Diverzantske gejedinice ubačene u Katoličku crkvu

Ono što se s vremena na vrijeme pojavljivalo u medijima o Katoličkoj crkvi pod rubrikom “pedofilija”, a tik iza ushićenih foto-reportaža s parada ponosa (s liberalnim političarima iz SDP-a, HNS-a i zelenjave) – e, to vam je cijelo vrijeme bio isti članak.

Ispostavilo se da su ti svećenici pedofili bili cijelo vrijeme gejevi (“Katolička Crkva ima gay-problem, a ne problem pedofilije“). Baš poput onih u paradi ponosa, samo stariji, bez pirsinga, tetovaža i ljubičasto-zelene kose. S prajdovskim topovima(gornjima) ih povezuje zajednički interes za istu dobnu skupinu mladog propupalog muškog mesa (“Neporeciva povezanost pedofilije i homoseksualnosti“). Jedina razlika je što gejsvećenici ne paradiraju zajedno s čelnicima partijskih centralnih komiteta.

Pozadinska seksualna aktivnost u NOB-u

To i ne bi bilo u redu, s obzirom da su (ideološki) očevi i djedovi današnjih liberalnih političara-naprednjaka s čela parade, u ono svoje doba metkom u čelo likvidirali kako svećenike, tako i “toplu braću” – ako ih otkriju među sobom tako seksualno orijentirane.

Obrazloženje za prve je bio opijum (za narod), a za ove druge da je “pozadinska” seksualna aktivnost izraz dekadencije trulog Zapada, nespojivo s orijentacijom na samoupravni socijalizam i komunizam.

Hrvatska isplaćuje 13000 i kusur boračkih penzija (najmlađi antifašista je s 3 godine o’šo u šumu).

Nekada im metak u čelo, a danas im na čelu parade

Rekao bi čovjek da je tako revolucionarna seksualna preobrazba naših revolucionara slaba utjeha potomcima likvidiranih partizanskih gejeva. Ali onda se sjetiš da gejevi ne mogu isproducirati djecu svojim specifičnim pozadinskim seksualnim aktivnostima, te da danas i nema potomaka kojima bi se današnji partijci SDP/HNS-ovci trebali ispričavati.

Da je mali nesporazum 1941-1945 zaboravljen, poremećinici dokazuju obradom udarničke pjesme “Da nam živi, živi ROD!”. Progresivci-potomci danas pozdravljaju istu tu dekadenciju kao nešto najbolje što nam se uopće moglo dogoditi.

oljvq632mtytpjsif3zeuw5auy2mqgecz2st2tals8zv3buva6x8asjpluioboljapusickaprajd2ostojic_sazastavomvrdoljak

Eto, otac bivšeg nam predsjednika Josifovića je 1945. na Riđanu ujahao u crkvu u Baškoj vodi i porušio oltar. A sada smo dočekali da se sin Ivo i duhovni vlasnik oltara, papa Franjo nalaze na istoj strani povijesti, uz LGBT. Kakav obrat!

Ove godine je u Zagrebu bio rekordan broj istospolaca iz Hrvatske i tople im braće i jedinstva iz vascijelog regiona, a i šire (na snimkama poremećenika se čuju strani jezici) – zabrinutih za budućnost Hrvatske i djece koju nikada neće začeti. Sama parada je više obilovala lezbama-ljuticama i mufkićima bottomima(donjima) nego topovima gornjim.

Diverzanti

Diverzija je ubacivanje u neprijateljske redove. Idealno je ako uspiju izgledom imitirati neprijatelja tako da i ne posumnja da je izgubio borbeni položaj.

Primjer je njemački CDU s Angelom Merkel. To je ista ona stranka (“Kršćansko-demokratska unija”) Helmutha Kohla – zauzeta je diverzijom iznutra da više i ne sliči na kršćansku stranku, dok uvozi muslimanske imigrante kako bi zamijenili Nijemce, prenamjenjujući kršćanske crkve u džamije. Prava kršćanska, nema šta.

Stasi Merkel
Angela Merkel kao mladi STASI-jev “špicl” u DDR-u

Drugi primjer neprijateljskog preuzimanja je HDZ. Rastočio ga iznutra isto jedan STASI, ali domaći, ud-baški. Osim 3 slova, HDZ nema više ništa zajedničko s Tuđmanovim. Plenković je zaplijenio HDZ i uknjižio briselski EU na Hrvatsku 1/1. Narod nema što tu referendumovati jer Pljenki zna bolje što mu je u interesu.

U iščekivanju crkvenog raskola

Neprijateljsko preuzimanje se  dogodilo i Katoličkoj crkvi. Prvi jezuit za papu se odmah pokazao terminalnim po Crkvu. Sada je bjelodano: njegov izbor na konklavi 2013. je izlobirala gay-mafija, stoga ga se može zvati “uljezpapa”. Dovoljna je jedna slika da se vidi kamo ide Katoličanstvo 2.0. Pametnome dosta: zanemarite sve izlike u vezi ovog križa koje će vam se plasirati.

pope_francis_rainbow_cross_810_500_75_s_c1

U toj “naprednijoj” verziji katoličanstva drukčije će se iščitavati Biblija i pojavit će se uskoro naprednije interpretacije. Npr. da je Bog kaznio gradove Sodomu i Gomoru zbog homofobije i općenito negostoljubivosti prema gejevima i imigrantima (sam uljezpapa živi iza jednog visokog debelog zida). Zatim, da je Lotova žena pretvorena u stup soli zbog njene transfobije. (““Gay Biblija” već postoji“)

Uljezpapa bi uskoro mogao obznaniti da se u prijevodima Biblije potkralo nekoliko greškica. Sve dosadašnje pape i svi katolici su bili izgubljeni u prijevodu ciglih 2000 godina. I tako će se Katolička crkva 2.0 pridružiti ostalim crkvama koje već obožavaju Stražnju rupu. A vi ćete se morati opredijeliti da li ostajete na verziji 1.0 ili ćete na verziju 2.0

Ovo gore na slici je (posljednji) papa na aktualnoj “Sinodi o mladima”. Istim onim mladima za koje su tjelesno zainteresirani gajsvećenici koje upravo on postavlja u hijerarhiji, čisteći sve one zastarjele 1.0 koji su netolerantni za sodomiju.

Pojam “LGBTQ” je uključen u radni dokument “Sinode za mlade”. Male skupine unutar Sinode već su pozvale da Crkva prizna “druge oblike obitelji” i da posveti više pažnje homoseksualcima i “stvarnosti” s kojima se suočavaju, posebno spominjući “brak”, surogatnu trudnoću i usvajanje.

Uljezpapa Franjo nastoji preobraziti Crkvu baš kao što je Obama obećao da će “fundamentalno preobraziti Ameriku”. I kara-predsjednik je održao svoje obećanje: Amerikanci su dobili istospolni brak, slavljenje sodomije i svespolne zahode.

U istom pravcu sada ide i Franjo. “Tko sam ja da sudim” se prometnuo u “Ja sam taj koji ću okrenuti Crkvu naglavce”.

Prijeđete li na verziju 2.0, Homokatoličku, uskoro biste mogli pred oltarom slaviti “Dok nas AIDS ne rastavi”, a poslije ide narodno veselje s dvije punico-svekrve (svekripunce?) – kojima se pjeva “Danas, majko, ženiš svoga sina”.

https://www.lifesitenews.com/news/another-vatican-pr-disaster-pope-francis-wears-rainbow-cross-during-youth-s

Kako se štitilo crkvene homoseksualce

Amerika. Američke katolike zabrinjava činjenica da je bilo mnogo upozorenja upućenih raznim crkvenim dužnosnicima da je kardinal McCarrick homoseksualni grabežljivac, koji je uznemiravao mnoge sjemeništarce, svećenike i dječake dugi niz godina, ali ništa nije bilo učinjeno, nego je neprekidno bio promican u crkvenoj hijerarhiji pod Franjom.

 • Čak i nakon što je delegacija svećenika i laika otišla u Rim upozoriti Vatikan, bio je promaknut.
 • Čak i nakon što je vodeći dominikanki svećenik napisao pismo kardinalu O’Malleyju, ništa nije učinjeno.
 • Čak i nakon što su ga optužili za homoseksualno seksualno uznemiravanje u dvije njegove ranije biskupije, i opet je bio promaknut.
 • I ne samo to, postao je ključni savjetnik pape Franje kako bi savjetovao koga postaviti za biskupa u SAD! (Tako se umrežuje gay/lavander mafija).

Jedna vjernica u SAD kaže da se danas u čak “dobrim biskupijama” nalaze brojne “homoseksualne” župe, gdje se one koji su pogođeni homoseksualnim iskušenjima ne potiče na kreposno življenje svojih života niti im se nude učinkovite korekcije, već ih se potvrđuje u njihovoj seksualnoj aktivnosti.

 • Nedavno je pomoćni biskup kardinala Maradiaga iz Hondurasa podnio ostavku zbog homoseksualnog ponašanja, a 40 sjemeništaraca u njegovoj biskupiji objavilo pismo da iskorijeni homoseksualnu mrežu u sjemeništu. Ovaj kardinal je glavni savjetnik pape Franje, čelnik njegova “Vijeća devetorice”, za reforme, a spominje se i kao mogući nasljednik pape Franje.
 • Nedavno je muški prostitutkan u Italiji objavio imena i fotografije 60 svećenika koji frekventno koriste njegove usluge – nikakav komentar iz vatikanske hijerarhije.
 • Homoseksualna orgija u stanu vatikanskog kardinala, koju je organizirao njegov tajnik – no Vatikanski ured izjavljuje “No comments”.
 • Monsinjor u papinskom nuncijskom uredu u Washingtonu, dobiva 5 godina zatvora zbog krijumčarenja dječje pornografije

Uljezpapa sve pokriva

Koliko dugo mogu crkveni službenici govoriti o “pozitivnim vrijednostima” “neregularlnih odnosa” dok prosječni katolik počinje vjerovati da vrh Crkve više ne vjeruje Isusovim riječima da bludnici, preljubnici i oni koji aktivno prakticiraju homoseksualnost neće ući u kraljevstvo Božje ako se ne pokaju? (“Papa koji je znao (i pokrivao nedjela gay-mafije unutar Crkve)“). Kako više vjerovati hijerarhiji kada oni koje je izabrao da savjetuju papu imaju upitnu vjernost istini?

 • Kako imati povjerenja u kardinala Maradiaga kao čelnika Franjinog kardinalskog vijeća kada je izabrao aktivnog homoseksualca za pomoćnog biskupa; i dopustio homoseksualnoj mreži da buja u njegovom sjemeništu, odbacujući žalbe kao neutemeljene tračeve?
 • Kako se pouzdati u glavnog teološkog savjetnika pape, teologa iz Argentine koji je najpoznatiji po svojoj knjizi “The Art of the Kiss“,
 • Kako se pouzdati u nedavno imenovanog šefa Instituta O braku i obitelji – nadbiskupu koji je u svojoj bivšoj katedrali u talijanskoj biskupiji naručio mural od homoseksualnih umjetnika s homo-erotičkom temeom i portretom nadbiskupa u dvosmislenoj pozi?

lifesitenews.com/opinion/dear-troubled-catholics-a-letter-from-ralph-martin-about-the-churchs-curren

Teška šteta je učinjena vjerodostojnosti Crkve i mnogi će napustiti Crkvu, prvenstveno gdje je bilo najviše svećenićke homoseksualnosti.

Kao što je papa Benedikt XVI. napisao kao mladi svećenik, “Crkva će morati postati manja i pročišćena prije nego što ponovno bude svjetlo svijetu”.

Na početku pontifikata je rekao “Molite se da ne pobjegnem pred vukovima”. Mislio je na vatikansku gay mafiju, ohrabrenu i pomaganu globalnom homoseksualizacijom (“Papa Benedikt je odstupio zbog vatikanske gay mafije – nakon ovoga ćete shvatiti Sinodu i sve što će se dogoditi“). Ako je homoseksualnost u stanju razoriti 2000-godišnju Crkvu, zar i dalje mislite da je zločesto pisati protiv homoseksualnosti?

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d bloggers like this: