Na robiju zbog odbijanja cijepljenja svog djeteta? (1)

[Možda ste u godinama i životnim prilikama da vas se osobno ne tiču cijepljenja djece, no cjepiva su izlog u poremećeni um Big Pharme – koja i vas liječi-da-ne-izliječi, sve kako biste ostali stalna profitabilna mušterija]

Cijepljenje uz nagovarajuću pomoć kalašnjikova. Ako je nešto tako dobra stvar, zašto je potrebna prisila? Zagovornici robije, (pardon: obveznog cijepljenja), će reći da RODITELJI odjednom ne znaju što je dobro za njihovu djecu ili prevedeno – žele zlo svojoj djeci. Računaju da SS-činovnik (u Socijalnoj Skrbi) ili bilo tko u bijeloj kuti bolje zna omjer rizik-korist, odnosno vrla pravobraniteljica bolje zna – jer očito ONA VOLI VAŠE DIJETE VIŠE OD VAS.

Stoga pravonambuditeljica zagovara slanje na robiju roditelja djece koju pravobrani (od njihovih vlastitih roditelja).

 • Nisam još shvatio ide li na robiju samo mama ili tata ili odmah oboje?
 • Je li tu mjerodavna Porezna uprava, pa ide iza rešetaka samo roditelj na čijoj je poreznoj kartici dijete?
 • Je li mjerodavan HZZO, pa ide u ćuzu onaj roditelj koji je uzeo rodiljni/roditeljski dopust?
 • Planiraju li vlasti s roditeljima puniti Remetinec ili Gradišku staru?
 • Da li će se ove nove kriminalce smatrati političkim zatvorenicima ili nekom novom vrstom?
 • A što s LGBT kada im po istanbulski poklone tuđu djecu (kako su jednakiji i diskrimirani ne bi bilo politički korektno da ih se tretira kao ostale)?

Zašto robija, kad može i metak u čelo?

A ja se pitam, zašto se umjesto robije za te “kriminalne roditelje”… zašto ih se ne bi strijeljalo? Jer vrlo lako da će i s drugim djetetom ponoviti svoj zločin. To bi bilo konačno i štedljivije rješenje. Zašto opterećivati proračun i zatvorski sustav? Zašto da godinama tamo čame s pedofilima, vjerojatno i duže od njih?

Dosta ironije. Ljudi donose odluke na temelju toga što vide na iskustvu drugih; rodbine, prijatelja, poznanika. Da su vidjeli kako je neki prijatelj ili poznanik odbio cijepiti svoje dijete, pa da mu je dijete potom umrlo od ospica, rubeole…, pa čuju za sličan slučaj opet i opet… – vjerujte da bi se to brzo proširilo i svi bi roditelji baš ZAHTIJEVALI cjepiva.

Međutim, roditelji ne vide oko sebe ta najavljena masovna umiranja necijepljenih od dječjih bolesti

Mi zapravo imamo i pojam “dječje bolesti” sa sasvim drukčijim značenjem. Dječje bolesti imaju svoju ulogu u izgradnji imunološkog sustava djeteta i zapravo ih se ne bi smjelo suzbijati – što su naši stari znali i namjerno dovodili djecu da se zaraze. I sada ovi žele cijepiti djecu nasuprot tog drukčijeg značenja i uloge dječjih bolesti. A roditelji zapravo čuju slučajeve sasvim suprotne prirode. Kap po kap tih saznanja, od uha do uha:

 • sindrom iznenadne smrti u kolijevci,
 • konvulzije baš nakon cijepljenja,
 • roditelj tvrdi da mu se dijete normalno razvijalo do cijepljenja, a onda se razvoj zaustavio u mentalnu retardaciju…

Koliko god pravobraniteljica mislila da su roditelji koji su začeli dijete i promijenili svoj život, nosili ga pod srcem i u trudovima rodili… da ih nije briga za dobrobit djeteta – e, upravo je suprotno, draga gospođo pravobraniteljice – oni će učiniti sve za svoje dijete. Ako treba ići će i na vašu robiju.

Osnovno pitanje za pravobraniteljicu: Da li bi i pravobraniteljica pristala otići na robiju ako nakon njenog cijepljenja neko dijete strada? …Ne čujem odgovor. Ako su cjepiva tako sigurna i učinkovita kako smatra, njen odgovor bi trebao biti: Da, ja, pravobraniteljica pristajem osobno na zatvorsku kaznu ako nekom djetetu dugoročno našteti cijepljenje.

Dijete je vlasništvo države, koja ga daje roditeljima na operativni lizing

Pravobraniteljica želi da ne-davanje vlastitog djeteta u tuđe ruke ne bude samo tek prekršaj. Možda roditelj (još) i može odbiti cjepivo za sebe – ali, po njima ne smije odbiti za svoje dijete. Jer, u totalitarizmu je dijete vlasništvo države.

Roditelj želi znati sve informacije. Želi osim od pravobraniteljice i od korporativnih medija, čuti i drugu stranu – pa da sam odvagne. A čini se da bi HUmUnisti (humani komunisti) željeli da roditelj nema pravo ništa odvagivati.

Jer dijete je vlasništvo (komunističke ili NWO) partije, ono je dano roditeljima na lizing, Partija ga rodila. Kod pravobraniteljice se očito probudio zatomljeni udbogen, potaknut sorošbilgates-dobročiniteljima. A mogao bi tu lako ispasti i koji euro iz otvorenog društva, koliko je ono otvoreno.

Samo se ovce može uvjeriti u “imunitet krda”

Osim što misle da roditelji necijepljenjem zanemaruje vlastito dijete inače doslovno zatrpano igračkama i pažnjom (pa tu oni, humanisti uskoče), cjepofili vade još jedan argument – da (cijepljenjem) nezaštićivanje jedne osobe, nekim čudom i na pobijajući način, to utječe na drugu (cijepljenu) osobu.

Pa umjesto da se od te bolesti razboli prva (necijepljena) osoba, razboli se druga (cijepljena) osoba.

Zbogom Logiko!

Zbog te ZbogomLogike se cjepofili boje da će necijepljeno dijete orazboljeti njihovo cijepljeno dijete – upravo s tom bolesti od koje je cijepljeno. Toliko o učinkovitosti cjepiva.

Drugim riječima s ne-cijepljenjem ti “kriminalni” roditelji ugrožavaju djecu drugih ljudi. Zbogom Logiko! A upravo to su ovim ofcama od ljudi, oni odozgo (prigodno) rekli da se zove “imunitet krda” – i da je to znanost.

Distopijske “Igre gladi” – i stvarne “Igre cjepiva”

Ako je ovo bilo pitanje učinkovitosti cjepiva, imaju ljubitelji cijepljenja još i argument za sigurnost cjepiva. Kažu da ako bi cjepiva bila toksična i opasna (kako alarmisti tvrde), da bi onda svako cijepljeno dijete stradalo. A većina djece preživi cijepljenje uz manje probleme.

“Preživi” je baš prikladan izraz. Ne priznaju cjepofili da su ljudski organizmi različiti, da su neka djeca jačeg imuniteta, a neka se još ne mogu obraniti od cjepovnog napada na imuno-sustav u razvoju. Svaki mjesec dana za koji roditelj uspije odgoditi cijepljenje daje šansu djetetovu organizmu da preživi cjepivo uslijed ojačalog imunosustava. Život se ne predaje tako lako i koristi svaku sekundu da si poveća šanse za preživljavanje.

Cijepljenje predstavlja svojevrsnu životnu lutriju. I s obzirom na koristi, očito da je cijepljenje eugenično odstranjivanje ljudi. Depopulacija s odmakom, jer i bez trenutnog mortaliteta, ova se kronično bolesna djeca neće dalje razmnožavati.

Ironično je da čitamo i gledamo “Igre gladi” u nekoj dalekoj distopiji, a u stvarnosti već naša djeca sudjeluju u “Igrama cjepiva”.

Nesporna je činjenica da su djeca na (medicinski) sve naprednijem Zapadu sve bolesnija i bolesnija. Trebalo bi biti obratno. To našim ofcama (od pravobraniteljice do političara na prodaju, i medija) – to im nije ništa čudno. Nije teško provjeriti da što je neka država više procijepljena, da onda na 1000 djece ima više kronično bolesne djece. Pametnom dosta – ili dobronamjernom da barem stisne Pauzu.

Ne budite ovce, poslušajte obje strane – i tek onda odlučite

Kako nisam siguran da možete pronaći i suprotna mišljenja i informacije od establišmenta (google je njihov), ja ću ovdje navesti desetke (stotine?) mnoštvo upravo tih zabranjenih, odn. duboko sakrivenih izvora informacija. Morat ćete si prevoditi. Suprotno intonirani i politički korektni navodi će vam ubrzo ionako sami početi iskakati po ekranu (Veliki guglbrat gleda i prati što vi gledate na internetu).

Proslijedite zanimljive linkove onim roditeljima koji žele čuti i drugu stranu. Pa neka odluče sami (ako još smiju) čiji su argumenti uvjerljiviji.

Da se ja ne bih potpuno pogubio, navodit ću izvore kronološkim redom kako sam ih sakupljao od 2015 do 2019, pa će najnoviji izvori biti tek u nekom od slijedećih nastavaka ovog serijala.

Možemo li nastaviti opravdavati ubrizgavanje aluminija u djecu?

(1) Can We Continue To Justify Injecting Aluminum Into Children?

CDC znanstvenik priznao uništavanje dokaza koji povezuju cjepiva s autizmom

(2) CDC Scientist Admits Destroying Evidence Linking Vaccines To Autism

Kalifornija započinje ubrizgavanje djece živom… nestašicu navode kao bizarno opravdanje… zakoni o državnoj sigurnosti poništavaju protivljenje cjepivima

(3) California begins injecting children with mercury… flu shot ‘shortage’ cited as bizarre justification… state safety laws nullified to push vaccines

Sud za naknade zbog cjepiva dodjeljuje milijune $ za dvoje djece s autizmom

(4) Vaccine Court Awards Millions to Two Children With Autism (PDF) (ovaj članak je progresivni “Huffington Post” maknuo, pa je ovdje njegov screenshot u PDF-u)

Sudovi diskretno potvrđuju da MMR cjepivo uzrokuje autizam

(5) Breaking: Courts discreetly confirm MMR vaccine causes autism

Potvrđena masovna operacija zataškavanja štetnosti cjepiva: Tajni dokumenti dokazuju da cjepivo uzrokuje autizam

(6) Massive Vertuschungsoperation bei Impfstoffen bestätigt: Geheime Dokumente beweisen, dass Impfstoff Autismus verursacht (WEB-ARHIVA) (originalni link o masivnom zataškavanju je maknut)

Državna studija dokazuje: Necijepljeni su zdraviji!

(7) Staatliche Studie beweist: Ungeimpfte sind gesünder! (WEB-ARHIVA) (još jedan pokopani tekst, čiji grafovi su preneseni i drugdje). Rezultati njemačke studije na uzorku od 18.000. crveno geimpft=cijepljeno)

Američki FDA na službenim stranicama ima naveden autizam kao nuspojavu

(8) Američki FDA na službenim stranicama ima naveden autizam kao nuspojavu (WEB-ARHIVA jer je izbrisano) (PDF) STR 11: ” Adverse events reported during post-approval use of Tripedia vaccine include idiopathic thrombocytopenic purpura, SIDS, anaphylactic reaction, cellulitis, autism, convulsion/grand mal convulsion, encephalopathy, hypotonia, neuropathy, somnolence and apnea. “

Zviždač CDC-a priznao prijevaru u vezi s istraživanjem MMR cjepiva

(9) BREAKING: CDC whistleblower confesses to MMR vaccine research fraud in historic public statement

Dokumentarac VAXXES (2016)

(10) Spomenut dokumentarac VAXXES (2016) s prijevodom na srpski jezik

Postoji li plan za kontrolu ljudske populacije – jesu li to cjepiva?

(11) There’s A Plan For Human Population Control – Is It Vaccines?

Depopulacija inokulacijom: Gardasilova zavjera

(12) Depopulation by Innoculation: The Gardasil Conspiracy (WEB_ARHIVA)

Bill Gates: Cjepiva se koriste za depopulaciju

(13) Bill Gates Vaccines are used for depopulation

Progresivni tzv. fact-check SNOPES se potrgao da opovrgne tvrdnju: “Bill Gates has openly admitted that vaccinations are designed so that governments can depopulate the world. ” Snopes: FALSE.

Naravno, najbolje bi bilo prikazati video, pa nek svatko odluči što čuje na svoje uši. Ali Snopes nije znao kako se na stranicu stavi link na video. Kako se možete uvjeriti vlastitim ušima, čovjeku se omaklo, eto što. Bill i supruga su uspjeli smanjiti CO2 u Indiji tako da su cjepivima “sredili” nekoliko desetaka tisuća djece. Indija povukla njihovo polio cjepivo.

(Kada link više neće funkcionirati zbog cenzuriranja, potražite ga po nazivu” Bill Gates Vaccines are used for depopulation“, jer će ga neki cjepofobni i depopulaciofobni “kriminalac” ponovo staviti – i dobit će neki drugi šifrirani link na Youtubeu)

Dr. Maurice Hilleman, znanstvenik Merck cjepiva, priznaje prisustvo SV40 i AIDS-a u cjepivima

(14) Dr. Maurice Hilleman, Merck vaccine scientist admits presence of SV40 and AIDS in vaccines

Potražiti po nazivu kada video izbrišu. Kratki transkript najinteresantnijeg dijela ovdje: link

Zviždačica medicinska sestra: Bolnice cijepe bolesnike prisilno bez njihovog znanja

(15) Nurse Whistleblower: Hospitals Vaccinating Patients by Force Without Their Knowledge

Nova cjepiva trajno će mijenjati ljudski DNK – Zašto su vlasti toliko manijakalne s ubrizgavanjem cjepiva?

(16) New vaccines will permanently alter human DNA – Why is the government so maniacal about injecting vaccines?

Cjepiva protiv stresa i tjeskobe napravljene korištenjem mrtvih crijevnih mikroba

(17) Vaccine against stress and anxiety made using dead gut microbes of yore

Farmaceut upozorava – klonite se lijekova na recept i izbjegavajte cjepiva

(18) Pharmacist Warns – Get Off Prescription Drugs and Avoid Vaccines

Videi koje bi svaki non-vaxer trebao vidjeti!

(19) Videos That Every Non Vaxer Should See!

CDC prisiljen objaviti dokaz da su znali da konzervans u cjepivu izaziva autizam

(20) CDC Forced to Release Proof That They Knew Vaccine Preservative Causes Autism

Autizam “Made in USA” u izvanrednom dokumentarcu Gary Null-a

(21) Autism Made in the U S A Gary Null’s Remarkable Documentary

Tiha epidemija: Neispričana priča o cjepivima – cijeli film – režija Gary Null

(22) Silent Epidemic:The Untold Story of Vaccines – Full Movie – Directed by Gary Null

U podršci necijepljenom: Kako je u autizmu znanost izgubila dušu

(23) In Support of – INOCULATED: How Science Lost Its Soul In Autism

Cjepivni Matrix: prikrivena kontrola rađanja i ženska sterilnost

(24) The Vaccine Matrix: Covert Birth Control and Female Sterility

Brady Bunch (stara TV-serija) se bori protiv ospica

(25) The Brady Bunch Tackles Measles

8 najopasnijih lijekova na zemlji … uzimate li nešto od toga?

(26) The 8 Most Dangerous Medicines on Earth… are you taking any of these?

Dr Lisec: Mnoge vakcine proizvedene na ćelijama abortirane djece

(27) Dr Lisec: Mnoge vakcine proizvedene na ćelijama abortirane djece

U indiji 53.000 slučajeva paralize uzrokovane cjepivom protiv poliomije u godinu dana – NPAFP identičan poliu, ali dvostruko smrtonosniji

(28) 53,000 Paralysis Cases in India From Polio Vaccine In A Year – NPAFP Identical to Polio But Twice as Deadly

Main-stream medij napokon govori istinu i otkriva štetne učinke cjepiva

(29) Main-stream Press Finally Tells the Truth and Blows the Lid of the Harful Effects of Vaccines! (WEB-ARHIVA)

Toksična znanost cjepiva protiv gripe

(30) The Toxic Science of Flu Vaccines

Opasnosti od cjepiva: važne informacije za proučavanje, dijeljenje i raspravu

(31) Vaccine Dangers: Important Information to Study, Share & Discuss

“Infanrix heksa” cjepivo i iznenadne neočekivane smrti

(32) Infanrix hexa vaccine and sudden unexpected deaths

Nezavisni znanstvenici UPOZORAVAJU: ‘Većina trenutno objavljenih rezultata istraživanja su lažna

(33) Independent scientists WARN: ‘Most currently published research findings are FALSE… (WEB-ARHIVA)

Kako CDC koristi lažni strah za promicanje cjepiva

(34) How CDC Uses False Fears to Promote Vaccine Uptake

Autizam i cjepiva po svijetu: Sheme cjepiva, stope autizma i smrtnost djece do 5 godina starosti

(35) AUTISM AND VACCINES AROUND THE WORLD: Vaccine Schedules, Autism Rates, and Under 5 Mortality (PDF download)

Rat protiv vašeg imunološkog sustava

(36) A War is Against Your Immune System

Srećko Sladoljev: ‘Farmaceutskoj industriji zaradu donose bolesti koje trpimo zbog posljedica cijepljenja’

(37) Srećko Sladoljev: ‘Farmaceutskoj industriji zaradu donose bolesti koje trpimo zbog posljedica cijepljenja’

Cijepljenje iglom je IGRANJE DINAMITOM! INTERVJU: Dr Srećko Sladoljev

(38) Cijepljenje iglom je IGRANJE DINAMITOM! INTERVJU: Dr Srećko Sladoljev

EKSLUZIVNO: Zabranjeni Intervju! Dr Lidija Gajski i imunolog Dr Srećko Sladoljev

(39) EKSLUZIVNO: Zabranjeni Intervju! Dr Lidija Gajski i Imunolog Dr Srećko Sladoljev

— nastavit će se —


Alarmisti klimatskih promjena obično nisu i alarmisti za cjepiva

Zanimljivo da zagovornici cjepiva nas protivnike smatraju alarmistima bez osnova, dok su na polju klimatskih promjena oni alarmisti. U čemu je štos, da alarmist tamo nije alarmist i ovdje?

Odgovor: Isključivo interes bogate elite.

 • Kod “klimatskih promjena” alarmizam omogućuje eliti bogaćenje iz džepa poreznih obveznika i opravdava depopulaciju.
 • Kod cjepiva im alarmizam oduzima novac (onemogućava javno-privatno partnerstvo kod državne nabave cjepiva),te im onemogućava depopulaciju.

Bože moj, kako je sve zapravo jednostavno!

Slijedeći nastavak (#2): https://homunizam.wordpress.com/2019/10/11/na-robiju-zbog-ne-cijepljenja-svog-djeteta-2/

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: