Kakva slučajnost da Notre Dame plane nakon što je 875 crkava vandalislamizirano u 2018.!

 

12311216-6927101-parisians_and_toursits_look_on_in_utter_shock_as_the_flames_engu-a-12_1555403983198

Kakva slučajnost da izvođači radova na renoviranju izazovu požar krovišta, a prošle godine je slučajno 875 francuskih crkava doživjelo neki napad ili vandalizam!

Kakva slučajnost da se trend nastavio i ove godine! Samo u 2.mjesecu je bilo 50 napada na crkve. Pokušaj paljenja, vandalizam, razbijanje relikvija, skrnavljenje oltara i raspela, fekalije po zidovima…

Francuske vlasti su još dok je plamen sukljao ustvrdile da požar u Notre Dame nije podmetnut. Neuobičajeno (sumnjivo) brzo je postavljena “dijagnoza”. Vjerojatno zbog mogućeg uznemiravanja javnosti jedan novinarski tweet je brzo obrisan. Kao da ga je Winston Smith obrisao s lica zemlje u maniri Orwellove 1984.:

tweet

Prijatelj jezuit iz Pariza, koji radi u Norte Dame, mi je rekao da je osoblje katedrale govorilo da je vatra podmetnuta.”

Vlasti pak kažu da se tu radi samo o nesretnoj nesreći – nakon što su radnici na restauriranju završili radni dan, drvo krovišta eto planulo. Vuš. Valjda je neki restaurator ostavio upaljen brener. Notre Dam je brenerpreživjela i Francusku revoluciju, i nekoliko ratova, i nikada nije u svojoj povijesti doživjela požar. Tek nakon nedavne imigracije se uspjela zapaliti. Koja slučajnost!

Da netko ne bi spekulirao kako bi to mogao biti islam-uzrok, već se priprema i Plan B: da bi to moglo biti djelo “neo-feminista ili neke ljevičarske anarhističke grupe … radikalni sekularisti ili anti-religiozne grupe”. Sve je to spremno ako “slučajna” nesreća pri renoviranju “ne upali” kod javnosti.

d4o2r0oxoaadfbz
Unutrašnjost katedrale nakon ugašenog požara

Slučajno se eto desio požar baš 1 dan nakon što je na 8 godina osuđena Novofrancuskinja zbog, pazi sad, planiranja podmetanja požara u Notre Dame 2016. s automobilom natovarenim sa 6 karnistara benzina pokraj katedrale. Odvjetnik 22-godišnje gospođice Ines Madani, Laurent Pasquet-Marinacce, kaže da je klijentica “tada 18-godišnja djevojka bila u potrazi za priznavanjem i ljubavi”. Dok je na internetu regrutirala za ISIL.

Islamistička “Al-Muntasir” grupa pak komentira požar na internetu: “Have a nice day! Vrijeme je da kažete Goodbye vašem oratorijskom politeizmu.” Nadalje, kažu da je to osveta i kazna.

St. Sulpice u Parizu

Visoko sekularizirajući film “Da Vincijev kod” (2006) je sniman u jednoj takvoj crkvi (St. Sulpice u Parizu). I danas, 2019., nakon rinfuzne imigracije iz neasimiliravih država, evo vatrogasaca na službi. Ne liturgijskoj, već vatrogasnoj – manje od mjesec dana prije Notre Dame:

Lijepe katedrale lijepo gore. Uprizorenje “Islamskog koda” na mjestu “Da Vincijeva koda”? Nećemo uznemiravati javnost s detaljima o počiniteljima, pa se oni nikada ne iznose.

 

St. Nicholas u Houilles

Kip Djevice Marije razbijen i pretvoren u prah. Svećenik Francois-Laurent Heart kaže da je kip nepopravljiv. Križ je bačen na pod. A prethodno je ta crkva prijavila 3 incidenta u 10 dana.

Crkva u Auray

(uhićene dvije djevojke), neuspjelo podmetanje požara.

photos-veronique-le-bagousse_3844204_660x370

Crkva u Épiais

prije i nakon imigracije:

Nema ljudskih žrtava (ovoga puta)

U Notre Damu nije bilo poginulih.

Godine 2016. 84-godišnjem svećeniku je odrubljena glava za vrijeme mise., kada su dvojica terorista upali s noževima.

153629

Obojica ubojica su formalno Francuzi kao i ubijeni svećenik. Jedan je dijete imigranata iz Alžira. Za drugoga njegova mama kaže da nije monstrum, nego “He is soft”. Ovi “simpatični” mladići imaju korijene u nekom drugom podneblju koje generacijama mrzi sve europsko, kao da su silom dovedeni ovamo i zadržavani.

Poslije ovog ubojstva BBC piše: “Francuska odgovara na napade s pozivima na mir i razumijevanje”. I tako svi mediji globalističke elite reagiraju na klanja, sve do domaćih poslušnika na HTVRTLNovoj. Mir, mir, samo da se ne iskaže islamofobija. Fobija je iracionalni strah od nečega, dok su teroristički napadi realni, smrti stvarne a ne iracionalne.

Coexist

Ne možeš (mirno) koegzistirati s nekim tko te želi mrtva. Zato jer mu tako piše u religijskim knjigama. Nema na svijetu još jedne takve religije koja nalaže ubijati pripadnike drugih religija, odvoditi ih u roblje ili da žive kao niža bića po drugim pravilima. To onda i nije religija, nego ideologija.

Groblja

59 francuskih groblja je vandalizirano. Da ne povrijede nečije osjećaje i građanska prava, francuskom pravosuđu je trebalo 3 godine da kao “hate crime” proglasi oskrvnuće 215 kršćanskih grobova.

gettyimages-469818638-640x480

A za to vrijeme se Štrumf bratimi

E sad, pita se netko što papa Franjo ima za reći o 875 poharanih crkava u 2018. i za ovogodišnji nastavak sve do Notre Dame? On se lijepo bratimi dok kršćane istrebljuju na svim stranama svijeta prema pisanim uputstvima u kuranu. Što li će on pametnog izreći ovoga puta? Vjerojatno se ne bi htio miješati, pa će opet “Tko je on da sudi”? Glavno da sodomizacija Crkve dobro napreduje.

pope-francis-antichrist-end-times-peace-covenant-islam-ahmed-al-tayeb-no-mention-jesus-christ-vatican-whore-revelation-17-933x445

Papa Franjo i Mama-Štrumfeta Merkel vrijedno rade na Velikoj zamjeni stanovništva (zapadne) Europe, te na projektu NWO-a s “1 religijom i 1 svjetskom vladom”.

“Kuran ne dopušta preživljavanje ne-muslimana”

Mama i papa su dovukli u Europu ljude koji kažu: “Džihad će se nastaviti sve dok svi Hindusi, Kršćani, Budisti i ateisti ne budu ubijeni. Vaš sekularizam i tolerancija ne mogu promijeniti našu ideologiju. Kuran ne dopušta preživljavanje ne-muslimana.”

iu-8-800x503

Kršćanstvu je trebalo preko 300 godina ovako sličnog iskustva da konačno poduzme Križarske ratove. Nakon hedonističkog života u izobilju potomci su zaboravili svu povijest predaka, danas nesvjesni da je jedna nepopravljiva … ne religija, već totalitarna ubermensch ideologija hibernirala u pijesku i prašini stotinama godina ne pridonoseći ništa napretku sveukupne civilizacije (gdje su nobelovci?) – te danas samo nastavlja ondje gdje je bila golom silom predaka zaustavljena.

Nikola Šubić Zrinski se okreće u grobu na nemušte humano-imigracijske govore EUnamjesnika Plenkovića i ministra mu unutarnjih poslova. Sreća naša što smo siromašno društvo, pa osvajači nisu previše zainteresirani za nas, kad drugdje ima bolje i gluplje/tolerantnije.

Zašto bi netko uništavao?

Može se netko zapitati ZAŠTO bi novopridošli islamski vjernici uništavali sakralne objekte drugih religija? Zašto bi se na društvenim mrežama veselili tuđoj nevolji i smajlićima komentirali Notre Dam požar:

Sve to lijepo piše u Kuranu

Međutim, kao što je i slučaj s drugim stvarima, i za ovu sve lijepo piše u Kuranu (“Sve što ne smijete znati o islamu“).

Stoga se smajlićima može čuditi samo onaj tko ništa ne zna, ili sve što zna zna iz elitinih korporacijskih medija. Da su svi ti smajličari ostali u svojoj prašnjavoj postojbini, ne bi bio problem što se tamo daleko vesele. Ali sada su generaciju-dvije ugniježdeni u Zapadnoj Europi s nakanom nametanja svog načina života, neumorno nastojeći zaplašiti, istjerati, pokoriti i u konačnici zamijeniti autohtono stanovništvo, te ovdje instalirati svoje tamo neupješne države.

Mnogi muslimigranti vjeruju da rušenje i uništavanje ne-muslimanskih građevina samo dokazuje istinu islama. Jer Kuran sugerira da je uništavanje ostataka pradavnih ne-muslimanskih civilizacija znak Alahova kažnjavanja onih koji su odbijali njegovu Istinu. “Mnogih je bilo na Putu Života koji su nestali prije vas: idite zemljom i vidite kako su završili oni koji su odbili Istinu.” (3:137)

Tko kaže da nemaju zato što ne vole raditi? Oni samo rade što je napisano da treba raditi, bilo nevjernicima, bilo starim građevinama – sve je propisano.

U slučaju Notre Dame možda se samo radi o uzorno intgegriranom muslimigrantu koji slijedi Kuran (“Islam za nemuslimane (1.dio)“).

Kada u Europu uvezete ovakve tipove koji iz čista mira dinamitom i krampovima ruše neprocjenjive i neponovljive spomenike iz asirskog doba (Palmira), što onda očekujete da će raditi s kršćanskim crkvama?

isis-678424

UPDATE (23.04.2019.)

Youtube video “NOTRE DAME WEBCAM CAPTURES FIRE STARTER ON ROOF” (kada ga Youtube cenzurira, potražite video po ovom nazivu)

UPDATE-2

Njemački drvodjelac je uzeo slično suho drvo iz 17.stoljeća i pokušao ga zapaliti.

https://bit.tube/play?hash=QmdMnfV1Tbyi7jsxKkkH9Lyr7yXY5g6DQjpsDsvwU3TUjH&channel=251530

 

Jedna misao o “Kakva slučajnost da Notre Dame plane nakon što je 875 crkava vandalislamizirano u 2018.!

Add yours

  1. SVE [TO JE ZAPAD PODRŽAVAO NA BALKANU PROTIV SRBA SAV TAJ MUDŽAHEDINLUK I U BOSNI I NA KOSOVU I KOJI I SADA JOŠ UVEK PODRŽAVA SVE JE TO POČELO DA IM SE OBIJA O GLAVU . I TEK ĆE IM SE OBIJATI !

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: