“Imunitet krda” za cjepofile sitnog zuba

Kažem “sitnog zuba” zato jer cjepofili krupnog zuba imaju financijski interes za “demokratično” cijepljenje raje sitnog zuba “pod moraš”.

Nevjerojatno je kako progresivci sve izvrnu ne bi li obmanuli ljude i postigli svoje ciljeve. “Imunitet krda” (kolektivni imunitet) je jedna od takvih stvari. Ova izvrnotina (kolektivni imunitet) služi za nametanje krivnje protivnicima ne-dragovoljnog cijepljenja; da su oni samoživi i loši ljudi, te da se navodno zbog njih ostali cijepljeni (hic!) razboljevaju.

I bez tog imuniteta stada za “sheeple” sve je ovo dovoljno apsurdno: ako se ja ne želim cijepiti, a cijepivo je super stvar, te dragovoljno fatalistički riskiram da se razbolim, zar to nije samo moj problem? Cjepofili očito imaju sreću da su pametniiji od mene pa se cijepe kako ne bi dobili tu neku bolest. Ako ja riskiram, dok se oni zaštićuju cijepljenjem, zašto bi za njih to bio problem? Moj bed.

Da su cjepiva to što cjepofili misle da jesu, onda bi zaista svi cijepljeni ostajali zdravi, a ja bih se glupan gadno razbolio. Tko mi je kriv!

Cijepljeni – spašeni

Kažu cjepofili da bih se ja necijepljen onda šlepao uz sve one cijepljene. Jer, kažu, kada 70-80% stanovništva stekne imunitet, onda se epidemija više nema na koga širiti, pa se sama ugasi. Zločesti ja, koji se želim šlepati uz ispikane. Što ja mogu na to reć’, ha?

Ovako. Da auto postigne od 0 do 100 km/h, treba vremena. Tako dok imunitet u populaciji poraste od 0 do 80%, ja imam doooosta vremena da se gadno razbolim (ako je to sve njihovo istina), a svi ostali su cijepljeni-spašeni. To vam ne drži vodu. Stoga, me molim vas, nemojte više silovati s tim imunitetom krda i da se šlepam uz njega.

Ne znam što to globo-cjepofil Bill Gates zna o cijepljenju, a što mi/neki ne znamo, pa da SVOJU DJECU on ne cijepi. “Tuđu bi cijepio – svoju ne bi“. To mu ga dođe kao suprotno od “Tuđe nećemo – svoje nedamo”.

Što ja sve mogu činiti u slobodnom zapadnom društvu

U “slobodnom” Zapadnom društvu ja se mogu odlučiti pobaciti nerođeno dijete i ponegdje ću biti čak slavljen kao heroj zbog te svoje “hrabrosti”.

U slobodnom Zapadnom društvu ja se mogu odlučiti skončati vlastiti život – a neke države će tako zdušno poštovati moj izbor da će mi čak ponuditi tzv. potpomognuto samoubojstvo na teret zdravstvenog osiguranja.

Ali kada u slobodnom Zapadnom društvu ja odlučim da se neću cijepiti, tada totalitarna vlast ima s time veliki problem. Nejasno mi je zašto sam im ja problem, kad u kontekstu cijepljenja odabirem navodno potencijalni rulet sa svojim zdravljem i životom, dok će mi oni rado pružiti pomoć u usporenom ili brzom samoubojstvu. Nejasno mi je zašto oni (cijepljeni) toliko strepe da će dobiti bolest protiv koje se upravo cijepe. Čemu onda to cijepljenje, ako ipak mogu dobiti tu bolest?

Razlog prisile je teorija “imuniteta krda”. Nije dovoljno što su oni (cijepljeni) navodno zaštićeni cjepivom, već to moram i ja pristati. Jer, po toj teoriji bih nepravedno koristio “imunitet krda” i procijepljenost krda bi me zaštitila od bolesti, a da nisam stisnuo zube i primio “pikicu”. Zbog te iskrivljene logike ja moram prihvatiti ubrizgavanje nepoznate supstance.

Što je uopće bila originalna “Teorija imuniteta krda”?

A.W. Hedrich je 1933. primijetio da se epidemija ospica u Bostonu između 1900. i 1930. sama zaustavila kada se 68% djece zarazilo. Kada 68% djece dobije cjeloživotni prirodni imunitet preboljevši konkretan virus, zaraza se sama prestane širiti.

Dakle, ako niste primijetili, originalna teorija krda nema baš nikakve veze s vakcinacijom, nego s prirodnim imunitetom.

Teorija sugerira suprotno od cijepljenja

Primjena ove teorije sugerira upravo suprotno, da je potrebno izlaganje dječjim zaraznim bolestima tako da određeni postotak populacije može izgraditi prirodnu obranu i uspostavi prisustvo prirodnog imuniteta u zajednici.

Naše mudre prabake su dovodile djecu u kuću gdje je netko upravo imao dječju zaraznu bolest, kako bi ona dobila blagi oblik bolesti i tako se zaštitila za cijeli život od ozbiljnijeg oblika iste bolesti kao odrasla.

Izvrnuta teorija imuniteta krda

Medicinske vlasti su jednostavno pretpostavile da imunitet umjetno stečen cijepljenjem je identičan od prirodnog imuniteta stečenog preboljevanjem dječje zarazne bolesti.

Cijepljenje potpuno zaobilazi primarne obrambene linije imunološkog sustava (u koži, u sluznici u dišnom sustavu i u probavnom sustavu) i umjesto toga prisiljavaju neredovitu imunološku reakciju aktiviranjem proizvodnje antitijela protiv injektiranih antigena. Dano cijepljenje ne dopušta imunološkom sustavu da funkcionira onako kako je zamišljeno (da prolazi kroz cijeli imunološki odgovor) pa je nelogično pretpostaviti iste krajnje rezultate.

Dakle, nešto neprirodno (vakcinacija) si je prišlepala nešto od prirodnoga kao dokaz vlastite nužnosti.

Ovako izvrnuta teorija smatra da visoki postotak procijepljenosti u zajednici može onemogućiti epidemije.

Dokumentirani neuspjesi cijepljenja

Epidemije ospica, vodenih kozica, mumpsa i hripavca su se dogodile u visoko procijepljenim školskim populacijama, i oboljeli su bili cijepljeni (izvori ovdjeovdje,  ovdje.). Odgovor medicinskih vlasti: još dodatnih doza istog neučinkovitog cjepiva.

Čak i ako ignoriramo činjenicu da vakcinacija nije isto što i prirodni imunitet nakon preboljevanja, te prihvatimo da 75%-95% procijepljenost (ovisno o bolesti) štiti cijelu zajednicu od bolesti, ove epidemije među cijepljenom djecom gdje su dosegnuti ovi postoci, potpuno pobijaju teoriju “cjepivima indiciran imunitet krda”. 

Isto tako, ako cijepljenje nije u stanju zaštititi ljude da dobiju baš tu bolest od koje se cijepe, pod kojom onda znanstvenom teorijom cijepljenje štiti ostale u zajednici/krdu, kad nije zaštitilo ni njih same ? I zašto je odgovor na dokumentirane ponovljene neuspjehe cijepljenja uvijek “Uvedimo još više doza cjepiva!”

Niska procijepljenost odraslih

2017. je američka vlada procijenila da djeca predstavljaju 22.6% američke populacije, što znači da je 77,4% populacije odraslih. CDC priznaje da je procijepljenost odraslih izuzetno niska , negdje 20 – 30%

Prema tim niskim brojkama odraslih, te što cjepljenja dobivena u mladosti oslabe, zašto nema onda epidemija tih bolesti, ako su SAD ukupno daleko od proklamiranih postotaka potrebnih za imunitet krda?

Imunitet krda ne funkcionira na isti način za vakcinaciju i za prirodno stečen imunitet, koji je robusniji, puno trajniji i eventualno cijeloživotni. Kod vakcinacije se eventualno radi o privremenom imunitetu, pa je malo vjerojatno da će potpuno biti postignut čak i sa 100% procijepljenosti.

Za svaku stvar koju netko s dovoljno moći želi cenzurirati sve informacije o njoj, to mi postane sumnjivo – makar na početku i ne znam o čemu se radi. Onaj tko je došao do moći nije do nje došao dobročinstvima, već iskorištavanjem drugih ljudi. Kako ne vjerujem u dobročinstvo moćnika bogate elite, ja u svemu sumnjivom tražim put novca (tko ima koristi od nečega naizgled altruističkog, a to nameće silom).

Isti oni koji promoviraju pobačaj kao pravo, eutanaziju starih kao pravo mladih kako bi se žrtvovanjem drugih spasila planeta, (homo)seksualizaciju unatoč evidentinm povećanim zdravstvenim rizicima – baš ti isti progresivni promoviraju i prisilu cijepljenja. Što onda netko glup kao ja može zaključiti o cijepljenju – nego da je i to u službi depopulacije i bogaćenju bogate elite na račun cjepivima oboljelih naivnih i obmanutih ljudi?

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: