Sharia Britannica

Dok se Velika Britanija nije počela polagano urušavati pod imigracijom i globalizmom zbog vlastite svjetske imperije, napravljena je ta čuvena “Encyclopedia Britannica”. “Sharia” pak nema veze sa zdravim “šeri/cherry rajčicama”, nego je to polagana uspostava šerijatskog raja za novopridošle osvajače, a pakla za starosjedioce.

Enoch Powell, bivši ministar zdravstva Velike Britanije je 1968. shvatio kakva fatalna bolest ulazi u krvotok nacije. Ismijan je i poznat kao prvi ksenofob.

Pokazujem ovdje Youtube video (Katie Hopkins Warning 2019) koji će već za nekoliko dana nestati cenzuriran od Googlestapo-a (koji je kupio Youtube). Ako ne razumijete engleski, namjestite si hrvatski prijevod.

Kate Hopkins govori o paralelnom društvu koje se stvara u Velikoj Britaniji. Paralelne policije, o socijalnoj službi koja joj 4 puta kuca na vrata da li je sposobna odgajati svoju djecu dok nije pomogla 2000 silovanih djevojčica…

Dvije slike pokazuju kako se gubi domovina.

Prva je London Gay Pride 2017. Ulice pune žena koje se ne misle razmnožavati.

Druga slika je video sasvim drukčijih žena na ulicama Londona. Demografija je sudbina.

Francuska. Britanija i Francuska imaju različite trajektorije propasti, ali rezultat će biti isti. Eto, bila je dovoljna jedna pobjeda alžirske nogometne reprezentacije na Afričkom kupu protiv Senegala da plane cijela Francuska.

Novofrancuz kaže da su afrikanci i arapi osvojili Francusku brže nego Nijemci u II.svjetskom ratu. Za 3 sata. Misli valjda kako je kratko trebalo da se organiziraju za ovaj ustanak povodom nogometne pobjede.

Novofrancuzi već danas imaju svu moć nad zaplašenim starosjediocima, samo toga još nisu svjesni.

Švedska, gdje ministar pozdravlja prijedlog multikulti zadojene male Šveđanke da se Švedska preimenuje u “Mixland“. Jer toliko je Švedska multikulturna i voli različitosti. Ne to nije ona hvaljena autistična djevojčica klimatski aktivist s Aspergerovim sindromom. Kad netko s mentalnim poremećajem biva nominiran za Nobelovu nagradu, onda znate da je svijet poludio. Ne, to je jedna druga, 10-godišnjakinja. U feminističkoj Švedskoj takvih ne nedostaje.

Njemačka. Tek trebaju pustiti korijenje ali i ovo dosada je dosta. Na slici demonstranti nose slike ubijenih Nijemaca i Njemica od strane imigranata.

https://www.thelocal.de/20180902/thousands-protest-for-and-against-migrants-in-german-town

Hajnal linija

Kako sada stvari stoje, sve zapadno od Hajnal linije (John Hajnal) će biti Eurabija. U kratkom periodu će istovremeno egzistirati Gay parade pervertita i No-Go zone sa šerijatskim zakonima. Naizgled ničim povezane pojave, ali i te kako povezane.

S istočne strane Hajnal linije još postoji povijesno sjećanje i zdrav razum. Na istočnoj strani, u stani-pani neće uspjeti nikakvi globalistički Plenkovići u svom briselskom naumu što svjesne što nesvjesne zamjene stanovništva.

Ovakvo davanje svojih EU nacija na tanjuru ( Konzumirani ) inače inferiornim primitivnim osvajačima će se stoljećima kasnije izučavati. Sve za osobnu financijsku korist prebogate globalističke elite i kupljenih libernih političara.

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: