Ukorak s islamizacijom: nakon muževog trostrukog “talaq-a”, ženi ne gine “nikah halala” sa svekrom

Angola Merkel će se u Europi u slijedećim stoljećima spominjati sa sličnom konotacijom kao Hitler. Pripustila je milijune potpuno ne-asimiliravih ljudi iz ne samo strane i nekompatibilne kulture, nego iz otvoreno neprijateljske “ubermensch” kulture.

U vremenu dekadencije i degeneracije feminizirana EU politika dovlači jednu dominantno testosteronsku kulturu. Koja, dok joj crpi izdašne resurse, tu domaću kulturu istovremeno prezire kao slabu – upravo zbog tog svog bolesnog altruizma.

EU politička elita izbjegava primati kršćane iz tih zaostalih zemalja trećeg svijeta. Preferira tvrdi islam i ljude koji se striktno drže šerijatskog zakona, te kojega donose sa sobom na potplatama u Europu – ne bi li ga čim demografske prilike sazriju, instalirali umjesto prezrenih zapadnjačkih demokratskih dekandencija.

Sirija, Irak, Afganistan, Pakistan, sjeverna Afrika i crna Afrika… A jedna od država u kojoj ima najviše muslimana je Indija. Odatle stiže pričica o “halala-i” i “talaq-u” a koja se tiče žena.

Šerijatska redaljka

U gradu Bareilly (indijska savezna država Uttar Pradesh) 2009. se udala jedna mlada muslimanka. Kad nakon 2 godine nije zatrudnjela, muž i svojta su ju počeli maltretirati (očito nitko od njih ne brine za prenapučenost planete Zemlje i ne razmatra alternativu s udomljavanjem jednog legla kućnih ljubimaca, te podizanjem pseće populacije umjesto ljudske…).

Ženu je svojta nazivala “sterilnom”, te joj po nekoliko dana nisu davali jesti, a rutinski su ju tukli zbog sitnica. Nekoliko puta ju je muž seksualno zlostavljao. Ako neće zatrudnjeti milom, onda će silom. Nije uspjela ni silom. Razveli su se 2011., na mužev zahtjev.

Velika sramota. Ženina obitelj je tražila bivšeg supruga neka ponovo razmotri svoju odluku o razvodu. On je konačno pristao, ali pod uvjetom da se ona podvrgne “halala”-anju s njegovim ocem.

Kada je ona odbila “halala”-ti se s njegovim ocem, svojta ju je na silu sedirala injekcijom, te se njen svekar prihvatio muke obaviti ritual “halala”-nja s njom. Slijedećih 10 dana ju je stari silovao, da bi joj konačno dao trostruki “talaq” – tako da se ona može ponovo udati za svog bivšega muža, a njegova sina.

No, 2017. muž se ponovo razveo od nje, te ju je obitelj (njegova? njezina? obje?) počela prisiljavati da se ona podvrgne novom “halala”-nju, ovoga puta s muževim mlađim bratom.

Stvar je dospjela na islamski obiteljski sud. Čeka se saslušanje 15.veljače.

Dakle, kada muž dade ženi trostruki “talaq”, tj. kaže “Ja te razvodim, ja te razvodim, ja te razvodim!”, baš tako triput, stvar je za ženu gotova. Da bi joj se pak dozvolilo da se ponovo uda za (istog/bivšeg) muža, ona mora zaleći sa svekrom.

“Nikah halala” je islamski zakon koji “zahtjeva od žene da kako bi se vratila prvom mužu, mora se vjenčati i spavati s drugim muškarcem”. Islam dozvoljava muslimanu-muškarcu da ponovo oženi istu ženu dvaput. Ako se on razvede i treći put, “on može ponovo oženiti istu ženu samo ako se ona najprije uda za drugog muškarca, te konzumira brak. Tada samo ako muškarac umre ili zatraži razvod trostrukim “talaq”-om (“Ja te razvodim, ja te razvodim, ja te razvodim!”), može se žena vratiti prvom mužu i ponovo udati za njega.

Mnogi islamski vjerski autoriteti zarađuju na pružanju usluge razvedenim muslimankama za “nikah halala” za jednu noć. Ne samo novčano.

Zapadne feministice

Zapadne feministice su izričito protiv islamofobije i općenito ksenofobije. One ne komentiraju ovaj puzajući šerijat, već pozdravljaju imigraciju – dok paradiraju obučene u crvene halje iz “Sluškinjine priče” (“Handmaid’s Tale”).

cropped_jim-sheridan-handmaids-tale

S bijelim kapama one pozoravaju na strašnu opasnost od kršćanskog fundamentalizma – a koji će žene zatočiti u “rasplodnoj ulogu”… sve to u vremenima kada se te iste kršćane sudski prisiljava da ukrašavaju torte za vjenčanja istospolaca – kako sodomita, tako i dildonjača.

Za to vrijeme žene u islamu istinski ŽIVE ono što zapadnjače GLUMATAJU. Vidi: “Islam za nemuslimane (2): Žene u šerijatu”

Izvor: jihadwatch.org/2019/02/india-family-forces-woman-to-sleep-with-father-in-law-to-fulfill-islamic-law

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d bloggers like this: