Rat u Ukrajini razotkrio istinu o cjepivima

Zbog rata, koji je na istoku Ukrajine izbio 2014., cijepljenje protiv ospica je postalo najmanja briga Ukrajine. 2016. godine je procijepljenost za ospice pala na 31%, najniže u Europi. Pitanje za kviz: Koliko mislite da je te godine bilo oboljenlih od ospica (i možda slijedeće)?

Da biste mogli dati sigurniji odgovor, evo pomoći:

Desetak godina prije, u mirnodopsko vrijeme, ukrajinska procijepljenost za ospice je bila 98% (2006.), i tada je bilo prijavljeno 42.742 slučajeva ospica.

3 puta manje cijepljenih – 3 puta više oboljelih?

E sad, ako je procijepljenost 3 puta niža, možda će oboljelih biti 3 puta više, tj. nekih 120.000 slučajeva ospica. Što kažete? Jel’ bi moglo biti?

Međutim, desilo se baš ono što teoretičari zavjere tvrde: “više cjepljenja – više bolesti”. U ovom slučaju “manje cijepljenja – manje bolesnih”. Godine 2016. je sa stopom procijepljenosti 31% protiv ospica bilo samo 90 prijavljenih slučajeva ospica.(vidi roditeljska promatranja na Zapadu: “Usporedba necijepeljene i cijepljene djece”).

Još jednom ukrajinske brojke:

  • Sa 98% cijepljenih protiv ospica razboli se 42.000 (slovima: četrdesetdvije tisuće i kusur),
  • sa 31% cijepljenih razboli se 90 (slovima: devedeset).

Više cjepiva – više bolesnih

Kad je tek izbio rat, a i još 2015., sve to vrijeme kada nije bilo raspoloživog cjepiva, prosječno je bilo 50 oboljelih godišnje.(vidi slično za gripu: “Tko širi gripu? Cijepljeni emitiraju 530% više gripo-virusnih čestica svojim dahom“)

Pa si vi sada mislite!

Napredak

Onda se (političko) stanje valjda popravilo i 2017. je uskočila “međunarodna zajednica”, WHO i UNICEF, te osigurala malim Ukrajincima dovoljno cjepiva protiv ospica.screen-shot-2018-05-10-at-17.48.57

Nakon dobave cjepiva, odmah su se počele oporavljati brojke. Pojavio se napredak u broju oboljelih od ospica. Sada ih nemaju samo 90 nego 12.000.

Gospođa ministarka

Nakon svega gospođa ministarka zdravstva Ukrajine kaže ovako: ‘Za pouzdanu zaštitu protiv infektivnih bolesti, razina vakcinacije bi trebala biti viša od 95% (trenutno 93%) – onda možemo govoriti o kolektivnom imunitetu. Prvi puta je Ukrajina potpuno opremeljena cjepivima – pouzdanima, sigurnima i učinkovitima. Pozivam roditelje da cijepe djecu, te liječnike da ohrabruju pacijente da pristanu da im se ubrizgavaju toksične tvari poput žive (zovi ekipu za sanaciju u Beč ako ti se razbije štedna žarulja), aluminija (da se pobudi što buuurnija reakcija imunosustava za svagda) , formaldehida (služi za dugotrajno očuvanje trupala za anatomiju)… – sorry, (ovako se radi fake news) ovo zadnje masno tiskano nisam izdržao da joj ne stavim u usta: ispravan prijevod, idemo ponovo: “,te  liječnike da ohrabruju pacijente za cijepljenje“- Dr. Ulana Suprun

Drugi nemaju priliku za takvo terensko istraživanje (31% naprama 98% procijepljenosti u vrlo kratkom razdoblju). Stoga je ovakva izjava gospođe ministarske prava nušićevska smijurija.

Izvor:https://governmentslaves.news/2019/04/27/outbreak-of-over-12000-cases-of-measles-in-ukraine-is-caused-by-recent-vaccination-campaign/

One thought on “Rat u Ukrajini razotkrio istinu o cjepivima

Add yours

  1. Farmako mafija sebi pravi poso a vi pricajte sta ocete. Njima zdravi ljudi ne trebaju jer od niih nema vajde.

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: