Kod gayeva uvijek nešto novo: nova LGBT supkultura si odrezuje penise da postanu ‘Nullo’

Baš kad pomislim da sam na blogu tematski pokrio sve što homoseksualnost može “iznjedriti”, previše samouvjerenoga me uvijek poklopi neka nova spoznaja o LGBT. Eto, zadnje je bilo “Sodomit skuhao i pojeo seksualnog partnera“. Čekaj malo; ili je zadnje bilo “Gay profesor umro za vrijeme mumifikacije“? Anyway…

Odrezao si je jaja u domaćoj radinosti, a potom i penis

23-godišnji gay, a odakle drugdje nego iz SAD, odrezao si je jaja u domaćoj radinosti. Toliko mu se to dopalo da je 8 mjeseci poslije u motelskoj sobi odrezao si i pimpek.

Ne možete vi razumjeti uradi-sam rezanje pimpeka. Iz prostog razloga što ne možete ući u um psihičkog bolesnika. Samo lijevoliberalni progresivni mogu shvatiti, tolerirati i slaviti “različitosti” tipa “Njeno tijelo – njen izbor? Dala se oslijepiti jer je oduvijek željela biti slijepa!“. Mi zaostaliji i dalje smatramo da se radi o psihičkim bolesnicima koje bi trebalo staviti u određene institucije, ako ih se već ne može izliječiti.

Odrezati si penis… a kažu da su LGBT baš poput nas ostalih.

screen-shot-2019-05-05-at-10.30.45-pm-3f41

Kako je taj samouk dr.Killder to izveo na sebi? Ili bolje rečeno naš dr.Jajoder (za mlađe: “Dr.Killder” je bila davna davna bolnička TV-serija, valjda prva takva).

Otac seksualizacije Zapada, uvaženi seksolog znanstvenik dr.Kinsley je bio amater kad si je zabijao četkicu za zube u penis, odnosno mokraćni kanal, te visio obješen za jaja ili za penis, više se ne sjećam. Provjerite na  “Kinseyev skok”

Mama izbacila njegove pospremljene “genitalne šnicle” iz frizera

Ergo, naš oštroumni momak je koristio ultra oštar keramički nož, sve kako bi postao bezgenitalni ‘nullo’. Zapamtite riječ “nullo”, trebat će vam. Kao kad ste prvi puta čuli “transseksualan” ili “gender ideologija” (nema tome davno), više ne izlaze iz upotrebe. Drugi izraz za ‘nullo’ je ‘smoothie’, prevedeno ‘Glatki’ – to je netko tko je poduzeo ekstremnu modifikaciju tijela s kirurškim odstranjivanjem genitalija, a ponekad i bradavica.

Onda je taj naš bezgenitalac, Trent Gates, tako se zove, pospremio svoje odrezane “genitalne šnicle” u frizer, gdje su bili sve dok ih progresivna i u svemu bolesnome podržavajuća majka nije bacila (ah te mame!).

Gates, who says he sanitized the blade for safety and took only painkillers in preparation, was inspired to perform the radical procedure after seeing another famous 'nullo' called Gelding at the age of 15

Trent se identificira kao non-binarna osoba koju seksualno privlače muški. Radi kao informatičar. Koristio je keramički nož jer je navodno oštriji od čelika, a manje dere i trga. Od njegovog izraza “dere i trga” me nekako prođu trnci, da bih lako u falsetu zapjevao staru zagorsku “Vu plavem trnaci”.

Naš informatičar je dezinficirao i poduzeo sve predostrožnosti prije uradi-sam kirurgije, te je odmah po zahvatu otišao u bolnicu na šivanje.

Ako ima zainteresiranih za odrezati si penis, evo detalja

Ako ima kod nas zainteresiranih za podrezivanje vlastite loze, pardon; penisa, kao i za sakupljanje ne-uskršnjih jaja, evo detalja o kirurškoj izvedbi:

Kod operacije “Jaja” je koristio samo vodu s ledom, a kod operacije “Penis viška” je ipak uzimao analgetike.

“Iskreno, nisam imao problema s boli. Upotrijebio sam malo otupljivača, malo lidokaina na to mjesto, te uzeo oralno 5 mg oksikodena koji su mi propisali kad sam si prije bio odrezao jaja”– rekao je Gates. Isti kirurg ga je u oba navrata šivao.

“Pobrinuli su se da dobijem psihijatrijski tretman samo da budu sigurni da sam zdrav i da je to bila dobra odluka. Terapeuti i psihijatri su rekli: “Da, da, u redu je, zdrav je … čudesno”.

Da se oporavi od zahvata, Gates je imao kateter nekoliko tjedana kako bi se uvjerio da postoji rupa kroz koju bi mogao mokriti. Kad je pak onomad odrezao jaja, trebalo mu je oko mjesec dana da zaraste rana. Mjestu gdje mu je bio visio penis je trebalo samo 3 tjedna.

Objašnjavajući zašto se osjećao primoranim na operaciju, Gates je rekao da se uvijek osjećao negdje između muškarca i žene – “androgen”. Nema želju biti žena, nego “između”. Genitalije nije osjećao kao dio sebe. Iz tih riječi je za pretpostaviti da se radi o ekskluzivnom bottomu, receptivnom homoseksualcu.

The subculture does not necessarily relate to the person's sexuality, though many consider themselves eunuchs

Zašivanje vagine i uklanjanje klitorisa

Iako postupak rezanja vlastitog penisa i jajaca uglavnom obavljaju muškarci, postoje žene koje si također dobrovoljno zašivaju vaginu i uklanjaju si klitoris. Kod lezbijki su sve informacije puno tajnovitije, pa se ne spominje da li to dame isto rade same u kućnoj radinosti ili kod profesionalnih švelja. Molim čitatelje da nakon ovih informacija ostanu prisebni i prisjete se da su LGBT isti kao mi ostali, te ih ne treba osuđivati ni diskrimirati.

Uzor i praotac ove LGBT supkulture je neki Gelding, koji se sam uštroio u svojoj 15.godini. Gates je našao njegove fotografije na internetu i rekao “to je to” što si je davno želio: život bez visuljka među nogama.

Bezgenitalni Bill Gates kaže da njegov dečko prihvaća njegove izmijenjene genitalije. Tvrdi da mu je operacija poboljšala seksualnu izvedbu. Također je objasnio da još uvijek može ejakulirati, ali da je to tjelesna tekućina iz njegove prostate, bez sperme iz testisa.

Majka ponosna

Dodaje da su i njegovi roditelji, i djedovi i bake odmah prihvatili njegov životni izbor – iako je majka “povukla crtu” kada je njegov pohranjeni penis bacila iz obiteljskog zamrzivača. Očito se momak ne ljuti na mamu zbog toga, jer zajedno paradiraju na “Paradi ponosa”, kako vidimo na naslovnoj fotografiji. “Ponosna ti majka” dobiva potpuno novo značenje kod LGBT.

Unatoč radikalnoj proceduri, Gates kaže da ne žali zbog toga što je postao ‘nullo’ i dodaje da mu je to pomoglo da prevlada depresiju koja ga je sputavala. Nekoliko puta se bio pokušao ubiti dok je išao u školu.

‘Osjećam se sretnijim. Više osjećam samog sebe. Osjećam se slobodnije. Teško je to opisati.”

Zaključak: LGBT su baš poput nas ostalih.

Izvor: https://metro.co.uk/2019/05/07/man-chopped-off-penis-testicles-become-nullo-9417302/

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: