Advent u Njemačkoj iza žice

Nema ništa ljepšeg od Adventa i Božićnog sajma u dekršćaniziranoj Njemačkoj. Zluradi kažu da izgleda kao da se sajam održava unutar vojne baze. Nešto slično kao u Faluji ili Mosulu.

berlin-christmas-4

Gotovo da je već sve spremno za sajam. Neće Nijemci ništa raditi na brzinu i nekvalitetno. Posjetitelji će moći mirno jesti svoje vüršle i frakfurterke, betonskim blokovima zaštićeni od svojih multikulturalnih gostiju ako koji uzme u ruke volan Alahu-akbar-šlepera.

berlin-christmas-1-e1542965815485

Pijesak je poskupio – za potrebe ojačavanja sajamskih bedema i za očuvanja tradicije Božića. To bi bila dobra prilika za naše gospodarstvenike za izvozne poslove. Barem kada bi na hrvatskoj strani Save bilo dozvoljeno jaružanje. Kao i na drugim rijekama već na proljeće nakon otopljenog snijega “Potopljene Naše”.

berlin-christmas-5-e1542894757925

A evo kako je to bilo prije 2 godine (i u međuvremenu neobznanjenog broja silovanih Njemica uslijed kulturoloških razlika u definiranju položaja žena).

Mutti Merkel ne mora imati svoje djece kad ima milijun smeđe djece

Neke majke imaju jedno, neke dvoje, neke troje… djece. Mutti Merkel ima milijun djece.

MERKEL3

Nije bitno što ona, kao i gotovo sve bezdjecne političarke u vrhu EU, nema vlastite djece. Jalova utroba jako olakšava stvar: ne mora svakodnevno umirati od brige da će joj kći biti silovana ili dječačić pretučen. To se događa drugima, nepromišljenima, koji su prenapučili Zapad, ne brinući o ograničenim resursima.

Nakon silne brige o tim resursima, sada će se ti ograničeni resursi podijeliti “vremenskim putnicima” što dolaze iz prošlosti pred 700 godina. Oni (fol) jedva čekaju pripomoći punjenju zapadnjačkih mirovinskih fondova. U međuvremenu koštaju “k’o svetog Petra kajgana”. (“Smrt Europe – objašnjena jednostavnim jezikom o Fritzu i Ahmedu“)

Sigurno niste znali odakle dolazi “košta k’o svetog Petra kajgana”:  Priča, navodno, ide nekako ovako: Nekom prilikom su Isus i sv. Petar prenoćili kod nekog seljaka, koji ih nije ponudio večerom pa su tako otišli gladni na spavanje. U neko doba noći sv. Petar se ustao i “posudio” nekoliko jaja za kajganu, a zatim se vratio natrag spavati do Isusa. Međutim, seljak je primijetio krađu i lopova pa ga je za kaznu izdevetao kolcem po leđima. Zato je sv. Petar probudio Isusa i predložio da zamijene mjesta bojeći se što bi mu seljak još mogao napraviti, na što je Isus pristao. Međutim, seljak se sjetio kako je izdevetao samo jednoga, a da su jaja vjerojatno jeli obojica, pa se opet ustao i raspalio po onom drugom, tj. opet po svetom Petru. Tako je sv. Petar skupo platio kajganu. (“Isisavanje Njemačke i trinaesto prase“).

Merkeličini selfiji

Nije moguće pronaći sliku Berlinskog teroriste da se slikao sa šeficom države. Za razliku od selfija Merkelice s Briselskim teroristom:

64b

Snimka uleta šleperom na Božićni sajam.

Danas je puno bolja situacija nego pred 2 godine. Da kamiondžija sa zadatkom gaženja nevjernika ne luta ulicama, sada su vlasti žutim znakovima označili rute ulaska na sajam.

berlin-christmas-2-e1542894632944

Dragovoljno pokrivanje Njemica

Njemice se nadaju da prikladnije odjevene neće biti ciljane i gažene kamionima. Za to se sada brine državni obrazovni sustav pod vodstvom neke njemačke progresivne Divljakinje.

Napredne Njemice bi tako silno željele da im se sviđa pokrivanje glava, ali baš i ne djeluju iskreno oduševljeno. Nije lako mentalno se vratiti nekoliko stoljeća natrag kako bi se istinski naviknula na svoj femislamistički položaj.

Neosporno je da Njemačku čeka sjajna budućnost. Pogotovo Njemice. Mlade već podučavaju kako nositi nidžab. Bit će super.

“Upgrade” Nijemaca na verziju 2.0

Zamislite danas-sutra mix pruskih militarističkih gena i islamskih džihadističkih gena. Ostvarit će se Hitlerov san, jer se žalio da pogrešna religija (kršćanstvo) Njemačku sprečava da pokori svijet.

quote-you-see-it-s-been-our-misfortune-to-have-the-wrong-religion-why-didn-t-we-have-the-religion-adolf-hitler-55-68-77
Vidite, naša je nesreća što imamo krivu religiju… Islam bi nam bio više kompatibilan od kršćanstva. Zašto je to moralo biti kršćanstvo sa svojom krotkosti i mlitavosti?

Za dvije-tri generacije Europu čeka zanimljiv svjetski rat s novim islamsko-genetski poboljšanim Nijemcima. I očito opet slijedi novi “Drang nach Osten”. Pitanje je s koje strane će se tada naći naši pra-pra-potomci. “Upgrade” Nijemaca na verziju 2.0 je u tijeku.

Izvor:https://voiceofeurope.com/2018/11/religion-of-peace-berlins-christmas-market-now-looks-like-a-military-base/

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d bloggers like this: