O gayevima, ‘ajmo iskreno o čemu se tu radi

Kad su nam nametali istospolni brak govorili su “Ljubav je ljubav”. Kako izgleda ta “Ljubav je ljubav” možete vidjeti na ovoj slici:

Ovo je doslovno gola istina o “gay pravima” i “LGBT pokretu”

Tu padaju sve floskule o “jadnima i diskriminiranima”. Gayevi su jednostavno seksualni ovisnici o masturbacij i ejakulaciji u jednoj visoko seksualiziranoj civilizaciji. Kao što se na slici može vidjeti, nema tu ljubavi, samo puno sperme.

Takav sveopći i prevladavajući hedonizam je obilježje baš svake civilizacije koja propada.

Ima tu neke kozmičke pravde. Kakve bismo uopće imali šanse mi danas ovdje, da nije propala stara Grčka, Rimsko carstvo… do kakvih bi tehnologija oni do danas došli da nisu propali – nitko im ne bio ravan. Ovako, priroda pomoću hedonizma i zarazne bolesti iberalizma napravi mjesta za nove civilizacije.

Nekadašnji autsajderi i čudaci

Ovi gayevi sa slike, budući su se osjećali outsajderi za vrijeme odrastanja, sada bez religijskih zabrana, u društvu gdje svaka abnormalnost postane top-medijska vijest – otpustili su kočnice i sada su konačno sretni što su našli sebi slične.

Da budemo na čistu, potrebno je prosječno oko 3 godine da se ova gomila tjelesa upusti u međusobnu sodomiju. Razlog je što to boli. Ovo je na slici je dakle tek čopor “gay-mladunčadi”.

Problem je što mladi gay ne može odmah postati “gornji”, nego mora proći “guzno šegrtovanje”

Guzno šegrtovanje je ono što boli, i može se tek donekle ublažiti s alkoholom i drogom (poppers i slično), te s puuuno lubrikanata za ludu vožnju ususret fekalijama.

Odtrpiti – to je ono što oni misle – da to odtrpiti, to će ih učiniti “pravim muškarcima”. Nikada ne imajući muški uzor, tako sada oni zamišljaju idealnog muškarca, nekoga tko je spremnog pretrpjeti bol u nekoj suludoj inicijaciji nevjerojatno iskrivljene slike muškosti.

Da ne povjeruješ!

Tek kada se pojave mlađi od njega, koji će gaya početi smatrati iskusnijim “kolegom”, tj. “taticom/daddy” (na njegovo vlastito iskreno čuđenje), tek tada će on moći povremeno preuzimati i insertivnu ulogu.

Taj novi sperma-čopor je njihov naknadni supstitut za normalno dječačko druženje (dok ih curice još ne zanimaju jer su im jednostavno “bljak”), dok tako grade svoj muški identitet.

Gayevi nisu stigli izgraditi muški identitet u takvoj jednoj grupi djetinjstva – i njihove “konačno muške veze” su sada isključivo masturbacijske naravi. Sami su odrastali misleći da nikome neće biti interesantni, a evo ih sada netko grabi za spolovilo dok zajedno bratski ejakuliraju!

Za vrijeme gledanja ovakvih fotografija teže je se prisjetiti politički korektne misli kako su gayevi jadni i diskiminirani. Kako društvo neprijateljski gleda na ovakve njihove izljeve “ljubav-je-ljubav” na javnim mjestima, pa budu pretučeni baš dok ejakuliraju.

Većina “odraslih” gayeva donekle ravnopravno “upražnjava” receptivnu i insertivnu spolnu ulogu (ah, opet te spolne uloge!). Neki će potom biti više i češće “top” a neki više “bottom”. Ravnopravnost im je jako važna. Sami kažu da je laž kad netko od njih izjavi da je on “isključivi top”. Istovremeno, “isključivi bottomi” postoje. Računa se da ih je 15%. Takve su nacisti žrtvovali da odmaknu nezgodne glasine sa sebe, a to je LGBT pokret danas iskoristio za svoje ciljeve pobuđivanja suosjećanja. Zanimljivo, da su “isključivi bottomi” zapravo prezreni zbog svoje izražene ženskatosti. Prezreni, ali ipak “u guznoj upotrebi”.

Zašto onda ipak prezreni? Gayevi podsvjesno traže muževnost. Zato vole kožu, SS-uniforme i opaki izgled, te tetovaže kao izraz neustrašivosti i znak podnošenja boli. Sve to dok su u svojoj nutrini i dalje nesigurni i zavidni normalnim muškarcima (s kojima se nikada nisu uspjeli identificirati za vrijeme odrastanja, kao čudaci).

Narcisoidnost je zajednička značajka gayeva. Infantilnost. Djeca su po prirodi samoživa i usmjerene na sebe. Gayevi su zaustavljeni u razvoju.

Uništenje obitelji je gay-katalizator

Uništenje obitelji, odrastanje bez oca kao uzora, to značajno pojačava vjerojatnost za gaya.

Feministički dominantna majka je drugi snažan faktor.

Ako je još doživio (homo)seksualnu traumu kao dijete – to ga je obilježilo i definitivno stavilo među buduće gayeve. Vidi: Što je potrebno da vam djeca postanu homoseksualna

Taj će vrlo često instinktivno zlostavljati djecu upravo iste dobi koje je bio kada je sam bio zlostavljan. Zato je cilj svih LGBT (i glupih lijevoliberalnih) upravo dekriminalizacija i normalizacija pedofilije – baš po putanji homoseksualnosti. To nas čeka iza ugla, samo da se, poput istospolnog braka, riješi i ovo trangedersko pitanje.

Na Zagreb Pride-u gayeve ne vidimo u svom elementu. Nema naznaka da ikada rade ovo na slici kao mladunci niti se sodomiraju kao odrasli gayevi. Samo napredne parade u San Franciscu (Up Your Alley) pokazuju pravo lice i ciljeve LGBT pokreta. Tako izgleda lijevoliberalni slobodarski raj na zemlji.

Na zagrebačkoj ulici su gayevi za Parade u zagrljaju svojih lijevoliberalnih podupiratelja. Ponosni što ih predvode političari iz SDP-a i HNS-a. Što mislite za koga onda oni glasuju na izborima? Gay libido je jaći od svakog domoljublja. Uostalom, globalizam im dobavlja novo meso, pa su im prirodni saveznici poznati.

Genetski slijepe ulice

Te genetski “slijepe ulice” žele uvući što više mladog mesa u svoje redove. Jer promiskuitet ima povećane potrebe za raznovrsnošću. Danas na Zapadu, nakon uspostavljenih istospolnih brakova, vlada trangendermanija.

Djecu se spolno zbunjuje već od predškolske dobi. Počeli su s naprednim znanstvenim seksualnim odgojem srednjoškolaca (kako bi se navodno smanjile tinejdžerke trudnoće), pa mic-po-mic to isto u osnovne škole, da bi danas zapadnjački predškolci učili o baš svim seksualnim perverzijama kao o orijentacijama.

Autizam i ostali psihički poremećaji su osnovna značajka trangender osoba. Kako psihički bolesnici nemaju kapacitet za ravnopravnu fluidnost tipa “top-bottom” u gay zajednici, oni su pod medijskom modernošću uvjeravani da će svoj psihički problem riješiti “probajući” biti suprotni spol za stalno. Djecu se pod maskom dušebrižništva i tolerancije kemijski kastrira. Eto društvene prihvaćenosti i mesa LGBT pokretu!

Zatajivanje zdravstvenih učinaka homoseksualnosti

Bogata globalistička elita financira LGBT jer ima svoj interes u depopulaciji, te direktnu financijsku korist u skupim operacijama izmjene spola, te cjeloživotnim medikamentima što hormona, što lijekova za AIDS i za ostale spolne bolesti. Svi zadovoljni!

Kada bi svaki sudionik Parade ponosa znao kakvi su zdravstveni učinci i rizici homoseksualnosti, istog časa bi gledao kako da se izvuče iz ove ovisnost. Mediji to ne iznose, pa oni kod nas niti ne znaju, a čitaju, ako i čitaju, samo napredni Jutarnji i portal Index.hr.

A i da znaju, ovisnosti su jače od svake informacije. Uzmite samo drogeraše, alkoholičare, ovisnike o pornografiji, pa i pušače. Iako imaju informacije o štetnosti, oni nastavljaju. Da mogu samo tako prelomiti, onda to i ne bi bile ovisnosti.

Veliko genetsko čišćenje

Stoga ih ne treba žaliti. Cijeli LGBT pokret je jedno veliko čišćenje ljudske vrste, čišćenje genskog bazena. Ne može se pomoći psihičkim bolesnicima ako oni sami ne žele pomoć.

Jedan od najčitanijih članaka na blogu je “Bivši homoseksualac o prešućivanim prljavim detaljima gay seksa“. Kako bi lakše prihvatili homoseksualnost, običnim ljudima su uskraćene informacije o homoseksualnom životu. Nigdje drugdje na hrvatskom jeziku se ne mogu pročitati ovakva svjedočanstva jednog ex-gaya imenom i prezimenom. Zašto je to tako u jednom slobodnom i demokratskom društvu?

Dobar izvor informacija o homoseksualnosti je i stariji članak “I dalje mislite da je homoseksualnost “prirodna”? Ovi podaci će vas šokirati!

Cijela hrpa članaka o ovom čudnom fenomenu 21.stoljeća je ovdje: https://homunizam.wordpress.com/category/gay-is-not-ok/

I na kraju, nakon proučavanja svih mogućih izvora o fenomenu homoseksualnosti, trebalo mi je nekoliko godina da dokučim zašto se uopće danas promovira homoseksualnost? Kako tako mali dio populacija može imati toliki utjecaj? Zaključak do kojeg sam došao je ovdje: “Zašto globalistička NWO elita nameće homoseksualnost?

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: