Kako se insceniraju dirljive scene (bojni otrovi u Siriji i imigranti)

Da takve namještaljke nemaju dalekosežne posljedice (odmazda bombardiranjem, zamjena stanovništva s imigrantima), bile bi urnebesno smiješne. Ali nisu.

Slučaj #1 – Sirijska vojska koristi bojne otrove na civilima

Asad ne može u Siriji drukčije dobiti rat, nego mora s vremena na vrijeme opaliti bojne otrove po civilima. Onda se “slobodni svijet” zgrozi i dobro ga izbombardira. Ovako se to inscenira:

Ako slijedećih dana vidite da su SAD, Velika Britanija i Francuska bombardirali položaje sirijske vojske kao odmazdu na barbarski čin Asadove Sirije protiv vlastita naroda, onda ponovo pogledajte ovaj video (ako ga YouTube ne makne).

Slučaj #2 – Imigranti se dave dok preplivavaju u sigurnost Europe

 

Slučaj #3 – Imigrantske žene i djeca se dave (snimanje slučajno snimili češki turisti na Kreti)

 

 

Slučaj #4 – Spontano okupljanje umjerenih muslimana za potporu žrtvama nakon što su drugi, zavedeni muslimani (koji krivo tumače Kuran) počinili napad u Londonu (made by CNN)

 

 

Vijesti svih ovih medijskih kuća gledate svakodnevno na HTVRTLNovojTV, dok vas komentatori udbaških korijena zabrinuta glasa uvjeravaju u istinsku istinu mainstream medija. Manji mediji preuzimaju materijal velikih.

Čovjek malo-malo pa zaboravi da svi ti mediji imaju svoje vlasnike, privatne osobe – milijardere, članove globalističke elite. A ta bogata elita pak ima svoje dugoročne ciljeve. Oni selektiraju gornji ešalon osoblja u svojim medijskim tvrtkama (zašto i ne bi kad su to njihove tvrke), a ovi pak zapošljavaju niže osoblje koje dijeli isti politički nazor. Da li je potrebno napomenuti da je to lijevoliberalna globalistička politika?


Dodatak.

Malo je “Off-the-topic” a i nije. Ali je barem aktualno s ovim uraganom. TV reporter “Globalno zatopljenje” se nadljudskim naporima jedva održava na nogama pod naletima uragana. Zaista dramatično javljanje s mjesta događaja, sve dok u kadar ne uđu dvojica koji šetaju.

Ovo je tipični uradak klimatskih katastrofičara. Jučer “zatopljenaša”, danas “promjenaša”. Ček’ malo dok se zbog slabljenja aktivnosti Sunca ne počnemo svi smrzavati – postat će “ledenodobaši” i reći “Vidite kako smo cijelo vrijeme bili u pravu. Vidite rezultate ljudskog ispuštanja CO2 !”. Reći će to i odletjeti mlažnjakom na slijedeću konferenciju.

Ulovljena u “FakeNews”, umjesto da se pokrije po ušima, TV kuća daje objašnjenje:

Važno je naglasiti da dvojica muškaraca vidljiva u pozadini hodaju po betonu, a reporter pokušava zadržati svoja stopala na mokroj travi, nakon što je izvještavao u živo od 1 u noći, on je bez sumnje iscrpljen” (https://www.buzzfeednews.com/article/tanyachen/people-are-cracking-up-at-this-weather-reporter-being)

 

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: