“Za ili protiv imigracije” ovisi o broju vlastite djece

Ovo je Viktor Orban sa svojih 5 djece:

bbf7871-mo9gv99jyhb5lbvn366lzyxi216zp1dh764xlvissg1

Ovo lijevo na slici je Angola Merkel, sa svojih 0 djece:

merkel-741389

Ovo je britanska premijerka (“Kako-da-izađe-a-da-ne-izađe-iz-EU”) Theresa May sa svojih 0 djece.

theresa-may-and-philip-john

A ovo je Emanuel Macron sa svojih 0 djece.

howwe_eb848d291b559b36fd034f74af0b36a3_1494238998

Makaroncu nisu potrebna djeca jer njegova 25 godina starija supruga ima vlastitu djecu od ranije , a ona je ujedno i njegova bivša srednjoškolska nastavnica književnosti. Pretpostavljam da se on dobro slaže s njenom djecom, jer mora da su njegove dobi.

Dolje je Macronov tjelesni čuvar, za kojega je morao izjaviti 2018., u šali,  da mu nije ljubavnik. A 2017. su kružile glasine da se Macron viđa s Mathieu-om Gallet-om, pa je tada opovrgao da mu je 40-godišnji čelnik Radio France-a. ljubavnik.

telemmglpict000170213423_trans_nvbqzqnjv4bqsxj4x1hhapqw7ff8y1zszrjhqhp1qiyrbs68jgzguww
Macron jokes ‘he’s not my lover’ as he takes full responsibility for bodyguard scandal

Ah, te uobičajene zlurade glasine, koje i svi obični muškarci moraju tako često opovrgavati.

Investiranje u vlastite gene

Čini se da kada nisi sam investirao u svoje gene, da ti je tada svejedno tko će ti se naseliti u tvojoj zemlji. Isto tako i što uče djecu u školi, da li su informacije primjerene njihovoj dobi, da li će biti jedini u razredu koji govore kod kuće hrvatski, te kakva će na kraju djeca ispasti.

Hrvatske guske u magli. Ponovo.

Naši političari bi da nas zamijene imigranti. Oni su za to zbog vršnjačkogEU pritiska. A Nikola Šubić Zrinski se okreće u grobu.(Marakeš će biti Moraškeš (moraš dati keš)). Mogao je i on biti napredan i human, pa se lijepo potpisati za Marakeš – da će primiti osmanlijske imigrante po pravednim kvotama.

Mogao je i Churchill potpisati Njemačkešku deklaraciju za kompakt s Hitlerom – kako bi smeđe košulje mogle slobodno imigrirati u Britaniju. Mogao je i Staljin potpisati s Hitlerom…hm, zapravo i je nešto takvo potpisao, ali to je druga priča… Mogao je i Roosevelt potpisati Japankešku deklaraciju, ali nije.

Marakeški “Kompakt” o migraciji legalizira ilegalne migracije (iz 3.svijeta u 1.svijet) kao novo ljudsko pravo. Pri tome nema ljudskog prava Zapadnjaka da odluče referendumima da li stvarno žele biti preplavljeni u svojim dvorištima, i da ih pretvore u Bejrut, Mosul ili Mogadish.

Očito je ovo način mic-po-mic uspostave UN svjetske vlade putem još jednog “soft” ograničenja suvereniteta država-ludara koje ga potpišu. Drugome, globalnom zatopljenju otkucavaju zadnji sati. Klimatske promjene, kao i izmjene dana i noći su dobar povod za uvođenje planetarnog poreza. Priznajem: NWO s jednom svjetskom vladom, neizabiranom na izborima, nije teorija zavjere. To je zavjera.

Rezervni dokument u Marakešu

Malo tko zna za pričuvni UN dokument koji će se potpisivati zajedno s ovim Kompaktom o migraciji. Kompakt o migraciji je šireg opsega: svatko može ići i nastaniti se u čije god dvorište želi. Jedno novokomponirano ljudsko pravo, poput prava na sodomiju i reproduktivna prava i seksualnu orijentaciju. Države se obvezuju da će cenzurirati i kazneno gonjati sve one koji nešto loše pišu o migraciji.

Ja ću već sada priložiti nešto pozitivno. Nakon što nas “pod mus” pripušteni imigranti multikulti obogate, recimo, već vidim kako će izgledati budući dočeci Nove godine u Hrvatskoj (žene se negdje drugdje zabavljaju):

Nakon Kompakta, migracija se, poput LGBT-a, više neće smjeti propitivati. Rekao je Veliki UNBrat.

Ako bude problema s kompaktom o migraciji, imaju oni pod stolom još jedan, gdje je riječ “migrant” zamijenjena s riječi “izbjeglica” (zbog bilo kojeg razloga). Ima tu zanimljivih već izračunatih maksimalnih kapaciteta prihvata izbjeglica pojedinih država. Ne znam za Hrvatsku, ali Njemačkoj je izračunat kapacitet prihvata 274 milijuna ljudi. Švedskoj 440 milijuna ljudi.

Migrant ili izbjeglica, nije ideja zbrinjavanja i pomoći tamo kod njih, već sredstvo zamjene i miksanja bjelačkog stanovništva (https://voiceofeurope.com/2018/11/warning-the-uns-refugee-pact-is-even-worse-than-its-migration-pact-and-both-will-be-signed-in-december/). Teško da će se Ahmed osjećati Nijemcem ili Faruk Francuzom. (“Smrt Europe – objašnjena jednostavnim jezikom o Fritzu i Ahmedu“).

Baj-baj nacije! I onda će svi živjeti sretno u bajkovitoj Eurabiji, baš kao što složno žive šiiti i suniti, takmičeći se tko će koga “ka-boom”-nuti u raj sa 72 djevice na raspolaganju. U međuvremenu su dobre i EU-plavuše.

hrvatko

Plenkoviću su islamigranti i Istanbulka dvije savršeno komplementarne stvari. I bit će tako, sve dok islamigranti malo ne dobiju na brojnosti sa svojih 10 puta brojnijim razmnožavanjem (nakon “humanog spajanja obitelji” i multi-ženjenjem), i ne počnu bacati Istanbulkine štićenike s nebodera. Onda više neće biti tako komplementarne.

Povijest je učiteljica života

Obitelj, koju Zapad gleda kako uništiti homoseksualnošću i feminizmom, je osnovna ćelija društva i svake civilizacije. Propadanjem obitelji, započinje propadanje civilizacije.

Grčku LGBT uzimaju za primjer tolerancije prema homoseksualnosti. Camile Paglia (i sama lezbijka) kaže:

“Povijesno se kretanje prema androginiji događa u kasnim fazama kulture, kako civilizacija počinje propadati, što možete naći ponovo i ponovo u povijesti.

U umjetnosti Stare Grčke možete vidjeti kako skulpture lijepih golih mladića sportaša, koji su robusni muževni u arhaičnom razdoblju, iznenada počinju izgledati kao mokri rezanci prema kraju civilizacije.

Ljudi koji žive u takvim razdobljima kasne faze neke kulture, bilo da se radi o helenističkoj, bilo o Rimskom carstvu, bilo o vajmarskoj Njemačkoj (“Hitler – homofrend godine 1921,1922…1945“), svi koji žive u takvim vremenima osjećaju da su vrlo sofisticirani i kozmopoliti, u seksualnosti… sve je dozvoljeno… Iz perspektive vremenske distance vidimo da se radi o kulturi koja više ne vjeruje u sebe…i onda neizbježno dobijete ljude koji su uvjereni u snagu herojske muževnosti s rubova… bilo da se radi o Vandalima i Hunima, bilo da se radi o barbarima ISIL-a.

Vidite ih da se počinju okupljati izvan kulture, a to imamo i danas. Postoji ogromna i prilično zastrašujuća zanesenost s transrodnim pokretima u našoj vlastitoj kulturi i zato sam zabrinuta….”

Glas iz Stare Grčke (Polybius, cca 140. BC)

“U našem vremenu nas pogađa nedostatak djece i opće propadanje populacije… Ovo zlo je izraslo brzo i bez da je privuklo pažnju… naši muškarci postaju izopačeni…  strast za pokazivanjem i za novcem… uživanje besposlenog života”

(1) Takvu Grčku su zauzeli (tada) vrlo obiteljski nastrojeni Rimljani (za Grke, barbari). Nakon nekoliko stoljeća i oni su degradirali do Nerona i Kaligule, te dostigli dekadenciju Stare Grčke.

(2) Njihovi pak rušitelji, barbari, a i kršćanstvo, su tada bili izrazito obiteljski nastrojeni. Sušta suprotnost bogatom Rimu.

(3) I evo konačno (kršćanskog) Zapada, koji ništa nije naučio iz povijesti. Stoga evo islamizacije da zatuče nasljednike Stare Grčke, Rimskog carstva i kršćanstva.

Svi su ovi umišljeno smatrali kako su sofisticirani, napredni i “na pravoj strani povijesti”. Možda istospolci i njihovi omogućitelji i jesu na “pravoj strani povijesti” (tako nekako su govorili kod Referenduma o braku). Ali povijest nije na njihovoj strani (kako pokazuju Grčka i Rim): jedna slabost vodi k drugoj slabosti, pa neki “barbari” sa strane uvijek na kraju osvoje takvu oslabljenu dekadentnu kulturu.

Danas imamo dekadencijom i perverzijom oslabljeno zapadno društvo oko čijeg ruba se sakupljaju suvremeni barbari. Kompakt o migraciji je dozivanje, dovlačenje i prihvaćanje tih barbara.

Homoseksualizacija s ostalim perverzijama, te gubitak osjećaja za opasnost i preživljavanje su međusobno povezani. Za one koji nemaju vlastite djece to sve ne predstavlja problem.

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: