Što nam američki izbori mogu otkriti o Hrvatskoj

Sigurno znate onu floskulu hrvatskih ljevičara da su “ognjištari” biračko tijelo konzervativnih stranaka. Prema medijima, arhetip konzervativnog, tradicionalističkog, da ne kažemo nacionalno osvještenog glasača jest da se radi o neobrazovanom i primitivcu. Ovo bi trebalo aktivirati “vršnjački pritisak”, tako da se svatko obrazovan distancira i prijeđe k progresivnim ljevičarima.

S obzirom da lijevoliberalni u SAD i ljevičari u Hrvatskoj dijele isti svjetonazor, neke spoznaje iz američkih izbora se mogu primijeniti na Hrvatsku. Nacionalni osjećaji, obitelj, seksualni moral, sloboda govora… Naši ljevičari bi, da su u SAD, svi od reda glasovali za Demokratsku stranku. Glasački listić je pohranjen u amigdali (“Da, zaista postoji anatomska razlika između mozga ljevičara i desničara: amigdala“).

Demokratska stranka je stranka hiper-bogatih i super-siromašnih

Istraživanje iz 2014. je usporedilo sastav zastupničkog doma i statistike iz popisa stanovništva. Rezultat je šokirajući kada se usporede stranačka pripadnost zastupnika i bogatstva pojedinih distrikta.

U 20 najbogatijih distrikta demokrati imaju vlast osvojenu izborima u njih 14. Samo 6 najbogatijih je izabralo republikance (14:6). To je u suprotnosti od mita da bogati glasuju za republikance, a radnički sloj za demokrate.democrats 14 of top 20

S druge strane spektra, najsiromašniji distrikti, u od njih 39 demokrati su dobili povjerenje birača u 36 distrikta (36:3).US poorest districts democrats

Ako isključite 20 najbogatijih i donjih 39 najsiromašnijih distrikta, tada imate 225 distrikta gdje republikanci vladaju i samo 175  gdje vladaju demokrati, što bi predstavljalo srednji sloj (gotovo 2:1)

Bogata elita financira (drži u rukama) medije kako bi lagali i širili liberalnu propagandu.

Bogata elita Financira sveučilišta da bi indoktrinirala mlade.

quote-give-us-the-child-for-8-years-and-it-will-be-a-bolshevik-forever-vladimir-lenin-110514
Lenjin: Dajte nam djecu na 8 godina i bit će komunisti zauvijek

Cijeli Hollywood je lijevi (a oni sigurno nisu srednji sloj).

Google, Facebook, Twitter, Youtube, Amazon… sva Silicijska dolina je lijeva. I onda imate namješteni i cenzurirani internet.

Demokratima je u interesu puniti “slumove”, pa su zato pristalice imigracije.

Izbori 2018

Izbori 2018 su pokazali da demokrati od 2014. imaju sada još jaču podršku super-bogatih i super-siromašnih.

Prema  Firstthings.com: Zamislite da se svih 435 distrikta posloži po bogatstvu, od najbogatijih prema najsiromašnijima, prema prihodima kućanstava iz 2017. Od Silicon Valley (CA-18) na jednom kraju, do South Bronx (NY-15) na drugom.

Prije 2018., po izborima je najbogatijih 15% distrikta bilo kako-tako ravnomjerno podijeljeno između demokrata (38) i republikanaca (28), ali više nije. U novom sazivu 66 najbogatijih distrikta je 54 demokratskih i samo 10 republikanskih (2 se prebrojava), (54:10?).

20 od 22 najbogatijih distrikta je od demokrata (20:2).

Demokratska stranka nadmoćno predstavlja američke najbogatije. U isto vrijeme, po izbornim rezultatima, nastavlja predstavljati najsiromašnije Amerikance, barem one koji nisu bijelci. Sirotinjo, i Bogu si teška, te slijepa pokraj zdravih očiju.

14cu5853cz4y

Demokrati:

Hrpa BOGATIH, koji uvjeravaju siromašne

da glasuju za BOGATE, govoreći siromašnima

da drugi BOGATI su razlog zašto su siromašni

democrats-a-bunch-of-rich-people-convincing-poor-people-to-6187514-400x267

Demokrati su stranka bogatih, koji su toliko bogati da Trumpov kabinet izgleda kao hrpa siromaha

(https://reason.com/archives/2018/11/12/are-democrats-now-the-party-of-the-rich)

Jay Robert “J.B.” Pritzker guverner Illinois vrijedi $3.2 milijarede i potrošio je $171.5 milijuna da bude izabran.

Edward M. “Ned” Lamont Jr., u trci za guvernera Connecticutvrijedan negdje između $90  i $300 milijuna.

Guverner iz Colorado-a vrijedi $300 milijuna.

Zanimljivo da se sirotinja ne zapita kako mogu biti identični interesi sirotinje i super-bogatih. Već s malo mozganja bi trebali zaključiti kako bi trebali glasovati za suprotno od onoga što reklamiraju super-bogati, počevši od holivudskih bogataša do milijardera.

Donacije korporacija

Ovako izgledaju najveće donacije bogatih korporacija (crveno za republikance i konzervatice, plavo za demokrate).

ScreenClip1ScreenClip2ScreenClip3

Izvor:thegatewaypundit.com/2018/11/2018-mid-term-results-republicans-the-party-of-middle-class-democrats-the-party-of-uber-rich-and-us-ghettos

Što možemo naučiti mi u Hrvatskoj

SDP, HNS (i sezonske strančice-zvijezde-repatice da privuku razočarani dio svog biračkog tijela nakon što za*eru na vlasti – a koje ugasnu nakon nekog vremena), svi se busaju da im je stalo do običnog puka. Ali kada treba osluhnuti što puk misli o nacionalnim interesima, o obitelji, o istospolnom braku i seksualnom moralu, onda ljevičari ne slušaju, nego nameću svoj holivudski moral.

Nakon što je papa Franjo zauzeo Crkvu, pardon: nakon što je briselski diverzant Plenković zauzeo HDZ, sada se i HDZ može po svemu svrstati k ovima gore. Svi zajedno su kao neki UUP (Udruženi Udbaški Pokret), s podjelom uloga tako da stalno izgleda kako se hudo svađaju, a samo se izmjenjuju na vlasti.

Udružena ljevica (SDP+HNS+HDZ) ima isti stav prema migrantskoj “krizi” kao i Demokrati u SAD.

Udružena ljevica (SDP+HNS+HDZ) ima isti stav prema pervertitima kao i Demokrati u SAD.

Hollywood i mainstream mediji i naše TV/novine – sve identično kao u SAD. Nekad više a nekad manje evidentno drukaju za svoje lijeve.

Radništvo -> Pederštvo -> Imigranštvo

Najsiromašniji Amerikanci i našijenci siromašni duhom – sve isto. To su naši jadnici koji ne kuže da je SDPHNS zamijenio brigu za radništvo sada brigom za pederštvo, a i za imigranštvo će. Nije ih briga za vas, budale.

Naivni se uvijek čude zašto u Zagrebu uvijek na izborima pobijeđuje ljevica. Ili prava ili bandićevski lukava. Kao i u SAD, Zagreb ima najviše bogatih, a oni glasuju za hrvatsku inačicu Demokratske stranke, baš kao i braća po prihodima u SAD.

Kada se pobilo klasnog neprijatelja, onda su zaslužni antifašisti mogli ući u prazne stanove zagrebačke. Isto tako kasnije, nakon penzionisanja iz JNA mogao je birati oće stan u Zagrebu ili u Rovinju, Puli, Rijeci. I tako imamo izborne rezultate u Zagrebu i u Istri takve kakve imamo. Kao što su antifašisti fizički zamijenili reakcionarno biračko tijelo, tako bi mogli i imigranti za koju generaciju – samo ako ih se dovoljno naseli.

Često susrećemo podatak “to-i-to uvedeno 1885. u Parizu/Berlinu/Beču/Londonu/Pragu…, a u Zagrebu uvedeno 1898….”.

Tako bi lako moglo biti “prvi imigrant gradonačelnik Londona izabran 2016., a prvi sirijac izabran za gradonačelnika Zagreba 2026….” (uzgred, gradonačelnik Londona Sadiq Kahn je laburist, ljevičar, nešto kao naš SDP).

Ako čitate ovako konzervativan blog, onda prema američkom izbornom modelu, vi mora da niste ni super-bogati, a niti super-siromašni.


Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d bloggers like this: