Što povezuje dvije skandinavske “kokoške” (skončale u Maroku) – i papu Franju?

Dvije mlade Skandinavke koje su (njih dvije same) planinarile po gorju Atlas u Maroku (sjeverna Afrika), pronađene su mrtve u svom šatoru sredinom prosinca.

Kažem “kokoške” zato što nije razumno da tako idu same niti u vlastitoj zemlji. A da ne govorim o odlasku u zemlju gdje vodeća religija lijepo kaže “…odsjecite glave onima koji vjeruju u druge Knjige osim Kurana” .

Rečeno – učinjeno.

2019-01-20 19_11_12-screen-shot-2018-12-25-at-1.24.15-pm

Prijevod komentara iznad slike: “To se događa kada promovirate multikulturizam i pustite kćeri da idu u muslimanske države”

Mama jedne od nesretnica glupavo kaže, “Njen prioritet je bila sigurnost. Djevojke su poduzele sve mjere predostrožnosti prije odlaska na put.” (!)

Osim, što se to ne bi ni dogodilo – da nije bilo potpuno krivo sve što su mislile da znaju o religiji i kulturi u Maroku, s nerealno uljepšanom slikom islama.

Jesu li izgubile glave zbog nečijeg pogrešnog tumačenja islama?

Prisežući ISIL-u, odrubitelji glava su snimili video gdje jednoj odsjecaju glavu, uz povik “To je Alahova volja”. Za sve Dudeke da se tješe: “To nema nikakve veze s islamom”, jel tako? Ako i ima, odrubitelji KRIVO interpretiraju islam. Meni baš ne zvuči dvosmisleno, ni podložno interpretacijama u religiji mira:

“Kada dođe prilika, ubijte ne-muslimane kad god ih uhvatite” (Kuran 9:5)

“Ne žudite za mirom s nemuslimanima;  odsjecite im glave kada ih uhvatite” (Kuran 47:4)

“Terorizirajte i odsjecite glave onima koji vjeruju u druge Knjige osim Kurana” (Kuran 8:12)

(vidi “Sve što ne smijete znati o islamu“). Inače, junački ISILovci su uhvaćeni na autobusu za Marakeš. Da, onaj čuveni Plenkovićev Marakeš.

Feminizmom protiv zdravog razuma

Feminizam je mladim ženama (osim 70-tak novih spolova) udahnuo i fantaziju o nepobjedivim “WonderWomen”, raznim Xsena-ratnicama, opakin Kill-Bill-icama – a što sve odlično funkcionira na TV-u ili u Cinestaru, uz kokice. Problem je što glupe “kokice” prihvate to kao stvarnost.

Međutimj, razlika u spolovima se iskazuje, a mit o moćnim ženkama rasprši čim se naleti na musave multikulti islamiste.  Sve “Wonderwomen” tada neobjašnjivo izgube svoje moći.

morocco-isis-killers

Feminizam ne može preživjeti islam – islam kojega je feminizam posredno doveo u Europu svojom nerazumno bezgraničnom tolerancijom za sve različito, bolesno i poremećeno – udaljujući nas od zdravog razuma.

Danas su sve različitosti IN, a društvena prilagođenost OUT. Amnestirati perverzije se moglo samo uspostavom Homunizma (varijanta totalitarnog komunizma, ali s homoseksualcima kao nedodirljivom avangardom).

Najvažniji komunistički sastojak, politička korektnost, ne dozvoljava propitivanje progresivnih seksualnih dogmi, a onda ni drugih liberalnih dogmi. Nitko više ne može reći “car je gol”, koliko god to bilo svima očito.

I, posljedično, vladajući (osim Mađarske) više ne trebaju pitati građane da li ONI ŽELE muslimansku imigraciju u svoje države ili ne žele.

Ako netko ovisi o europskim medijima i o europskim školama da dobije znanje o islamu, taj bi zaista došao do obmanjujuće slike islama.

No, isto se može reći i za katolike koji se pouzdaju u izjave službene Crkve o islamu. Crkveni lideri prezentiraju Smajlić-islam, naglašavajući sličnosti s katolicizmom, a izostavljajući alarmantne elemente. I kukavički žmire na vlastite vjernike ubijane pod, i u ime islama na dva kontinenta.

Papa Franjino zastupanje islama može uništiti Europu

Tijekom zadnjih 6 godina glavni zagovornik ovog blesavog pogleda na islam je papa Franjo. On uvjerava kršćane da se islam protivi nasilju, portretirajući teroriste kao izdajnike islama.

  • Pravi znalac bi komentirao doktrinu dokidanja (abrogacije) u islamu (“naskh” ili “tafsir” – gdje starije tekstove (miroljubive) nadjačavaju kronološki noviji (ratoborni)
  • On ne komentira “taqqiyu” (dozvoljeno obmanjivanje nevjernika).
  • On ne komentira različit set pravila za muslimane, za žene i za NEVJERNIKE u šerijatu.
  • On ne komentira različitost primjene islama ovisno o populacijskoj zastupljenosti (u podređenom manjinskom položaju se koriste stariji miroljubivi tekstovi iz Mecca-faze Muhameda, a nakon kritične mase ide “druga pjesma” s novijima krvoločnim tekstovima iz Medina-faze, a koji pravno nadjačavaju prve)

Papa Franjo je postao najistaknutiji glasnogovornik otvorenih granica, “neka-svatko-uđe”. Jednako kao i svaki bogati globalist, protivnike masovnih imigracija kritizira kao zločeste i ksenofobične. Međutim, sada već mnogi smatraju da je papa ozbiljno zaveo kršćane o prirodi i ciljevima islama i islamske imigracije.

Poput učitelja (i ostale liberalne kulturne elite) koji su dvije Skandinavke ostavile loše obaviještene o prijetnji s kojom su se na kraju suočile, papa Franjo je, lakirajući svoj Smajlić-islam, ostavio milijune kršćana nepripremljene za eskalirajuću prijetnju s kojom se sada suočavaju. Istovremeno, ni prstom nije mrdnuo na istrebljivanje kršćana u muslimanskim zemljama.

Nitko nije prisilio mlade žene da otputuju u Maroko.

No, jedno je zaputiti se u visoke planine Maroka i glupavo riskirati, a sasvim druga stvar je pozvati takav Maroko u Europu – te pustiti obične Europljane da snose posljedice. To su učinile europske elite – uz mnogo Franjina ohrabrenja.

Kombinacija visokih stopa nataliteta muslimana, masovne migracije muslimana i europskih ustupaka islamskim zakonima o blasfemiji usmjerila je Europu na put islamizacije.

Islamizacija će za kršćane značiti “dhimmitude” (drugorazredni status nemuslimanskih manjina). Porastom islamskog utjecaja, kršćani će biti podložni sve većim ograničenjima u prakticiranju svoje vjere, do točke progona. Moguće je da će kršćanstvo u (Zapadnoj) Europi biti istrijebljeno.

Papska naivnost?

Pitanje koje si svatko postavlja: da li je Franjo svjestan mogućnosti da islam postane dominantan u Europi? Da to može značiti kraj europskog kršćanstva? Ako je svjestan, da li se on uopće brine?

Dugo sam vremena mislio da je Franjo samo naivan što se tiče islama ili loše savjetovan od “eksperata”. Ali, da to nije tako pokazuje Franjin pristup nečemu drugome, krizi homoseksualnog zlostavljanja u Crkvi. Ne samo da je znao za zločine i zataškavanja, nego je poduzimao korake da zaštiti i protežira one koji su bili uključeni.

Bogata revija “Ubačenih”

Papa Franjo je jedan od “ubačenih” od strane bogatih liberalnih svjetskih NWO moćnika.

Kako shvatiti Angelu Merkel na čelu jedne konzervativne njemačke stranke, koja je dovukla milijune migranata u sve kutke Europe – ako ne kao nekog “ubačenog” koji uspjeva sprovesti baš sve suprotno od svjetonazora stranke.

Kako shvatiti Andreja Plenkovića na čelu HDZ-a, koji je po istanbulski smrdao stranku u suprotnom smjeru od temeljnih principa stranke – ako ne kao “ubačenog”.

Kako shvatiti kradljivca auto-radija koji postane predsjednik HSS-a, pa stranka postane groteskna inverzija onoga što su osmislila braća Radić – ako ga ne vidite kao “ubačenog”.

Kako shvatiti Emanuela Macrona, Rotschildovog bankara, sada predsjednika Francuske – ako ne kao “ubačenoga”.

Francuska revolucija se, prešućivana u medijima bogate elite, odvija pred našim očima obučena u žute prsluke, a koja bi se lako mogla raširiti po cijeloj Europi. Jer svim običnim ljudima Europe dosta je svih tih “ubačenih” i njihove liberalne globalističke politike.

Vratimo se u Rim k ubačenom “Broju jedan”.

Čini se da je Franjo odlučan provesti revoluciju u Crkvi – i u doktrini i moralu – a što on naziva “radikalnom promjenom paradigme“. Ljudi koje je odabrao da mu pomognu su, ne slučajno, baš oni najdublje umočeni u homoseksualne skandale Crkve. Po svemu sudeći, papa Franjo točno zna što želi.

Stoga ne može biti samo naivan o opsegu opasnosti od islama i islamske imigracije. Teško da nije svjestan rasprostranjenog progona kršćana u muslimanskim zemljama. Teško je misliti da ne vidi valove islamskog kriminala na vlastitom pragu – eskalirajuće silovanje, nerede i terorističke napade u Europi. Pa, zar on doista vjeruje da takve stvari nemaju nikakve veze s islamom?

Zašto se tako ponaša? Zašto bi riskirao uništenje Crkve koje će sigurno uslijediti nakon islamizacije Europe? Zato jer on ne vidi puno koristi od “stare” Crkve – koja mu je preuska i ograničena tradicijom da bi zadovoljila njegov liberalni ukus. Odnosno ukus NWO elite.

Franjina fluidna crkva budućnosti

Ono o čemu on brine je nova crkva budućnosti – crkva OTVORENOSTI, UKLJUČIVOSTI i FLUIDNOSTI. Takva crkva će biti u stanju prilagoditi se promjenjivim potrebama vremena (nakon 2000 godina sodomija je očito jedna od potreba vremena). 

Franjo nije osobito zabrinut zbog zatvaranja sve praznijih crkava. Možda čak i misli da je to blagoslov, tj. nužan kraj starog poretka stvari koji će očistiti put za izgradnju novog poretka. E, sad, što je to novi poredak? U mnogim aspektima podsjeća na novi svjetski poredak (NWO) koji su zamislili političari i akademici ljevičari.

Poput njih, i Franjo ima nejasan pogled na nacionalne granice i nacionalni suverenitet, te, kao i oni, ima gotovo neupitno uvjerenje u prednosti međunarodnih institucija. Stječe se dojam da bi Franjo bio zadovoljan dopustiti U.N.-u da upravlja svijetom. Franjo je pohvalio Globalni sporazum za migracije jer vjeruje da bi imigracijom trebalo upravljati globalno, a ne pojedinačne zemlje.

Vizija jedne svjetske religije

Kao što Franjo, čini se, favorizira jednu svjetsku vladu, on također ima viziju jedne svjetske religije. Dao je nekoliko indikacija da zamišlja eventualno stapanje religija.

Doktrinarne razlike su glavna razdjelnica između različitih vjera. Umanjujući važnost doktrine Katoličke crkve (što je učinio vrlo dosljedno u svom papinstvu), vjerojatno je da se Franjo nada da će to olakšati put međureligijskoj harmoniji. Kao što Franjo ne odobrava granice među nacijama, vrlo je vjerojatno da granice između religija gleda kao umjetne i nepotrebno razdvajajućima.

Indiferentizam

Franjo pokazuje znakove indiferentizma – tj. uvjerenje da su sve religije jednake vrijednosti. Na primjer, kada je govorio povodom ubojstva francuskog svećenika Jacques Hamel-a od dvojice džihadista, izvukao je moralnu jednakost između islama i kršćanstva, govoreći: “Ako govorim o islamskom nasilju, moram govoriti i o katoličkom nasilju.”

Možda mi je pamćenje pristrano, no teško mi se sjetiti nekog novijeg slučaja da na ulici muslimanskog Kaira ili Istanbula zapadnjački turist mačetom sasiječe ili prikolje par prolaznika uzvikujući “Hvaljen Isus i Marija!

Za Franju nema potrebe evangelizirati druge jer već dijelimo toliko puno etičkih i duhovnih vrijednosti s drugim religijama da nema svrhe pokrštavati ne-katolike.

Nakon čitanja procjene islama u Evangelii Gaudium, netko može zaključiti da konverzija muslimana nije hitna stvar. Umjesto toga, kršćani trebaju razvijati dijalog s muslimanima o vjerovanjima koja zajednički dijele.

Glavni problem Franje revolucionara su “fundamentalistički” kršćani koji se odbijaju INTEGRIRATI s muslimanskim imigrantima, i općenito, prilagoditi promjenjivim vremenima (npr. LGBT).

Dvije mlade skandinavske “kokoške” su kampirajući u Maroku stavile na kocku svoje živote, sve pod pretpostavkom da im je lakirana priča ispričana o islamu istinita, a koju su bez sumnje naučile u školi/fakultetu, te u svim medijima.

“Kokoške” su izgubile svoju “okladu” života, jer su bile, krivo informirane o situaciji u Maroku.

Bilo da je Franjo krivo informiran o islamu ili ne, on također poduzima veliko kockanje – ne samo s vlastitim životom, nego sa životima milijuna. Kada se religija muhamedanaca susretne s religijom indiferentizma, što mislite tko će nadvladati?

merlin_142003383_a1dff4fd-44eb-4814-9dac-3cd32a6b5fec-jumbo

 

Pippa Bacca je htjela dokazati istu globalističku fantaziju, autostopirajući sama iz Italije prema Bliskom istoku. Sretno je prošla Balkan, ali nije stigla dalje od Turske. Još jedan kokošji mozak manje.

59c6f34845d2a027e839deaa

One thought on “Što povezuje dvije skandinavske “kokoške” (skončale u Maroku) – i papu Franju?

Add yours

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d bloggers like this: