Kako je feminizam izbrisao žene

U početku je bio Feminizam. Feminizam po definiciji nije uspio ništa zdravo poroditi, nego mu se iz romantične veze s Ljevicom rodila Gender Ideologija. Tek nedavno je Gender Ideologija porodila Transgenderizam. U zadnjem činu Transgenderizam ubija Feminizam. Prava grčka tragedija!

Rodni identitet (potražiti pod Istanbulska deklaracija), kao kategorija, u osnovi je ženomrzačka ideja jer briše žene. Škole i vrtići na Zapadu uče da postoji biološki spol i da postoji rodni/gender identitet (neliječenih psihičkih bolesnika) – i da su oni potpuno odvojeni. Ne. Ne postoji rodni identitet. To je potpuno izmišljeni koncept mizoginističkih ideologa, a koji briše žene.

Spol dodijeljen pri rođenju

Mnogi jezici nemaju roda. Mi u hrvatskom čujemo rod (“napravio sam to i to”, “srela sam se s onom…”). Engleski nema toga. Zato se tamo desilo nešto nama potpuno nadrealno: oni kažu “spol koji je djetetu dodijeljen pri rođenju”. Kao da se dodijeli orden koji se onda može i oduzeti.

Na stranu da se doktorima baš i nije lako zabuniti pri pogledu na bebino međunožje. Kod nas će beba s prvim “ba-ba” i “ma-ma” razaznati da postoje 2 različita spola i tako odmah govoriti. Stranci, kad govore hrvatski, znaju biti urnebesno smiješni dok brkaju rodove.

U napisanom engleskom vi nemate blagog pojma da li govori muško ili žensko. Iz tog njihovog “spola dodijeljenog” jedino je i mogla proklijati rodna ideologija. Kod nas, drukčijih tipova jezika, to se nije moglo dogoditi. Zato smo mi toliko nespremni prihvatiti zapadne degenerike, pa nam ih političari moraju uvaljivati.

Što je žena?

Uostalo, što je žena? Zapitajte se. Svatko tko spremno prihvaća rodnu ideologiju, zapitajte se, što je uopće žena?

‘Pa…, ja znam da sam žena.’ – kaže transgenderac.

OK, a kako znaš da si žena?

‘Znam duboko u sebi.’

JA ne znam da si TI žena. Ako si ti muškarac koji kaže da si žena, kako me možeš uvjeriti da ti uopće znaš što je to biti žena? Ono što stvarno kažeš je samo da muškarci imaju pravo definirati što je to žena. I da smiju ulaziti u ženske zahode. Dat ću ti vrlo temeljan odgovor što je žena: osoba koja nije muškarac. Dat ću ti definiciju i onoga što je muškarac: to je osoba koja nije žena.

Spolna razlika, razlika između muškaraca i žena, je ključna za ono što mi jesmo. Zato se pojavljuje na samom početku svake priče o Stvaranju. U prvim poglavljima biblijskog Postanka, imate seksualnu razliku. Eva je izvađena iz Adamova rebra, komplementarna mu. Drugačija, ali komplementarna. Gilgameš: spolna razlika od početka.

Postoji razlog zašto je ovo ključno za ono što jesmo. Ako nema spolne razlike, onda ne postoji takva stvar kao žena. Ako nema biološke, duhovne ili kakve razlike između dviju vrsta ljudi. onda postoji samo jedan tip. Dakle, rodna ideologija traži ovu vrstu bizarne sukladnosti.

Fantaziranje

U današnje doba filmova-fantazija gdje se žene tuku, razvaljuju negativce, voze bombardere i ispuštaju atomske bombe (što ja nigdje ne mogu sresti bar jednu takvu ženu?), postoji jedna knjiga duboko spremljena u depoe knjižnica. Razlog: nije danas politički korektna, jer priča o stvarnim ženama – koje su još uvijek slabiji spol, te su evolucijski su razvile neke prednosti kako bi kompenzirale 20% manju masu i veličinu.

Ljudsko ponašanje ima veze s elementarnim. Prosječni muškarac ima 25% statističkih šansi da ga drugo ljudsko biće može namlatiti, kada se susretnu. Prosječna žena mora strepiti od 75% ljudskih bića koja susretne (50% su muškarci koji su 15-20% veći + pola svih žena).

Slabiji spol je morao razviti neke posebne sposobnosti. Odatle međusobna kooperacija žena, tračanje, manipuliranje…. Za sagledati muško-ženske razlike, vidi “Muškarci su s Marsa, Žene su s Venere” (podignite u knjižnici ili pak skinite tehnički loš srpski prijevod u PDF-u

Valovi feminizma i naplavine

Mogli biste reći da nije da briše žene, možda zapravo čuva žene i briše muškarce. Jeste li ikad razmišljali o tome?

Ne čuva. Jer kad izbrišeš spolnu razliku, usuđujem se reći, sve ide u korist muškaraca. Kako znam? Počeli smo to viđati u 60-tim i 70-ima s feminizmom drugog vala koji je odbacio sve tradicionalne ideje o ženstvenosti. Odbacio je sve vrste tradicionalnih rodnih uloga, ali što je učinio? U ime oslobođenja žena, govorilo se da se žene moraju početi ponašati POPUT muškaraca.

Žene ne bi smjele ostati kod kuće. Žene ne bi trebale odgajati djecu. Žene uopće ne bi trebale imati djecu. Žene bi trebale raditi 100 sati tjedno. Žene bi se trebale natjecati u fizičkim sportovima. Žene bi trebale biti novačene u vojsku. Žene bi trebale činiti stvari na koje su muškarci iz potpuno prirodnih razloga više usmjereni. Kad se muškarci i žene natječu fizički, što se događa? Muškarci pobjeđuju, a žene gube. Kada se muškarci i žene takmiče profesionalno, muškarci često pobjeđuju. Ne cijelo vrijeme (žene mogu biti savršeno kompetentne i stručne profesionalke i izvanredno ambiciozne, te se penjati na vrh u svom polju). Kažem da općenito govoreći, kada se muškarci i žene profesionalno natječu, muškarci pobjeđuju, iz prirodnih razloga.

Feminizam je postavio pozornicu toj rodnoj ideologiji uzdižući tradicionalno muške atribute nad ženskim atributima. Ljudi na transgenderizam i feminizam gledaju kao na potpune suprotne jedni drugima. Feminizam nastoji omogućiti ženama da definiraju što znači biti žena. Transrodna ideologija kaže da muškarci i žene ne postoje, a muškarci usput mogu definirati što je to ženskost. Vidi: Sukob na britanskoj gender-ljevici

Čine se suprotstavljenima, osim što je rodna ideologija izgrađena na feminizmu. Kad je feminizam 60-tih godina proširio svaki muški atribut, muške karakteristike, muške sklonosti nad tradicionalnim idejama ženstvenosti. Rodna ideologija je došla kao završni nokaut udarac feminizmu, dok je sama, paradoksalno, proizlašla iz feminizma.

Izvor: dailywire.com/news/49833/knowles-lefts-gender-identity-movement-erasing-daily-wire

Šujica-Pejčinović

Evo uzmimo profesionlni “uspjeh” Dubravke Šuice na sceni EU-birokracije. Što je bilo potrebno za taj uspjeh? Gospođa nova EU-podministarka je morala biti ZA Istanbulsku deklaracije i gender ideologiju.

“Previše se diže buke oko toga i previše je podjela u Hrvatskoj da bi sad Istanbulska konvencija postala tema u Hrvatskoj. Činjenica je da je njen osnovni cilj zaštita žena od nasilja, to je ono što je ona željela postići. Ja sam bila i u Vijeću Europe i bavila sam se s tom tematikom. Ima nekih točaka koje se odnose na definiciju roda koje se mogu tumačiti ovako i onako, ali mislim da njezin cilj nije to.”

Ako ona nije znala da deklaracija nije zbog toga da žene ne budu tučene, već zbog pervertita degenerika – onda je slabo kvalificirana za posao.

Kakva još mora biti uspješna žena?

“Bacite li pogled na fotografije iz ere bivšeg premijera Sanadera ondje možete pronaći i ovu europarlamentarku, koja djeluje nevjerojatno razdragano i eunforično. Žar Dubravke Šuice nije splasnuo ni u kratkoj eri bivše premijerke Kosor, a osim toga uz stranku je stajala i onda kada je njome kormilario Tomislav Karamarko. Šuica je dočekala da na čelo stranke zasjedne njen kolega iz europskih klupa premijer Andrej Plenković”.

Zaista, žena za sva vremena.

Što je bilo potrebno imati da bi Marija Pejčinović-Burić dogurala također do EU-birokracije (koju nitko ne izabire na izborima)? I ona je morala dati podršku gender ideologiji, a koja je kukavičje jaje podmetnuto pod žene:

“Potpredsjednica Vlade Marija Pejčinović Burić također je naglasila kako je cilj konvencije jačanje borbe protiv nasilja nad ženama i nasilja u obitelji.”

Ovi “sjajni” primjeri pokazuju da za žene popeti se visoko znači zanijekati žene i prikloniti se, prodati se, da ne kažemo prostituirati globalističkoj eliti koja gura perverzije i rastakanje obitelji – kako bi se depopulacijom otvorio prostor imigraciji i zamjeni stanovništva, a koje će biti bez nacionalnih osjećaja nepovezano, te će se lakše kontrolirati s vrha. Uz pomoć Istanbulke, Šuica će se baviti demografijom. Baš lijepo i obećavajuće.

Eto, to su naše uspješnice, Dubravka Šuica i Marija Pejčinović.

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: