Islamizacija Britanije pomoću domaćih zadaća

Za domaću zadaću britanski sedmaši moraju napisati sastavak “Pismo mojoj obitelji o prelasku na islam”

4629f48b00000578-5066695-image-m-35_1510241144117

Očuh Mark McLachlan je 12-godišnjakinjoj pokćerki zabranio da napiše domaću zadaću o razlozima prelaska na islam, a o čijim prednostima ona treba istraživati po Google-u. Kada se zgrožen požalio školi i na društvenim mrežama, nazvan je rasistom s predrasudama (bigot).

‘Za 50 godina mogu vidjeti Britaniju da će postati islamska država i moja djeca i unuci će još biti živi – ne želim im da nose niqab.’

“Kada god netko kaže nešto negativno o islamu, rastrgaju ga. Moja pokćerka dolazi kući pričajući o proroku Muhamedu i halal mesu, i da je islam religija mira.”

Kepier School u Houghton-le-Spring, Sunderland

462ae3cb00000578-5066695-image-m-41_1510241320032

Ravnatelj škole kaže “Naš program je u skladu s Nacionalnim kurikulumom”. Tko je britanska blažena Divjak, nije nama ovdje poznato, ali ne sumnjam da su iz iste liberalne škole.

Velika B. je zaista otišla u “britansku materinu”. Očito, neće tome biti dugo kada će se moći reći “Britanija šaptom pade!”.

Izvor:

https://www.dailymail.co.uk/news/article-5069919/Sunderland-stepdad-explains-Islam-homework-complaint.html


 

Islamizaciju kroz školstvo nije više teško zamisliti ako strukture vlasti 20 godina žmire (zbog osjetljivosti teme s rasno-religijske strane) na silovanje 1400 mladih Britanki (“Velika Britanija preminula od političke korektnosti (godinama zataškivano multikulturalno silovanje 1400 engleskih djevojčica, novinaru 13 mjeseci zatvora s muslimanskim cimerom)“). Zato što u određenoj “religiji mira”, ako nisu pokrivene, žene su bijelo meso na raspolaganju. Prelazak na islam je očigledno jedno od rješenja. Možda je bilo jednostavnijih rješenja – ne pustiti ih unutra.

Britanska policija ne stigne istraživati manje zločine jer je skoncentrirana na “govor mržnje”. Ona dnevno uhiti 9 Britanaca i Britanki zbog “uvredljivog govora”, tj.verbalnog delikta (prvenstveno zbog kritiziranja islama i LGBT) na društvenim mrežama (https://www.louderwithcrowder.com/british-arrest-offensive-messages/). A vi ste mislili da je Sjeverna Koreja policijska država.

Dok trenira online strogoću, Britanija propada u stvarnoj nemoći:

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: