Kako su nam uvalili mit o kritičnom natalitetu ‘2,1 djeteta’ i o spasonosnoj imigraciji

(Zapadno)Europljani će biti zamijenjeni s muslimanskim imigrantima zbog greškice u demografskom modelu “2,1 djeteta”. U povijesti nije zabilježeno da je neka civilizacija izbrisala samu sebe zbog ovako glupog razloga.

Na temelju nedostižne brojke 2,1 , globalistička elita je uvjerila (Zapadno)Europljan(k)e da stoički (i ležećki) moraju podnijeti silovanja, bombaške napade, gaženja kamionima, probadanja noževima, klanja i obezglavljenja… drugim riječima primiti u svoje dvorište primitivne “demografske spasitelje” koji će u nekoj daaaalekoj budućnosti prestati biti teret socijalne države, te početi marljivo arbajtati za mirovine Europljana – umjesto djece koju su ovi propustili roditi si, jer su bili uvjeravani da je Zemlja prenapučena i iscrpljuju se resursi (“Smrt Europe – objašnjena jednostavnim jezikom o Fritzu i Ahmedu“).

Za to vrijeme svi drugi su se veselo razmnožavali, ne brinući se o prenapučenosti. Zabrinutim Europljanima je preostalo da veselo razmnožavanje zamijene s pravima veselih gayeva na sodomiju, sve kako bi se izbjegavalo Prednju rupu i demografske opasnosti koje tamo vrebaju.images (70)

Populacija: najprije previše, a sada premalo

Ispolitizirana kvazi-znanost nam je donijela paniku najprije s prenapučenosti, a onda su isti “polit-znanstvenici” ustvrdili da je potrebno da svaka žena rodi prosječno 2,1 dijete, da ne bismo izumrli bez mirovina (“Lažna dojava o populacijskoj bombi“).

20131010121626-ehrlichbook403square

Kako Europljanke više ganjaju karijeru na šalteru, i ugledavaju se na “Seks i grad”, a sve su im manje djeca pod srcem, ovih izmišljenih 2,1 je praktički nedostižno – što je bio znak političkoj eliti da pod hitno dovuče Neandrtalce zbog oplođivanja žena, budući su Euromuškarci zaokupljeni Paradama ponosa ili žive sa svojom samohranom majkom.

Suicidalni altruizam, tolerancija i multikulturalnost će (Zapadnu)Europu transformirati u islamsku monokulturu. Od današnje (Zapadne)Europe neće ostati prepoznatljivo ni “E”.

Intuicija pobija brojku 2,1

Intuicija, zdrav razum i životno iskustvo/promatranje opovrgavaju mit o kritična “2,1 djeteta po ženi”. Obiteljska okupljanja dokazuju da tu nešto ne štima. Takoreći iz godine u godinu za stolom je sve više usta, treba sve više escajga, sve više pomoćnih stolaca i hrane.

family-gathering-thanksgiving

Makar u modelu potomci imaju samo po 2 djece, to ide ovako:

Godina #0

U godini #0 ste tu samo vi i supruga, upravo rođeni (stanje: 2)

I          I        – vi i supruga

Godina #25

U godini #25 vi ste se nedavno vjenčali i dobili 2 djece. Situacija za nedjeljnim ručkom (stanje: 4):

I          I        -vi i supruga

I          I       – vaše 2 male djece

Godina #50

U godini #50 vaša djeca su se nedavno poženila i upravo dobila po 2 djece. Obiteljsko okupljanje na vaš 50.rođendan (stanje:8). Ne uračunavamo snahu i zeta, već samo “svoje gene” (u stvarnosti vas je 10 za stolom).

I          I       – vi i supruga

I          I        -vaše 2 odrasle djece (ne računajući snahu i zeta)

I   I      I  I     -vaši unuci

Godina #75

U godini #75 vaši su se unuci poženili i već dobili svaki po 2 djece. Sada imate 8 praunuka, s čijim imenima već imate problema (stanje:16)

I                    I     -vi i supruga

I                    I     -vaše 2 djece su postali djed i baka

I       I           I     I   – vaši unuci su dobili po 2 djece

I  I    I  I       I  I   I  I   – vaši praunici

Godina #100

U godini #100 vas više nema među živima, dok su vaši praunuci dobili po 2 djece (stanje: 30)

I                      I      -vaše 2 djece su pradjed i prabaka

I       I            I     I     -vaši unuci

I   I    I   I      I   I    I   I    -praunuci su postali mladi roditelji

I I I I  I I I I   I I I I I I I I     -pra-pra-unuci koje niste nikad upoznali

Loza započela s 2, da bi nakon 100 godina narasla do 30.

 

Korekcija modela zbog duplo uračunatih

Zbog pojednostavljenja, recimo da je vaše dvoje djece (M i Ž) oženilo brata-i-sestru. U tom slučaju na obiteljskom okupljanju godine #50, organiziranom s njihove strane s njihovim roditeljima, vaše zajedničke unuke tamo bi se računalo duplo. Zato trebate u godini #50 “podijeliti unuke sa 2”. Pa računate kao da vas nije 2+2+4, nego 2+2+4/2=6 umjesto 8.

Na vaš 75.rođendan, za pojednostavljenje, neka se vaših 4 unučadi oženilo s braćom-i-sestrama iz jedne čestite mnogobrojne obitelji. Opet bi se ta djeca računala duplo. Zato umjesto 2+2+2+8, računajte 2+2+2+8/2=10 umjesto 16.

Godine #100 isto tako, da ne bi iste potomke računali duplo, podijelite nove potomke s 2: 0+2+2+4+16/2 = 16 (vas više nema, zato nula).

Ako svaki vaš potomak ima 2 djece, nakon izbijanja dupliranja, rast populacije vaših gena svakih 25 godina izgleda ovako, :

  • 2 (#0)
  • 4 (#25)
  • 6 (#50)
  • 10 (#75)
  • 16 (#100)

Za 100 godina je vaša mala loza narasla s 2 na 16, tj. 8 puta (700%). Brojke ne lažu. Znači svakih 10 godina raste prosječno 70%, godišnje 7%. S ovim realnijim modelom postaje jasno kako se populacija Europe obnovila nakon kuge u srednjem vijeku, ili nakon španjolske gripe i nakon svjetskih ratova.

Homoseksualnost

Znam, znam… neki nemaju djece, a i ljudi umiru mladi. Ovo je model. Isto tako ima i brojnijih obitelji. Sigurno nije svakoj lozi neophodno cijelih 700% porasta za 100 godina. Taman da za 100 godina bude i duplo manje (8 umjesto 16), još uvijek je to četverostruki porast (300%).

Međutim, homoseksualnost samo jednog potomka drastično urušava cijelu obiteljsku lozu. Baš kao i svaka prerana smrt. (“Sudbinu svojih gena određujete danas: 124 ili 43 potomka“). Homoseksualnost je suha genetska grana i za Prirodu predstavlja čisti gubitak bio-mase. Homoseksualnost je stoga dio kulture smrti, s efektom odgođenog pobačaja. Reklamirajte homoseksualnost i hedonizam, te potkopavajte obitelj – pa ćete zaista imati relativno starenje populacije.

Odakle im brojka 2,1

Neki pametnjaković je to ovako zamislio: Na 100 djevojčica se rodi 107 dječaka. Dakle, svakih 100 žena treba u prosjeku roditi 100+107=207 djece, kako bi se “proizvelo” 100 djevojčica koje su potrebne da zamijene prvih 100 žena. Podijelimo 207 djece sa 100 žena i evo 2.07 djece po ženi, zaokruženo 2.1

FAQ2

De facto, njihov model računa da plodnost nastupa tik prije smrti. U tom slučaju žena bi trebala roditi 2,07 djece kao zamjenu za sebe i svojeg supruga prije nego oboje umru. Tada bi, teoretski, nakon što porodi i umre (zajedno sa suprugom), populacija ostala ista – bez povećanja ili smanjivanja.

Mala greškica u njihovoj matematici je u tome što nakon cca 25 godina se u stvarnosti slijedeća generacija razmnožava, a prethodna generacija ne umire, već paralelno živi nekoliko generacija, te se ukupna populacija stalno povećava. Slična greškica im se potkrala i u “Globalnom zatopljenju uzrokovanom čovjekovim aktivnostima”.

Epilog jedne civilizacije

Pogrešan izračun broja 2,1 je posredni uzrok pristanka na samoubojstvo zapadnoeuropske civilizacije i kulture. Za 1000 godina će pisati: “(Zapadno)Europljani –  izumrli zbog računske pogreške“.

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d bloggers like this: