Soda bikarbona je “Lijek X”

Povodom članka “Prikaz 11 slučajeva izliječenja raka zabranjenom metodom” dosta je čitatelja pogodilo da je “Lijek X” zapravo najobičnija soda bikarbona. Dr.N.N je zapravo ex-dr.Tullio Simoncini.

Može li išta biti bolje od službenog onkološkog (nekontroverznog) tretmana koji se diči s uspješnosti od 3%?

Nazovite to sa sodom bikarbonoom šarlatanstvom, nadriliječništvom, teorijom zavjere ili kako hoćete – ali malo toga može biti gore od službenog onkološkog tretmana raka s uspješnosti od 3%. Simoncinijevu metodu posprdno mainstram medicina i mediji nazivaju “kontroverznom”, dok je metoda na bazi hirošime i iperita s pišljivih 3% uspješnosti NE-kontroverzna i nešto baš super.

Činjenica je da smo sve bolesniji. Što “napredniji”, to bolesniji. Procesirana hrana, stres i kemikalije iz okoliša zakiseljuje nam organizam na staničnoj razini.

Baš određeni pH je potreban za otvaranje staničnih membrana kako bi se primilo hranjivo u stanicu (I KISIK – rak ne voli kisik [za tu spoznaju je dr.Warburg dobio Nobelovu nagradu 1931.], a soda bikarbona je odgovorna za transport kisika: širi krvne žile i lakše se otpušta kisik u tkiva)…

…te izbacilo stanični otpad. Onemogućite “vodovod i kanalizaciju” stanici – i ona umire. Sve u vašem frižideru će s vremenom preuzeti plijesan i gljivice, te istrune. Tako se priroda rješava mrtvih tvari. Ako stanična membrana ne funkcinira, te stanice su mrtve i priroda čini svoje. Gljivice su zadužene da se sve mrtvo dezintegrira, a one pri tome luče toksine. Imunološki sustav se brani od tih toksina i panično “štanca” stanice u enormnim količinama. Tumor.

Gotovo sve uspješne metode alternative (ali za “odobrenu” medicinu kontroverzne) svode se na drastičnu promjenu prehrane.

Većina sirove neprerađene hrane je alkalna, a koju su naši preci nezagađenu prije puno više konzumirali nego mi danas. Rasla je u i na tlu nezagađenom toksičnim kemikalijama.

U svim tim metodama se također traži izvlačenje oboljelog iz stresnog života i od svih kemikalija, što sve smanjuje kiselost oranizma na staničnoj razini. Soda bikarbona je jedan od najjačih alkalizatora.

Zanimljivo, pH krvi se prati samo u hitnoj medicini – kada bez razmišljanja spašavaju živote injektiranjem sode bikarbone.

Također, za spašavanje od radijacije i posljediočnog zatajenja bubrega, američka vojska standardno koristi sodu bikarbonu.

Da stvar bude bolje, u neke kemoterapije stavljaju sodu bikarbonu kao tajni sastojak….


Za zainteresirane ću navesti samo neke linkove, a možete i sami proguglati “Simoncini”.

PDF http://www.alaalsayid.com/ebooks/sodium_bicarbonate.pdf

PDF https://endalldisease.com/wp-content/uploads/2017/12/Sodium-Bicarbonate-vs-Cancer-A-Scientific-Review.pdf

https://www.bibliotecapleyades.net/salud/salud_defeatcancer18.htm

https://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/ciencia_bicarbonate.htm#contents

http://www.novi-svjetski-poredak.com/2014/02/19/recepti-i-terapija-izljecenja-raka-sodom-bikarbonom/

Dosta izvora je u međuvremenu obrisano s interneta, pa ih je moguće naći samo arhivirane.

http://web.archive.org/web/20121102223436/http://blog.imva.info/medicine/baking-soda-cancer-laugh

http://web.archive.org/web/20130820231249/http://www.novi-svjetski-poredak.com/2012/05/04/soda-bikarbona-je-dokazani-lijek-protiv-raka-spustite-kiselost-tijela/

Soda bikarbona najčešće sadrži i neželjeni aluminij, što i nije problem za upotrebu u kućanstvu, no za ovu primjenu treba naći onu sodu koja izričito negira prisustvo aluminija.


Dr.Simoncini

Kod ove terapije nemate što izgubiti!

Bolnu realnost sve češćih pojava raka, koje je gotovo svatko danas iskusio uz bijedni kraj prijatelja, sve je to povezano s neuspjesima službene onkologije.

Dr. Tulio Simoncini tvrdi da je rak obična gljiva (CANDIDA) koja se lako liječi sodom bikarbonom. Sodom bikarbonom liječi se i kiselost organizma, što je još jedan od uzročnika raka.

Rak je gljiva

Oko 100 godina stara, osnovna teorija o raku zasnovana je na hipotezi neispravnosti gena. Ovo stanovište podrazumijeva da je rak intracelularni. Međutim, s moje točke gledišta, rak je gljivična infekcija, i jedan poseban stanični fenomen, napominje dr. Tulio Simoncini.

Candida (Kandida)

U biljnom svijetu, karcinomi su uzrokovani gljivičnim invazijama, a može se reći da se ista stvar događa i u ljudskim bićima. Gljive uvijek sa sobom vuku tumor: nalaze se u in vivo i u post-mortem ispitivanjima. Međutim, znanstvenici vjeruju da se one razvijaju poslije početka bolesti.

Moje mišljenje je da su one došle prije: one stvaraju rak, oslabe imunološki sustav i onda napadnu cijeli organizam. Svaka vrsta raka je uzrokovana gljivicama iz roda Candida, što je navedeno i u drugim istraživanjima, a histološki sastav je rezultat reakcije obrane tkiva protiv gljivične invazije. S vremenom tkivo postaje iscrpljeno i proizvodi samo nediferencirane (iste) stanice. Rak se može nazvati kao “otporni apsces (čir)”, gdje se kolonije formiraju u centru i pokreću reakciju mnoštva stanica svuda oko nje.

Soda bikarbona

Klasični anti-gljivični lijekovi su neučinkoviti u liječenju tumora jer čvrste kolonije mogu biti napadnute samo na površini njihovog raspona i nakon prvog davanja lijeka one postaju otporne. Jaka infekcija je mnogo snažnija od jedne bakterije. Zato jednostavna gljivična infekcija može trajati vječno.
“Ja sam jednostavno identificirao tvari koje su u stanju prodrijeti u ove ogromne infekcije: za rak unutarnjih organa to je soda bikarbona, a najbolja supstanca za eliminiranje raka kože je jod tinktura, naročito kada se širi.”
Postoje mnoge publikacije koje opisuju učinkovitost natrij-bikarbonata na rak, i zaključci u njima su uvijek točni jer pretpostavljaju intracelularne, rjeđe nego antifungalna akcije.

Tretman – dovesti natrijev bikarbonat što bliže tumoru

Moji postupci su liječili ljude 20 godina. Mnogi od mojih pacijenata su se oporavili u potpunosti od raka, čak i u slučajevima kada je službena onkologija odustala.

Najbolji način da se pokuša eliminirati tumor je da se dovede u kontakt s natrij bikarbonat-om, što je bliže moguće, primjerice korištenjem

 • oralne primjene za probavni trakt,
 • klistira za rektum,
 • ispiranje za vaginu i maternicu,
 • intravenske injekcije za pluća i mozak, a
 • inhalacija za gornje dišne puteve.
 • Grudi, limfni čvorovi i potkožne grudice se mogu tretirati lokalnom perfuzijom.
 • Unutarnji organi mogu biti tretirani s natrij bikarbonata lociranjem pogodnih katetera u arterijama (jetre, gušterače, prostate, i udova) ili u šupljinama (na pluća ili peritoneum).

Važno je liječiti svaki tip raka s pravom dozom. Za phleboclisis, potrebno je 500 cm na 5 % ili 8,4 %;

za vanjske slučajeve dovoljno je probati je li okus slan. Ponekad je pametno kombinirati različito prepisivanje lijekova. Prilikom svakog tretmana, uzeti u obzir da se kolonije tumora vraćaju između trećeg i četvrtog dana, a kolaps je između četvrtog i petog, tako da je šest dana davanja lijekova dovoljno.

Kompletan, učinkovit ciklus se sastoji od šest dana tretmana, a poslije šestog dana, se ponavlja četiri puta. Najvažnije nuspojave ovakvog sustava njege su žeđ i slabost.

Za rak kože 0,7 % jod tinktura treba se mazati na oboljelo mjesto 20-30 puta tijekom dana, s ciljem da se proizvode niz slojeva kore. Nakon ovog tretmana, tumor će nestati i neće se nikad vratiti.

Simptomi gljivice Candide albicans

 • * Kronični problemi kože od svrbeža preko osipa do ekcema
 • * Maglovitost i nesvjest, nemogućnost fokusiranja
 • * Kronični probavni problemi, plinovi, nadutost, grčevi, nestalna ili loša stolica, itd.
 • * Anksioznost i / ili razdražljivost
 • * Opsesivno-kompulzivni poremećaj (HPK)
 • * Intenzivna potreba za škrobom i šećerom
 • * Promjene raspoloženja, iznenadni izljevi bijesa
 • * Kronična iscrpljenost ili umor, depresija


Ako imate više od dva simptoma, velika je mogućnost da imate uznapredovalu candidu koja dovodi do raka. To nikako ne smijete ignorirati.

Preventiva ili liječenje od candide

Razvoj candide mora biti obuzdan. Neprovjerena candida može dovesti do sistemske kandidijaze, što može izazvati simptome koji oponašaju mnoge poznate bolesti i dovesti do perforacije crijeva (stvaranja otvora u zidu crijeva), odnosno sindroma curenja crijeva.

Curenje omogućuje neprobavljene proteinima da napadnu krvotok. Ovo stvara reakciju imunološkog sustava protiv ovih nepoznatih osvajača koji dovode do alergije na hranu – uobičajeno dobre i zdrave hrane.

Dakle, prvo treba eliminirati candidine omiljene namirnice koje sadrže škrob i šećere bilo koje vrste, uključujući i sve slatkiše i svježe voće, kruh, tjestenine, i bijelu rižu. Jedite sirovo povrće neko vrijeme i kuhajte na pari.

Pošto je probava otežana, kuhanje na pari je bolje za sada.
Neki koriste sirup od sjemenki grejpfruta (ne grožđa) da bi ubili dio gljivica.

Terapija

Dr. Simoncini, preporuča korištenje sode bikarbone bez dodataka aluminija ili farmaceutske sode bikarbone u svrhu liječenja raka. Možete ju kupiti u dućanima organske prehrane za par kuna.

Kako djeluje terapija:

Soda bikarbona drastično povećava lužnatost krvi, što uništava kandidu (koja, prema teoriji dr. Simonicinija, uzrokuje rak).

Soda bikarbona se, za razliku od svih drugih anti-fungicidnih tretmana, na koje gljivice mogu postati imune, vrlo lako širi tkivom u kojem ima gljivica i izrazito lako ulazi u tkivo s tumorom ili rakom.

Zbog te svoje odlike, soda bikarbona brzinski dezintegrira tumor. Zbog istih svojstava sode bikarbone, gljivice više nisu u stanju praviti štetu i u stvari su u potpunosti bez obrane na napad ovim prirodnim kemijskim spojem.

Postupak liječenja:

Kod karcinoma želuca, crijeva, rektuma i usne šupljine: Uzimati jednu čajnu žličicu sode bikarbone ujutro i jednu navečer s čašom vode, tijekom jednog mjeseca. Nakon toga rak bi trebao nestati.

Napomena:
Ne koristiti ovu terapiju duže od 3-4 tjedna! Ipak, u većini slučajeva, terapija dr. Simoncinija zahtjeva liječničku pomoć, u obliku injekcija ili intravenske terapije.

Intravenska terapija:

500 ml 5 %-postotne otopine sode bikarbone direktno u venu, svakog dana. Tako treba ponavljati dok ne dobijete ukupno 24 infuzije. Nakon toga provjerite je li se rak povukao, trebao je!

Za žene

Veliki problem kod žena je intra vaginalna candida koja je, prema dr. Simoncininu, uzrok raka maternice, cista i ostalih tumorskih oboljenja koje zahvaćaju vaginalni dio kod žena.

Recept za pravilno liječenje ove candide i prevevenciju raka ženskih organa je sljedeći: Dva mjeseca perite vaginalni dio vodom koja je prokuhana i ohlađena (oko 2 litre vode).

U vodu stavite 2 žlicice sode bikarbone. Bez gela za tuširanje i ostalih kemikalija. Prema dr. Simoncini, soda bikarbona trebala bi izliječiti sve tumorske probleme ovom terapijom. Isto tako, on tvrdi da soda bikarbona jedina može ubiti ovu gljivu, a samim time i sve oblike raka. (izvor)

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: