Does

Od 2013. do 2017. godine, ospice su ubile 2 osobe, ali cjepivom protiv ospica je ubijeno 127 osoba.

Izgledi za umiranje od ospica su 0,01 – 0,02 %, što znači da imate veće šanse da vas višestruko pogodi grom.

Nadalje, ako vaše dijete oboli od ospica, ono će biti imuno do kraja života, što se ne može reći za cijepljenu djecu.


Prethodni članak (#4): https://homunizam.wordpress.com/2019/10/19/na-robiju-zbog-necijepljenja-djeteta-4/

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: