Na Zapadu ništa novog: homoseksualni mentalni poremećaj = nesretni, suicidalni, nadrogirani

Možeš mentalnim bolesnicima dati sve na svijetu (svu pažnju, svu pozitivnu promociju, privilegij da teroriziraju sve oko sebe) – no njihov temeljni mentalni problem ostaje. Prema novoj (LGBT-friendly) novozelandskoj studiji:

LGBT su 2 puta (100% više) vjerojatniji da će imati loše mentalno zdravlje od normalnih/hetero. Pri tome slovo B, biseksualni 400% više imaju suicidalnih misli. Čisti gay/lezbijke “samo” 300% više suicidalni od hetero, te “samo” 200% više anksioznosti. Biseksualni se pak 140% više (2,4x) drogiraju od hetero.

Stoga, homoseksualnost je poremećaj koji više vapi za terapijom nego za afirmacijom i slavljenjem.

Novija politički korektna istraživanja izbjegavaju reći točne postotke, nego odokativno “dva puta više, 3 puta više, 4 puta više”. To možemo prevesti na “100% više, 200% više, 300% više.

Naravno, danas je politički korektno reći da LGBT su mentalno bolesniji zbog nas hetero, a ne zbog sebe i svog ponašanja. Tome proturječi to što su slični rezultati i u državama koje nisu legalizirale istospolni brak i tamo gdje je ustoličena “državna homoseksualnost” u svrhu depopulacije po želji globalističke bogate elite.

Ono što je zdravom razumu očito je da korištenje mobitela kao čekića ima svoju cijenu. Po mobitel. Tako svoje reproduktivne organe koriste LGBT.

Ljudska, pa i ne samo ljudska bića, nisu dizajnirana za homoseksualnost. Priroda je štedljiva. Održavati istovremeno dvije biloške inačice bez da trebaju jedna drugu, je rastrošna redundancija.

U stvaranju novog bića žensko donosi jednu stranu DNK zavojnice, muško donosi drugu

Da li je neka društvena pojava odnosno ponašanje dobro po društvo može se provjeriti tako da se sagleda rezultat ako baš svi pripadnici društva to počnu raditi. Homoseksualnost dovodi do izumiranja, pa je abnormalna pojava koja nije dobra za društvo. A po svim zdravstvenim rizicima i pratećim mentalnim poremećajima, niti za pojedinca.

Normalna ljudska zajednica priprema mlade na svoje uloge u produljenju vrste i zajednice, te da zajednički sudjeluju (zato brak) u podizanju mladih. Gledaju njihovo odrastanje i čekaju ponavljanje ciklusa, te sa baka-djed stripljivosti pomažu slijedeće generacije sve do svoje nemoći i smrti. Svrha je time postignuta, baš kao i kod svakog mrava, pčele, vuka ili slona.

Psiha svakog ljudskog bića zna da postoji “svrha”

Ako ne dolazi do ispunjenja ove svrhe, tada dolazi do mentalne “uznemirenosti”, tj. mentalnih poremećaja koja baš sva istraživanja dokazuju. Homosekualnost jednostavno ne može ne rezultirati, onosno ne biti sustanar drugim mentalnim poremećajima. Stoga niti ovo istraživanje nije ništa novo.

Homoseksualnost je poremećaj koji vapi za terapijom a ne za afirmacijom i slavljenjem.

Izvor: mercatornet.com/conjugality/view/sexual-minority-stress-is-it-all-down-to-homophobia/22677

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: