Marakeš će biti Moraškeš (moraš dati keš)

Nakon ubacivanja sodomije pod kapu ljudskih prava, nije dugo trebalo da nam straga ubace i imigrante iz trećeg svijeta. Neki su zloguki proroci tvrdili da nakon normalizacije homoseksualnosti obično sve u takvoj civilizaciji počne odlaziti k vragu. Odlaziti u Europu će sada moći svi koji zažele, e da bi se prikvačili na izdašnu sisu potpisnica Marakeškog sporazuma.

Ljevičari uvoze svoje buduće glasače

Lijevonapredni su izbrisali granice između muškog i ženskog. Sada žele izbrisati granice između države i države. Internacionala je davni san marksizma-lenjinizma. S radništvom nije išlo, pederštva je premalo, uzdaju se sada u migranštvo.

beast-from-east-2

Seksualno poremećeni glasuju za lijevoliberalne, ali ih je puno premalo. Imigranti dokazano glasuju za ljevičare. Marakeš je globalni ljevičarski uvozni posao:  uvoze svoje buduće glasače u rinfuzi. Barem u ovom pred-šerijatskom razdoblju, dok se još budu održavali izbori.

islam-3

Razvodni nacije pa vladaj! / Razvodne et impera /

Kada se jednom kroz imigraciju razvodni nacija, tada nema kohezije koja bi se pobunila protiv bogate elite iz gornjih 1%. Tu leži odgovor na naivno pitanje zašto bi (u doba robotizacije, frankenštajnske AI i nestanka poslova) bogatima bilo u interesu dovlačenje milijuna neupošljivih i neasimilirajućih imigranata iz primitivnih srednjevjekovnih kultura: razvodnjavanje stanovništva. Osim toga, ne dovlače ih oni k sebi, nego k nama (kad ste u supermarketu susreli nekoga od bogate elite?).

Elitin novac kupuje sve. Kormilo civilizacije u pravcu jedne svjetske vlade preuzimaju UN birokrati, elitini poslušnici koje nitko nije birao na izborima. U žestokoj konkurenciji su likovi liberalniji od Vesne Pusić (ne sjećam se da smo glasovali o njenoj kandidaturi za UN ili za Mimicu kao EU-povjerenika). Što se tiče globalističke elite, u budućnosti svi mi ostali trebamo postati genetski miks, s prosječnim IQ od orvelskih 84 – za lakše vladanje.

Briselski podguzi

Briselski podguzi hrvatski misle da je izjednačavanje legalne i ilegalne (rinfuzne) migracije dobra stvar. Svatko ako je jadan neka se naseli u čijem god dvorištu mu se najviše sviđa.

Ministri u hrvatskoj vladi se ko djeca vesele Marakešu zato što će konačno moći migrirati u Nigeriju. Sabornici istanbuličari da mogu migrirati u Somaliju. Kad bi takvi bili efekti Marakeškog sporazuma, tada bi ga trebalo poduprijeti – ako Marakeš ikako pomogne da se riješimo parazita. Neka oni napune napuštena sela neke afričke Slavonije. Jer hrvatsku su već uspjeli isprazniti. Na žalost, radi se isključivo o jednosmjernoj migraciji i radi se o našim novcima.

Moraškeš

Ako nas seksualna orijentacija šačice spolno poremećenih košta 70-tak milijuna kuna istanbulskih samo za ovu godinu, zamislite koliko će nas koštati zbrinjavanje tisuća i tisuća imigranata koji su spremni krenuti na sjever, u zapadni raj – ne bi li ga transformirali u mjesto odakle kreću.

  • Jel’ ima još netko u Hlebinama tko misli da je Istanbulka zbog žena?
  • Jel’ ima netko tko još misli da ničega nije bilo o ženama u našim zakonima sve do pojave Istanbulke?
  • Jel’ ima netko tko još misli da će s Istanbulkom prestati nasilje nad ženama? Što je s nasiljem nad zdravim razumom?

Plenković je nagovorio članove Hrvatske Degenerirane Zajednice (HDZ) da u Saboru prihvate Istanbulku kao sredstvo promicanja sterilnih seksualnih devijanata (a već sutradan su zabrinuto raspravljali o padu nataliteta). Nema sumnje da bi oni jednako lako odriješili (još veću) kesu za stotine tisuća imigranata.

Ako već i prije potpisanog Marakeša “Hrvatski Zavod Za Zapošljavanje” financira zapošljavanje imigranata (pokraj svih naših nezaposlenih i svih naših Emigranata), zamislite kako će tek biti nakon Marakeša. Red (30.000) pred blagajnom se već proteže do Velike Kladuše. Jer, po Marakešu bi migranti u Europi imali ista prava na obrazovanje, posao i zdravstvenu zaštitu kao i Europljani (citiram: “…bez obzira na status migranata”). Već sad jasno vidim budućnost zagrebačke Ilice s novim purgerima:

takbir

Ukidanje privatnog vlasništva

Ako po Marakeškom sporazumu svaki crnac, svaki ISILovac (samo ako stigne u gomili) odjednom dobiva pravo na prolaz, pravo na nastan i pravo na cicanje resursa – što je to nego ukidanje privatnog vlasništva (ali na višoj državnoj razini) ?

Ono što nije uspio Marx, pokušava soroširani UN. Kažu, Marakeški sporazum nije pravno obvezujeć. No, kad ga se potpiše, onda će se soroševske udruge u svim zemljama-potpisnicama pozivati na njega i potezati ga u sudskim slučajevima. Jedna po jedna presuda će proširivati prava njihovih miljenika, a sužavati prava domicilnog naroda. Poslije će biti kasno pitati se “Što su nam trebali ti imigranti”, kao što se pitaju silovane zapadnoeuropljanke i rodbina na europskim ulicama ubijenih.

Što kažu normalne države o Marakešu

Mađarska, Austrija, Češka, Poljska, Slovačka, ŠvicarskaSAD, Australija, Italija, ?Velika Britanija?…i tu neće stati. Do Marakeša će još država najaviti da ne pristaju.

[DOPUNA: Bugarska se također javlja da neće potpisati]

[DOPUNA-2: Estonija se također javlja da neće potpisati]

[DOPUNA-20.11.2018: Rumunjska, Belgija i Izrael također javljaju da neće potpisati]

Budući da nas Plenković ležerno uvjerava da mi sve krivo razumijemo, evo kako neke od odmetnutih država isto tako ne razumiju, te kako argumentiraju nepotpisivanje Marakeškog sporazuma:

Mađarska:

“Sporazum je potpuno protivan mađarskim sigurnosnim interesima, ekstremno pristran, inspirirati će milijune ljudi da migriraju iz trećeg svijeta. Glavna premisa je da je migracija dobra i neizbježan fenomen…Mi smatramo migraciju lošim procesom koji ima ozbiljne sigurnosne implikacije. Ovaj plan ide protiv volje velike većine Europljana.”

To je loš sporazum. Ciljan je na međunarodnu potporu principima koji su u konfliktu s interesima mađarskog naroda”

“Pakt je izdaja Europe. Ozbiljna opasnost za Europu jer mu je cilj legalizirati ilegalnu migraciju kao temeljno ljudsko pravo”

Mađarska ne podupire zamjenu populacije između kontinenata iz strepnji da će to voditi formiranju paralelnih društava i povećati prijetnje terorizma”.

Austrija:

Austrija se ne slaže sa 17 od 23 točke sporazuma i glasovat će protiv da spriječi loš razvoj događaja. Crta između legalne i ilegalne migracije se ne smije ukinuti”

Mi promatramo neke točke sporazuma vrlo kritično, kao što je miješanje slučajeva traženja zaštite i ekonomske migracije. Stoga ćemo učiniti sve da zadržimo suverenitet naše zemlje i osiguramo da Austrija može odlučivati sama za sebe o pitanjima migracije”

“Sporazum, iako neobvezujuć, može ipak kreirati nova prava za migrante i može razvodniti distinkciju između legalnih i nelegalnih migranata”

“Može ugroziti nacionalni suverenitet i provocirati masivno preseljenje stanovništva”

“Ljudsko pravo na migraciju nije predviđeno u austrijskom pravnom sustavu. Kreiranje nepostojeće kategorije “migranata” u međunarodnom pravu treba odbaciti”

“Austria mora zaštititi svoj sustav socijalne skrbi i zdravstva jer neograničen priljev migranata ih može uništiti”

Iako neobvezujuć, sporazum može jednog dana voditi k odluci da migracije postanu ljudsko pravo. Mi odbacujemo svaki pokret u tom pravcu”

Poljska:

“Nacrt sporazuma ne sadrži adekvatno snažne garancije nacionalnog suvereniteta s pravom odlučivanja tko dolazi na njihov teritorij i ne razlikuje legalnu od ilegalne migracije”

“Princip našeg suvereniteta u osiguranja granica i kontroliranja priljeva migranata su apsolutni prioritet za nas”

Češka:

“Migraciju treba zaustaviti a ne organizirati, i pomoć treba osigurati na izvorišu problema…”

Samoubilački pakt

Marakeški sporazum je kancerogeni organizam kojega (namjerno) nije lako uhvatiti za glavu ili rep. On se poziva na druge dokumente i sročen je kontradiktorno da se može po volji interpretirati u svakom pojedinom soroševski korumpiranom sudstvu. Zapravo se zove “Global Compact for Sage, Orderly and Regular Migration“. “Compact” je ovdje vrlo čudna riječ za engleski jezik i mnogi se čude. Ja se pak ne bih čudio da dolazi od COM (komunizam) i PACT (pakt).

Toliki ratovi da se sačuva teritorij – a sada se neskriveno neprijateljske strane kulture samo propuste u dvorište da grade svoja paralelna društva, dok crpu domaćina kao parazit i množe se brže od domaćina. Prije bi ovakav dokument svatko normalan prepoznao kao samoubojstvo, kao samoubilački pakt.

Wikipedia: “Masovna samoubojstva često se počinjavaju pod pritiskom vršnjaka, pri čemu članovi vlastitu samostalnost predaju vođi. Masovno samoubojstvo događa se već i u slučaju dviju osoba koje zajedno skončaju život, a tada se često naziva samoubilački pakt.”

Imamo sve sastojke samoubilačkog pakta: vršnjački pritisak kako nas netko ne bi prozvao nehumanima. Imamo vođu kojeg čini 1% najbogatijih. I imamo mentalno poremećene zapadnjake koji sve popuše.

 

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: