Rekordan broj silovanja (više tisuća žrtava kroz 40 godina) se pripisuje… da li znate kome?

Pokušajno dedukcijom (od općeg ka pojedinačnom) doći do odgovora.

Polovicu stanovništva čine žene, polovicu muškarci. Morat ću se konfrontirati s feministicama (koje svuda traže jednakost) tvrdnjom da su muškarci u prosjeku 20-tak posto fizički snažniji, kao i da su u anatomski prikladnije opremljeni za silovanje.

Nekada, kada se znalo reći da su “muškarci s Marsa a žene s Venere”, to nije trebalo posebno dokazivati. No, ta se izreka već duže vremena ne spominje, budući ukazivati na razlike spolova nije više politički korektno. Sad smo jednaki. Pogotovo kada je spol proglašen društvenim konstruktom, pa ga svaka mentalno bolesna osoba može samo zamišljanjem mijenjati (pričekajte da se Istanbulka još malo slegne kod nas).

Silovatelj

Dakle, tražena silovateljska osoba s više tisuća žrtava u 40 godina djelovanja je najvjerojatnije muškarac, negdje oko 60-tih godina starosti sada.

Ne znamo spol žrtava. U SAD se smatra da je prije poduzete homoseksualizacije društva bilo oko 3% homoseksualaca. Za Europu se tada smatralo da ih je 3 puta manje. Može mala pomoć?

Ogovor: Može.

Je li silovatelj Amerikanac ili Europljanin? I ako može potpitanje: jesu li žrtve odrasle ili djeca?

Odgovor: Europljanin. Djeca.

Znači nije 3 naprama 97, nego svega 1 naprama 99. Čak 99 puta je vjerojatnije da je “naš” silovatelj heteroseksualan nego homoseksualan, a njegove žrtve da se broje u više tisuća da su djevojčice. Dakle: silovatelj je heteroseksualni muškarac Europljanin u 60-tim godinama koji je profesionalno imao pristup djevojčicama cijeli radni vijek (npr. na TV-u ili u obrazovanju). Jesam li pogodio?

Odgovor: Jok. To bi više bio opis Silovatelja #2 (450 silovanih), kojem je britanska kraljica 1991. dala plemićku titulu Sir zbog humanitarnog rada.

Nešto nije u redu

Kako to nije točan odgovor? Ispravno smo koristili detektivsku dedukciju i neporecivu statistiku! Onda ili nešto nije u redu s metodom dedukcije ili s kategorijom kojoj pripada silovatelj. Je li onda barem pogođeno da je silovatelj muški?

Odgovor: Silovatelj je, muškarac, 55 godina, Europljanin je, radio u obrazovanju i homoseksualac je (gotovo sve pogođeno osim što je gay). On je Broj #1 sa 1000+ žrtava silovanja. Spomenuti Broj #2 je također sodomit.  80% žrtava su mu bile djevojčice, 20% dječaci. Sir Jimmy Savile je radio na BBC-u. Ovom očito biseksualnom plemenitom monstrumu sve to nije bilo dovoljno, jer ga je još zanimala i nekrofilija. Prijatelj u mrtvačnici mu je dao neograničen pristup leševima.

Ajd, ipak je pogođeno da je Broj #1 muško. Kada unatoč uvjerljivoj statistici i primijenjenoj proporcionalnosti ispadne da je ovaj “1000+monstrum” – gay, onda zaista nešto ozbiljno nije u redu s tom kategorijom pučanstva.

A cijelo vrijeme nam korporacijski mediji govore da homoseksualci nisu ništa više pedofili nego heteroseksualni. I da su jadni, diskriminirani, pa ih treba žaliti i urediti svijet da njima bude ugodnije. O ugodi ovih 1000+ silovanih se ne vodi računa.

Ili recimo ovaj Broj #2, isto sodomit, koji “nije šija nego vrat”, eto nije baš slovo G, nego slovo B u LGBTQ+ abecedi (valjda i N za nekrofiliju).

Čekaj, nije valjda da mediji cijelo vrijeme govore u apsolutnim brojkama silovanja i silovanih, a ne proporcionalno njihovom udjelu u populaciji?

I crkveni mediji također govore o “pedofilskim” skandalima Katoličke crkve (što odmah nekako asocira na djevojčice kao žrtve). [vidi: Katolička Crkva ima gay-problem, a ne problem pedofilije]. No, gotovo uvijek se pokaže da je homoseksualna pedofilija proporcionalno nesrazmjerno zastupljenija od heteroseksualne. Netko tamo gore ne želi “prljati” (depopulacijski promoviranu) homoseksualnost sa svećenićkim skandalima.

Tko je taj rekorder?

Karitativni Britanac, “humanista”, Simon Harris (55) [pa s koliko godina je taj onda počeo?] je putovao u Keniju svojim HUMANITARNIM poslom i silovao “tisuće” djece (dječaka, da ne bude zabune) što žive beskućno na kenijskim ulicama.

79665276_vlcsnap-2014-12-10-10h14m12s138

Inače, bio je prije nastavnik u engleskoj privatnoj školi, što je vjerojatni razlog da je dospio u Registar seksualnih prijestupnika još 1980-tih. No, svejedno mu je bilo dozvoljeno putovati u Keniju. Tamo je konačno pronašao svoj gay-ray, te “humanitano” djelovao po dječacima punih 11 godina.

Najmlađem od žrtvi je bilo 9 godina. Davao bi djeci na ulici novac, slatkiše i cigarete. Pokupio bi djecu-beskućnike u svoju kuću, nahranio ih, oprao, namazao uljem, napunio alkoholom i drogom, te silovao i mučio satima. Tijekom suđenja jedan se od žrtava ubio razočaran pravničkim smicalicama. Silovatelj Broj #1 je ipak na kraju osuđen.

Izvor:https://www.dailymail.co.uk/news/article-2875946/Former-public-school-teacher-guilty-abusing-Kenyan-street-children.html

Statistika

Evo malo statistike što se tiče teze “nisu ništa više pedofili nego heteroseksualci”. To su statistički podaci iz tražilice Lexis-Nexis 1980-2005 (USA, Australia, Great Britain, Canada). Uz svaki iskazani postotak se treba prisjetite da homoseksualci čine samo 3% (u SAD, odnosno 1% za Europu) muške populacije:

  • homoseksualno je 29% od 714 počinitelja silovanja i ubijanja djece 1980-2005 (96% muški).
  • Tih 29% je odgovorno za 40% svih žrtava, tj. za 99% dječaka-žrtava.
  • Dječaka je 34% od 914 silovane i ubijene djece.

Već slijedeće 2006. godine, od 86 takvih počinitelja, 32 (37%) je bilo homoseksualno (98% gayevi). Njih 37% je ubilo 49% od svih žrtava.

Zaista statistika i pol u prilog tome da se ovoj kategoriji mentalnih bolesnika

  • dade zaštićeni status,
  • usput dokine sloboda govora,
  • time instalira “politička korektnost”,
  • započne tolerirati sve i sva,
  • pa i infiltraciju neasimilirave neprijateljske kulture koja će preuzeti Zapadnu.

A sve to zbog depopulacijskog plana globalističke elite.

Izvor:http://www.christiannewswire.com/news/788194522.html

 

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: