Kolaps civilizacije (“Teorija kulturalnog kolapsa”)

Bio je to prvi Joe-ov izlazak s Mary. Pitao ju je što želi u životu i odgovorila je “Želim izgraditi svoju karijeru. To mi je trenutno najvažnije.” Shvativši da ona nema potrebu za muškarcem u svom životu, Joe ju je zabavljao s dovoljno smiješnim zgodama i samouvjerenim izjavama da mu je dozvolila da ju malo miluje.

Na kraju njihova izlaska su se držali za ruke na putu do podzemne, kada su dojurila dva muškarca, patrolirajući na skuteru, očito porijeklom s Bliskog Istoka, i rekla im da je zabranjeno da se dodiruju. “Ovo je šerijatska zona”, govorili su tvrdim naglaskom, zaustavivši ih ispred halal-mesnice.

Joe i Mary su se loše osjećali što su povrijedili osjećaje dvojice muškaraca, budući su u školi naučeni da respektiraju sve religije osim religije svojih predaka. Čak i ako se nisu slagali s ova dva muškarca, nisu mogli verbalno prigovoriti zbog Zakona protiv mržnje (koji bi ih mogao strpati u zatvor zbog religijske diskriminacije). I tako su razdvojili ruke i održavali razmak od jednog metra.

Joe i Mary 7 godina kasnije

Na Joe-vo žaljenje, Mary nije željela ponovo izaći s njim. Tek 7 godina kasnije primio je od nje poruku na Facebooku. Kaže, postala je potpredsjednica tvrtke, ali ne može naći muškarca jednakog njenom položaju, budući da sada žene zarađuju prosječno 25% više od muškaraca. U međuvremenu se Joe davno preselio u Tajland, gdje je oženio mladu Tajlanđanku i ima 3 djece. Nema planove da se vrati.

Zapad biva reverzno koloniziran

Ako se kulturalni kolaps dogodi na način koji ću opisati, gore navedeni scenarij postat će pravilo u roku od nekoliko desetljeća. Zapad je sada obrnuto koloniziran, ne oružjem ili silom, već kombinacijom progresivizma i niskih stopa nataliteta. Ova dva čimbenika dovest će do potpunog kulturalnog urušavanja mnogih zapadnih naroda u idućih 200 godina u Velikoj Britaniji, Skandinaviji i Zapadnoj Europi.

Što je to kulturalni kolaps?

Kulturalni (ne “kulturni”=uglađen) kolaps je propadanje ili nestanak običaja, rituala, odnosa, interpersonalne komunikacije, umjetnosti i jezika domicilnog stanovništva.

To se podudara s relativnim brojčanim opadanjem populacije u usporedbi s vanjskim skupinama. Nacionalni identitet i identifikacija će biti izgubljeni. Primijeniti će se revizionistička povijest kako bi se demoniziralo domicilno stanovništvo.

Kulturalni kolaps ne treba poistovjetiti s gospodarskim ili državnim kolapsom. Nacija koja pati od kulturalnog kolapsa može i dalje biti ekonomski produktivna i imati vladu.

Progresija kulturalnog kolapsa

[Napominjem da se ovdje govori o razvijenim zapadnim društvima, u koja mi, hvala Bogu ipak ne pripadamo. Osjećamo tek zapljuskivanje koje priželjkuju domaće lijevoliberalne stranke.] Faze kolapsa:

 1. Uklanjanje religije iz života ljudi, i zamjena sa znanstvenim i tehnološkim “napretkom”
 2. Uklanjanje tradicionalnih spolnih uloga kroz feminizam, ravnopravnost spolova, političku korektnost, “kulturni marksizam” i socijalizam.
 3. Odgoda ili suzdržavanje od formiranja obitelji od strane žena – e da bi nastavile životni stil karijerista, dok muškarci čekaju u limbu zbunjenosti.
 4. Smanjenje stope nataliteta među plodnom populacijom.
 5. Vladino donošenje otvorenih politika useljavanja kako bi se spriječio gospodarski kolaps.
 6. Odbijanje imigranata da se aklimatiziraju, prisiljavajući kulturu domicila da usvoji strane obrede i uvjerenja, dok se oni sami pojačano razmnožavaju.
 7. Domicilni postaju marginalizirani u svojoj zemlji.

freethinker-1140x660

1. Uklanjanje vjerskog života

Religija je tisućljećima sprečavala ljude da ostvaruju svoje prizemne želje i narcisoidne tendencije. Formacija obitelji je središnja jedinica većine svih religija.

Religija olakšava reprodukciju, stavljajući obitelj blizu samog središta njihova postojanja. Nakon prosvjetiteljstva, brz napredak znanosti i logička, ali nihilistička objašnjenja djeluju kao ometanje formiranja obitelji, dopuštajući ljudima da traže individualističke ciljeve akumulacije bogatstva ili hedonističkog zadovoljstva.

U povijesti ne postoji niti jedna ne-religiozna populacija koja se mogla reproducirati iznad stope mortaliteta.

another_half_male_half_female_human_by_son_of_eugeneluv-d76xdzi

2. Eliminacija tradicionalnih spolnih uloga

Jednom kad religija više ne igra ulogu u životima ljudi, postavljena je pozornica da se prekine muško-žensko povezivanje spolova.

Koordinirano je napadnuto od strane nekoliko ideologija koje proizlaze iz uvjerenja “kulturne marksističke teorije”, a koje služe za postizanje jednog zajedničkog cilja: uništenje obiteljske jedinice. To postižu kroz marginalizaciju muškaraca i njihove uloge pod zastavom “jednakosti”. S feminizmom gurnutim na čelo ovog pokreta, napad se izvodi na nizu bojišnica:

 • Davanje dječacima ADHD lijekova kako bi se iskorijenilo iskazivanje maskuliniteta
 • Izazivanje srama kod muškaraca koji imaju seksualni interes prema atraktivnim i plodnim ženama
 • Kriminalizacija normalnog muškog ponašanja redefiniranjem pojedinih slučajeva sporazumnog seksa kao silovanje
 • Zatvaranje nezaposlenih očeva zbog neplaćanja alimentacije, te isključivanje iz djetetova života
 • Oporezivanje muškaraca višim stopama zbog preraspodjele ženama
 • Promoviranje samohrane majke i homoseksualnog životnog stila u odnosu na temeljnu obitelji

Vidi: “Zašto žene uništavaju nacije i civilizacije?”

career-quotes

3. Žene stavljaju karijeru iznad obitelji

Istodobno, muškarce se sve više tretira kao puke “donatore spermija”, dok se žene potiče da usvoje karijerne ciljeve, manire i natjecateljski duh muškaraca, što neizbježno dovodi do odgađanja vjenčanja. Često do doba u kojem više ne mogu naći prikladne muževe. Prosječna žena će prilično teško uravnotežiti karijeru i obitelj (država tu ne pomaže nimalo), a budući da obitelj smatraju preprekom karijeri, posvetit će sve veći dio vremena poslu.

Agregirani prihodi žena uskoro će premašiti one muškaraca. Ključni razlog zbog kojeg su se žene povijesno vjenčale je ekonomski zbrinutost nje i njene djece, no taj razlog više neće ustrajati, i žene će imati manje motivacije za brak.

Žene će podleći osnovnim seksualnim i materijalističkim poticajima da žive stil života “Seks i grad”, s finim ručkovima, usputnim seksom, s tehnološkim blaženstvom, bez učenja tradicionalnih vještina kućanstva ili ženskih osobina koje bi ih mogle učiniti privlačnim.

Muškarci se na racionalan način prilagođavaju karijernim ženama tako da:

 • zadovolje svoje prirodne seksualne želje, muškarci će dopuštaju da se njihovi prihodi smanje, budući da ekonomska stabilnost više ne privlači žene
 • oponašaju “alfa muško” društveno ponašanje kako bi spavali sa ženama, a koje, bez potrebe za muškarčevim monetarnim resursima, mogu birati muškarce na temelju povjerenja, estetike i zabavnosti
 • povlače se u svijet video igara i interneta, zadovoljavajući svoje nagone za igrom i simuliranim lovom

Karijerne žene koje se odluče vjenčati, to će učiniti u žurbi oko tridesete godine jer se boje ostariti same.  No, budući da su prošle svoj vrhunac plodnosti, teško im se reproducirati. U slučaju uspješne reprodukcije u kasnijoj dobi, manje će djece roditi prije biološke neplodnosti, ograničavajući tako veličinu obitelji u odnosu na prošlost.

screenshot-7-3-2017-18_27_07b

4. Natalitet pada među domicilnim stanovništvom

Sada je postavljena pozornica da stopa smrtnosti nadmašuje stopu nataliteta. To stvara strmu demografsku krivulju u kojoj postoji sve brojnija populacija starijih osoba koje ne rade u odnosu na mlade radno sposobne. Dva su problema:

 • Nema dovoljno poreznih prihoda kako bi se osigurale medicinske i socijalne potrebe umirovljenika.
 • Smanjenje ekonomske aktivnosti – jer više ljudi umire nego kupuje.

Najlakši i najbrži način rješavanja ovog problema je promicanje masovnog useljavanja osoba koje će raditi i razmnožavati se po stopama većim od domicilnih.

Nadopunjavanje priljeva novorođenih je potrebno kako bi se stvorili porezni obveznici, radnici, poduzetnici i potrošači – sve kako bi se održao gospodarski razvoj nacije. [Sjetite se samo “populacijske bombe” (“Lažna dojava o populacijskoj bombi“)

koja je bila jednako logički alarmistička i kvazi-znanstvena, baš kao i današnja psihoza o “globalnom zatopljenju, promjenama, (zahlađenju?) uzrokovanom od strane ljudi”.]

pxl_210915_11679880-660x413

5. Veliki priljev imigracije

Starenje stanovništva bez mladog nadopunjavanja uzrokovat će nestašice radne snage, povećavajući cijenu rada. Korporativne elite će lobirati za reformu useljeništva. Istodobno, moderna mantra održivog rasta BDP-a pritišće političare za objavljivanje pozitivnih podataka o gospodarskom rastu, kako bi im pomogli u slijedećim izborima.

Najjednostavniji način za povećanje BDP-a bez inovacija ili razvoja industrije jest povećanje stanovništva. [Toga se nisu sjetili kada su desetljećima promovirali sterilne ljudske odnose i hedonizam.]

Imigranti se “gnijezde” unutar nacije. Nacionalni problem nataliteta u osnovi je time riješen preko noći, jer je puno lakše dovoditi narode trećeg svijeta zainteresirane za život u bogatom svijetu, nego poticati vlastite plodne žene da se reproduciraju.

A same žene će pokazati tvrdoglav otpor prema bilo kakvim prijedlozima da bi trebale stvarati obitelji, preferirajući slobodan način života seksualne raznolikosti, usputne izlaske putem interneta i mobilnih aplikacija, preferirajući konzumerizam i visoko plaćene poslove u klimatiziranim uredima.

Useljenici će gotovo uvijek doći iz društava koja su više vjerska i, u slučaju islama, mnogo rigidnija u svojim običajima.

DNEW_SHARIAH LAW_S S_10.jpg

6. Sanitizacija kulture domaćina podudara se s porastom ekonomske moći imigranata

Dok će mnogi odrasli imigranti biti zahvalni na prilici da žive u prosperitetnijoj državi, drugi će uskoro osjetiti ogorčenost što su prisiljeni raditi skromne poslove u zemlji koja je daleko skuplja od vlastite. Većina njih ostaje u nižim platnim razredima, živeći neintegrirani u siromašnim “imigrantskim zajednicama” gdje mogu govoriti vlastiti jezik, pronaći hranu iz vlastite domovine i slijediti svoje vlastite običaje ili religiju.

Umjesto razbijanja svojih zajednica, imigranti nastoje proširiti ih. Oni formiraju lokalne skupine i građanske organizacije kako bi podučili domaće stanovništvo za bolje načine razumijevanja i služenja imigrantskim populacijama.

Školski kurikulumi će se mijenjati kako bi promicali raznolikost ili multikulturalizam, na trošak izvorne kulture. Ustupci će biti napravljeni da se ne vrijeđa imigrante. Nastupit će neprekidna bujica imigrantskog ogorčenja, a to će davati moć organizacijama i stvoriti “državu u državi”.

islam-liberals-se-truth-strag-we-dont-know-what-type-2955801

7. Uništenje domicilne kulture

Lokalne elite pružat će imigrantskim skupinama usluge zbog izbornih glasova. Elite će uglavnom živjeti u svojim izoliranim zajednicama, u privatnim školama i društvenim klubovima, gdje mogu nastaviti inkubirati vlastitu podkulturu.

U isto vrijeme, oni će donositi politike kako bi natjerali obične građane da prihvate multikulturalnost i imigraciju bez zadrške. Zakoni protiv mržnje i protiv diskriminacije bit će snažnije primijenjeni od sankcioniranja drugih ozbiljnijih zločina. Policija će pratiti društvene mreže kako bi identificirala one koji daju izjave protiv zaštićenih klasa.

Ozbiljno kulturalno opadanje počinje kada se domicilni osjećaju posramljeni ili osjećaju krivnju za to što jesu, na svoju povijest, način života i na pretke. Oni će bez prosvjedovanja dopustiti da imigrantske skupine kritiziraju domicilne običaje, ili će jednostavno prihvaćati imigrantske običaje kroz vjerska obraćenja i međuetničke brakove.

Nacionalistički će ponos biti osuđen kao fenomen “desničarenja”, a popularni nacionalistički političari bit će uspoređivani s Hitlerom.

Domicilni savladavaju vještinu samocenzure, ograničavajući raspon govora i izraza. Sav kulturalni identitet konačno će biti izgubljen i, primjerice, pojam “britanski”, više neće imati suvremeni smisao iz sociološke perspektive. [Kao danas “feničanski”]. Narodna kulturna baština bit će zauvijek izgubljena.

Slobodno usporedite sličice iz današnje Veliku Britanije, Francuske, Nizozemske, Belgije, ŠvedskeNjemačke, Španjolske… i prepoznat ćete pojedine faze. Srećom, istok Europe pokazuje znakove zdravog razuma i još neugaslog nagona za preživljavanjem.

Mantra o 2,1 djeteta

Što se tiče pada nataliteta i stanovništva, te čuvene mantre o “2,1 djeteta” – treba se prisjetiti kuge koja je poharala Europu, a koja se ipak poslije podigla. Ili situacije nakon I i II svjetskog rata. Uvijek su postojala vremena da se stegne remen ili da se žrtvuje standard.

Intuitivno, to pojednostavljenje s “2,1 djetetom” kojega nitko ne propitkuje, baš mi i ne drži vodu. Kao niti opovrgnuta “znanost” globalnog zatopljenja (“Time Capsule from 1989: “U.N. Predicts Disaster if Global Warming Not Checked, “Entire Nations” will be gone by 2000”“).

Demografski gledano, ta zamjena mene i moje supruge s naša 2 djeteta (pa će kao ostati isti broj ljudi i kad mi umremo, a naša djeca ostanu) – e to bi držalo vodu da ljudi spolno sazrijevaju sa 75 i kusur godina, pa da si mogu roditi zamjenu tek prije nego umru. A što je s bakama i didama, prabakama i pradidama, unucima i praunucima?

Kada prisustvujete sve brojnijim godišnjim obiteljskim okupljanjima, čak i s potomcima sa samo 2 ili 1 djetetom, nekako osjećate da ta mantra “2,1 djeteta” ne drži vodu u normalnim okolnostima. No, ako vam je po želji globalističke elite makar samo jedno dijete homoseksualno, brojke strahovito padaju (“Sudbinu svojih gena određujete danas: 124 ili 43 potomka“).

Na stranu ratovi, karcinomi i stradanja, ali ne razmatramo niti brojnije obitelji, već samo taj njihov “2,1 model”. A upravo ta “Panika 2,1” vodi zapadnoeuropske ovce na put dragovoljnog izumiranja i zamjene putem preplavljivanja imigracijom.

Tkivo civilizacije je seksualne prirode

Prema antropolgu J.D. Unwinu tkivo civilizacije je seksualne prirode. Civilizacijski pad dobiva zamah u seksualnoj domeni, te srozavanju obitelji. Obitelj znači djeca i budućnost, a homoseksualnost je negacija obitelji i razmnožavanja.

Prepoznavajući faze propadanja Zapada, zar još uvijek mislite da je nepravedno i zločesto pisati protiv homoseksualizacije društva kao negacije obitelji i razmnožavanja?

Izvor: http://www.rooshv.com/cultural-collapse-theory


 

 

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: