Rezultat istaživanja: nedvojbena povezanost HPV cjepiva i neplodnosti

Pokušajte po osjećaju odgovoriti na 2 pitanja:

1.pitanje: Što mislite koliki postotak žena (starosti 25-29 godina) je imalo barem jednu trudnoću… a) žene koje su primile HPV cjepivo, a koliki postotak b) žena koje nisu primile HPV cjepivo? (Odnosno koliko zatrudne necijepljene a koliko cijepljene žene za HPV)

2.pitanje: Kolika je uopće vjerojatnost da ženi bude dijagnosticiran rak grlića maternice (protiv kojega bi trebalo štititi HPV cjepivo)?

Odgovori

Na 1.pitanje: 60% NECIJEPLJENIH žena je uspjelo zatrudnjeti, dok je samo 35% cijepljenih imalo barem jednu trudnoću.

Na 2.pitanje: Vjerojatnost, odnosno rizik da ženi (bilo kada u životu) bude dijagnosticiran rak grlića maternice je 0,6% (6 na 1000 žena).

Pametnome dosta

Ta dva podatka je dobro sagledati u kontekstu koristi i štete. Uzorak istraživanja je impozantan: 8.000.000 žena u SAD, žene starosti 25-29 godina, u razdoblju 2007-2014. Američki CDC iznosi da danas 12% Amerikanki (1 od 8) ne može zanijeti.

Rak grlića maternice je najčešće dijagnosticiran ženama u dobi od 47 godina. Stoga se čini kao misterij – zašto onda (ako je cjepljenje jedna iskrena briga za zdravlje) ne cijepe žene takve dobi ili samo nešto mlađe? Zašto oni cijepe curice s 11 godina?

E… ali, sa 40 bi već izrađale djecu! U tom grmlju od laži zeko leži!

Budući da cilj cijepljenja očito nije iskren, oni cijepe djevojčice već sa 11 godina. Znajući da će ih pola ostati neplodno. A cjepivo bi, kao, trebalo “držati vodu” 35 godina. I žene danas ne bi uopće dobivale taj rak, odnosno dobivale bi ga isključivo necijepljene žene.

D-e-p-o-p-u-l-a-c-i-j-a

Kako lijepo kaže Bill Gates (vlasnik softvera kojim najvjerojatnije ovo čitate), “Danas ima 6,8 milijardi ljudi …ako napravimo zaista dobar posao s novim cjepivima… možemo taj broj SMANJITI za nekih 10-15%”. Novac koji ste platili Bill Gates-u za vaš PC (odnosno Windowse) ide upravo za tu svrhu. On ga sam više nema na što drugo trošiti.

da3pen9vqaajkuv

Uzgred, ako niste znali, Bill Gates nije bio neki slučajni “šmokljan”, obični siromašni student koji se, eto,  upustio u informatički biznis i uspio s Microsoftom. Otac mu je bio, ni manje ni više, direktor čuvenog američkog “Planned Parenthood” – za pobačaje industrijskih razmjera.

d03fe18812a90b4798ff8f0d572d69cd
Japan povukao podršku HPV cjepivima zbog neplodnosti kao popratnog efekta

Izvor: https://www.collective-evolution.com/2018/12/02/a-strong-association-has-been-found-between-the-hpv-vaccine-infertility/

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d bloggers like this: