Europljane se pitalo žele li ljetno računanje vremena, ali ne i žele li imigraciju

EU puca od demokracije. Nakon što nikoga nisu pitali za uvođenje 2002. godine, prošle godine su običnom puku na EU-prostorima dali priliku da kaže što misli o ljetnom, odnosno zimskom računanju vremena i gnjavaži s time svakih 6 mjeseci.

Eunarod nije takve sreće po pitanju rinfuzne imigracije iz, ako ne otvoreno neprijateljskih, a ono barem neasimiliravih nekompatibilnih, kultura trećeg svijeta – pa da ga se pitalo želi li da bude demografski istisnut u povijesni zaborav. Ne samo za posljednje autohtone generacije, već i prije će to “istiskivanje” biti krvavo i bolno.

Rezultate depopulacijskih mjera (demografsku zimu) se sada ispravlja imigracijom

Nakon desetljeća sustavnih depopulacijskih napora (uništavanje obitelji i braka, pretvorba školstva u liberalnu indoktrinaciju, destimuliranje majčinstva, feminizam, promocija homoseksualnosti), Merkeli, Macroni i Mayevi su u samo par godina (zapadno)europske narode doveli do “pet do dvanaest” (5 do 12) fizičkog opstanka.

depositphotos_39261181-stock-photo-wall-clock-showing-five-to

Pokazat će se da je nekima već 12 i 5, tj. u nepovratnoj silaznoj putanji. Kao što danas nema Feničana i Sumerana… tako će se možda sutra samo u povijesnom kontekstu spominjati Francuzi, Šveđani, Englezi…

A sve to se desilo za vrijeme navodne “vladavine naroda”, tj. (zapadne) DEMOkracije.

Pošto je pomicanje sata puno važnije od Velike zamjene stanovništva, dana je prilika izjašnjavanja na ciglih 6 stranica upitnika, te ju je 4.600.000 Europljana prihvatilo i odazvalo se “javnim konzultacijama” Europske komisije.  Većinom su se izjasnili protiv pomicanja satova dva puta godišnje.

Nakon što je onomad 2002. “znanost rekla svoje” (valjd opet konsenzusom) u vezi navodno ogromnih ušteda energije i čega-sve-ne, sada izgleda da sve to nije vrijedilo truda. Vodaju nas kao mlade majmune.

S(e)ucid i EUtanazija

Eunarodu daju da odlučuje o nebitnim stvarima, dok o biti-ne-biti nema pravo zucnuti.

Slučajno ili ne, ovo “eunarodu” zvuči slično “eunuhu”. Europljani su kastrirani, pa se ne bune zbog Velike zamjene. Za ništa su izginuli toliki preci braneći ono što današnji EUnusi dragovoljno predaju svojim osvajačima. Eutanazija mora da je dobila ime po EU.

Da li će (Zapadna) Europa kakvu znamo nestati po ljetnom ili po zimskom računanju vremena, potpuno je nebitno. Bit će to 1400-i-neke hidžretske godine (danas je 1440. godina, a mjesec je ربيع الآخر أو ربيع الثاني.). I trajat će godina 1440. sve do 21.09.2019. Onda nastupa 1441. godina. ZapadnoEuropljani bolje da se naviknu na preračunavanje po formuli:

h

Godine se broje od preseljenja Muhameda iz Meke u Medinu (hidžra). Miroljubivi dijelovi Kurana, zbog kojih liberalni zapadni progresivci (uključujući i Papu Franju) govore o “religiji mira” – su iz razdoblja Meke.

Tu neuspjelu miroljubivu fazu, kada je u 13 godina uspio pridobiti samo 150 sljedbenika svoje religije prorokovanjem bez mača, toliko se željelo zaboraviti – da islamsko računanje vremena počinje tek od odlaska u Medinu. To je u skladu s zapadnjacima nepoznatom “doktrinom dokidanja”, gdje noviji tekstovi nadjačavaju starije tekstove o istoj temi.  (“Sve što ne smijete znati o islamu“).

Širenje religije mačem, tj. džihadom se očito pokazalo puno uspješnijom strategijom. Za svladati kastrirane Europljane-EUnuhe su umjesto mačeva dovoljne i samo maternice, te individualni teror po ulicama.

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: