(2016) Švedska policija plaća reket imigrantima-kriminalcima: da ih ne napadaju

(Vremeplovom u 2016.)

Ovo nema nigdje. Švedska je uvezla imigrante jer je valjda imala premalo svojih kriminalaca. Šveđani su terminalno bolesna feministička nacija. Švedska država diže kredite kako bi mogla financirati imigrante. Ali to nije dosta. Ti “novi” Šveđani divljaju, pale, pljačkaju, teroriziraju i siluju im žene (Švedska je #2 po silovanjima u svijetu, iza Lesota u Africi).

Stoga je gradska vlast u Norrkoping-u odlučila kolovođe dodatno odobrovoljiti sa 100.000 švedskih kruna (cca 10.000 eura) godišnje ako ne bi činili zločine. Kako je to novac poreznih obveznika, znači da Šveđani pokraj policije i vojske moraju plaćati pravi mafijaški reket.

Ovaj bonus dobivaju samo najgori kriminalci. U samoubilačkom liberalizmu je sve okrenuto naglavce. Vlast (koja naizgled još postoji), u zadnjim svojim potezima financira kriminalce da ne razvale zemlju. Ako netko još nije dovoljno značajan kriminalac, neće dobiti bonus. Zbog stimulacije, manji kriminalci moraju postati veći – da bi i oni došli do bonusa.

25.08.2016. je članica gradskog vijeća Norrkoping-a, Karin Jonsson potpisala ugovor s organizacijom iCreate Dreams AB za 2-godišnji projekt “Stepping Stone”. Indirektno, gradska uprava daje “plaću” nekolicini vođa bandi u predgrađu Navestad, gdje su nedavno napadali policiju.

y0e8fjukm24gjzhjkpkp
Karen Jonsson, vijećnica koja se sjetila plaćati kriminalcima da ih ne napadaju

Prema tom programu organizacija “Icreate”, ajmo reć’, “zapošljava” članove bandi, odnosno daje im plaću, tj. osiguravaju im k’o fol neki “rad” i “life coaching”.

Gradske vlasti plaćaju po kriminalcu godišnje 100 000 kruna (i tko kaže da se kriminal ne isplati?) uz uvjet da se ispune određeni uvjeti: tijekom ugovorenog vremena, od 01.09.2016. do 31.08.2018. kriminalac (ili tutor) ne bi smio biti osumnjičen za kriminal.

Sada je izašlo na vidjelo da je 20-godišnji kriminalac koji sudjeluje u projektu nedavno inicirao napad na policijskog službenika.

Budimo realni, kada imigranti vide da im se ništa loše ne događa (pod tim mislim izgon iz zemlje i onemogućavanje dolazaka BILO KOJIH novih imigranata), nastavljat će divljati. Zašto bi prestali paliti automobile? Koja bi bila svrha prestanka? Baš postaje zabavno ispitivati granice do kuda se može ići s mentalno poremećenim domaćinima koji to sve dopuštaju.

Tehnički, taj novac ide na bankovni račun svakog od tih izabranih kriminalaca, i moći će ga podići na 01.09.2018. ako ispune ugovorene uvjete. Od 8 kriminalaca uključenih u program, 3 ili 4 se uz tu “plaću” i dalje bave kriminalnim aktivnostima. Zamislite vi to!

Liberalizam je ipak teška mentalna bolest nijekanja stvarnosti i ljudske prirode. Kada mislite da je sodomija dobra stvar za društvo, onda je sve drugo u redu.

cenzuriran izvor, izvučeno iz arhive


muslim-spitting-on-swedish-woman-james-wood-tweet

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: