Objavili su koja će zapadnoeuropska država prva postati islamska

Koja će zapadnoeuropska država prva postati islamska (zahvaljujući imigrantskoj politici anacionalnih liberalnih globalističkih političara), o tome sam cijelo vrijeme bio jako nesiguran.

Po nekim inidikacijama mi se činila Švedska, po nečemu odmah potom Velika Britanija, po nekim događajima Francuska, po nekim brojkama Belgija, po silovanjima Njemačka, po nečemu drugome pak Nizozemska…

Nedoumicu po tom pitanju je razriješio muslimanski klerik. 12.03.2019. On kaže da će to biti Francuska, te da će ona poslužiti kao “pelcer” za širenje dalje po Europi.

Islamisti uvijek lijepo kažu što će biti, i ja im vjerujem. Za to vrijeme su korporacijski mediji gluhi na te izjave, pa se javnost uvijek iznenadi s kasnijim razvojem događaja.

Evo, kod napada u Parizu 2015. su lijepo rekli svoje razloge, ali mediji ih nisu prenosili. Ispada da su baš  “civilizacijske vrijednosti” liberalinog Zapada bile glavni povod za Bataclan, prvenstveno razvrat: “The capital of abominations and perversion“. Razvrat i perverzije su nezgodne riječi nakon svih napredno oktroiranih LGBT-prava i totalne homoseksualizacije zapadnog društva (nešto nezamislivo još pred 20-tak godina). Tu izjavu terorista o perverzijama i razvratu više nigdje niste mogli pročitati, pa niste imali prilike ni saznati za nju.

Ako sada, 2019., oni kažu da će Francuska prva pasti, ja im vjerujem.

France-molitva

Islamski učen klerik u videu dolje lijepo kaže slijedeće:

“Do 2050. godine će muslimani u Francuskoj brojem premašiti Francuze. Ali nisu brojevi ono na što mi računamo da se Francuska pretvori u islamsku državu.

Ono na što računamo je da muslimani moraju imati državu koja će donositi islam (njegovo vodstvo, prosvjećenost, poruku i milost…) ljudima Zapada kroz džihad, u ime Alaha.

Kada ljudi uvide pravičnost, svjetlo, vodstvo i milost islama, “prići će masovno religiji Alaha” (kako kaže Kuran) preko države (Francuske) koja će im dovesti islam džihadom u ime Alaha.”

[Naziv Youtube videa, da potražite po nazivu kada ovu kopiju cenzuriraju: “France Will Become an Islamic country”, Palestinian Cleric says] Klerik nastavlja:

“Ne tako davno, pred samo 400 godina u vrijeme Otomanske države muslimani su osvojili Poljsku i Austriju. Islamska država je dosegnula zidine Beča, glavnog grada Austrije i poziv na molitvu se tamo čuo.

Sve države bivšeg SSSR su bile pod islamskom državom. Države Kavkaza i ono što je iza: muslimanski Mongoli su vladali Kinom sve do 1644. godine. Muslimani su osvojili Mađarsku 1526. godine. Indijom je 1586. vladao islam.

Ti događaji najavljuju da je islamska država sposobna povratiti se, te dalje širiti islam, dao Alah.

Dakle, vladavina islama će se proširiti po cijelom svijetu na jedan od 3 načina:

  1. konverzijom na islam,
  2. plaćanjem poreza (jizya)
  3. ili ćemo zatražiti Alahovu pomoć i pobijediti ih.

Sve dok cijeli svijet ne bude pod vladavinom islama.”


[kraj citata]. Nisu u ovom govoru toliko bitne poneke povijesne netočnosti, već rat kojeg je jedna strana objavila (odnosno vodi ga već 1400 godina), dok druga nema pojma o tome. Zato ništa što se događa nema jasnog smisla za promatrače.

Feminizacija Europe

Feminizacija s uzdizanjem OSJEĆAJA iznad RAZUMA onemogućuje reakciju Europljana koja bi bila utemeljena na zdravom razumu i nagonu za preživljavanje.

Feminizam je Europljanke uspio osloboditi majčinstva i biologije. Majčinstvo su zamijenile školovanjem i radom radilica u korporacijskim košnicama. Jedini plod feminizma, gender ideologija, je homoseksualizirala društvo. Zajedno s uništenjem institucije braka, kao posljedicom, izgubljena je bitka maternicama. Ovakvi bezdjecni, sada Euroljani očekuju da će ih u starosti (s ljubavlju) njegovati pristigli imigranti – pa se ne bune makar ih po ulicama silovale pridošlice.

Brojka od 850 No-Go zona u Francuskoj sada izgleda značajna stvar (“Koliko dugo može opstati država sa 850 No-Go zona?“). Te zone u kojima se ne provodi francusko, nego šerijatsko pravo, to su baze za terorizam i libanonizaciju, tu žive jataci. Najuspješniji teroristički napadi u EU su izvedeni baš u Francuskoj. To je indikativno. Ima toga još:

Multikulturalno društvo će postati multikonfliktno društvo

Francuski povjesničar Georges Bensoussan (“Lost Territories of the Republic”) upozorava da će francuski nacionalni identitet koji se raspada, pogoršan krivnjom zbog kolonijalne prošlosti, dovesti do nasilja. Multikulturalno društvo će postati sinonim za multikonfliktno društvo. Francuska odbacuje vlastitu povijest i beskrajno se ubija.

“Rat nam je naviješten od islamista i pogreška da to shvatimo će ostaviti europske države potpuno bespomoćne.”

Bivši ministar unutarnjim poslova predviđa 5 godina

Gérard Collomb upozorava da neintregriranje novih valova imigranata će dovesti do potpunog raspada društva unutar 5 godina.

france-sarcelles-riots-ip_4

“Zajednice u Francuskoj su u sukobu jedna s drugom sve više, i to postaje vrlo nasilno. Moguć je neki oblik društvenog kolapsa poput razdjeljivanja i odcjepljenja. Danas živimo jedni pokraj drugih. Bojim se da će to sutra biti licem u lice”.

Novozelandski vjesnik (neizbježne) reakcije na islamizaciju

Zanimljivo je i što upravo o Francuskoj piše anti-islamski terorist s Novog Zelanda (Christchurch) u svom manifestu “The Great Replacement” (govoreći o događajima koji su ga ponukali na terorizam protiv muslimana-imigranata, s 50 ubijenih u džamiji):

“…Drugi događaj su bili francuski predsjednički izbori 2017. Kandidati su bili očiti znak našeg vremena: jedan od njih globalist, kapitalist, egalitarist, bivši investicijski bankar bez nacionalnih osjećaja osim za profit – protiv krotke kandidatkinje, građanske nacionalistice, nekontroverzne figure koja je imala najhrabriju i nadahnutu ideju da se deportiraju ilegalni imigranti.

Mogućnost pobjede kvazi-nacionalističkog kandidata je za mene bio znak da je političko rješenje moguće. No, internacionalist globalist, anti-bjelački, ex-bankar je pobijedio. Nije bilo čak niti tijesno.

Istina o političkoj situaciji u Europi mi je iznenada postala nemoguća za prihvatiti. Moj očaj se produbio. Moja vjera u demokratsko rješenje je nestala.

Posljednji potez bilo je moje osobno osvjedočenje stanja francuskih gradova i gradića. Više godina sam slušao i čitao o nebjelačkoj invaziji Francuske. Za mnoge od tih glasina i priča sam vjerovao da su pretjerivanja. Ali kad sam stigao u Francusku, otkrio sam da priče ne samo da su istinite, nego i vrlo podcijenjene.

U svakom francuskom gradu, u svakom francuskom gradiću su bili osvajači. Bez obzira gdje sam putovao, bez obzira koliko mala ili ruralna zajednica bila koju sam posjetio, osvajači su bili tamo.

Francuzi su često bili u manjini. Francuzi koji su bili na ulicama bili su često sami, bez djece ili su starijih godina. Dok su imigranti bili mladi, energizirani i s velikim obiteljima i puno djece.

Sjećam se kako sam bio na parkiralištu trgovačkog centra gdje sam kupio namirnice, u nekom gradu srednje veličine u istočnoj Francuskoj, otprilike s nekih 15-25 tisuća stanovnika. Dok sam sjedio na parkiralištu, u svom unajmljenom automobilu, gledao sam kako rijeka osvajača prolazi kroz ulazna vrata trgovačkog centra. Na svakog Francuza bilo je dvostruko više napadača.

Vidio sam dovoljno, i u ljutnji se odvezao iz grada odbijajući ostati više u prokletom mjestu i krenuo u slijedeći grad. Vozeći se prema slijedećem francuskom gradu na svom putu, znao sam da su osvajači bili neizbježno tu.

Emocije su mi šetale između bijesa i zagušujućeg očaja zbog poniženja invazije na Francusku. Zbog pesimizma francuskog naroda, zbog gubitka Francuske
kulture i identiteta, te farse ponuđenih političkih rješenja.”


[za posjedovanje teksta manifesta “The Great Replacement” se ide u zatvor na Novom Zelandu. Ne znam da li se to odnosi i na hrvatski prijevod jednog malog dijela teksta samo o Francuskoj].

Nakon ove objave sam ponovo pogledao starije tekstove ovog zlogukog proroka o Francuskoj:

Pariz je izgubljen

Kako se od francuskog poljupca, ključa, ležaja, krumpira i salate stiglo do “Francuskog paleža”

Multikulturalnost ili miješanje vode i ulja

Zataškana zvjerstva terorističkog napada ISIL-a u Parizu

Cijena francuskog nogometnog zlata

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: