Norveška socijalna služba oduzima djecu zbog pedagoški uskraćenog mobitela

Norveška i Hrvatska su seksualno povezane. Naime, norveška vlada već tradicionalno financira pedere da pederiraju na Zagreb Pride-u.

Norveška vlada je poznata diljem svijeta još po nečemu: Službi socijalne skrbi za djecu, “Barnevernet” iliti Služba za otimanje djece roditeljima zbog trivijalnih ali liberalnih razloga.

Tek kada su upleteni i strani državljani, izbija to na vidjelo kao međunarodni problem. Ovo je ilustracija do kuda ode liberalizam. I u ondašnjem KOmunizmu i u današnjem HOmunizmu, djeca su vlasništvo države.

U rujnu 2018. jedna se kršćanska obitelj s troje djece preselila iz SAD u Norvešku. Prošlog mjeseca, 20.05.2019 djecu je na silu kidnapirala notorna norveška Služba socijalne skrbi za djecu.

Majka, Natalya, je američka državljanka. Otac je Litvanac. Njihovo 3 djece (od 7 do 11 godina) je rođeno u SAD i američki su državljani.

17.05.2019. najstarija kći (11) je dobila mobitel za rođendan. Zbog lošeg ponašanja tijekom vikenda, majka joj je za kaznu oduzela mobitel, dok se njeno ponašanje ne popravi.

Norvejstapo

U ponedjeljak 20.05.2019 kći je pričala o incidentu u školi. Te noći norveška Služba socijalne skrbi za djecu provaljuje u kuću s policijom. Djeca su već spavala. Izvučena su iz svojih kreveta i odvedena. Cijela obitelj je zadržana na policiji 24 sata i odvojeno ispitivana, svaki član po 3 sata. Djeca su poslana u udomiteljstvo u drugi grad, udaljen na 1 sat vožnje.

Socijalna služba je insinuirala da je razlog oduzimanja djece jer vjeruju da djeca nisu imala ispravnu rutinu. U Norveškoj to se, baš kao i gotovo sve, smatra zanemarivanjem ili “potencijalnim zanemarivanjem u budućnosti”, a što je osnov za oduzimanje djece od obitelji. 

Trebalo je preko mjesec dana da ova priča izađe u javnost. Zato jer je roditeljima rečeno da ako ikome govore o tome prije 11.06.2019, da mogu biti strpani u zatvor na 2 godine.

U raljama života Države Norveške

Sudsko saslušanje za obitelj je bilo 06.06.2019. Sud je odlučio da djeca ostaju u udomiteljstvu. Nakon 11.06.2019. je dozvoljeno roditeljima da viđaju djecu jednom tjedno na 1 sat. Da i to bude konačno praktički omogućeno, trebalo je proći još 1 tjedan. Što znači da nisu mogli vidjeti djecu gotovo cijeli mjesec!

Sada idu diplomatski napori. Iz Norvežanima nepoznatih razloga ljudi ne vole kada im država otima djecu iz kreveta. Sada ide peticija uznemirenih roditelja diljem svijeta američkom potpredsjedniku da se izbave djeca iz ralja države Norveške.

Ali nisu sve države moćne kao Amerika.

Daiane Alves Lopes (Brazil) Uzeli djecu jer socijalna služba vjeruje da su roditelji premladi da podižu troje djece. Daiane Alves Lopes čeka 3.dijete dok ima jedno staro 1 godinu i drugo staro 2 godine. Pobjegli u Italiju da im ne uzmu treće dijete i vode pravnu bitku da vrate dvoje djece.

Amy Jakobsen Bjørnevåg – SAD. Amerikanki Amy koja se nastanila u Norveškoj je oduzet sin Tyler od 19 mjeseci. Socijalna služba je navela razlog oduzimanja jer on nije htio prijeći na krutu hranu, nego je sisao. Umjesto 22 funte propisano, težio je samo 21 funtu. Na sudu joj je rečeno da će sina moći vidjeti kada bude odrastao (18)

Maxine (Slovačka): Razlog da se majci (Slovakinja) oduzme curica nekoliko tjedana stara je po socijalnoj službi što beba ima nedovoljni kontakt očima s roditeljima (otac Norvežanin) i što je majka gluhonijema. Roditelji ju mogu vidjeti svaki drugi tjedan po 1 sat.

Mansur Mahashev – Rusija: Došao kao azilant iz Rusije s 2 kćeri iz prethodnog braka i 2 iz sadašnjeg braka. To je bio razlog da socijalna služba oduzme dvije starije kćeri (6 i 8), “bojazan da nema dovoljno prikladnih uvjeta za njihovo podizanje u toj obitelji”. Sedam mjeseci mu nisu dozvolili da ih vidi kod udomitelja, razdvojene. Nego tek kada odrastu, ako će to željeti.

Služba je lagala kćerima da otac nije zainteresiran za njih, da je zao i da ima drugu obitelj. To je saznao od njih nakon što ih je sam “kidnapirao” od socijalne službe i odveo biološkoj majci u Rusiju. Vratio se u Norvešku i završio u zatvoru zbog otmice. Ipak je pušten nakon 2 mjeseca. 

Sagarika Chakraborty – India: Osoblje vrtića je vjerovalo da odnos sin-majka nije dobar, budući da je iz vrtića većinom podizao otac. Nadalje, ova indijska obitelj nije koristila jedaći pribor, već su jeli prstima tradicionalna indijska jela. Socijalna služba je bila uznemirena što djeca i roditelji spavaju u istom krevetu. 2,5-godišnji predškolac je odveden s popodnevnog spavanja iz vrtića i nakon toga se boji zaspati. Oduzeta je i curica od 4 mjeseca jer nije imala kontakt očima. Nakon odvajanja više ne siše i gladuje jer odbija bilo kakvu hranu kod udomitelja. Indijski političari su protestirali kod norveških, pa su djeca vraćena

Halil Kiris – Turska: 3.godišnja kćer je pričala u vrtiću o snu koji je imala pod utjecajem lika iz crtića, Hulk-a. Teta u vrtiću je interpretirala djetetovu fantaziju na paranoidni način i pozvala “stručnjake” iz Socijalne službe. Dijete je uz pomoć policije ugrabljeno, a otac uhićen na svom radnom mjestu, te bio pod prismotrom 3 dana. Zahtjev za odvjetnikom mu je bio odbijen. Otputovao je u Tursku i tek nakon intervencije turskog ministra vanjskih poslova i predsjedništva za iseljene, dijete je vraćeno. Teta u vrtiću je suspendirana.

Eddie Hernehult i dva brata, Rumunjska: U dobi 14 godina autistični Eddie je oduzet roditeljima. Za socijalnu službu su razlozi oduzimanja bili kod jednog djeteta jer jedan zbog prehlade nije došao u školu, a drugome je rečeno da se predugo oblači. To je u Norveškoj zanemarivanje. Link.

Vidi stranicu na FB: https://www.facebook.com/BarnevernetStealsChildren/

Hrvata se još ne spominje u ovim otmicama djece. Kad se ide trbuhom za kruhom, valja paziti da li će te tamo ostati bez djece ili nećete.

Napredna Norveška liječi svoje demografske probleme s otmicama tuđe djece, dok istovremeno slavi sterilne istospolce – što svoje, a što tuđe. Zagreb Prajd se nije ogradio od donacija države koja organizirano kidnapira djecu od njihovih roditelja. Ostaju ponosni na svoje časne donatore. Kako im samima djeca nisu bitna, vjerojatno ne vide što bi bilo loše u postupcima njihova donatora gdje je Plavi telefon otišao do svog liberalnog ekstrema.

One thought on “Norveška socijalna služba oduzima djecu zbog pedagoški uskraćenog mobitela

Add yours

  1. Da, norveška praksa je noćna mora. Oduzeto je i dvoje češke dece Michalákových, dva dečaka. Majka godinama uzalud pokušava da ih vrati. Inače su joj potpuno ukinuli kontakt sa decom. Dečaci su razdvojeni. ne smeju da koriste maternji češki jezik itd. Norveška ne radi ništa u skladu s konvencijom za zaštitom prava dece. Deca nisu predmet zaštite nego trgovine. Monstruozni sistem. U slučaju male Maxine sud je doneo odluku o vraćanju deteta, ali služba odbija da devojčicu vrati. U većini država za koje znam, kad se desi odvajanje dece od roditelja, napori su usmereni ka ponovnom spajanju sa biološkom porodicom, ne i u Norveškoj. Tamo je zakon takan da dete koje provede u norveškoj više od 3 meseca u stvari pripada državi, roditelji su samo u privremenoj funkciji starateljstva, ukoliko se vršenje te funkcije poklapa sa idejom države. Bolesno društvo, bolesno.

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: