I mali “bebuni” opovrgavaju gender teoriju

BBC je napravio video o eksperimentu s igračkama za male curice i igračkama za male dječake. Bebe. Zanimljivo je kako sam ga ja sasvim drukčije protumačio nego autori, a vjerojatno i Youtube – pa nema opasnosti da video ikada bude cenzuriran i obrisan.

Autori istraživanja su malu curicu (Marnie) obukli je u odjeću muškog djeteta, a malog dečkića (Edward) u haljinicu. Kao tipično muško, ne znam koje su starosti – uglavnom bebe sjede samostalno, ne vidim da hodaju.

Zatim su autori pozvali volontere koji su trebali igračkama zabaviti dijete.

Sad dolazi ono što su progresivci htjeli dokazati: odrasli volonter uzima roza igračke i plišance s kojima pokušava zainteresirati bebu u haljinici. Ili pak nudi autiće i slične stvari kada treba zabaviti bebu u hlačicama.

Na kraju eksperimenta volonterima se otkrije da je beba “Oliver” zapravo Marnie, a beba “Sophie” u ružičastoj haljinici je zapravo Edward. Volonteri su zbunjeni i posramljeni što su bili toliko (eh) “zadrti i uskog pogleda, stereotipni u pogledu spolova” i nudili tip igrački prema pretpostavljenom spolu bebe.

Ono što su autori željeli dokazati – je naše stereotipno ponašanje prema spolu djeteta, kao da je to nešto loše. Pobjedonosno ukazuju kako svi mi (nenapredni) stereotipno pristupamo spolu djece.

A zapravo su volonteri postupili prirodno, na temelju iskonskog znanja o tome što većinom zanima muške bebe, a što ženske bebe. Volonteri su se osjećali grozno što nisu bili politički korektni u duhu ovog ludog vremena, nego se pokazalo da nekako ipak posjeduju zdrav razum i usađena znanja svojih predaka.

Za autore je to još jedna pobjeda gender ideologije i LGBT da je spol samo društveni konstrukt koji roditelji svojim različitim ponašanjem utiskuju u praznu ploču koja se zove dijete.

A što sam ja vidio u tom istom eksperimentu

Ono što pak ja vidim u tom videu je da koliko god nudili maloj “Sophie” plišance i bebe, “ona” (prethodno već zbunjen mladić oblačenjem u haljinicu), grabi ipak vlakić i autić.

Koliko god su animirali “Edwarda” s autićima, “on” se maša beba i plišanaca a strojevi “ga” uopće ne zanimaju. Ne pokazuje nikakvo oduševljenje s avanturističkim jahanjem konjića. Tu činjenicu, da djeca potpuno ignoriraju ponuđene im igračke, autori ne vide. Oni vide samo loše stereotipno ponašanje odraslih u vezi spola djece. Oni ne vide da muška djeca vole većinom jedne stvari, a ženska djeca druge.

Umjesto “Operacija uspjela – pacijent umro”, rekao bih “Eksperiment uspio, dokazao suptrotno”. Djecu samo napredni roditelji mogu zbuniti u razumijevanju svog spola.

Drugi BBC-ov dokumentarac o životinjama potvrđuje kako su čak i nama najbliže životinje svjesne svojeg spola. Bebe-babuni se ponašaju s igračkama jednako spolno separirajuće kao i ljudske bebe. Na užas svih genderista, na užas nastavničkog zbora Filozofskog fakulteta i sve napredne inteligencije, vjerujem.

Da to pak saznaju naši saborski zastupnici, ostao bi konsterniran cijeli klub zastupnika HDZ-a i klub SDP-a i klub HNS-a – koji su tako zdušno izglasali Istanbulsku konvenciju, kao jedna sretna Velika koalicija “političkih istospolaca”. Poražavajuće je da i ljudska i majmunska mladunčad grabe igračke na tako spolno stereotipan način.

Babuni protiv gender ideologije

Ženski mladunci babuna nosaju okolo plišance, dok muški mladunci babuna ne pokazuju interes za njegovanje plišanaca, već pokušavaju dokučiti kako se to okreću kotači na kamiončiću.

Prokleti glupi majmuni pokvarili cijelu gender teoriju!

For the first time ever, female baboons were spotted toting dolls around as though they were baby monkeys
A new BBC 2 documentary, Animals at Play, has revealed how differently the minds of the genders work, at least in baboons. Pictured is a male baboon playing with a truck

Bit će da tip reproduktivnih organa ipak utječe na štošta. I da bebe nisu prazne ploče. Jest da ih odrasli mogu smrdati svojim naprednim odgojem. Ožičenje nije dovoljno, već i društveni okoliš. Ipak smo mi društvena bića.

https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-7269347/Baby-baboons-undermine-gender-neutral-toys-movement-new-BBC-documentary.html

Celebritiji su gluplji od majmuna

Gluplji od majmuna su današnji lijevoliberalni, dok pomodno pokušavaju odgajati svoju djecu na “spolno neutralan” način. E, vala, nek im je sa srećom u vezi unuka. Za očekivati je rezultat u duhu članka “Kako uzgojiti pervertita“.

Inače, već 20-tak celebritija odgaja svoju (ili “svoju” adoptiranu djecu) hvalisavo “bez spolnih stereotipa”. U duhu “vidi mama, vozim bez ruku”. Ovdje “vidi me kako sam progresivna!”.

Što ćeš, imali smo svi blesave generacije i generacije zaostalih predake koji nisu znali što je dobro za djecu. (“20 Celebrities On How They’re Raising Their Kids Without Gender“). Njihove metode pokušaja i pogrešaka su same pogreške. Tek duboko tetovirana Angelina Jolie, Will Smith, Charlize Theron, Jennifer Lopez i preostali celebritiji (koje baš i ne znam, jer nisam baš meritoran po pitanju slavnih holivudskih lijevoliberala), tek oni znaju znanje o odgoju djece.

Da li mi je žao što će celebriti završiti svoje loze? Iskreno, baš i nije.

Jednog dana će se naši potomci pitati kako je bilo moguće da su početkom 21.stoljeća ljudi bili toliko glupi da to čine svojoj djeci. Kao što se mi danas pitamo kako su Asteci mogli žrtvovati djecu. Vjerojatno su njihovi ondašnji celebritiji prvi progresivno priklali svoje dijete čime će se pomoći izbjeći globalno zatopljenje ili su mislili da su im djeca u pogrešnom tijelu.

Kako bilo, razlozi su nam danas jednako nedokučivi kao i ova suluda moda spolno neutralnog roditeljstva. Koliki su to samo napori da si uzgoje pervertite – iza kojih gena i unuka ne ostaje!

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: