Rezultat liberalne mantre o imigraciji kao rješenju svjetskog siromaštva – dokazan s kuglicama

Kada su liberalni TV reporteri snimali (i namještali uprizorivanje) “jadnih” imigranata koji dolaze bez ičega (ali s najnovijim mobitelima), ne bi li omekšali tvrda srca desna da u svoje dvorište prime svoje buduće silovatelje i svoju demografsku zamjenu, ciljali su na naše suosjećanje i pomanjkanje zdravog razuma.

Poručivali su; “kakvi smo mi to zli bezosjećajni ljudi kada ne želimo pomoći potrebitima“, makar ovi “potrebiti” žele promijeniti (i populacijski zamijeniti) domaćina dok ga “isisavaju”, a ne da bi se oni prilagodili domaćinu. i asimilirali se.

Kao što homoseksualizacijom instalirana politička korektnost ne dozvoljava na Zapadu propitivati LGBT, tako se ne smije postaviti pitanje zašto su izbjeglice ostavile ženskadiju tamo u ratu, a mladi vojnosposobni došli ovamo. Zar ne bude obično obratno? Ne smije se postaviti ni drugo zdravorazumsko pitanje – zašto su neke izbjeglice iz rata u Siriji Iraku crne kože k’o ugljen? Zašto malodobne izbjeglice izgledaju kao stasiti 35-godišnjaci? Zašto su skoro sve izbjeglice rođene na 1.siječnja?

Siromaštvo u svijetu

Liberalni kažu da ćemo imigracijom pomoći smanjiti siromaštvo u svijetu. Samo onaj tko misli da postoji više od dva spola može vjerovati u takvu utopiju.

U ovom videu se kuglicama zorno predočuje zašto imigracija iz siromašnih zemalja ne rješava siromaštvo i zašto je pogubna baš za te siromašne zemlje. A samoubojstvo je za razvijene. Ovo je primjer za SAD, ali ista stvar vrijedi još više i za Europu.

Etnosuicid

Istovremeno liberalizam na Zapadu radi sve kako bi uništio biološku masu bjelačkog stanovništva kroz:

  • a) pobačaje plaćene na teret poreznih obveznika
  • b) promociju sterilnih ljudskih odnosa (homoseksualizacijom i feminizmom) kako bi bilo što manje bjelačke djece

Nakon toga krupni kapital (za ono malo proizvodnje što nije globalizacijski dislocirao) zatreba jeftiniju radnu snagu od bjelačke i najbogatiji od najbogatijih organiziraju imigraciju uz pomoć ljevičara… a koji to vide kao uvoz birača “na veliko” za glasove njihovim strankama.

I tko sve dok globalistička elita ne uspije instalirati novi feudalizam. Međutim, to im je račun bez krčmara. Zapad će biti šerijatiziran i vraćen u mračni srednji vijek, dok će upravo liberalni ljevičari biti “najslađe” žrtve – jer su i najviše “haram”.

Konzumirani bijelci

Narodi koji će se držati primjera Mađarske, Slovačke, Poljske… će opstati i u slijedećem stoljeću. U glavu bolesni narodi će biti zamijenjeni, odnosno neprepoznatljivo izmijenjeni na svom geografskom prostoru. Pretjerujem? Evo, pakistanska glumica dolazi u Bradford (Engleska) i kaže da se osjeća kao u svojoj zemlji.

Drugim riječima, bijeli eurodomoroci će biti “konzumirani” zbog nerazumne samoubilačke multikulti tolerancije – potpuno nepojmljive za sve generacije njihovih predaka.

Pad Rima se ponavlja

Slično je Stari Rim neuspješno pokušao apsorbirati barbare.

Slično je i Rim degenerirao, ogrezao u dekadenciji i perverzijama… sve su se manje ženili, sve rjeđe osnivali obitelj, sva manje su rađali djece, a žene su sve više počinjale sticati imovinsku/ekonomsku neovisnost (svojevrsna preteča feminizma) – rezultat je da je općenito obitelj izgubila na važnosti. A upravo je obitelj temeljna ćelija civilizacije.

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: