EuDZ će doživjeti neugodno iznenađenje na izborima za EU-parlament

Možda se varam, ali nekako slutim da će, što god govorile ankete, na ovim EU-izborima HDZ platiti kaznu

 • (a) što je podlim trikovima zaustavio SVE referendumske inicijative naroda,
 • (b) što je narodu uvalio Istanbulsku konvenciju i Marakeš
 • (c) što nije postavio žicu na granice kao pametni Slovenci – da ljudi ne strepe od imigranata.

A ponajviše što saborska elita i dalje jednako bezbrižno živi na visokim plaćama i saborskim mirovinama, ne smanjujući svoje privilegije – dok hrvatska mladost i budućnost napuštaju zemlju.

Trumpizacija Europe

Ovog mjeseca će se najvjerojatnije u cijeloj Europi desiti za globaliste, čitaj k(h)omuniste, nepovoljan scenarij; ponovit će se populistički uspjeh desnice a la Trump u SAD. Unatoč medijskoj sotonizaciji, suverenističke (desne, konzervativne, tradicionalističke… nazovite ih kako hoćete) stranke će s vrlo dobrim izbornim rezultatom iznenaditi sve lijevoglobaliste.

Talijanska “Lega” bi mogla biti najzastupljenija pojedinačna stranka u EU-parlamentu. Salvini se pojavio kao čovjek s velikim *udima kad je imao hrabrosti zabraniti pristajanje soroševskim brodovima s imigrantima. Dopremu su organizirali talijanski GONG-ovi, Documente i slični talijanski primatelji Soroševih “poticaja”. Talijani će svojim glasovima nagraditi Salvinija za hrabrost, jer vide da je došlo “5 do 12”.

Neće pomoći globo-ljevici što je Facebook obrisao gotovo sve talijanske FB-stranice i FB-grupe koje podupiru desne stranke pred izbore. Mržnjogovor je sve što ti se ne sviđa. Ne kuže u, za EU-izbore ad hoc ustrojenoj, Facebookovoj “ratnoj sobi” u Irskoj – što je to mediteranski dišpet i da je zabranjeno još slađe.

U Francuskoj će Macron doživjeti ne žuti nego crni potop od Le Penove.

Velika Britanija proživljavaju britansku verziju podlog HDZ-ovog torpediranja referendumskih inicijativa. Narod bi van, političari bi ostali unutra. U oće-neće-izaći-iz-EU agoniji Brexitska stranka Nigela Faragea će odnijeti pobjedu.

Njemačka je izgubljen slučaj. Iako će AfD osvojiti puno mjesta, Njemcima i Njemicama nikada dosta imigranata, pa će Merkeličin CDU, Zeleni i SPD/SDP svejedno osvojiti više glasova.

Jednostavno rečeno, još nije dovoljno Njemica silovano – i to ti je.

Mora 50% birača najprije osobno imati nekog poznanika(cu) da je silovan, pretučen, izboden, pregažen ili aluhuakbariran u zrak, da bi se pobijedila gebelsovska medijska cenzura.

HDZ raskolni

Pred godinu dana sam, nakon što je lažno-konzervativna stranka HDZ u Saboru ratificirala Istanbulsku konvenciju, napisao satirički članak “Najnovija vijest! HDZ izgubio Izbore 2019 i raskolio se na HDZ-1 i HDZ!“.

Ako već nisu znali što potpisuju, trebalo je svakom saborskom eudezeovcu biti sumnjivo da su odjednom na istom kolosijeku sa SDP-om po tom pitanju – a što ne može biti dobro.

Prepisati ću neke dijelove ovog teksta koji nam dolazi iz budućnosti i malo ga osvježiti:


Bili su u pravu koji su tvrdili da će već izborna godina 2019 biti uzbudljiva… da će neočekivano HDZ katastrofalno izgubiti izbore za EU-parlament…potom se nakon ponovljenog izbornog neuspjeha za Sabor 2020. raskoliti na HDZ-1 i HDZ-2.

Nije im bila dostatna Istanbulka i sramotno kadija-te-tuži-kadija-te-sudi poništavanje referendumskih inicijativa, nego je EuDZ spremno podupro još i Marakeški sporazum o zamjeni bjelačkog stanovništva obojenim.

Svi misle da Istanbulka i Marakeš nemaju međusobne veze. No, to je zapravo jedan dokument; sve kako bi nas Europljana bilo što manje, rastačući nacionalno tkivo država i obitelj.

Izbori za EU-parlament

Prve naznake da biračko tijelo ipak nije oprostilo HDZ-u sve te nepodopštine iz 2018., pokazali su izbori za EU parlament 2019. Izborni fijasko je potpuno zatekao stranku EuDZ.

Nisu se tome nadali nakon svih pohvala koje je Hrvatska dobila iz EU, MMF-a, Soros-Perverz-Investa i ILGE. A i rejting Hrvatske kod agencije “MUDL-PUDL” je porastao na CCC+, s optimističnim ekonomskim procjenama boljitka nakon 2048.

Poboljšanju BDP-a je najviše doprinio rast zapošljavanja u Policiji u odjelu ČKNDM (Čitanje Komentara Na Društvenim Mrežama), te formiranje živog zida na granici zbog imigracije.

Kao odgovor na ključanje u stranci, Plenković je udario vritnjak najglasnijim kritičarima njegova lika i djela. Stanje na terenu se zakompliciralo pa je čvrsta ruka plemenitog Plenkovića raspustila 109 ogranaka i zabranila članovima sudjelovanje u prosvjedima, peticijama i potpisivanjima referendumskih inicijativa.

Model financiranja Istanbulke: Ako mladi odlaze van, onda će ostati višak u mirovinskom fondu jer će im druge zemlje isplaćivati mirovine

Bilo je toliko nepotrebne vike gdje će se namaknuti ona milijarda za Istanbulku i prateće nevladine-udruge-plaćane-vladinim-novcem. Ministar financija je došao s jednostavnim rješenjem: “Ako mladi odlaze van, znači da će nam ostati višak novaca u mirovinskom fondu jer će im druge države isplaćivati mirovine“. Nitko se do sada nije sjetio da tu stoje novci koji se nikome nikada neće isplaćivati kao mirovine.

Drugi izvor je što dobar dio onih koji će po novom zakonu raditi do 67 neće doživjeti njenu prvu isplatu, a u taj “bunar” su uplaćivali cijeli svoj radni vijek.

Vuuuš – odmah je novac prebačen udrugama, te za troškove operacija dragovoljnog rezanja pimpeka i sisa svoj onoj do sada diskriminiranoj trans-manjini. Uvezeni zamjenski doktori iz 3.svijeta, zamjenski za naše odbjeglice, s neskrivenim užitkom režu bijele pimpeke. Tko zna, možda bi i njih trebalo zaštititi oznakom zemljopisnog porijekla zajedno s “bijelim bubrezima”. Čekaj, oni još nisu zaštićeni, nego ovi proizvodi:

 • „Krčki pršut“- zaštićena oznaka zemljopisnog podrijetla,
 • „Neretvanska mandarina“- zaštićena oznaka izvornosti,
 • „Ekstra djevičansko maslinovo ulje Cres“- zaštićena oznaka izvornosti,
 • „Ogulinski kiseli kupus“/„Ogulinsko kiselo zelje“- zaštićena oznaka izvornosti,
 • „Baranjski kulen“- zaštićena oznaka zemljopisnog podrijetla,,
 • „Lički krumpir“- zaštićena oznaka zemljopisnog podrijetla,
 • „Istarski pršut“/„Istrski pršut“- zaštićena oznaka izvornosti,
 • „Drniški pršut“- zaštićena oznaka zemljopisnog podrijetla,
 • „Dalmatinski pršut“- zaštićena oznaka zemljopisnog podrijetla i
 • „Poljički soparnik“/„Poljički zeljanik“/„Poljički uljenjak“- zaštićena oznaka zemljopisnog podrijetla.

Još 8 samo što nije zaštićeno:

 • „Varaždinsko zelje“- zaštićena oznaka izvornosti,
 • „Slavonski kulen“/„Slavonski kulin“- zaštićena oznaka zemljopisnog podrijetla,
 • „Zagorski puran“- zaštićena oznaka zemljopisnog podrijetla,
 • „Krčko maslinovo ulje“- zaštićena oznaka izvornosti,
 • „Istarsko ekstra djevičansko maslinovo ulje“- zaštićena oznaka izvornosti,
 • „Paška janjetina“- zaštićena oznaka izvornosti,
 • „Šoltansko maslinovo ulje“- zaštićena oznaka izvornosti i
 • „Korčulansko maslinovo ulje“- zaštićena oznaka izvornosti.

U svakom slučaju, čekajući na geografski EU-zaštićene “Slavonske bijele bubrege”, a zahvaljujući progresivnom transgenderskom rezanju pogrešnih genitalija, Zagreb je opet postao medicinski centar ovog dijela Europe.

Ipak se nije dovoljno namaknulo za Istanbulku i za Marakešku: morao se dignuti kredit kod MMF za ove nasušne potrebe – bez kojih, nije jasno kako smo do sada mogli živjeti.

Istanbulski paradoks: Nakon Istanbulke više tučenih žena

U javnosti se polemiziralo zašto nakon ratificiranja Istanbulske konvencije ima više tučenih žena nego prije nje. Dapače, nakon konvencije se poput “tučeno vrhnje” udomaćio i izraz “tučene žene”.

Protivnici konvencije traže da se zbog toga konvencija “od-ratificira”. Pravni stručnjaci su se oglasili InterpreTETKAtivnom izjavom pod nazivom “Pojeo vuk magare”.

(2) Predsjednički izbori

Nakon izbora za EU-parlament bili su došli predsjednički izbori. Predsjednica se mudro distancirala od uzburkanog HDZ-a i pobijedila u prvom krugu Plenkovićevog suborca iz Bruxellesa, inače dočasnika Briselske bojne 1991-1995.

(3) Fljasko parlamentarnih izbora

Danas, 2020., nakon održanih parlamentarnih izbora je ispalo da je HDZ tek 4.najjača politička stranka, ali i dalje duboko parlamentarna.

Ne bi to bilo ni tako loše, da se nije desio raskol na HDZ-1 i HDZ-2 (tako se službeno sada zovu, dok se situacija pravno ne razriješi).

Pri tome je bilo malo šaketanja i spominjanja UDBE i Roditelja-1, nešto propucanih automobila, a 2-3 parkirališta s BMW-ovima su sanirali vatrogasci. Još nekoliko manjih oružanih obračuna kratkim cijevima u zagrebačkoj Dubravi, te tučnjave stolicama na maksimirskim tribinama.

U nazivima HDZ-1 i HDZ-2 neki vide ironiju (“Dostigla ih njihova Istanbulska Kurvencija po rodnom principu Roditelj-1 i Roditelj-2”). Nakon raskola, u središnjici HDZ-a je sada pat-pozicija – jer dvije frakcije imaju jednako čvrste statutarne temelje za tvrdnju da predstavljaju “pravi Tuđmanov HDZ”. Jedni druge optužuju da, prema prihvaćenom Markešu, imaju premalo zastupljenih afričkih imigranata u svojim redovima.

Pošto je bio blokiran pri ulasku u stranačke prostorije, HDZ-2 je probio blokadu, tj. ulaz kroz jedan prozor. Isprva je to bila samo skela, no kasnije je arhitektonsko rješenje ukomponirano u gradski milje. Sad je postao atrakcija za turiste iz Japana i Koreje, jer to nisu nigdje drugdje vidjeli.

Plenković zaigrao za EU komisiju u prijelaznom roku

Upravo jučer je puknula vijest da je Plenković iznenada pozvan da bude član Europske komisije. To tijelo se ne izabire na izborima, nego se na nepoznat način oni sami demokratski postave. Velika je čast za Hrvatsku da našijenac postane tako utjecajan. Sigurno će Hrvatska imati onoliko puno koristi koliko ima već od Nevena Mimice u tim strukturama.

Hitnost transfera je razumljiva: EU komisija je uvjerena da hrvatski predstavnik najbolje poznaje države koje su najavile svoje “exite”: HUNEXIT, POLEXIT, CZECHEXIT, SLOVAKEXIT… jer svi ti exitovci ljetuju na hrvatskoj obali. Još bolje poznaje Ubrzane kandidate: Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Kosovo, koji će zamijeniti ove zaostale odbjegle države, te ekonomski pripomoći praznoj EU-blagajni.

Plenković je brzo spakirao kufere s onim prišivenim malim točkićima, te s obitelji pod okriljem zagrebačke noći zapalio za Bruxelles. Svoju stranku EuDZ, odnosno HDZ-1 je ostavio da vodi ___________________ (izbrisano zbog Odredbi o zaštiti genderskih osobnih zamjenica i GDPR uredbi). Primopredaju sa slijedećim premijerom Plenković će obaviti iz Bruxellesa putem Skype-a.

Zli jezici tvrde, pozivajući se na izvore bliske Desnudbi, da je Plenković cijelo vrijeme bio u Hrvatskoj po globalističkom zadatku, a koji je sada obavljen: Tuđmanov HDZ rastavljen na proste faktore. Ljevudba tvrdi kako je znanstvenim konsenzusom dokazano da nije bio po zadatku. Nego se sam, bez Soroša i Junckera, tome dosjetio.

Bad-Apple-1

 

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: