Gaystapo vodi Twitter, Facebook, Google, YouTube…

free-speech-voltaire
Da otkriješ tko vlada nad tobom, samo vidi koga ne smiješ kritizirati

Pervertiti su potpuno osvojili Zapad. Posljedično, a nimalo slučajno, Zapad istovremeno preplavljuju imigranti s nečim potpuno oprečnim, islamom. Fizika primijenjena na društvo: akcija i reakcija. Gadimo im se – i imaju sve više razloga.

Pervertiti su osvajanje provodili kroz propagandnu mašineriju. Danas su društvene mreže takva jedna efikasna mašinerija. Da je Goebels imao društvene mreže na raspolaganju, gdje bi mu bio kraj. Isto vrijedi za Staljina.

Goebelsovski “obrađeni” zapadnjaci su se već navikli na sve pervertitsko, pa više i ne vide problem. Počelo je s pravom na sodomiju, pa se konačno proširilo na slobodu govora općenito. Globalni medijski monopolisti kroje vaše stavove i misli. Sada cenzuriraju sve što im nije po volji. Uskoro bi slijedeći scenarij mogao postati realan:

Zamislite da razgovarate na svojem mobitelu i da vas prekine glas mobilnog operatera: “Čuli smo da govorite o određenim stvarima na telefonu, a to nam se nije svidjelo. Dakle, ako ne prestanete o tome razgovarati, otkazat ćemo ugovor za mobitel, odnosno poništiti bon”.

Tada biste sigurno ogorčeno rekli: “Pa vi ste samo telefon! Samo ste platforma. Mogu dovraga govoriti što god hoću!”

Ali, jok! Upravo to danas rade Facebook, Twitter, YouTube, Google, Amazon. Vi ne smijete reći što se njima ne sviđa. A ništa konzervativno, ništa ne-lijevo im se ne sviđa. Ajde, razumio bih da vi ratoborno pozivate na oružje, da pozivate da se nekoga ubije, ali ništa od toga. Za isto vrijeme na svim tim platformama slobodno stoje pozivi na ubojstvo Trumpa i općenito konzervativaca – bez brisanja i suspenzija.

Zahvaljujući tehnologiji, ovakve cenzure još nikada nije bilo u povijesti. A sve je to počelo s “gay pravima” na sodomiju. Kada nešto nije u skladu s Prirodom i zdravim razumom, sve dalje se lančano urušava. Najnoviji primjer:

twitterlockedlifesite_645_760_75

Twitter je upravo suspendirao “LifeSiteNews” zbog jednog tvita iz 2014. godine gdje se poziva na ekspertnu analizu, tj. izvještaj američke državne agencije CDC sa statistikom spolnih bolesti među homoseksualcima. Naslov u prijevodu “Zašto su HIV, sifilis i gonoreja u porastu među homoseksualcima“.

U članku dr. Nadal pripisuje to faktorima kao što su “trend porasta nezaštićenog seksa” te da 60% homoseksualnih muškaraca ne otkriva HIV-status seksualnim partnerima. Navodi podatke iz glavnih izvora kao što su CDC, izvješće  New York Times report, i 2006 studiju iz časopisa “AIDS Behavior”.

Pazite, godina 2014., danas je 2018. Službeni izvještaj državne agencije CDC.

Ako citiraš službenu statistiku o homoseksualcima, to je mržnjogovor

Obrazloženje suspenzije Twitter-računa? Mrziteljski sadržaj. Orvelovski rečeno “mržnjogovor”.  Prekršili ste “naša pravila protiv mržnje” i “promicali nasilje protiv, prijetnje ili uznemiravate druge ljude na temelju […] seksualne orijentacije […].”

Kao da je nekima “gore” u interesu da se jedna grupa ljudi razboljeva, bude doživotno na lijekovima ili da umre – a da se što manje zna kako do toga dolazi. To bi zvučalo stvarno čudno, sve dok u jednadžbu ne ubacite depopulacijsku agendu globalističke elite. Onda sve dobiva smisao (“Kako biste vi smanjili populaciju štetočina?“)

Zamijenite u obrazloženju spominjanje homoseksualaca sa “Treći Reich” ili s “Oktobarskom rtevolucijom i socijalizmom” ili sa “samoupravljanjem” ili “bratstvom i jedinstvom naroda i narodnosti” – i dobivate verbalni delikt iz najboljih komunističko-nacističkih vremena. Odatle mi nadahnuće za HOMUNIZAM.
mark-zuckerberg-facebook-censorship-communism

Homunizam na Facebooku

Blog “Homunizam” je iz sličnog razloga trajno izbačen pred par godina s Facebooka-a. Za eventualnu obnovu su tražili broj mobitela administratora bloga. Koji ipak nije veslo sisao i nekako čudno osjeća potrebu za anonimnošću i pseudonimom. Zbog istog takvog mobitelskog uvjeta za otvaranje Twitter računa,  “Homunizma” nikada nije bilo na Twitteru.

Upravo zadnjih par dana se vidi drastično povećani broj čitatelja bloga koji dolaze s Facebooka. Ne zna se kojem se to hrabrom fejsbukovcu može zahvaliti na širenju članaka s ovog bloga.

Hvala tom neznanom junaku, odnosno junacima i junakinjama! Došla su vremena da ste eto postali članovi ilegalnog Pokreta otpora koji širite danas neprimjeren sadržaj po Facebooku.

facebook-one-1-1-600x440
Facebook je eliminirao 93% prometa prema konzervativnim stranicama

Shadow-banning

Čuju se glasovi da i WordPress započinje shadow-banning konzervativnih stranica. A to bi se moglo ticati bloga “Homunizam”.

Shadow-banning je kada samo autor vidi svoj post, tvit i slično, i nitko drugi. Zgodno. Nije da si izbačen, samo te nitko drugi ne vidi, čak ni oni koji te “slijede” ili su ti “fb-prijatelji”. Pišeš (ili pišaš) u vjetar.

Ma što je to jedan blog, kad 96% rezultata kada se gugla “Trump” dolazi s lijevo-liberalnih stranica. I onda znate kakvi su rezulati i birane vijesti o njemu. Kao da izvještava HTVRTLNova.

A vi ste se sigurno pitali zašto gotovo sve što možete proguglati o homoseksualnost je samo pozitivno, čak i tamo na 38-oj stranici s rezultatima. Sjedite pred Googlom na ekranu i osjećate se kao mulac – jer vam zdrav razum govori da homoseksualnost ne može biti dobra za društvo i za njegovu budućnost. Kao niti za pojedinca.

Čistka

Facebook i Twitter su upravo pred važne među-izbore u SAD glatko obrisali 800 konzervativnih stranica i računa, sa po milijunima sljedbenika. https://technocrats.news/2018-10-12-massive-coordinated-social-media-purge-silences-conservative.html

Danas biti konzervativan na Zapadu ima ozbiljne posljedice: gubitak posla; uskraćivanje napredovanja; uništenje poslovanja ili izvora prihoda; zastrašivanje; policijska istraga; čak i uhićenje i zatvaranje. Mi u Hrvatskoj još smo izvan toga. Ali čekajte samo da se Istanbulka zalaufa (hvala našim sabornicima)…

YouTube komesarijat

Primjer kako je Silicijska dolina, (tj. San Francisco kao najljevičarskiji grad u SAD), tj. kako je YouTube demonetizirao “Rebel Media” (prihod od reklama). U 2017 je zarađivao godišnje $1 milijun. Zatim: ništa.

YouTube komesarijat je odlučio da je sadržaj “Rebel Media” pogrešne političke vrste. “Young Turks” nije demonetiziran za govorenje o politici; Eminem nije demonetiziran kada repa bljuvotine o Trumpu. Bivate demonetizirani samo ako proturječite lijevo-liberalnoj naraciji Silicijske doline.

Jack Dorsey, Bezos i Zuckenberg kontroliraju ideje, informacije i percepciju svijeta

Ove teh-firme Silicijske doline čine oligopol na kojega bi trebalo primijeniti Teddy Roosevelt-ov anti-trust zakon s početka 20. stoljeća. Razlika između tadašnjeg JD Rockefeller-a i današnjih sorti je da dok Rockefeller kontrolira samo naftu, dotle Jack Dorsey, Bezos, Zuckenberg i liberalna bratija kontroliraju “ideje, informacije i percepciju svijeta.”

socialmediacensorship

Oni mogu učiniti da trenutačno nestanete. Novi monopol – Facebook, Twitter, YouTube, Google, Amazon su daleko snažniji politički i ideološki nego je John Rockefeller ikada bio.

Liberalne vlade kažu:

“Ah. Mogla bih cenzurirati svoje neprijatelje, ali to je predmet rasprave, ustavnih stvari i transparentnosti.

Ali, što ako imam privatni razgovor u četri oka sa šefom Facebooka, i kažem: ‘Zatvori ‘Alternativu za Deutschland’ (AfD), moraš zaustaviti ovu Marine le Pen, ne možemo imati još jedan Brexit, ne možemo podnijeti još jednog Trumpa.

Možeš li, moj prijatelju Demokrato iz San Francisca, možeš li malo pritisnuti? Jer ako bih to ja – Barack Obama, Justin Trudeau, Theresa May, Emmanuel Macron, Angela Merkel – učinio, bilo bi problema i tužbi.

Ali ako ti samo šapnem u uho da ćemo zažmiriti na izbjegavanje poreza i nećemo vas držati krivima za govor mržnje, hoćeš li ušutkati Tommy Robinson-a … “

Jedini čovjek koji to može zaustaviti je Donald Trump

Ako sloboda govora ode u kupus, zapadna civilizacija će otići s njom. Ako Trump ništa ne poduzme, cijela njegova izborna baza će biti ušutkana i bez mogućnosti širenja informacija, dok će lijevo-liberalni imati sve medije na raspolaganju. Trump još smišlja pravni temelj da zaustavi lijevo-liberalne u cenzuranju. Stotine, doslovno stotine konzervativnih stranica je prethodnih dana postalo žrtvom čistki. Trump mora nešto poduzeti.

Vidjet ćete kako će udbopotomci na HTVRTLNova intonirati vijest kada se to dogodi.

Izbor:lifesitenews.com/news/breaking-twitter-locks-lifesite-out-of-account-for-fact-based-post-on-rise

Izvor:breitbart.com/tech/2018/07/27/delingpole-silicon-valley-is-killing-free-speech-only-one-man-can-save-us-now

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: